• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Arkadaşlar ben Diyarbakır da oturuyorum. Labioplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Diyarbakır da labioplasti ameliyatı olan var mı bide olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediklerini paylaşabilir mi?
sana tavsiyem istanbul veya ankaraya gitmen ablacım,tecrübeli birinin olması lazım

Merhaba ben Gözde Erten KILIÇ'a 1500 liraya ameliyat oldum. Fiyatlar 4binlere kadar çıkabiliyor galiba.
fiyatlar doktordan doktora değişir 1500 e yapanda var 10000 e kadar çıkanlarda tabi fiyatdan çok bu alanda ne kadar tecrübeli bir doktor ona bakın ben hemşireyim ayda yılda bir bu ameliyatı yadpanda gördüm hergün labioplasti yapanda çok yapanın tecrübesi çok olur unutmayın ve kadın doğumcuya yaptırın plastik cerrah herşeyi yapıyor meme burun yağ alma kadın doğumcu o bölgeyi en iyi bilendir ama her kadın doğumcunun bu konuda tecrübesi yoktur iyi araştırın doktorunuzu

fiyatlar doktordan doktora değişir 1500 e yapanda var 10000 e kadar çıkanlarda tabi fiyatdan çok bu alanda ne kadar tecrübeli bir doktor ona bakın ben hemşireyim ayda yılda bir bu ameliyatı yadpanda gördüm hergün labioplasti yapanda çok yapanın tecrübesi çok olur unutmayın ve kadın doğumcuya yaptırın plastik cerrah herşeyi yapıyor meme burun yağ alma kadın doğumcu o bölgeyi en iyi bilendir ama her kadın doğumcunun bu konuda tecrübesi yoktur iyi araştırın doktorunuzu

10bin e kim çıkıyormuş? Yurtdışı fiyatlardan mı bahsediyorsunuz? Ben ortalama bir rakam söyledim. Ayrıca, kadın plastik cerrahların o bölgeyi ve estetik yöntemleri daha iyi bildiğini düşünüyorum.

Kızlar,ben labıoplasty ve vajınoplasty birlikte olacağım. Doktorum estetik plastik cerrah. 8000 fiyat verildi. Tek işlem 4000 di galiba.. Yine bilindik bir kadın doğumcudanda fiyat almıştım. Oda 8000 fiyat vermişti iki işlem için. Birde ameliyat olacağınız hastane içinde tercihleriniz olabiliyor. Bu fiyatı etkiliyor.. Bir gece hastanede kalmalı fiyatlar benim aldığım fiyatlar..

10bin e kim çıkıyormuş? Yurtdışı fiyatlardan mı bahsediyorsunuz? Ben ortalama bir rakam söyledim. Ayrıca, kadın plastik cerrahların o bölgeyi ve estetik yöntemleri daha iyi bildiğini düşünüyorum.
amerikan hastanesi gibi bir yerde olucam hastanede bir gece yatıcam dersen o fiyatı bulabilir ama tabi muayenehanede doktor yapacaksa daha uygun oluyor .tercih meselesi benim kanaatimde herkes kendi bölgesinin ameliyatını iyi yapıyor bu benim meslek hayatımda edindiğim tecrübe estetik konusunda göz kapağı estetiği için estetik göz doktoru genital estetik için genital estetik çok yapan kadın doğumcu plastik cerrahlarda bazıları liposactionda iyi ama meme kötü yapıyor bazıları memede iyi burun kötü yapıyor herkes her alanda iyi olamıyor bu benim bir sağlıkçı olarak 20 yıllık tecrübem ve kişisel fikrim tabiki istisnalar kaidei bozmaz

Kızlar,ben labıoplasty ve vajınoplasty birlikte olacağım. Doktorum estetik plastik cerrah. 8000 fiyat verildi. Tek işlem 4000 di galiba.. Yine bilindik bir kadın doğumcudanda fiyat almıştım. Oda 8000 fiyat vermişti iki işlem için. Birde ameliyat olacağınız hastane içinde tercihleriniz olabiliyor. Bu fiyatı etkiliyor.. Bir gece hastanede kalmalı fiyatlar benim aldığım fiyatlar..
canım plastik cerraha labioplasti yaptır ama vajina daraltmayı kadın doğumcu yapar gözünü seveyim

Banada labioplasti alanında doktor önerirmisiniz ? Artık bi karar verdim vede olucam ama çok doktor var herkes farklı doktor adı veriyor zaten suana kadarda 4 , 5 doktor adı var aklımda ama daha detaylı daha iyi doktor varsa yorumlarınızı bekliyorum

Banada labioplasti alanında doktor önerirmisiniz ? Artık bi karar verdim vede olucam ama çok doktor var herkes farklı doktor adı veriyor zaten suana kadarda 4 , 5 doktor adı var aklımda ama daha detaylı daha iyi doktor varsa yorumlarınızı bekliyorum
ben bu sene şubatta oldugum ameliyatı ve çok iyiyim. yeni halimi de çok beğeniyorum.. dr. pelin ilbeyi ne gittim

Bende oldum ameliyatımi hiç bir sorunla karşılaşmadim gayet keyifliyim mutluyum daha da ötesi olamaz Dr. Süleyman Eserdag ve çalışanları bana tekrar kadınlık duygusunu yaşattııııı

Kızlar destekleriniz için gerçekten çok tesekkür ederim. Ama ben tekrar ankaraya gidemem. Tekrar o doktora güvenemem tekrar para biriktiremem ve nişanlımın o bölgeyle ilgili takıntılarını biliyorum. Onu gectm kendim ne olacak derken ne buldum. Yıllarca yasadgım eziyet yetmemiş demekki. Bnmki asimetriden farklı bi durum. Sol iç dudagı asagı dgru dız inmesi gerekırken bi bölümü oyuntu seklınde vukurlasıyo ve sonra tekrr yukselıyo. Ne kadr dgru aktarabıldım bilmiyorum ama operasyon gecirildiği belli olucak. Klitoris bası zaten ayrı bi olay o kadr büyük druyoki dış dudaklar o yuzden kapanmıyo. Benim yapabılcek hçbişeyım yok artık. Param olsa ameliyatı yaptrcak zamanım olsa ameliyat sonrasındaki o zaman aralığı için hiç uygun vakit yok.

Indebi son durumun ne?
Dzüeldi mi?
Bende de aynı klitoris çikintisi var. Benimki bir de acıyor.
ağrimayan başima çaput sardım galiba .

Kızlar merhaba, klitoris bacağı çıkıntısı var bende de. İnternetten baktım, fazla kesildiği için böyle bir sorunum mu oldu bilmiyorum. Çok tedirginim. Doktora sordum, sorun yok dedi.

Ama ben canımın acısına bakarım. Bir iki hafta bekleyeceğim geçmezse başka doktorlara göstereceğim sıkıntı nedir diye.

Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır
Indebi son durumun ne?
Dzüeldi mi?
Bende de aynı klitoris çikintisi var. Benimki bir de acıyor.
ağrimayan başima çaput sardım galiba .

merhaba indebi bende amelıyat olacagım cok doktor araştırdım süleyman beyde karar kılmıstım
ama senın yorumları görünce vazgeçtim gibi:(napıcam bilmiyorum .klitoris üstündeki fazla deri alıncak ve iç dudak estetik acıdan diğer dudakla aynı simetri hale getirilecek ben daha önce kadın doguma oldum amelıyat iç dudak uzundu dışarıya doğru.sadece onu kesti dikti ama dikiş güzel olmadı böyle bir garip duruyor.o bakımdan doktor doktor gezdim ve klitoriste fazla derinin oldugunu alınacağını söyledi doktorlar.Napıcağımı bilmiyorum :( sen ne durumdasın iyi misin

Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır

nasıl oldunuz bende Süleyman beye olmayı düişünüyorum dışarı çıkıklık düzeldi mi acaba ?

Yoo bence olması gereken fiyat canım bakma bazı dr ler uçuk fiyat söylediği için bu fiyatlari duyunca şaşırıyoruz ben 1000 tl ye oldum mesela :KK70: ve iyiki de olmuşum diyorum o kadar para vermemisim diyorum üstelik bende klitoris ve makata giden yerde çok az koyuluk vardı mesela onu bile aldı kadın ve ek ücret talep etmedi canım bence ii arastirin çoğu burda reklamının yapıldığını bildiği için öyle fiyatlar veriyor
Kime oldunuz

1 nisan merhaba sanırım sen labioplasti ameliyatı olmak istiyorsun ama çekincelerin var,yanılıyor muyum canım;?

Back