- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Mrb kızlar ya evli olan arkadaslara sorum olcak nisan 17 de ameliyat olmuştum dr ye ilişki durumunu sorunca iki hafta sonra olabilir dedi ama ben yine de 43 gün sonra oldu fakat sonrasında dudaklar ve klitoris şişti ve hala da şişlik var böyle birşey yaşayan var mı aranızda acaba
Çok teşekkür ederim canım ya valla öyle kalcak diye korkuyorum aynı şekilde klitoris de şişti yani önceden dış dudaklarla aynı hizaydaydi şimdi Bacağım kapalıyken ayakta dudaklar görünmeye başladı her ilişki den sonra oluyo ve 3 4 günde inmiyor şişkinliğiFlicker ben doktoruma senin durumunu danıştım. Ameliyatta kılcal damarlar kesiliyor. Ameliyattan sonraki süreçte, kılcal damarların birbirine bağlanarak zamanla yeniden kan dolaşımını başlatması gerekiyormuş. Dolaşım o bölgede yeniden yapılandığı için ilk ilişkiden sonra böyle bir şişkinlik olabilirmiş. Kalıcı bir durum değilmiş, için rahat olsun.
Çok teşekkür ederim canım ya valla öyle kalcak diye korkuyorum aynı şekilde klitoris de şişti yani önceden dış dudaklarla aynı hizaydaydi şimdi Bacağım kapalıyken ayakta dudaklar görünmeye başladı her ilişki den sonra oluyo ve 3 4 günde inmiyor şişkinliğibelki de revizyon yaptirabilirim acaba kaç ay sonra yapılıyordu
Haftaya gitcem canım yanına yani sızı olmaya başladıRica ederim canım, inşallah bir süre sonra geçer. Durumu doktoruna danışsan daha iyi olur gibi geliyor. Acıyor mu peki?
Kızlar tam iyileşme sonrasında iz kalmıyo değil mi ya da bir sertlik kalıyo mu ? Benim tek taraflı olduğu için korkuyorum bu sonuçları görmekten . Diğerine göre bariz bir farklılık olmamalı yani
Çok ii anlattın canım bende her zaman söylüyorum muhteşem değil ama eskiyi düşününce çok çok ii benim de sol biraz uzun gibi sağa göre belki de dr den revizyon isteyebilirim ben hala gitmedim doktora yani ufak bi işlem olursa çok daha ii olur birde birsey soracaktım canım sende iç çamaşırı gidince ortada bi boşluk oluyor mu bende bazı çamaşırlar da öyle oluyor normal mi acaba47. Gün
Dikişlerim yaklaşık 10 gün önce alındı. Dikişler alınınca çook daha rahat hissettim. Ameliyat olduğumu unuttum artık. Tamamen normale döndüm. Doktorum çok iyi görünüyor dedi; ben de eskisine nazaran halimden memnunum. Artık kafama takmıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki mükemmel görünmüyor. İki dudak da birbirinden farklı. Biri girintili çıkıntılı, diğerinde sadece bir çıkıntı var. Herhangi biri kesse aynı şekilde kesebilirdi herhalde. Ben yine de mutluyum. Eskisini düşününce bu hali güzel görünüyor gözüme. Doktorum dikiş konusunda, iz bırakmama konusunda gerçekten iyi ama mükemmel bir görüntü elde edebilir misiniz bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar. ben de labioplasti düşünüyorum yıllardır. ama ondan önce halletmem gereken başka bir meselem vardı pareoo gibi. :) bu ameliyatı devlet hastanesinde olan hiç yok mu? konunun tamamını okudum ve meşhur doktorlara ameliyat olup şikayet olanlar da var sonuçta. 5000 çok büyük bir rakam. benim vermem mümkün değil. 1000 lira ancak verebilirim. çok zorlarsam 1500 çıkar ancak. benim klitorisim de büyük bayağa da işlem gerekiyor. kararsız kaldım.
labioplasti ile ilgili sürekli konu açılıyor keşke herkesin takip ettiği tek bir konu olsaydı. inşallah cevap verecek birilerini bulurum burda. :))
rainboww nasıl oldun canim ya benim bazen şiş duruyo bazen normal ya sanki ameliyattan sonraki bir aylık falan daha ii di benim niye böyle anlmadimLabioplasti ameliyatı devlet hastanelerinde yapılmıyor maalesef.
Ben gaziantep devlet hastanesinde oldum tam 15 gün gecti hicbir problem yok cok şükür hicbir ucret de odemedim :)merhaba arkadaşlar. ben de labioplasti düşünüyorum yıllardır. ama ondan önce halletmem gereken başka bir meselem vardı pareoo gibi. :) bu ameliyatı devlet hastanesinde olan hiç yok mu? konunun tamamını okudum ve meşhur doktorlara ameliyat olup şikayet olanlar da var sonuçta. 5000 çok büyük bir rakam. benim vermem mümkün değil. 1000 lira ancak verebilirim. çok zorlarsam 1500 çıkar ancak. benim klitorisim de büyük bayağa da işlem gerekiyor. kararsız kaldım.
labioplasti ile ilgili sürekli konu açılıyor keşke herkesin takip ettiği tek bir konu olsaydı. inşallah cevap verecek birilerini bulurum burda. :))
Cok gecmis olsun canım. Sevindim buna. Ben devlette olabilirim ancak. Sana tam olarak ne yapıldı?Ben gaziantep devlet hastanesinde oldum tam 15 gün gecti hicbir problem yok cok şükür hicbir ucret de odemedim :)
Çok tesekkürler.Öncelikle ön muayeneye gittim ameliyat kararı verdik kan tahlili akciğer röntgeni çekildi.Yatış işlemini yaptırdım ve anestezist ile görüştüm. 15 gün sonrasına ameliyat günü verdi.Epidural belden aşagi uyusturdular ameliyat cok iyi gecti. Bir gece hastahanede yattim.Buz uygulamasi agri kesici ve antibiyotik tedavisi verildi.1 hafta sonra kontrole gittim.Evdede byz uygulaması yaptım ilaclari duzenli kullandim.Çok sukur hicbir sıkıntı yasamadim.Cok gecmis olsun canım. Sevindim buna. Ben devlette olabilirim ancak. Sana tam olarak ne yapıldı?
Merhaba ben Gözde Erten KILIÇ'a 1500 liraya ameliyat oldum. Fiyatlar 4binlere kadar çıkabiliyor galiba.Arkadaşlar ben Diyarbakır da oturuyorum. Labioplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Diyarbakır da labioplasti ameliyatı olan var mı bide olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediklerini paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?