Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum olmadan önce ayrı bi psikoloji olup kurtulma sevinciyle ameliyat istiyoruz ve sonucu böyle pişmanlık.inşallah istediğin gibi bi görüntüye kavuşursun yaKenarlardan itme tekniği gibi biseyden bahsetti.gidince ayrıntılı görüşücm.o kadar moralim bozukki kafayı yicem her gün agliyorum.hayatmdaki en büyük pismanligim oldu bu ameliyat...
Kızlar lütfen birileri bana da yardımcı olsun lütfen bende bu ameliyati çok istiyorum daha önceleri herkes gibi bende sadece bende bu sorun diye düşünüyordm ama iki yıl önce internetten baktığımda aslında bi burun veya göğüs gibi bu da bi hastalikmis ama yakın takibe 1 aydır başladım ve üç dört dr ile görüştüm benm için fiyat önemliydi ve herkes çok farklı fiyat verdi kafam çok karıştı ve yüksek fiyat verenler daha mı ii diye düşünmeye başladım sonra burda aynı operasyonu iki defa yapanları duydum artık fiyattan ziyade dr nin ii olmasını istiyorum çünkü bu görüntüyu kabullenemezken kötüsünu hiç dusunemiyorum ve evliyim eşimin bu operasyonu bitmesini istemedimden gizli düşünüyorum lütfen kızlar bana yardımcı olunAh canım benim seni çok iyi anlıyorum olmadan önce ayrı bi psikoloji olup kurtulma sevinciyle ameliyat istiyoruz ve sonucu böyle pişmanlık.inşallah istediğin gibi bi görüntüye kavuşursun ya
geçen hafta bi dr ye muayene oldum ve dış dudaklarimin zayıf olduğunu ve dolgu istersem yapabileceğini fakat 8 9 ayda bir yaptırmam gerektiğini söyledi fiyatının da 2 3 bin arası olduğunu söyledi çok uçuk bi rakam geldi bana yani bir karelik olsa anlarım da sürekli olması gerekiyor musKızlar lütfen birileri bana da yardımcı olsun lütfen bende bu ameliyati çok istiyorum daha önceleri herkes gibi bende sadece bende bu sorun diye düşünüyordm ama iki yıl önce internetten baktığımda aslında bi burun veya göğüs gibi bu da bi hastalikmis ama yakın takibe 1 aydır başladım ve üç dört dr ile görüştüm benm için fiyat önemliydi ve herkes çok farklı fiyat verdi kafam çok karıştı ve yüksek fiyat verenler daha mı ii diye düşünmeye başladım sonra burda aynı operasyonu iki defa yapanları duydum artık fiyattan ziyade dr nin ii olmasını istiyorum çünkü bu görüntüyu kabullenemezken kötüsünu hiç dusunemiyorum ve evliyim eşimin bu operasyonu bitmesini istemedimden gizli düşünüyorum lütfen kızlar bana yardımcı olun
Canım istanbul da yeşim yerçok varmış olan arkadaşlar var bide aylin karanlık varmış onları duydumarkadaşlar İstanbul'dan doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı? hep öneriler Ankara ve başka şehirden geliyor.
Canım ben Alper Tuncel'e laserlipoliz yaptırmıştım. Vagina üstündeki yağlara da yaptı çok memnun kaldım. Labiaplasti de düşünüyorum ama tabii onun tecrübe durumunu bilmiyorum.arkadaşlar İstanbul'dan doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı? hep öneriler Ankara ve başka şehirden geliyor.
Jinemed ismail cayiroglu ve esi bu hususta iyilermis, ama olan kimseyi bilmiyorumCanım ben Alper Tuncel'e laserlipoliz yaptırmıştım. Vagina üstündeki yağlara da yaptı çok memnun kaldım. Labiaplasti de düşünüyorum ama tabii onun tecrübe durumunu bilmiyorum.
Canım benim iki ayrı arkadaşım Gözde Erten Kılıç isminde bir bayan estetik cerrahına labioplasti ameliyatı yaptırdı, çok memnun kaldılar. Ben eşi Oğuz Kılıç'ı Silikon yaptırmak için araştırdığımda öğrendim. Gözde Hanım'ı da o vasıta ile tanıdım, Ankara'da çok bilinen bir isim ,arkadaşlarıma söyledim, gittiler, konuştular, ameliyat olup çok da memnun kaldılar. İnternetten araştır derim.Kızlar lütfen birileri bana da yardımcı olsun lütfen bende bu ameliyati çok istiyorum daha önceleri herkes gibi bende sadece bende bu sorun diye düşünüyordm ama iki yıl önce internetten baktığımda aslında bi burun veya göğüs gibi bu da bi hastalikmis ama yakın takibe 1 aydır başladım ve üç dört dr ile görüştüm benm için fiyat önemliydi ve herkes çok farklı fiyat verdi kafam çok karıştı ve yüksek fiyat verenler daha mı ii diye düşünmeye başladım sonra burda aynı operasyonu iki defa yapanları duydum artık fiyattan ziyade dr nin ii olmasını istiyorum çünkü bu görüntüyu kabullenemezken kötüsünu hiç dusunemiyorum ve evliyim eşimin bu operasyonu bitmesini istemedimden gizli düşünüyorum lütfen kızlar bana yardımcı olun
Ben Gözde Hanıma ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnunum, kendimde bir tuhafkık olduğunu düşünürken araştırmalarım sonucunda bunun bir çok kadında yaşanan bir sorun olduğunu farketmemi sağladı Gözde hanım. Yağ enjeksiyonumu da yaptı. 2 gün istirahat ettim sadece, sonra normal fiizksel hayatıma döndüm yine. Bir ay fitness yapmadım sadece ama yürüyüş vs. Yapabildim.Canım benim iki ayrı arkadaşım Gözde Erten Kılıç isminde bir bayan estetik cerrahına labioplasti ameliyatı yaptırdı, çok memnun kaldılar. Ben eşi Oğuz Kılıç'ı Silikon yaptırmak için araştırdığımda öğrendim. Gözde Hanım'ı da o vasıta ile tanıdım, Ankara'da çok bilinen bir isim ,arkadaşlarıma söyledim, gittiler, konuştular, ameliyat olup çok da memnun kaldılar. İnternetten araştır derim.
canım ben de dün oldum ağrım yok çok şükür ama inş olduğuma değer kızlar yaaaBen Alper Beyle konuştum yine bana yol göründü sanırım. Malzemeyi bilen birine gitmek mantıklı geldi. Kızlar bana şans dileyin lütfennnnn.....
Cok gecmis olsun.inan degiyor.ben cok mutluyum sonuctanCa
canım ben de dün oldum ağrım yok çok şükür ama inş olduğuma değer kızlar yaaa
Walla canım mikrop falan kapacak diye çok korkuyorum suan da kötü duruyo ama inş duzelirCok gecmis olsun.inan degiyor.ben cok mutluyum sonuctan
Canım ben aylin hanıma oldum şu an 6 ay oldu. Ben çok memnunum keşke daha önce olsaydım diyorum özellikle yazın çok rahat edeceğimi düşünüyorum.Arkadaslar aylin karanlik kurt a labioplasti ameliyati olan var mi acaba..
Canım ameliyat günü yanında biri olmasını öneririm çünkü ole hemen oldu bitti kalk git değil yani ama sonrasını halledebilirsin önemli olan ameliyat sonrası ilk günArkadaşlar bende bu amelyatı ne zamandr düşünüyorum. Bu durumdan kimsenın haberı yok. Tek başıma halletmek istiyorum. Amelyattan sonra yalnız başıma kalkıp ihtiyaçlarımı halledebilirmiyim ve sonrasında yolculuk yapabilir miyim. Yanımda biri olması şart mı. Bilgisi olanlar varsa yardımcı olsun lütfen.