Slinda buralari da takipnediyorlar ya onlar konusuldukca da fiyatlari artiyor hep.aynen canım bende yolculuktan korkmasam 5000 vercektm yani ole bi konuşuyorlar ki sanki onlardan başka kimse bunu yapamıyor gibi normalde ben meme büyütme de istiyordum ikisine 10000 vercektm ama şimdi aynı dr yi düşünüyorum 5000 e ikisinide halletmiş olcam5000 cepte kaldı yani
Bitmeyen sorularimi sabirla cvpladigin icin aagolasin :))Gunaydin Hayır canım dr lerin söylediğine göre sonrasında herhangi bir sarkma falan olmuyor mus
Tabi ki zaten çoğu dr de bu formu bildiği için hemen tel de bile artık kadınlar Klubünde paylasirsiniz diyor yani kesinlikle hepsinden bilgileri warA
Slinda buralari da takipnediyorlar ya onlar konusuldukca da fiyatlari artiyor hep.
Rica ederim yardimci olduysam ne ala çünkü bende aynı şeyleri yaşadım kafamda o kadar sorular vardı ki hepsinin cvbni da burda arkadaşlarımdan öğrendim ve cesaret ettimBitmeyen sorularimi sabirla cvpladigin icin aagolasin :))
Canım dikkat ettiysen benim için mükemmel dedim eskisini düşününce diyede acıklama yaptım evet benim için mükemmel oldu benim 6 ay oldu 3 ay diye bişi de duymadım hiç ilk 1 ay şişliklerden dolayı farklı duruyor evet ama benim 1,5 aylıkken nasılsa 6 aylıkkende aynı gözle görülür şekil değişikliği olduysa da ben görmemiş olabilirimAsimetr varsa mükemmel değil demek ki canım yani tam değilbende de sol da az var sanırım çoğunun da sol tarafta neden onu da anlamış değilim senin baya oldu dimi canım benim bir buçuk ay olacak dr lerin dediği gibi şeklini alması üç ayı mi buluyor gerçekten benim suan böyleyse 3 ay sonra ne olur yani gerçekten de ne olursa olsun eskisinden çok çok ii olduğu kesin ya
aslinda isimlerin ozelde donmesi gerekiyor. Kisaltmalar bile anlasiliyor. Boyle giderse bir iki seneye diger estetikler gibi fiyati ucucaktirTabi ki zaten çoğu dr de bu formu bildiği için hemen tel de bile artık kadınlar Klubünde paylasirsiniz diyor yani kesinlikle hepsinden bilgileri war
Yani o da çok zor olmaz canım yapmak isteyen her şekilde reklamını yapar kesinlikle mesela burda geçen sene 2500 yaptıran var ama bu sene fiyati iki katına çıkartanlar var yani birde bu birkaç yıldır yeni yeni bu operasyonun yapıldığını bilenler olduğu için yeni yeni ilerleyen zman ki fiyatları bende dusunemiyorum açıkçasıaslinda isimlerin ozelde donmesi gerekiyor. Kisaltmalar bile anlasiliyor. Boyle giderse bir iki seneye diger estetikler gibi fiyati ucucaktir
Genelde öyle söyledikleri için burda icimiz de sen en eskisi olduğun için farkı merak ettim oluyor mu diyeCanım dikkat ettiysen benim için mükemmel dedim eskisini düşününce diyede acıklama yaptım evet benim için mükemmel oldu benim 6 ay oldu 3 ay diye bişi de duymadım hiç ilk 1 ay şişliklerden dolayı farklı duruyor evet ama benim 1,5 aylıkken nasılsa 6 aylıkkende aynı gözle görülür şekil değişikliği olduysa da ben görmemiş olabilirim
Yok valla bence olmadı şöyle fark oldu oda ilk 1 ay içinde oldu yinede şişlikten tuhaf görünüyodu sonra şişlikler zamanla tamamen inince dışı da eskisine göre daha estetik görünnmeye başladı küçüldü gibi sen sadece içeriye müdahale ettirdin dimi dış kısma bişi yaptırdınmı cnmGenelde öyle söyledikleri için burda icimiz de sen en eskisi olduğun için farkı merak ettim oluyor mu diye
Ama bak dediğim gibi değişiklik olduysada farketmemiş olabilirim meme gibi orayı açıp açıp takip etmiyorumGenelde öyle söyledikleri için burda icimiz de sen en eskisi olduğun için farkı merak ettim oluyor mu diye
Yoo dışa ne gibi müdahale ediliyor ki yani benim daha meme olmadığı için tek ugrasim orasıYok valla bence olmadı şöyle fark oldu oda ilk 1 ay içinde oldu yinede şişlikten tuhaf görünüyodu sonra şişlikler zamanla tamamen inince dışı da eskisine göre daha estetik görünnmeye başladı küçüldü gibi sen sadece içeriye müdahale ettirdin dimi dış kısma bişi yaptırdınmı cnm
Ohohoo neler yapıyorlar vallaYoo dışa ne gibi müdahale ediliyor ki yani benim daha meme olmadığı için tek ugrasim orası
Ewet canım darısı başımaOhohoo neler yapıyorlar vallabenim bi sürü ugraşım vardı biliyosun hangisini takip etceğimi şaşırıyordum
Dış dudak için benim bildiğim sarkma orda da oluyomuş ve oda sanırım içe toparlanıyor ve sarkık görünümü yok ediliyor internette okudugum kadarıyla ama operasyon nasıl oluyor bilmiorm gerçektenEwet canım darısı başımaama dış dudagı merak ettim dolgu dışında ne yapılıyor benim biraz zayıf dış dudaklar o yuzden
Darısı başına da ol artık memeyi de bekletme :)))Ewet canım darısı başımaama dış dudagı merak ettim dolgu dışında ne yapılıyor benim biraz zayıf dış dudaklar o yuzden
onu da arastirim o zaman bi canjm meme de inş agustos sonu olcamDarısı başına da ol artık memeyi de bekletme :)))
Tmm sen başla bakalım bi biraz foto görelim yeni estetik görünümler falan labioplastide öncesi sonrası göremiyozonu da arastirim o zaman bi canjm meme de inş agustos sonu olcam
Aynen canım walla labioplasti olanları o kadar merak ediyorum ki keşke meme gibi gösterilebilir bi yer olsaydı herkes sonucu gorebilseydiTmm sen başla bakalım bi biraz foto görelim yeni estetik görünümler falan labioplastide öncesi sonrası göremiyozbari bunu görelim
Kilar netten delik desiknediyorum hicbirnsey yok cok merak ediyorum ben de aslinda yapilan yorumlarda bile dusunuyorum. Memnun olanlara ve olmayanlara bakiyor. Belki heosinin aynidir diyorum. Ya da memnun olanin olmayandan daha kotudur. Digeri gakinti yaomistir. Offff ne sahneler ne sahnelerAynen canım walla labioplasti olanları o kadar merak ediyorum ki keşke meme gibi gösterilebilir bi yer olsaydı herkes sonucu gorebilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?