Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

A
Slinda buralari da takipnediyorlar ya onlar konusuldukca da fiyatlari artiyor hep.

Canım dikkat ettiysen benim için mükemmel dedim eskisini düşününce diyede acıklama yaptım evet benim için mükemmel oldu benim 6 ay oldu 3 ay diye bişi de duymadım hiç ilk 1 ay şişliklerden dolayı farklı duruyor evet ama benim 1,5 aylıkken nasılsa 6 aylıkkende aynı gözle görülür şekil değişikliği olduysa da ben görmemiş olabilirim

Tabi ki zaten çoğu dr de bu formu bildiği için hemen tel de bile artık kadınlar Klubünde paylasirsiniz diyor yani kesinlikle hepsinden bilgileri war
aslinda isimlerin ozelde donmesi gerekiyor. Kisaltmalar bile anlasiliyor. Boyle giderse bir iki seneye diger estetikler gibi fiyati ucucaktir

aslinda isimlerin ozelde donmesi gerekiyor. Kisaltmalar bile anlasiliyor. Boyle giderse bir iki seneye diger estetikler gibi fiyati ucucaktir
Yani o da çok zor olmaz canım yapmak isteyen her şekilde reklamını yapar kesinlikle mesela burda geçen sene 2500 yaptıran var ama bu sene fiyati iki katına çıkartanlar var yani birde bu birkaç yıldır yeni yeni bu operasyonun yapıldığını bilenler olduğu için yeni yeni ilerleyen zman ki fiyatları bende dusunemiyorum açıkçası

Genelde öyle söyledikleri için burda icimiz de sen en eskisi olduğun için farkı merak ettim oluyor mu diye

Genelde öyle söyledikleri için burda icimiz de sen en eskisi olduğun için farkı merak ettim oluyor mu diye
Yok valla bence olmadı şöyle fark oldu oda ilk 1 ay içinde oldu yinede şişlikten tuhaf görünüyodu sonra şişlikler zamanla tamamen inince dışı da eskisine göre daha estetik görünnmeye başladı küçüldü gibi sen sadece içeriye müdahale ettirdin dimi dış kısma bişi yaptırdınmı cnm

Yoo dışa ne gibi müdahale ediliyor ki yani benim daha meme olmadığı için tek ugrasim orası

Ewet canım darısı başıma ama dış dudagı merak ettim dolgu dışında ne yapılıyor benim biraz zayıf dış dudaklar o yuzden
Dış dudak için benim bildiğim sarkma orda da oluyomuş ve oda sanırım içe toparlanıyor ve sarkık görünümü yok ediliyor internette okudugum kadarıyla ama operasyon nasıl oluyor bilmiorm gerçekten

Tmm sen başla bakalım bi biraz foto görelim yeni estetik görünümler falan labioplastide öncesi sonrası göremiyoz bari bunu görelim
Aynen canım walla labioplasti olanları o kadar merak ediyorum ki keşke meme gibi gösterilebilir bi yer olsaydı herkes sonucu gorebilseydi

Aynen canım walla labioplasti olanları o kadar merak ediyorum ki keşke meme gibi gösterilebilir bi yer olsaydı herkes sonucu gorebilseydi
Kilar netten delik desiknediyorum hicbirnsey yok cok merak ediyorum ben de aslinda yapilan yorumlarda bile dusunuyorum. Memnun olanlara ve olmayanlara bakiyor. Belki heosinin aynidir diyorum. Ya da memnun olanin olmayandan daha kotudur. Digeri gakinti yaomistir. Offff ne sahneler ne sahneler:) :) :)

Kızlar destekleriniz için gerçekten çok tesekkür ederim. Ama ben tekrar ankaraya gidemem. Tekrar o doktora güvenemem tekrar para biriktiremem ve nişanlımın o bölgeyle ilgili takıntılarını biliyorum. Onu gectm kendim ne olacak derken ne buldum. Yıllarca yasadgım eziyet yetmemiş demekki. Bnmki asimetriden farklı bi durum. Sol iç dudagı asagı dgru dız inmesi gerekırken bi bölümü oyuntu seklınde vukurlasıyo ve sonra tekrr yukselıyo. Ne kadr dgru aktarabıldım bilmiyorum ama operasyon gecirildiği belli olucak. Klitoris bası zaten ayrı bi olay o kadr büyük druyoki dış dudaklar o yuzden kapanmıyo. Benim yapabılcek hçbişeyım yok artık. Param olsa ameliyatı yaptrcak zamanım olsa ameliyat sonrasındaki o zaman aralığı için hiç uygun vakit yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…