Hassas bı yer sonucta pısman olanlar da cok1 nisan merhaba sanırım sen labioplasti ameliyatı olmak istiyorsun ama çekincelerin var,yanılıyor muyum canım;?
Siz kime olmuşsunuz..birde kūçük dudağı tamamen aliyor bazi dr.lar nerdeyse..siz memnun musunuz1 nisan merhaba sanırım sen labioplasti ameliyatı olmak istiyorsun ama çekincelerin var,yanılıyor muyum canım;?
mrb arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve bekarım benim iç dudaklardan sol tarafta olanı sarkık ve bu beni rahatsız ediyo sürtünme oluyo ve acı hissediyorum daha önce kadın doğum doktorlarına gittiğimde işlem yapılmasına gerek yok demişlerdi sizce yaptırmalımıyım eğer yaptıran arkaşlar varsa mesaj atabilirler mi bu konu çok canımı sıkıyo üstelik iz felan kalmasındanda korkuyorum ve orgazm olamama gibi şeyler duyuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba Ayshemmm çok geçmiş olsun. Senin adına çok sevindim. Labioplasti konusu için üye oldum. Tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim. Kime oldun, wedge yöntemi mi yapıldı, klitorise müdahale oldu mu? İyileşme süreci zor muydu? Bir de fiyat bilgisi paylabilirsen tadından yenmez :) Çok soru sordum kusura bakma ama gerçek bilgi bulmak çok zor oluyor. Cevap için şimdiden teşekkürler.psikolojik ya da fziksel bir sorun yaratmadığı sürece hiç bir estetik operasyonunu desteklemeyen biri olarak labioplasti oldum. sorularınızı cevaplayabilirim. işini iyi bilen bir doktora gittiğinizde hiç bir problem yaşamayacağınızı düşünüyorum
Merhaba Ayshemmm çok geçmiş olsun. Senin adına çok sevindim. Labioplasti konusu için üye oldum. Tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim. Kime oldun, wedge yöntemi mi yapıldı, klitorise müdahale oldu mu? İyileşme süreci zor muydu? Bir de fiyat bilgisi paylabilirsen tadından yenmez :) Çok soru sordum kusura bakma ama gerçek bilgi bulmak çok zor oluyor. Cevap için şimdiden teşekkürler.
Olsu kurtulmuşsun ya ne mutlu. 1 ay çekilir, geçmiş gitmiş. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Sanırım Ebru Hanım lokal ile yapıyor. İşlem sırasında acı ya da zorluk oldu mu? Ben de Ankaradayım kendi kadın doğumcum genel tavsiye etmişti. Kafam çok karışık. Bir de boydan boya mı kesti yoksa v ya da w şeklinde mi kesi yapıldı? İz kaldı mı?
ayshemm sana bir kaç küçük sorum olacak canım bu arada evli ya da bekarmısın? ameliyatı ne zman oldun ve iyileşme sürecin nasıl geçti çok zorlandın mı bende ankardayaım ve il dışına çıkmam mümkün değil sen memnun kaldın mı?
10 -15 derkeenWedge yapmadi bende ama herkesin sekline gore cozum getiriyordur diye dusunuyorum. Lokal yapiyor boyle kucuk bir operasyon icin genel bana gereksiz geliyor.. Operasyon sirasinda hic agri hissetmedim bir tek on onbes tane kucuk anestezi ignesini gorunce korkmustum ilk ucunden sonra onlari da vurulurken hissetmedim zaten :) iz falan kalmadi cok sukur :)
evet çok memnunum zatnen işlemden önce doktor muaynesinde nasıl gözükeceği konusunda ve tedavınin nasıl olacağı konuısunda bilgi veriyor. dediğim gibi bugune kadar beklediğime çok pişmanımgörüntüden memnunmusunuz peki
evliyim. bakırköyde dr burcu kardaş aslana yaptırdım 3000tl ye . doğum yaptığım içinde lazerle vajina daraltma yaptırmak istiyorum.evli yada bekarmısınız nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz
Çok geçmiş olsun. Memnun olmanıza çok sevindim. Eşi de yapıyor bu ameliyatı, bu konuda adı çok geçiyor, ikisi birlikte mi giriyor acaba, değilse sizin Burcu Hanım'ı tercih etmenizin özel bir sebebi var mıydı? Hangisi daha iyi diye merak ettiğim için soruyorum. Bir de wedge yöntemi mi kullanıldı yoksa boydan boya şeklinde mi kesi yapıldı? Cevabınız için teşekkürler şimdiden.evliyim. bakırköyde dr burcu kardaş aslana yaptırdım 3000tl ye . doğum yaptığım içinde lazerle vajina daraltma yaptırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?