labioplasti ameliyatım

Bende heryerde alti ay diye okudum tabi sismesi falan iniyordur ama tam goruntu anca oturuyor soyle dusun parmagin bile kesilse bi ay sonra hala azda olsa iz kaliyor bence boyle bi ameliyatta bir ay zor..
Kızlar ben GAnkara'da Gözde Erten Kılıça oldum, 2. gün herşey normaldi, sadece idrar yapmadan önce bir kre sürüyordum, 3. günden sonra onu da sürmedim. Ve 3 ayı geçti ve çok normal e güzel görünüyor. Çok dua ediyorum...

Kızlar ben GAnkara'da Gözde Erten Kılıça oldum, 2. gün herşey normaldi, sadece idrar yapmadan önce bir kre sürüyordum, 3. günden sonra onu da sürmedim. Ve 3 ayı geçti ve çok normal e güzel görünüyor. Çok dua ediyorum...
Benimkide normale dondu gibi su an artik unutuyorum hatta ameliyat oldugumu bi haftadan fazla oldu birazcik daha sislikler var ama.

Bende Gözde Hanım'a ameliyat oldum. Benimkide normale dondu gibi su an artik unutuyorum hatta ameliyat oldugumu bi haftadan fazla oldu birazcik daha sislikler var ama.
Çok hızlı iyileşiyorum. Fiyatlar da korktuğum kadar yüksek değildi

Herkese selam labioplasty bugun 9 günüm ben karın germe ile birlikte oldum
Acı çekmedim karın birAz tabi
Dudaklarım kalın ve sarkıktı ilk 3 gün hiç bişiye benZetemedim çok şişti su an dada hala şiş sarkık değil ama aynı gibi değişen hiç bişiy göremedim sanırım şiş hala ne zaman düZelicek çizgi görmek çok mu zor :KK43:

Herkese selam labioplasty bugun 9 günüm ben karın germe ile birlikte oldum
Acı çekmedim karın birAz tabi
Dudaklarım kalın ve sarkıktı ilk 3 gün hiç bişiye benZetemedim çok şişti su an dada hala şiş sarkık değil ama aynı gibi değişen hiç bişiy göremedim sanırım şiş hala ne zaman düZelicek çizgi görmek çok mu zor :KK43:
ozo76 ozo76 geçmiş olsun ilk zamanlar aşırı şiş oluyo şişlik indikçe küçülüo ve dış dudaklarda kapanıyo iç kısımda bi süre şiş kalıyor korkma daha ben 1 ay sonra falan iyice sekil görebildm

ozo76 ozo76 geçmiş olsun ilk zamanlar aşırı şiş oluyo şişlik indikçe küçülüo ve dış dudaklarda kapanıyo iç kısımda bi süre şiş kalıyor korkma daha ben 1 ay sonra falan iyice sekil görebildm
tboz tboz ilgin için teşekkürler bugün bir tuhaf oldum öyle görünce sabredicez çok teşekkürler

tboz tboz ilgin için teşekkürler bugün bir tuhaf oldum öyle görünce sabredicez çok teşekkürler
Rica ederim cnm Hiç tuhaf olma ilk zamanlar şişlikten kendim göremedğimden ablama baktırıyordm ama ordaki şil morluklar aniden gecince gercekten küçük estetik bi görünüm oluşmuştu :KK66:

ozo76 cım geçmiş olsun ...Benim 3 ay doldu ancak 1 aysonra net oturuyor ama 3 ayda herşey çok güzel olcak inan.... Ben asıl karıngermeyi merak ettim nasıl gidiyor süreç ben de düşünüyorum ama malüm maddiyat el vermiyor.... Sakıncası yoksa nerede kime ve fiyatı ne kadar dı?

ozo76 cım geçmiş olsun ...Benim 3 ay doldu ancak 1 aysonra net oturuyor ama 3 ayda herşey çok güzel olcak inan.... Ben asıl karıngermeyi merak ettim nasıl gidiyor süreç ben de düşünüyorum ama malüm maddiyat el vermiyor.... Sakıncası yoksa nerede kime ve fiyatı ne kadar dı?
1 ay beklicez sizi. Nasıldı bilmiyorum ama sanırım hemen hemen aynıdır o sarkıklıklar 1 ay sonra gitti mi ?

Karın germe benim en korktuğum amlyt bir tanesiydi ama inan ki korkulacak bişiy yokmuş ilk gün biraZ ağrı 2. Gün cafe de kahve sigara içtim ama oturup kalkmak zor oluyo bugun 9: günüm çok şükür herşey yolunda ama şişlik var 6 ay da hemen hemen çıkıyormuş bununla ilgili bir forum var ona bakmanı tavsiye ederim ordan çok yardımcı oldular doktorumu da ordan buldum ercan karacoğlu çok güvendim ve cidden çok ilgili ben göz kapağıda oldum kombin fiyattı benimki
Sıef karın sanırım 9 10 gibidir diye düşünüyorum ordaki yorumları oku ama çok var yaptıran cnm

Rica ederim cnm Hiç tuhaf olma ilk zamanlar şişlikten kendim göremedğimden ablama baktırıyordm ama ordaki şil morluklar aniden gecince gercekten küçük estetik bi görünüm oluşmuştu :KK66:
Anladım tboz bende göremediğim için
Yatıp foto çekip bakış hemen yok ediyorum 1
Ay sonra çizgiyi görebildin mi

Çok tşk ederim canım. İnşllah sonuçlar gönlünce olur lapioblastyiyi mearak etmem çabuk topluyor. Ben ikinci gün baktığım da görüntüden(şişlikler ve hafifi morluklar)ağlamıuştım pişman olmuştum. Şimdi iyiki yaptırmışım diyorum inan ve üstelik ben dolguda yaptırdım yani....

Merhaba,bende yeni üye oldum labiplasti ve birkaç estetik ameliyat daha araştırıyorum,önümüzdeki ay İstanbul'a gitmeyi planlıyorum,olanlar genel olarak memnun gördüğüm kadarıyla,herkese geçmiş olsun...

benim tüm şişlerim indi, şu anki görüntüden çok mutluyum, bu kadar kolay ve hızlı atlatacağımı bilseydşm, bu kadar beklemezdim:)) Gelsin sıradaki kararlar:))

Yarin muayene olmaya gidecegim daha evvel giden varmi.yillardir kara kara dusunuyordum daha yeni cesaretimi toplayabildim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha once hic duymamıştım ama insaallah memnun kalırsınız.. Gittiğinizde bana da bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben bu operasyonu olalı 4 yılı geçmek üzere ve ara ara girip sevgili doktorum Aylin Kurt'a sükran ve minnetlerimi iletmeden yapamıyorum:)) labioplasy ve meme estetiğinde kendisi gördüğüm bildiğim tanıdığım en muhteşem estetik cerrah..Benim gibi simetri takıntısı olan bir insanın yüzünü güldürdü ya daha da bişey demiyorum:)) Her aynaya baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum. Cesur olun öpüldümüz

X