Labioplasti -Anadolu yakasında Labioplasti yapan yerler varmı ?

Dut arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun.... Herşey çok güzel olacak💜💜

Canım arkadaslarım destek veren güzel insanlar :)ameliyatımı oldum detayıyla anlatmak istiyorum

Sabah 6:45 gibi hastaneye yattım,kan tahlilleri sonuçlar anestezi doktorruyla görüşme derken ,vakit geldi cattı saat 8:20 de kolumdan sakinleştirici iğne olduktan sonra direk ameliyathaneye gittim ama o sırada normalde bu iğneyi olanlar hep gülermiş ben nekadar kastıysam kendimi ağladığımı hatırlıyorum,ameliyathaneye indik doktorum benim için anne gibi bir insan diyebilirim o güler yüzlülüğü beni nasıl yatıştırdı zaten sonra yine kolumdan verilen anestezi ilacı ile uykuya daldım,ameliyta girmeden önce 3 ihlas 1 fatiha ve 21 kere besmele okudum,ameliyttan 9:20 geçe cıkmışım ,kendime geldim yalan sölemiycem gercekten bir acıyla uyandım ama dayanılabilir bir acı,sonra doktorum geldi actı ve gösterdi orayı bak tatlım dedi çok doğal ve cok güzel diktim dedi inanın şuan şu dikişli halim bile bana bebek gibi geldi,hastaneden cıkarken arabaya binerken biraz acı hissettim ,nitekim eve geldim ve şuan yatıyorım agrım var ama cok mutluyum.Şunu söylemek istiyorum siz olmasanız bu ameliyatı olamazdım çarşamba günü kontrolüm var doktorum çok titiz birisi buarada 1 antibiyotik ve 1 agrı kesici verdi:)laviniacım,bahar06 ,kerr ,gulshenn,kırmızıyedi eger ismini yazmadığım diğer arkadaslarım varsa onlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun ,yine aglıyorum şuan ama yine mutluluktan destekleriniz bana umut ve güven oldu ,detayları burdan yazacagım yine gün gün ,hepinize tekrar tekrar teşekkürlerrr :)

DUT CUMM canım hadi geçmişler olsunn cok sevindim senin adına canımm benim bak herşyde nasılda oldu bitti çok şükür ... canım inşallah iyileşme sürecinde kolay geçer ve unutup gidersin bu günleri tatlımm..arkadaşlarında dediği gibi temizliğin edikkat et wc ye girerken ellerini yıkayıp gir ve , buz ve batikonu ihmal etme ben 1 hatfa boyunca buz jeli ve her wcden sonra batikon uygulamıştım buzz özellikle cok rahatlatıyor benimkilerde cok şişmişti ve buzu koymayınca agrım oluyordu birde canım kenini germemeye dikkat et oturup kalkarken filan ihtiyatlı ol.. hadi bakalım kolaylıklar diliyorum sana cokk öptumm:KK54::KK54::KK54:

Bugün kontrole gittim:)doktorum buza veya batikona şuan gerek olmadığını söyledi,açıkcası bendede bir agrı yok şuan sadece otururken hafiif gerilme hissediyorum ,başka bir ilaç yazdı eczanede hazırlanan bir ilaç bu karışım yapılıyor gazlı beze sürüp gece yatarken oraya koyacagım.Birde Antibiyotiğim değişti diğeri çok ağır gelmişti.Dikişlerimi sordum zaten estetik ve içten dikiş yaptım sen dikiş görmiceksin dedi :)Şuan %50 şişlik var inicek zamanla ve dahada güzel olucak dedi.1hafta sonra kontrolüm var :)Paylaşmak istedimmm hepinize sevgilerrr=)

DUT CUMM canım hadi geçmişler olsunn cok sevindim senin adına canımm benim bak herşyde nasılda oldu bitti çok şükür ... canım inşallah iyileşme sürecinde kolay geçer ve unutup gidersin bu günleri tatlımm..arkadaşlarında dediği gibi temizliğin edikkat et wc ye girerken ellerini yıkayıp gir ve , buz ve batikonu ihmal etme ben 1 hatfa boyunca buz jeli ve her wcden sonra batikon uygulamıştım buzz özellikle cok rahatlatıyor benimkilerde cok şişmişti ve buzu koymayınca agrım oluyordu birde canım kenini germemeye dikkat et oturup kalkarken filan ihtiyatlı ol.. hadi bakalım kolaylıklar diliyorum sana cokk öptumm:KK54::KK54::KK54:

Laviniacım canım doktoruma sordum buza gerek yok dedi bende açıkcası öyle bir yanma yok sadece otururken hafif gerilme oluyor,bugün doktora gittim şuan %50 şiş dedi inicek zamanla dedi birde başka bir ilaç verdi solüsyon daha doğrusu gece yatarken gazlı beze sürüp oraya koyacagım 1 hafta sonra kontrolüm var :)

Canım çok teşekkür ediyorum seninde güzel haberlerini bekliyorum :)Takipteyimmm=)

Ayy canım cok gecmiş olsun:KK43:demekki bebek için doğru zaman bu değilmiş sakın üzülme .
evet doktor ablamın doktoru daha önce cok yapmış bu ameliyatı,birde gercekten işinde iyi biri 20 senelik doktor,kendiside dedi ben yapamıycağım bişeyi yapmam derdim dedi ama bunu düzeltiriz dedi,çok tatlı bir kadın içimi rahatlattı hiç diğer doktor gibi değil,herkesinki farklı olur cocugum üzülme düzelticem ben bunu dedi:)allah böyle bir kapı actı cok şükür inşallh ameliyatımda iyi gecer .canımmm benimmm sizlerin desteği olmasaydı bu noktaya gelemezdimmm hepinizden allah razı olsunnn

dr adı ve şehri yazarmısın lütfen

Merhaba kızlarr:)
Bugün kontrole gittim dikişlerim tamamen erimiş,ben hiç dikiş izi görmüyorum zaten,doktorumda normalde biz bunu dışardan dikeriz sonra erimeyen dikiş varsa alırız kalanları dedi,ama benimkini öyle yapmamış içten dikiş yapmış yemin ederim şuan ameliyat oldugum falan belli değil,sadece sağ tarafımda kan pıhtılaşması olmuş bir sertlik var oda gecicek 15 güne dedi:)inşallah güzel seyler paylaşıcam sizinle,birde şunu söylemek istiyorum benim ağrı eşiğim yüksek ama inanın ilk iki günden sonra zorluk cekmedim,birde bana buz vermemişti ya onun yerine bir solusyon verdi eczanede hazırlanan sanırım o beni çok rahatlattı hergece yatarken gazlı bez ve pamuğa o karışımı döktüm ve oraya koydum ,halada devam ediyorum .inşallah aramızda olmak isteyenler varsa allah onlarında gönlüne göre versin ..hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr:)
Bugün kontrole gittim dikişlerim tamamen erimiş,ben hiç dikiş izi görmüyorum zaten,doktorumda normalde biz bunu dışardan dikeriz sonra erimeyen dikiş varsa alırız kalanları dedi,ama benimkini öyle yapmamış içten dikiş yapmış yemin ederim şuan ameliyat oldugum falan belli değil,sadece sağ tarafımda kan pıhtılaşması olmuş bir sertlik var oda gecicek 15 güne dedi:)inşallah güzel seyler paylaşıcam sizinle,birde şunu söylemek istiyorum benim ağrı eşiğim yüksek ama inanın ilk iki günden sonra zorluk cekmedim,birde bana buz vermemişti ya onun yerine bir solusyon verdi eczanede hazırlanan sanırım o beni çok rahatlattı hergece yatarken gazlı bez ve pamuğa o karışımı döktüm ve oraya koydum ,halada devam ediyorum .inşallah aramızda olmak isteyenler varsa allah onlarında gönlüne göre versin ..hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm:)

e çok güsel bi haber bu
ozamaaaaan artık düğün hazırlıklarına sakin kafayla yönelebilirsin canım :21:
herşey böyle kolay ve güsel olsun inşallah :)))

e çok güsel bi haber bu
ozamaaaaan artık düğün hazırlıklarına sakin kafayla yönelebilirsin canım :21:
herşey böyle kolay ve güsel olsun inşallah :)))

Ayy gulshencimm inşallah bir aksilik cıkmazda böyle devam eder düğünüme kısmetse 4,5 ay kaldı salonu falan tuttuk ,şimdi eşya gelinlik stresleri başlıcak,allaha cok şükür ameliyatıda atlattım,allah hepimizin yardımcısı olsunnn kocaman öpüyorum canım senii:)

arkadaşlar bende salı gidiyorum ebru hanıma inşallah sonucu yazacağım ve inşallah memnun kalırım ben mantar enfeksiyon sıkıntısından dolayı oluyorum inşallah umdumğum gibi olur umudum yüksekk kızlar umarım iyi geçer birde ameliyat sonrası rahat yürüyebiliyormuyuzz??

arkadaşlar bende salı gidiyorum ebru hanıma inşallah sonucu yazacağım ve inşallah memnun kalırım ben mantar enfeksiyon sıkıntısından dolayı oluyorum inşallah umdumğum gibi olur umudum yüksekk kızlar umarım iyi geçer birde ameliyat sonrası rahat yürüyebiliyormuyuzz??

Canım inşallah hersey istediğin gibi olur,ben açıkcası ilk gün biraz zorlandım hastaneden cıkarken ,ama üçüncü gün evde misafir bile ağırladım,benim ağrı eşiğim yüksek ama ilk gün çektiğim ağrı değil biraz acıydı.ameliyat bölgesine göre değişiyor sanırım.İnşallah hersey yolunda gider senin içinde mutlaka yanında biri olsun sonuçta genel anestezi alıcaksın,güzel haberlerini bekliyoruz canımmm:))

Canım inşallah hersey istediğin gibi olur,ben açıkcası ilk gün biraz zorlandım hastaneden cıkarken ,ama üçüncü gün evde misafir bile ağırladım,benim ağrı eşiğim yüksek ama ilk gün çektiğim ağrı değil biraz acıydı.ameliyat bölgesine göre değişiyor sanırım.İnşallah hersey yolunda gider senin içinde mutlaka yanında biri olsun sonuçta genel anestezi alıcaksın,güzel haberlerini bekliyoruz canımmm:))

çok teşekkür ederim canım çok sağol iyi dileklerin için annemle gidiyorum zaten bende :) .. inşallah Allah ım güzel sonuçlar yazmayı banada nasip etsinnn mutlaka haberdar edeceğim sizi

sen nasıl oldun? herşey istediğin gibi mi?

Çok iyiyim canım allaha şükür,sadece sağ tarafta az bi kan pıhtılaşması oldu oda iniyor yavaş yavaş,onun dışında yaşadıklarımı yazdım hep zaten:)ama allaha şükür şimdi aynaya bakıyorum bir mutluyumki sorma derli toplu bir kukum var artık,hatta tayt giyiyorum rahatlıkla,ama daha tam olarak hassasiyetim gecmedi ki daha 15 gün oldu normal,hiç dikiş falanda görmedim içten yaptıgı için dikişi hiç bişi belli değil eridi gitti,sen naptın canım karar verdinmi?bide benimki tam iyileşince lazere gidicem bi o derdim kaldı şimdi düğüne dört buçuk ay kaldı çünkü:)

Leoparfirar nasıl oldun canım merak ettim?

cannım dün oldum ameliyatı ebru hanıma çok iyi bir doktor çok ilgilendi çok özenerek yptı yalnız dış dudaklarım şiş gibi biraz iç dudaklar görünmüyor bile çok içime sindi dedi doktorum sekreter de öyle çok güzel oldu çok dediler çok moral verdi dün çok ağrım oldu biraz yatmakta zorlanıyorum gerilme oluyor canım onun dışında Allah a şükür çok iyiyim

cannım dün oldum ameliyatı ebru hanıma çok iyi bir doktor çok ilgilendi çok özenerek yptı yalnız dış dudaklarım şiş gibi biraz iç dudaklar görünmüyor bile çok içime sindi dedi doktorum sekreter de öyle çok güzel oldu çok dediler çok moral verdi dün çok ağrım oldu biraz yatmakta zorlanıyorum gerilme oluyor canım onun dışında Allah a şükür çok iyiyim

Canım çok sevindim ohh bak negüzel sende kurtuldun,açıkcası ilk bir hafta biraz şişme oluyor ,3. günden sonra acı kalmıyor ,çok çok sevindim canım umarım biran önce iyileşirsin sende =)Ben ilk bir hafta bakmadım oraya açıkcası aynayla falan sadece üstten baktım derli toplu duruyordu ,bence sende öyle yap hemen bakma sonuçta deri kesiliyor dikiliyor morluk falan olabilir ,Çok çok öpüyorum geçmiş olsunn=)

Canım çok sevindim ohh bak negüzel sende kurtuldun,açıkcası ilk bir hafta biraz şişme oluyor ,3. günden sonra acı kalmıyor ,çok çok sevindim canım umarım biran önce iyileşirsin sende =)Ben ilk bir hafta bakmadım oraya açıkcası aynayla falan sadece üstten baktım derli toplu duruyordu ,bence sende öyle yap hemen bakma sonuçta deri kesiliyor dikiliyor morluk falan olabilir ,Çok çok öpüyorum geçmiş olsunn=)

ayyy çok teşekkür ederim birtanem çok sağol çok destek oldun keşke sizi gerçekte tanısaydım ve ne kadar iyi dostlarım var diyebilseydim kerr ve sen çok destek oldunuz Allah ım sizin gönlünüze göre versin bende sadece az aynayla baktım bambaşka birşeoldu tabi birden alışması zor :)) ççokk öptüm bende seni canımmmm çok iyisin gerçekten

X