Labiaplasti olan var mı?

hmm ozel sıgortan yok demı normalde 1000 lıra odedıysen cok ıyı ustune bıde memnun kalmıssın valla darsıda bana :)

Özel sigortam yok tatlim bormal sigortaliyim :)darisi bbaşına inşallah

kızlar ben daha önce laserlipoliz ile mons pubisteki yağlarımı aldırdım. benim sorunum sizinkinin tam tersi idi. benim yağlardan vajinamı görmem hiç mümkün olmadı. laserlipoliz ile bu mons kabartıklığım geçti. şimdi de labiaplastiye taktım. benim iç dudaklarda hafif de olsa dışarıda benim doktorum da labiaplati yapıyor ama yine de bir ön araştırma yapmak istiyorum. Sanırım plastik cerrah olması estetik görüntü açısından daha iyi. önerilerinizi alabilir miyim?

Kizlar ben ankarada labioplasti oldum. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirin

Ankarada suleyman eserdaga oldum 2500 tlye. Bir ay oldu sislikler gecti tam oturdu sekli iyice valla ben cok memnunum doktorumdan da operasyondan da ve sonrasindaki goruntuden de

ben de vajine estetiği yaptırdım laserlipoliz ile birlikte vajina yağlarımı aldı doktorum isteyenlere yaşadığım tecrübe ve ameliyat sonrası ile ilgili bilgi verebilirim.

Herkese gecmis olsun arkadaslar.ben de 1 hafta once labioplasti oldum cok memnunum.sisler de baya indi

merhaba sılver gecmıs olsun cnm sen kıme oldun amelıyatını.1 haftada ınen sısler gecen agrılar dıkkatımı cektıde masallah.

merhaba sılver gecmıs olsun cnm sen kıme oldun amelıyatını.1 haftada ınen sısler gecen agrılar dıkkatımı cektıde masallah.
cnm ben kayseride saffet ors e oldum.ama gercekten masallah beklentimin cok ustunde oldu.sis nerdeyse hic kalmadi ve iki dudak kapaniyo sarkan eden yok cok sukur..
ayni anda diklestirme ve silikon da oldum.ama diklestirme dikislerim su an icin cok kotu gorunuyo.doktorum 1 aya o da baya duzelecek diyo gorcez bakalim

Cok gecmis olsun cnm kime oldun bi de ne kadar odedin acaba memnunmusun...
Ankarada suleyman eserdaga oldum 2500 tlye. Bir ay oldu sislikler gecti tam oturdu sekli iyice valla ben cok memnunum doktorumdan da operasyondan da ve sonrasindaki goruntuden de
Kafam çok karıştı..okudukçada karışıyor..süleyman eserdağa mı olmalı labioplasti ameliyatı?..biri bana yardım etsin lütfenn..

Canim su ameliyati bi olsan atlatsan diceksinki ben bunun icinmi bu kadar stres yaptim kendimi uzrum günlerce kk da arastirdim. Sor bana merak ettigini anlatim ben aralikta oldum artik iyice oturdu cok da memnunum. Bende 9 ay arastirdim sonra o gecirdigim aylara zamana üzüldüm inanki reber botan, Az önce

Ben de Ankara'da Dr Süleyman Eserdağ a yaptırdım bugün 5. Gün ve hiçbir sorun yok pansumanlara devam ediyorum aynı zamanda klitoral düzeltme de yaptı böylece alınan labium minusların arasında klitoris mikro penis gibi gözükmüyor çok memnunum hızlı bir şekilde de iyileşiyor Süleyman bey bayağı ilgilendi ve ekibi de çok tatlı

Arkadaşlar ben bu ameliyatı geçen yıl Gaziantep te bir estetik cerraha oldum. Sonucum çook kötü çooook pişman oldum.ameliyat sonrasında iç dudaklarm tamameen alınmıştı sadece klitoris in yanlarinda minicik var.yaklasik bir yıldır psikolojik sıkıntı yaşıyorum bi yandan w araştırıyorum yapilcak bişey varmi diye.boyle bi sey yasayan varsa lütfen banada yardimci olsun....

Ayrica dr süleyman eserdagla telefonda gorustm anlattm hatta fotografini gonderdim düzeltme yapilabilir dedi ama nasıl olucak bilmiyorum mart ayi sonunda gidicem muayene olmak için. Cok korkuyorum ( bikaç bayn dr.lada görüştm onlar yapıcak bişey yok dedi. Lutfen önerisi olan varsa yazsin..

Tamamen alınan dudaklara ne gibi düzeltme yapılabilir ki sonucta fazlalığı düzeltebilirsin ama yok olduğunda eklememi yapıcak bu mümkün değilki iyice araştırmadan ikinci kez hemen ameliyat olma derim ben

Ne
ben de vajine estetiği yaptırdım laserlipoliz ile birlikte vajina yağlarımı aldı doktorum isteyenlere yaşadığım tecrübe ve ameliyat sonrası ile ilgili bilgi verebilirim.
Zaman yaptirdin canim vajina yagi ne oluyor. Birde nerde hangi doktora yaptirdin. Bende yaptirdim ama 3haftadir cekiyorum dahada bitmedi

Tamamen alınan dudaklara ne gibi düzeltme yapılabilir ki sonucta fazlalığı düzeltebilirsin ama yok olduğunda eklememi yapıcak bu mümkün değilki iyice araştırmadan ikinci kez hemen ameliyat olma derim ben
Kenarlardan itme tekniği gibi biseyden bahsetti.gidince ayrıntılı görüşücm.o kadar moralim bozukki kafayı yicem her gün agliyorum.hayatmdaki en büyük pismanligim oldu bu ameliyat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…