Labiaplasti olan var mı?

Kenarlardan itme tekniği gibi biseyden bahsetti.gidince ayrıntılı görüşücm.o kadar moralim bozukki kafayı yicem her gün agliyorum.hayatmdaki en büyük pismanligim oldu bu ameliyat...
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum olmadan önce ayrı bi psikoloji olup kurtulma sevinciyle ameliyat istiyoruz ve sonucu böyle pişmanlık.inşallah istediğin gibi bi görüntüye kavuşursun ya

Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum olmadan önce ayrı bi psikoloji olup kurtulma sevinciyle ameliyat istiyoruz ve sonucu böyle pişmanlık.inşallah istediğin gibi bi görüntüye kavuşursun ya
Kızlar lütfen birileri bana da yardımcı olsun lütfen bende bu ameliyati çok istiyorum daha önceleri herkes gibi bende sadece bende bu sorun diye düşünüyordm ama iki yıl önce internetten baktığımda aslında bi burun veya göğüs gibi bu da bi hastalikmis ama yakın takibe 1 aydır başladım ve üç dört dr ile görüştüm benm için fiyat önemliydi ve herkes çok farklı fiyat verdi kafam çok karıştı ve yüksek fiyat verenler daha mı ii diye düşünmeye başladım sonra burda aynı operasyonu iki defa yapanları duydum artık fiyattan ziyade dr nin ii olmasını istiyorum çünkü bu görüntüyu kabullenemezken kötüsünu hiç dusunemiyorum ve evliyim eşimin bu operasyonu bitmesini istemedimden gizli düşünüyorum lütfen kızlar bana yardımcı olun

geçen hafta bi dr ye muayene oldum ve dış dudaklarimin zayıf olduğunu ve dolgu istersem yapabileceğini fakat 8 9 ayda bir yaptırmam gerektiğini söyledi fiyatının da 2 3 bin arası olduğunu söyledi çok uçuk bi rakam geldi bana yani bir karelik olsa anlarım da sürekli olması gerekiyor mus

arkadaşlar İstanbul'dan doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı? hep öneriler Ankara ve başka şehirden geliyor.

Canım labiaplasti senin ameliyatında sadece küçük dudakları mı küçülttüler?

arkadaşlar İstanbul'dan doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı? hep öneriler Ankara ve başka şehirden geliyor.
Canım ben Alper Tuncel'e laserlipoliz yaptırmıştım. Vagina üstündeki yağlara da yaptı çok memnun kaldım. Labiaplasti de düşünüyorum ama tabii onun tecrübe durumunu bilmiyorum.

Canım ben Alper Tuncel'e laserlipoliz yaptırmıştım. Vagina üstündeki yağlara da yaptı çok memnun kaldım. Labiaplasti de düşünüyorum ama tabii onun tecrübe durumunu bilmiyorum.
Jinemed ismail cayiroglu ve esi bu hususta iyilermis, ama olan kimseyi bilmiyorum

Canım benim iki ayrı arkadaşım Gözde Erten Kılıç isminde bir bayan estetik cerrahına labioplasti ameliyatı yaptırdı, çok memnun kaldılar. Ben eşi Oğuz Kılıç'ı Silikon yaptırmak için araştırdığımda öğrendim. Gözde Hanım'ı da o vasıta ile tanıdım, Ankara'da çok bilinen bir isim ,arkadaşlarıma söyledim, gittiler, konuştular, ameliyat olup çok da memnun kaldılar. İnternetten araştır derim.

Ben Gözde Hanıma ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnunum, kendimde bir tuhafkık olduğunu düşünürken araştırmalarım sonucunda bunun bir çok kadında yaşanan bir sorun olduğunu farketmemi sağladı Gözde hanım. Yağ enjeksiyonumu da yaptı. 2 gün istirahat ettim sadece, sonra normal fiizksel hayatıma döndüm yine. Bir ay fitness yapmadım sadece ama yürüyüş vs. Yapabildim.

Ben Alper Beyle konuştum yine bana yol göründü sanırım. Malzemeyi bilen birine gitmek mantıklı geldi. Kızlar bana şans dileyin lütfennnnn.....

Arkadaslar aylin karanlik kurt a labioplasti ameliyati olan var mi acaba..

Arkadaslar aylin karanlik kurt a labioplasti ameliyati olan var mi acaba..
Canım ben aylin hanıma oldum şu an 6 ay oldu. Ben çok memnunum keşke daha önce olsaydım diyorum özellikle yazın çok rahat edeceğimi düşünüyorum.

Kizlarrrr bende lapioblasti oldum aylardir burdan her yorumu takip ediyorum..Ve su an acelemi ettim acaba diyorum..Eskisine gore daha iyi gorundugu bi kesin ve daha ikinci gunum insallah guzel olucak

Arkadaşlar bende bu amelyatı ne zamandr düşünüyorum. Bu durumdan kimsenın haberı yok. Tek başıma halletmek istiyorum. Amelyattan sonra yalnız başıma kalkıp ihtiyaçlarımı halledebilirmiyim ve sonrasında yolculuk yapabilir miyim. Yanımda biri olması şart mı. Bilgisi olanlar varsa yardımcı olsun lütfen.

Canım ameliyat günü yanında biri olmasını öneririm çünkü ole hemen oldu bitti kalk git değil yani ama sonrasını halledebilirsin önemli olan ameliyat sonrası ilk gün

Yaklaşık bir senedir belki daha da fazla foruma girmemiştim.Kaldığım yerden bütün yorumları okudum ve bir İzmir'li kadından dahi "evet filanca doktorda şu kadara oldum,çok memnun kaldım "gibi bir yorum okumadım .Ya bütün İzmir'li kadınların iç dudakları küçük ya da bütün iyi doktorlar İzmir dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…