Ssms selam, benim bugun 11. gunum. Benim klitorisin uzerindeki fazla deriyi almamis doktorum sag ve sol yanindan gererek dikis atmis. Ilk gunler seninki gibiydi klitoris normalin 5 kati falan buyuktu sanki bir de benim ic dudaklar degil de, dis dudaklar cok sis ve sertti icini gormeyi birak dokunamiyordum. Ilk baslarda sislikten ve morluklardan cok endiselenmistim ancak kesinlikle oyle sis kalmiyor. Son gorunumune 6 ay icinde kavusur diyorlar ancak benim sisligim buyuk oranda indi diyebilirim.
bugün doktorumla görüşmemi yaptım ve fazlasıyla tatmin olup doğru doktora karar verdiğime emin oldum.çok ilgili ve herşeyi ayrıntılarıyla anlatan bir hekim.eşimle birlikte gittik.Hem labioplasti hem de vajinoplasti yapacak.ancak jinekologların yaptığı gibi sünnet gibi kesip atmıyoruz biz dedi.daha estetik bir çalışma yapıyoruz dedi.plastik cerrah olduğu için işin estetik görünümü bizim için çok önemli dedi.kafamı karıştıran şey 10 gün mutlak istirahat dedi .işe gitmek yok dedi.halbuki burada arkadaşlar 3.gün işe başladım falan yazmışlardı.1 gün de hastanede yatacakmışım.beni inanılmaz tatmin etti görüşmem ancak 10 gün dinlenme sürecini gözönünde bulundurarak şubat tatiline erteledik.fiyatı 2.500tl.Ayrıca göğüs silikon operasyonu da aynı anda olabilir dedi .O da olursa 5.500tl.Silikon ameliyatının ağrılı olduğunu vajina ağrısını unutturacağını da ekledi.Silikon ameliyatından korktum açıkçası.
canim ben kayseri de olucam operasyonu.doktorum saffet ors.memorial da yapacak ameliyatiVermiş olduğunuz bilgiler için tşk ederim. Hangi dr. gittiğinizi öğrenebilir miyim?
Merhaba bende uzun zamandır araştırma yapıyorum hem korkuyorum hemde utanıyorum. Burada okuduklarım beni cesaretlendiriyor.Neredeyse bütün aşamalar konuşuluyor. Şuana kadar 2 dr. ismi gördüm. Sizin dr. isme nedir? Birde maliyeti ne kadardır? Teşekkürler.
arkadaşlar ameliyat sonrası süreçlerinizden biraz bahsedermisiniz.memnun kaldınızmı?değdi mi bıçak altına yatmaya.ben de çok korkuyorum doğrusu.kararımı verdim gerçi dönmek yokben umitkoyde doktor gozde hanima yaptirdim. odum patladi ama cok basitmis hic korktugum gibi olmadi. her iliski sonrasinda idrar yolu iltihabi gecirip duruyordum. neyseki gecti cok sukur. iz bile kalmadi. 2 gunde her isime geri dondum. aslinda sunnet olmak gibi
günarkadaşlar ameliyat sonrası süreçlerinizden biraz bahsedermisiniz.memnun kaldınızmı?değdi mi bıçak altına yatmaya.ben de çok korkuyorum doğrusu.kararımı verdim gerçi dönmek yok
KK'den bir arkadaş kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op.Dr.Hasan Yıldız'ı önerdi.Ama duyduğuma göre 3000 tl civarındaymış ameliyat ücretiDaha arayamadım bile o kadar nakit param olmadığı için.İşte böyle biri iyi diyor biri kötü diyor aynı doktor için böylece kafalar karışıyor.Bir sürü arkadaş olmuş bu ameliyatı darısı bizim başımıza senin için de dua ediyorum sağlıcakla kal.
izmir de labioplasti olan var mııı
arkadaslar merhaba labioplasti amaleyati sonrasi iyilesme sureci nasil oluyor. sizlama agri kac ay suruyor. Yazin mi ya da kisin mi yaptirmak daha iyi olur.amelyattan sonra cinsellik ne zaman agrisiz oluyor.ben cok korkuyorum ameliyat sonrasi cinsellik yasayamaz ve hep agri hissederim diye.yardimci olur musunuz???