- 31 Mayıs 2017
- 28
- 2
- 6
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde estetik kadın doğum üzerine yönlenmiş olması benim tercih sebebimdi fiyatta ortlamalardaydı benim önceliğim bayan doktor olmasıydı o yüzden burcu hanımı tercih ettim eşinin ofisi şişlide burcu hanımın bakırköydeÇok geçmiş olsun. Memnun olmanıza çok sevindim. Eşi de yapıyor bu ameliyatı, bu konuda adı çok geçiyor, ikisi birlikte mi giriyor acaba, değilse sizin Burcu Hanım'ı tercih etmenizin özel bir sebebi var mıydı? Hangisi daha iyi diye merak ettiğim için soruyorum. Bir de wedge yöntemi mi kullanıldı yoksa boydan boya şeklinde mi kesi yapıldı? Cevabınız için teşekkürler şimdiden.
his kaybı yok ancak henüz ilişkiye girmemiz yasak ama orgazm etkileyecek birşey yapılmadı yani klitorise dokunulmadıbirde his kaybı orgazm olamama gibi sorunlar yaşadınız mı
şuan dikişler var o yüzden size tam net bişey söyleyemembide iz felan kaldı mı ameliyat olduğunuz belli oluyor mu
Anladım çok teşekkür ederim, umarım bir an önce istediğin görüntüyü görürsün :) Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Bir de kesi kenarlardan boydan boya mı yapılmıştı ?genelde estetik kadın doğum üzerine yönlenmiş olması benim tercih sebebimdi fiyatta ortlamalardaydı benim önceliğim bayan doktor olmasıydı o yüzden burcu hanımı tercih ettim eşinin ofisi şişlide burcu hanımın bakırköyde
bugün itibariyle son 3 dikişim kaldı tamamen iyileşti diyebilirim ve tekrardan söyleyebilirim ki neden bugune kadar beklemişim. eşim inanılmaz beğendi ve buda bende inanılmaz özgüven yarattı. kesilerim boydan boya yapıldı. bence düşünüyosanız bu işlemi yaptırın çalışıyorsanız eğer sadece en az 3 yada 4 gün izin alıp dinlenmeniz yeterli olacak sonrası mutluluk :))Anladım çok teşekkür ederim, umarım bir an önce istediğin görüntüyü görürsün :) Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Bir de kesi kenarlardan boydan boya mı yapılmıştı ?
Çok sevindim adınıza. Darısı bizlere. Dikiş düşen yerlerde iz kalmıyor değil mi?bugün itibariyle son 3 dikişim kaldı tamamen iyileşti diyebilirim ve tekrardan söyleyebilirim ki neden bugune kadar beklemişim. eşim inanılmaz beğendi ve buda bende inanılmaz özgüven yarattı. kesilerim boydan boya yapıldı. bence düşünüyosanız bu işlemi yaptırın çalışıyorsanız eğer sadece en az 3 yada 4 gün izin alıp dinlenmeniz yeterli olacak sonrası mutluluk :))
hayır herhangi bir iz mevcut değil.inşallah gönlünüze göre olur :)Çok sevindim adınıza. Darısı bizlere. Dikiş düşen yerlerde iz kalmıyor değil mi?