- 6 Eylül 2014
- 217
- 51
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani walla ben ilk @silver5 ten duydum ve şaşırmıştım ondan duydugumu dr ye söylemiştim hatta ittirme needen duydun demişti bana bende internetten demişti hala da ne anlamış degilimHehe guzelmis ne yaptin diee sorarsin :) kizlar bacakta atiyoruz birnbirimize foto da bu da ole tuhaf bisey ki hele at bi foto nasil olmus goriyim diyemiyosun :))) hayal iste. Ittirmis diyosun ya benim beynimde canlandirdigimi bi bilsen :))
Haha yeni senin dur anlasilir zamanlar. Tabi gecmisi hatirlarsan. Ben sinirlwniyorum die bakmiyorum bileYani walla ben ilk @silver5 ten duydum ve şaşırmıştım ondan duydugumu dr ye söylemiştim hatta ittirme needen duydun demişti bana bende internetten demişti hala da ne anlamış degilim
Ewet ii bişe yaptığı belli amaHaha yeni senin dur anlasilir zamanlar. Tabi gecmisi hatirlarsan. Ben sinirlwniyorum die bakmiyorum bile
Eline saglik diyelim :)Ewet ii bişe yaptığı belli ama
Canim uzme kendini. Bence kontrole git. Mutlaka bi cozum sunucaktir. Estetik sans isimi ne anlamadim . Duzelticektir hatasini. Belki de cok basit bir sekilde daha iyi gorunucektirKizlar benim tam 3 haftam doldu. Zaten ilk ay %80 i iyilesir demisti. Artik hiçbir şişlk kalmadı. Seklı de bu işte. Ayrıca sol taraftaki dudagın biyerini cok derın kesmış diğer taraflar düz iz klmasa bıle ordan işlem gecirdiğim her türlü bellı olur. Zaten dudaklar kapanmıyo. Halbuki kapanıcak demişti. Ben süleyman eserdaga o kadr para verdım ve sonuc kötü. Artık ne yeniden yaptırabilirim. Ne baska bişey. Kontrole de gidemem. Çünkü uzakta. Yeni yaptrcak olanlar bunlarıda düşünmeli bence. Hayatta hiç bişeyde sansım olmadgı gibi bundada olmadı en iyi denılen doktora olmuşken bide. Ne heveslerle ne heyecanlarla yaptrmıştm. Yıne aynı düşünceler kafamda. Nisanlımdan ayrılabilirim bile bu yuzden o kadr üzgünüm ki anlatamam.
Canım moralini bozma bi tarafı tam kesmiş derken nasıl yani benim de mesela dudaklar alta doğru gittikçe çok kisaliyor yok gibi mesela yani önde uzun arkaya doğru kısa acaba oule mi öyle ise normal bence benim de mesela şol taraf milimlik diğerine göre uzun ama abartı değil yani kapalıyken görünmuyor onun için tekrar gidermiyım bilmiyorum yani benim diğer sorun dış dudakların zayıf olmasından kaynaklandığı için üst tarafı biraz daha kesseydi sanırım boşluk olabilirdi o yüzden yapmış olabilir yani bende kontrole gitmedim henüz 2 ay dolduktan sonra giderim heralde başka bi operasyon daha düşündüğüm için onu da aradan cikarim diyorum işte bende il dışı o yüzden düşünmedim canım yani amelyat olduktan sonra da sorun yaşadığın zaman gitmen gerekecek ve onun içinde gideceksin ben tel de görüştüğümde kontrole falan gerek yok demişti süleyman bey ama işte sorun olunca gerekiyor bence sen bir ay kadar daha bekle olmazsa mecbur gideceksin canım yani yada foto falan yolla dr ye telde de sorun olup olmadığını anlar evlenme konusuna gelince de inan bana cnm erkeklerin cok taktigini sanmıyorum bende bekarken ewlenemem utanirim diyordum ama şuanda 4 yıllık evliyim öyle düşünme yani eşim hiç bişe demedi şimdiye kadar hoş doğru düzgün gostermedim bile de yani sadece sen kendinde sorun yaşıyorsun özgüven eksikliği gibi ama mesela ben sadece bende mi böyle diye internetten fotolara sapık gibi bakıyordum ve %50 sinde öyle olduğunu ve cok rahat gösterdiklerini gördüm sende kafana takma mutlaka eskisinden ii olmuştur canım öyle kendini kötü ye alıştırma ve bol bol foto çek o zamn daha ii anlarsın gelişmeyiKizlar benim tam 3 haftam doldu. Zaten ilk ay %80 i iyilesir demisti. Artik hiçbir şişlk kalmadı. Seklı de bu işte. Ayrıca sol taraftaki dudagın biyerini cok derın kesmış diğer taraflar düz iz klmasa bıle ordan işlem gecirdiğim her türlü bellı olur. Zaten dudaklar kapanmıyo. Halbuki kapanıcak demişti. Ben süleyman eserdaga o kadr para verdım ve sonuc kötü. Artık ne yeniden yaptırabilirim. Ne baska bişey. Kontrole de gidemem. Çünkü uzakta. Yeni yaptrcak olanlar bunlarıda düşünmeli bence. Hayatta hiç bişeyde sansım olmadgı gibi bundada olmadı en iyi denılen doktora olmuşken bide. Ne heveslerle ne heyecanlarla yaptrmıştm. Yıne aynı düşünceler kafamda. Nisanlımdan ayrılabilirim bile bu yuzden o kadr üzgünüm ki anlatamam.
Ewet canım ne yazık ki bu formda herkes doğru söylemiyor reklam peşinde o yüzden ii düşün zaten şimdiye kadar az çok anlamissindir ne kadar gerçekçi olduğunu sırf dr ovmek için burda olanlar var yani bizlerin mağduriyetlerini fırsat bilip fiyatları uçuk verip mükemmel olacağına inandirip daha sonrada böyle hüsrana uğratıyorlar keşkelerimiz oluyorlar :-(indebi canım bence tekrar ne yap yap git süleyman beyin yanına . Üzüldüm durumuna ben de herşeyden kısıyordum bütçemi ona ayarlayabilmek için. demek ki burada yorum yapan herkese güvenmemek lazımmış.
Kizlar benim tam 3 haftam doldu. Zaten ilk ay %80 i iyilesir demisti. Artik hiçbir şişlk kalmadı. Seklı de bu işte. Ayrıca sol taraftaki dudagın biyerini cok derın kesmış diğer taraflar düz iz klmasa bıle ordan işlem gecirdiğim her türlü bellı olur. Zaten dudaklar kapanmıyo. Halbuki kapanıcak demişti. Ben süleyman eserdaga o kadr para verdım ve sonuc kötü. Artık ne yeniden yaptırabilirim. Ne baska bişey. Kontrole de gidemem. Çünkü uzakta. Yeni yaptrcak olanlar bunlarıda düşünmeli bence. Hayatta hiç bişeyde sansım olmadgı gibi bundada olmadı en iyi denılen doktora olmuşken bide. Ne heveslerle ne heyecanlarla yaptrmıştm. Yıne aynı düşünceler kafamda. Nisanlımdan ayrılabilirim bile bu yuzden o kadr üzgünüm ki anlatamam.
Nisanlin suam su yazilanlari duysa belki de gulup gecicek ve bu kadar taktigim seye anlam veremiycek. Inan umursamiyorlar bile canim. Erkek cok fazla takilmiyir o bolgeye. Sen kendini onun yerine koy seviyorsun asiksin onda boyle bir estetik sorunu olsa gozun gorurmuydu ( ki erkek sorun olarak algilamaz) . Ona dokununca dunyayi unuturdun :) bir cok erkegin yorumu var bu konuda nette onlarada bi bak. Cidden israrla bizim kadar takmadiklarini vurguluyorlar.Kizlar benim tam 3 haftam doldu. Zaten ilk ay %80 i iyilesir demisti. Artik hiçbir şişlk kalmadı. Seklı de bu işte. Ayrıca sol taraftaki dudagın biyerini cok derın kesmış diğer taraflar düz iz klmasa bıle ordan işlem gecirdiğim her türlü bellı olur. Zaten dudaklar kapanmıyo. Halbuki kapanıcak demişti. Ben süleyman eserdaga o kadr para verdım ve sonuc kötü. Artık ne yeniden yaptırabilirim. Ne baska bişey. Kontrole de gidemem. Çünkü uzakta. Yeni yaptrcak olanlar bunlarıda düşünmeli bence. Hayatta hiç bişeyde sansım olmadgı gibi bundada olmadı en iyi denılen doktora olmuşken bide. Ne heveslerle ne heyecanlarla yaptrmıştm. Yıne aynı düşünceler kafamda. Nisanlımdan ayrılabilirim bile bu yuzden o kadr üzgünüm ki anlatamam.
bence de yaa yani belki de beklentin çok yüksekti o yüzden böyle karamsarsin belki de bizim ki de senin gibidir yani bak burda çoğunun öyle her iki dudakta aynı uzunlukta olmamış çok ii mükemmel diyenlere de inanma canım ya kesin eskisinden iyidir boşver bu kadar takmaİndebi, her şeyi geçtim asla nişanlından ayrılmayı düşünme. Eğer gerçekten seviyorsan bunu sakın yapma. Ne olacak ayrılırsan? Hayatın boyunca kimse ile evlenmeyecek misin? Flicker haklı, erkekler o kadar da takmıyorlar. Hem senin suçun değil ki, sen mi istedin böyle olmasını. Ayrıca neler neler var ya, netten bakmışsındır mutlaka. Benim de iki taraf birbirinin tıpatıp aynısı değil, ama takmıyorum. Ayrıca kapanmıyor diyorsun ya, ayakta durunca mı kapanmıyor, eğer öyle ise benim de arada biraz boşluk kalıyor ve hiç umrumda değil. Benim dudaklar zayıf, doktor istersen yağ enjeksiyonu yapalım ama doğum yapacaksın, kilo alacaksın zaten ilerde bu sorun hallolur dedi. Ben eski halini düşününce, dış dudakların arasından sarkan o iç dudakları düşününce bu halime bin kere şükrediyorum. Eğer nişanlın çok şikayetçi olursa evlendikten sonra düzelttirirsin. İyi günden kötü günde diye söz vermeyecek miyiz? Anlayışla karşılayacaktır, lütfen sakin ol ve sağlıklı düşünmeye çalış.
Benimde aynı değil biri daha küçük eskidende yapısal olarak değişikti yine aynı oranda olmuş kesinlikle problem etme I indebi ben hiç ama hiç sorun etmedim benim için mükemmel oldu bence eski halini düşününce sonuç süper ama tabiki azda olsa asimetri varbence de yaa yani belki de beklentin çok yüksekti o yüzden böyle karamsarsin belki de bizim ki de senin gibidir yani bak burda çoğunun öyle her iki dudakta aynı uzunlukta olmamış çok ii mükemmel diyenlere de inanma canım ya kesin eskisinden iyidir boşver bu kadar takma
Yorumları okuyorum da dehşete kapılıyorum,ne yapıyorsunuz böyle arkadaşlar saçmalamayın,bu kadar kafaya takılacak bişey değil,bebce bu kadar incelemeyin,yani bir tek kendiniz biliyorsunuz ve takılıyorsunuz yoksa kimsenin açıp inceleyeceği bir organ değil,kendinizi bu kadar yıpratmayın üç günlük dünyada yazık
Peki bu kadar kafaya takılacak birsey değilse siz neden ameliyat olmak istiyorsunuz ve ii bi dr arayisindasiniz yani o zaman bence sizde bu kadar kafaya takmis durumdasiniz ki bu formu takip ediyorsunuzYorumları okuyorum da dehşete kapılıyorum,ne yapıyorsunuz böyle arkadaşlar saçmalamayın,bu kadar kafaya takılacak bişey değil,bebce bu kadar incelemeyin,yani bir tek kendiniz biliyorsunuz ve takılıyorsunuz yoksa kimsenin açıp inceleyeceği bir organ değil,kendinizi bu kadar yıpratmayın üç günlük dünyada yazık
Gunaydin Hayır canım dr lerin söylediğine göre sonrasında herhangi bir sarkma falan olmuyor musGunaydinnn kizlar. Sabah sabah aklima birbsoru geldi. Simdi labioplasti olduktan sonra normal dogum yaotigimizda tekrar bozulma olmiycak mi?
Asimetr varsa mükemmel değil demek ki canım yani tam değil bende de sol da az var sanırım çoğunun da sol tarafta neden onu da anlamış değilim senin baya oldu dimi canım benim bir buçuk ay olacak dr lerin dediği gibi şeklini alması üç ayı mi buluyor gerçekten benim suan böyleyse 3 ay sonra ne olur yani gerçekten de ne olursa olsun eskisinden çok çok ii olduğu kesin ya