• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Anladım canım ama canını bu kadar sıkma bence biraz bekle bakalım ne olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim de klitoris, ayakta dururken bacaklarımı kapattığımda bile görünüyor, bak yabancı sitelerde birçok örnek var ameliyat öncesi ve sonrası için. Bazı kişilerin hiç klitoris yok gibi ufacık, ama bazılarınınki benimki gibi büyük. Ben bunu hiç mi hiç dert etmiyorum, bence gayet doğal görünüyor bu şekilde. Oyuntu şekline gelince, benim de sol tarafta önce bi içe doğru giriyor sonra bir bombe çıkıyor, ama beni rahatsız etmiyor. Zamanla şeklinin iyice oturacağını düşünüyorum. Benim nişanlım anlayışlıdır, zaten ameliyat olduğumu biliyor ve ortada vahim bir görüntü yok. Ama seni rahatsız ediyor olabilir, seni anlıyorum, demek ki içine sinmiyor. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
25. Gün

Evet, artık iyiyim. Rahatlıkla oturup kalkabiliyorum, bacak bacak üstüne atabiliyorum, pantolon giyebiliyorum, sorun yok. Bundan 3-4 gün öncesine kadar, tuvaletten sonra su ile yıkadığımda batma ile kaşıntı karışımı bir şey oluyordu bir kaç saniye o da bitti gitti. Şişlik yok, ödem yok, rengi tamamen pembeye döndü, zaten hiç morarma olmadı bende, kızarıklık vardı. Yine bir kaç gün öncesine kadar, elimle temas ettiğinde biraz acıyordu ama artık rahatlıkla dokunabiliyorum. Dikişler kendini bıraktı, sadece düğümler kaldı (sanki çeksem gelecek gibi ama dokunmuyorum) onları da doktor bir ay dolduğunda alacak. Görüntüden memnunum, burada yapılan yorumları okuduğumda, doktorumun işini iyi yaptığını düşünüyorum. Baktığımda, evet mutlu oluyorum. Dikişler alındıktan sonra daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Sonuç olarak, iyi ki yaptım, büyüüük bir yükten kurtuldum. İnşallah isteyen herkes bu dertten kurtulur.

25. Gün

Evet, artık iyiyim. Rahatlıkla oturup kalkabiliyorum, bacak bacak üstüne atabiliyorum, pantolon giyebiliyorum, sorun yok. Bundan 3-4 gün öncesine kadar, tuvaletten sonra su ile yıkadığımda batma ile kaşıntı karışımı bir şey oluyordu bir kaç saniye o da bitti gitti. Şişlik yok, ödem yok, rengi tamamen pembeye döndü, zaten hiç morarma olmadı bende, kızarıklık vardı. Yine bir kaç gün öncesine kadar, elimle temas ettiğinde biraz acıyordu ama artık rahatlıkla dokunabiliyorum. Dikişler kendini bıraktı, sadece düğümler kaldı (sanki çeksem gelecek gibi ama dokunmuyorum) onları da doktor bir ay dolduğunda alacak. Görüntüden memnunum, burada yapılan yorumları okuduğumda, doktorumun işini iyi yaptığını düşünüyorum. Baktığımda, evet mutlu oluyorum. Dikişler alındıktan sonra daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Sonuç olarak, iyi ki yaptım, büyüüük bir yükten kurtuldum. İnşallah isteyen herkes bu dertten kurtulur.
Senin adina cok sevindim arkadasim darisi basimiza artik :) ben de yarin ariyim konusayim. En azindan bir adimnatmis oliyim gerisi gelir

Senin adina cok sevindim arkadasim darisi basimiza artik :) ben de yarin ariyim konusayim. En azindan bir adimnatmis oliyim gerisi gelir

Çok teşekkür ederim canım. Çok yakında evleneceğim için üzerimde kocaman bir yüktü, kurtuldum şükürler olsun. Bunun insanın psikolojisine nasıl zarar verdiğini bilen biri olarak herkesin kurtulmasını istiyorum. Evet bir yerden başlamak lazım :) İnşallah işlerin rast gider, güzel bir doktor sana mutlu olacağın sonuçlar verir :)

25. Gün

Çok sevindim canım mutlu olmana inş I indebi de ilerleyen zamanlarda istediği sonucu olur benim de dün iki dikiş im düştü artık dikisler kalmadı kurtuldum suan hiç bir sıkıntı yok sanki ameliyat olmamış gibiyim ağrı sizi kalmadı bazen tatlı tatlı kaşintilar dışında :D

Çok sevindim canım mutlu olmana inş I indebi de ilerleyen zamanlarda istediği sonucu olur benim de dün iki dikiş im düştü artık dikisler kalmadı kurtuldum suan hiç bir sıkıntı yok sanki ameliyat olmamış gibiyim ağrı sizi kalmadı bazen tatlı tatlı kaşintilar dışında :KK70:

Sağ ol canım ben de I indebi nin mutlu olmasını istiyorum. Umarım isteyen herkes istediği sonuca erişir. Senin kaç gün oldu canım şimdi?

Aynen canım az kalmış zaten yani dün gibi ameliyat olduğum gün çok çabuk geçiyor :)

İlk 10 gün benim için çok zordu ama sonrası çok hızlı geçti :) Dikişleri de aldırdım
Doktorlardan cok asistanlarin sekreterlerin tribinden gecilmiyor ya.

Ben böyle bir problemle karşılaşmadım, daha anlaşma aşamasında böyleler ise uzak dur derim. Çünkü insan ilişkileri önemli bu konuda.

İlk 10 gün benim için çok zordu ama sonrası çok hızlı geçti :) Dikişleri de aldırdım

Ben böyle bir problemle karşılaşmadım, daha anlaşma aşamasında böyleler ise uzak dur derim. Çünkü insan ilişkileri önemli bu konuda.
Hani bilmedigin bir seyi soruyorsun. Diyorum ki hic kaybi olur mu hayir diyor, dikis kalir mi hayir... Yani bole aciklayici soyle boyle diyivi bi cumle yok. Yarin dk surmedi benim konusmam :)) evet hayir oynadik.

Hani bilmedigin bir seyi soruyorsun. Diyorum ki hic kaybi olur mu hayir diyor, dikis kalir mi hayir... Yani bole aciklayici soyle boyle diyivi bi cumle yok. Yarin dk surmedi benim konusmam :)) evet hayir oynadik.

Hıımmm anladım. Böyle sorular çok sık sorulduğu için öyle davranmıştır. Ama yanlış bence de tutumu. Onlar için önemsiz basit bir mevzu olabilir ama bizim için çok hassas.

benimde dış dudaklar epey sarkık ve siyah rahatsız oluyorum.en fazla bin tl verebilirim ama açıkçası gidip muayine olmak falan sıkıyor beni..kararsızım bide

benimde dış dudaklar epey sarkık ve siyah rahatsız oluyorum.en fazla bin tl verebilirim ama açıkçası gidip muayine olmak falan sıkıyor beni..kararsızım bide
Ben de 1000 tl ye oldum canm ve sanırım benim dış dudaklarda sarkık off ya dolgu yaptırsam da belli olur çok şiş durabilir dün dr yi arayıp sordum ole ciddi bir sarkık lik görmedim dedi eğer görseydim belirtirdim dedi bilmiyorum ama kontrole gittiğimde tekrar görüşecegim

Back