dut87 arkadaşım benimde bu sorunum var canım fakat aileme söyleyemiyorum. sen dedin ya sadece bikinide belirgin olması sorun değil diye başka neylere yol açıyor bana söylermisin aileme onu bahane edip söylebilirim belki benim sürekli iltihep problemim oluyor fakat bununla ilgili demiyor ailem in yanında öyle dese en azından ameliyatta destek olurlar ama söylemiyor. bana yardımcı olurmusun ne gibi sağlık sorunlarını teşvik ediyor? birde klorist de gergin değil dışarıdan belli oluyor onuda düzeltebiliyorlarmı?
Canım inanki benim aileme söylemem bile bir hayaldi ama burdaki arkadaslarımın destekleri sayesinde anneme durumu acabildim,Öncelikle benim sorunum orasının sürekli nemli kalması,dudakların uzunluğundan dolayı temizliğini iyi yapamamam ,oraya agda bile yapamıyorum Birde kot giydiğim zamanlar sadece kot değil dar bir corapta olabilir dudaklar uzun oldugundan yürürken geriliyor ve agrı yapıyor.Bunu anneme açıkca anlattım çok zorlandım ama sonuçta oda bir bayan anladı beni,hatta açıp gösterdim tabi anneler cocuklarına toz konduramaz bence çok fazla bir sorun yok ama sen iyi hissediceksin anlattın bak zorlukları varmış dedi,hemen yaptıralım dedi,doktorla görüştük reglimin bittiği gün yapıcak ameliyatı ,inşallah hayırlı bir sonuçla dönerim .bu konuda doktorda çok önemli tabi.İlk gittiğim doktor okadar moralimi bozduki belki okumuşsundur burdan ,neler neler dedi,yok çok kötü durumdaymış baya meşakkatli bir ameliyat olucak seninki dedi neler neler söyledi bir ay boyunca inan hergece agladım,sonra allahıma şükür olsun şansıma çok iyi bir doktora denk geldim hiç üzülme kızım düzeltiriz dedi.İnşallah Şubatta ameliyat olacağım.Canım benim başka sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim,Ama annene söylemek konusunda cekinme sonuçta o bir bayan ,ben annemden bukadar olumlu bir tepki beklemiyordum açıkcası,birde baba kısmı var tabi ,babama kist var dedi annem kasığında kist çıkmış ağrı yapıyormuş alınması gerek demiş annem ,babamda tamam demiş:)