- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bu kalmisti foto olarak gormedigimiz buda olursa tam olur hahahAynen canım walla labioplasti olanları o kadar merak ediyorum ki keşke meme gibi gösterilebilir bi yer olsaydı herkes sonucu gorebilseydi
Walla canım merak etme çok yakında o da normal mis gibi heryerde gezcekbi bu kalmisti foto olarak gormedigimiz buda olursa tam olur hahah
Senin adina cok sevindim arkadasim darisi basimiza artik :) ben de yarin ariyim konusayim. En azindan bir adimnatmis oliyim gerisi gelir25. Gün
Evet, artık iyiyim. Rahatlıkla oturup kalkabiliyorum, bacak bacak üstüne atabiliyorum, pantolon giyebiliyorum, sorun yok. Bundan 3-4 gün öncesine kadar, tuvaletten sonra su ile yıkadığımda batma ile kaşıntı karışımı bir şey oluyordu bir kaç saniye o da bitti gitti. Şişlik yok, ödem yok, rengi tamamen pembeye döndü, zaten hiç morarma olmadı bende, kızarıklık vardı. Yine bir kaç gün öncesine kadar, elimle temas ettiğinde biraz acıyordu ama artık rahatlıkla dokunabiliyorum. Dikişler kendini bıraktı, sadece düğümler kaldı (sanki çeksem gelecek gibi ama dokunmuyorum) onları da doktor bir ay dolduğunda alacak. Görüntüden memnunum, burada yapılan yorumları okuduğumda, doktorumun işini iyi yaptığını düşünüyorum. Baktığımda, evet mutlu oluyorum. Dikişler alındıktan sonra daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Sonuç olarak, iyi ki yaptım, büyüüük bir yükten kurtuldum. İnşallah isteyen herkes bu dertten kurtulur.
Senin adina cok sevindim arkadasim darisi basimiza artik :) ben de yarin ariyim konusayim. En azindan bir adimnatmis oliyim gerisi gelir
Çok sevindim canım mutlu olmana inş I indebi de ilerleyen zamanlarda istediği sonucu olur benim de dün iki dikiş im düştü artık dikisler kalmadı kurtuldum suan hiç bir sıkıntı yok sanki ameliyat olmamış gibiyim ağrı sizi kalmadı bazen tatlı tatlı kaşintilar dışında25. Gün
Evet, artık iyiyim. Rahatlıkla oturup kalkabiliyorum, bacak bacak üstüne atabiliyorum, pantolon giyebiliyorum, sorun yok. Bundan 3-4 gün öncesine kadar, tuvaletten sonra su ile yıkadığımda batma ile kaşıntı karışımı bir şey oluyordu bir kaç saniye o da bitti gitti. Şişlik yok, ödem yok, rengi tamamen pembeye döndü, zaten hiç morarma olmadı bende, kızarıklık vardı. Yine bir kaç gün öncesine kadar, elimle temas ettiğinde biraz acıyordu ama artık rahatlıkla dokunabiliyorum. Dikişler kendini bıraktı, sadece düğümler kaldı (sanki çeksem gelecek gibi ama dokunmuyorum) onları da doktor bir ay dolduğunda alacak. Görüntüden memnunum, burada yapılan yorumları okuduğumda, doktorumun işini iyi yaptığını düşünüyorum. Baktığımda, evet mutlu oluyorum. Dikişler alındıktan sonra daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Sonuç olarak, iyi ki yaptım, büyüüük bir yükten kurtuldum. İnşallah isteyen herkes bu dertten kurtulur.
Aynen canım az kalmış zaten yani dün gibi ameliyat olduğum gün çok çabuk geçiyor :)Ooo baya olmuş, benden tam iki hafta öndesin :) O güne gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Aynen canım az kalmış zaten yani dün gibi ameliyat olduğum gün çok çabuk geçiyor :)
Doktorlardan cok asistanlarin sekreterlerin tribinden gecilmiyor ya.
Hani bilmedigin bir seyi soruyorsun. Diyorum ki hic kaybi olur mu hayir diyor, dikis kalir mi hayir... Yani bole aciklayici soyle boyle diyivi bi cumle yok. Yarin dk surmedi benim konusmam :)) evet hayir oynadik.İlk 10 gün benim için çok zordu ama sonrası çok hızlı geçti :) Dikişleri de aldırdım
Ben böyle bir problemle karşılaşmadım, daha anlaşma aşamasında böyleler ise uzak dur derim. Çünkü insan ilişkileri önemli bu konuda.
Hani bilmedigin bir seyi soruyorsun. Diyorum ki hic kaybi olur mu hayir diyor, dikis kalir mi hayir... Yani bole aciklayici soyle boyle diyivi bi cumle yok. Yarin dk surmedi benim konusmam :)) evet hayir oynadik.
fiyatlar hakkında biri bana bilgi verbilirmi acaba ?
Ben de 1000 tl ye oldum canm ve sanırım benim dış dudaklarda sarkık off ya dolgu yaptırsam da belli olur çok şiş durabilir dün dr yi arayıp sordum ole ciddi bir sarkık lik görmedim dedi eğer görseydim belirtirdim dedi bilmiyorum ama kontrole gittiğimde tekrar görüşecegimbenimde dış dudaklar epey sarkık ve siyah rahatsız oluyorum.en fazla bin tl verebilirim ama açıkçası gidip muayine olmak falan sıkıyor beni..kararsızım bide