• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Çok geçmiş olsun. Memnun olmanıza çok sevindim. Eşi de yapıyor bu ameliyatı, bu konuda adı çok geçiyor, ikisi birlikte mi giriyor acaba, değilse sizin Burcu Hanım'ı tercih etmenizin özel bir sebebi var mıydı? Hangisi daha iyi diye merak ettiğim için soruyorum. Bir de wedge yöntemi mi kullanıldı yoksa boydan boya şeklinde mi kesi yapıldı? Cevabınız için teşekkürler şimdiden.
genelde estetik kadın doğum üzerine yönlenmiş olması benim tercih sebebimdi fiyatta ortlamalardaydı benim önceliğim bayan doktor olmasıydı o yüzden burcu hanımı tercih ettim eşinin ofisi şişlide burcu hanımın bakırköyde

Arkadaşlar medical park hastanelerindeki kadin dogum doktorlari bu islemi cok iyi biliyor ve guzel yapiyorlarmis biri yazmisti 2 bin tlye oldum ve cok memnun kaldim medical park bahcelievlerde diye. O kisiyi bulamadim bir daha olan var mi baska??

Acikcasi medical park gibi hastanede ben yanlis yapilicagini dusunmuyorum hiz kaybi falanda olmaz zaten kadin dogum doktorlari o bolgeyi en iyi bilen insanlar bence

devlet hasnesindeki drlar çok fazla bu ameliyatı önermiyolar zaten his kaybı olabileceğini söylüyolar ama ne yazık ki sağlık artık paraya dönüştüğü için özel hastaneler ve özelde çalışan drlar hiçbir şey olmayacağını gayet basit bi işlem olduğunu söylüyorlar sırf para alabilmek için ama ne yazık ki bu ameliyatı olupta his kaybı yaşayan bayanlar var pişman olan insanlar var biraz daha gerilere gittiğinizde bu yorumları görebilirsiniz ben sırf objektif yorumlar için bu konu için bu siteye üye oldum açıkcası drlara hiç güvenmiyorum onalara göre herşey kolay herşey basit

Ben labia ameliyatı oldum..gayet iyi hoş kaybı da yok..burada aylin kurtu falan önermisler..cok ismi geçmiş..ben özel bir muayenede oldum..görüntüsü de güzel oldu..temizlik de aynı şekilde..çok memnunum..yalnız ben antalya da oldum.bi kadın doğumcuya..ameliyat olunca inanin kuş gibi oluyorsunuz..kadın doğumcuya oldum ben..bence ameliyat olmadan bi muayene olun..orasinin nasıl kesileceğini biliyor zaten dr.klitorise dokunulmadıği sürece bu his kaybı olmaz..çünkü bütün sinirlerimiz orda..wedge yöntemi en uygun kesimde..incelikleri çok burayı okursanız nasıl kesildiğini anlarsınız.. bu tipci kadar iyi yazmislar burda..ben de burdaki bilgilerle oldum..Allah kolaylik versin..

Son düzenleme:
genelde estetik kadın doğum üzerine yönlenmiş olması benim tercih sebebimdi fiyatta ortlamalardaydı benim önceliğim bayan doktor olmasıydı o yüzden burcu hanımı tercih ettim eşinin ofisi şişlide burcu hanımın bakırköyde
Anladım çok teşekkür ederim, umarım bir an önce istediğin görüntüyü görürsün :) Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Bir de kesi kenarlardan boydan boya mı yapılmıştı ?

Arkadaşlar bende hafif bir asimetri var dudaklar arasında labioplasti yaptırmam mantıklı olur mu

Anladım çok teşekkür ederim, umarım bir an önce istediğin görüntüyü görürsün :) Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Bir de kesi kenarlardan boydan boya mı yapılmıştı ?
bugün itibariyle son 3 dikişim kaldı tamamen iyileşti diyebilirim ve tekrardan söyleyebilirim ki neden bugune kadar beklemişim. eşim inanılmaz beğendi ve buda bende inanılmaz özgüven yarattı. kesilerim boydan boya yapıldı. bence düşünüyosanız bu işlemi yaptırın çalışıyorsanız eğer sadece en az 3 yada 4 gün izin alıp dinlenmeniz yeterli olacak sonrası mutluluk :))

bugün itibariyle son 3 dikişim kaldı tamamen iyileşti diyebilirim ve tekrardan söyleyebilirim ki neden bugune kadar beklemişim. eşim inanılmaz beğendi ve buda bende inanılmaz özgüven yarattı. kesilerim boydan boya yapıldı. bence düşünüyosanız bu işlemi yaptırın çalışıyorsanız eğer sadece en az 3 yada 4 gün izin alıp dinlenmeniz yeterli olacak sonrası mutluluk :))
Çok sevindim adınıza. Darısı bizlere. Dikiş düşen yerlerde iz kalmıyor değil mi?

İyileşirken çok kaşıntı oldu mu? Bende ongün önce oldum ve bir tarafı hla şiş. Parça parça şiş gibi duruyor. Bir bütünlük yok tani. Sizde böyle bir durum oldu mu?

Ameliyat olacaklarada şunu söyleyeyim. Ameliyatı ol ertesi gün işe git durumu bence yanlış. Üç gün kesin gidilmez. Ben hatta 5gün istirahat ettim. Bugün onuncu günüm yeni yeni tam oturuyorum. Ameliyatı olanlar düzelme sürecini yazsınlar nolur? Yanlış bir durum var mı yok mu anlayamıyorum.

Back