labioplasti ameliyatım

Merhaba arkadaşlar ben bu operasyonu olalı 4 yılı geçmek üzere ve ara ara girip sevgili doktorum Aylin Kurt'a sükran ve minnetlerimi iletmeden yapamıyorum:)) labioplasy ve meme estetiğinde kendisi gördüğüm bildiğim tanıdığım en muhteşem estetik cerrah..Benim gibi simetri takıntısı olan bir insanın yüzünü güldürdü ya daha da bişey demiyorum:)) Her aynaya baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum. Cesur olun öpüldümüz
Yaaa sizi biliyorum karşılaşmamız super oldu:) sizlerin yorumları sayesinde senelerdir bende aylin kurt istiyorum.ama fiyati biraz pahalı.. Hatta biraz degil cok cok pahalı. Siz ne ucret verdiniz? Acaba fiyat konusunda yardımcı oluyor mu kendisi :KK43: siz ona oldunuz ameliyatı nasılsa belki bilirsiniz.. Birde klitorise müdahale etti mi sizin? Suanki görüntüsünden cok memnun olmaniz beni cok umutlandiriyo yaa param olsa 2 dakika dusunmem aylin kurt a giderim koşa koşa hemde. Senelerdir kendimi sorunlu hissettiriyo bu olay psikolojim cok kotu artık ve önümüzdeki yıl düğünüm olucak cok kotuyum moralman

Öncelikle çözümü olan bir durum olduğu için rahatla, bu fikir kafaya girmeye görsün eninde sonunda sende o operasyonu olacaksın inşallah :) İnan hiç hatırlamıyorum fiyatı o zamanlar 3500-5000 arası birşey verdim sanırım eski mesajlarsa fiyat yazdıysam oradan bakmam lazım. Kesinlikle para konusunda yardımcı oluyo, klitoris etrafındaki deriyi gerip şekil veriyo sadece dokunmuyo ona his kaybı mis kaybı riski yok anlayacağın, eminim ki daha uyguna aynı güzellikte yapan insanlar vardır ama ben Aylin Kurttan başkasını tanımıyorum o yüzden durumun varsa paranı biriktir ona ol derim. Pazarlık yapabileceğin bir insan. Başka birşey olursa sormaktan çekinme. Çok öpüyorum

Yaaa sizi biliyorum karşılaşmamız super oldu:) sizlerin yorumları sayesinde senelerdir bende aylin kurt istiyorum.ama fiyati biraz pahalı.. Hatta biraz degil cok cok pahalı. Siz ne ucret verdiniz? Acaba fiyat konusunda yardımcı oluyor mu kendisi :KK43: siz ona oldunuz ameliyatı nasılsa belki bilirsiniz.. Birde klitorise müdahale etti mi sizin? Suanki görüntüsünden cok memnun olmaniz beni cok umutlandiriyo yaa param olsa 2 dakika dusunmem aylin kurt a giderim koşa koşa hemde. Senelerdir kendimi sorunlu hissettiriyo bu olay psikolojim cok kotu artık ve önümüzdeki yıl düğünüm olucak cok kotuyum moralman

Teşekkür ederim memnuniyetszligi geçtim sağlığımı etkiliyor artık bu durum :KK43:( birçok doktrla görüştm şu ana kadar en ikna edici aylin kurt oldu..yinede kararsizm ama öncelikle bi çocuk sahibi olup öyle mi yaptrsam diyorum çünkü korkuyorum...
Geçmiş olsun özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı hangi Dr a olmuştunuz
acaba şuan revizyonu kime oldunuz
sizin gibi arkadaşların bilgilerine çok ihtiyacımız oluyor
Ben yaklaşık 3 4 aydır bu konuyu araştırıyorum özelden mesaj atip cevap veren çok az oldu

Benim 5. Günüm. Hala tek taraf şiş ve lekelenme şeklinde kanamalar devam ediyor. Ne zaman geçer bu ağrılar. 5. Günüm olmasına rağmen hala aynı yakın zamanda da düğünüm var geçmezse napıcam ben pişman oldum

Benim 5. Günüm. Hala tek taraf şiş ve lekelenme şeklinde kanamalar devam ediyor. Ne zaman geçer bu ağrılar. 5. Günüm olmasına rağmen hala aynı yakın zamanda da düğünüm var geçmezse napıcam ben pişman oldum
Çok geçmiş olsun, düğünün ne zaman? 2 aya çok rahat toparlanırsın, 5 gün çok yeni sabret, pişman olma

Pişman mısınız şu an

Pişman mısınız şu an
Bugün 7. Gün 1 hafta oldu. Bünyeden bünyeye değişiyo demekki. Bende çok işlem olduğu için sağ dudakta hala ödem var ama eskisine göre iyi. Biraz geç iyileşicek sanırım. Sık sık buz koyuyorum. Pişmanmıyım bilmiyorum sanırım tam iyileşince pişman olmıcam

flicker to hope canım ben oldum bitti çok şükür.Ben de çok karışık duygular yaşadım kararsızlıklar falan bir dünya.....Ben 12 martta özel bir hastanede genel anesteziyle izmitte estetik cerrah Nurgül Altuntaş 'a ameliyatımı oldum canım...İlk olduğum günler durum çok kötüydü bir ara acayip pişman bile oldum valla...ama sonra yavaş yavaş ödemler geçince güzel olduğuna karar verdim. Yalnız benim dolgu durumumda vardı şimdi onlar da hala şişliklerim duruyor ama labium minörler güzel ...biri diğerinden biraz uzun ma önceki hali de öyleydi yani çok yapılacak birşey yokmuş ben de sorun etmiyorum hatta doğal görünüyor..Elimden geldiğince anlattım varsa merak ettiklerin sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.Sevgilerimle
merhaba iç dudaklarım aşırıı büyük ve klitorisimde inanılmaz büyük.. beni çok rahatsız ediyor ameliyatla küçük bir klitorise ve çigi şeklinde iç dudaklara sahıp olmak mumkun mu

merhaba tekrar. ben ameliyat olalı bir ay oldu maalesef sonuç beklediğim gibi, olumsuz. klitorisim eskisinden daha dışarıda çünkü doktor aşağı doğru gerdirerek dikmiş fakat üstten hiç gerdirmediği için daha da dışarı çıkık bir şekil aldı. iç dudakların dikim şekli yamuk yumuk ve iki taraf eşit değil. benim ameliyat öncesi simetri sorunum yoktu fakat şuan da var. arkadaşlar doktor seçerken gerçekten dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. ben bir hata yaptım üstelik benim doktorum burada bazı kişilerin tavsiye ettiği olumlu şeyler yazdığı doktor. bu yüzden burda yazanları direkt etki olarak almayın (olumlu olumsuz). benim ameliyatım biraz aceleye geldi yani ben hemen gittim ve ameliyat oldum. şu an pişmanım keşke başkalarıyla da konuşsaydım diyorum. kesinlikle benim cahilliğimi yapmayın. artık aradan zaman geçmesini beklicem derimin toparlaması için (6ay fln diyorlar) daha sonra tekrar ameliyat olucam. sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

X