Labiaplasti olan var mı?

Canım ameliyat günü yanında biri olmasını öneririm çünkü ole hemen oldu bitti kalk git değil yani ama sonrasını halledebilirsin önemli olan ameliyat sonrası ilk gün
O gün yanımda biri olması gerekir yani, ben tek başıma halletmek istiyodum. Kimi arkadaşlar hemen kalkıp uzun yola gitmişler. Ay bilmiyorum canım ya kafam çok karışık Bi yandanda korku var çok zor valla yaşayan bilir bu psikolojiyi.

Bence o kadar da basit değil canım bende eşimle gittim spinal anestezi ile oldum tedbirli olmak maksadıyla bir gün kaldım hatta zaten belden aşağısı ni uyusturduklari için hiç birşey anlamadım ameliyat sonrası 1.5 2 Saat sonra falan bacaklarmı hissettim yani sonra da ayağa kalktigim da baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor yürüme dersen onda bile sünnetli çocuklar gibi yürüdüm ve cok yavaş hareket ettim yani bende önce şehir dışı istiyordum ama yolculuktan korktuğum için vazgectim her ne kadar dr ler hemen gidebilirsin dese de yani illa labioplasti olacağını söylemen gerekmiyor mesela ben eşime dahi söylemedim kist varmış dedim dr ye de rapor da labioplasti yazmamasini söyledim Sağolsun o da yazmadı ve ameliyat sonrası yanıma geldiğinde de eşim yanimda olduğu için rahim disinda küçük bi abse vardı onu aldık dedi sende öle yapabilirsin

Çok geçmiş olsuunn. Güzel fikirmiş böyle bişey yapabilirim, sağol . Ne kadar oldu sen amelyat olalı şuan memnunmusun?

Çok sağol canım ya. İnşallah bu yazda ben olup kurtulucam şu dertten.

Ben ankarada süleyman beye ameliyat oldum. Suan 15. Gunum. Görüntü berbat evet iç dudaklar küçüldü ama kltoris üstündki fazlalıkları aldı klitoris kısmı kocaman bi top. Dış dudklar kapanmıyo ve o top görünüyo. Ve daha asagılara indikce iç dudakların bitim kısmı yani sanki iç dudakların o kısmını kesp dış dudaga dıkmiş gibi. Dıs dudaklar bastan aşağı kadar kapanmıyo yni. Bu klitoris üstü böyle olması normalmi arkadaslar. Aynı işlemi yaptıranlar lütfen bana bilgi versin. Benim vajinamdaki bu kötü görüntünün düZelecegıne dair bi ümidim yok burdan okuyorum herkes daha bi haftadan süper oldu şimdidn ameliyt oldugumu unuttum görüntüden cok memnunum diyor. Benm hiç öyle degıl :'(

Canım burda her yazanlarin çok samimi olduğunu düşünmüyorum sen de ole kafana takma bence bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir benim de klitoris sende ki gibi top şeklinde ortada duruyodu ve cok kötüydü pişman bile olmuştum keşke yaptirmasaydim falan dedim ama gün geçtikçe şişlikler indi görüntü de değişti ve fikrim de değişti yani bu ameliyat sabır gerektiren birsey anlayacağın ole oldu bitti hadi hemen duzelsin değil inş sorunsuz bi şekilde gecer dr ler şeklini alması 3 ayı hatta 6 ayı bulur dedi sende biraz geçtikten sonra dr yi ara görüş bence

İnş dediğin gibi olur canım. Cok saol

Cnm ben silikon ameliyati ile birlikte oldum.belki gogsumun agrisindan asagiyi hic hissetmedim bile.sadece ilk tuvalette az bir yanma oldu o kadar.ilk kalktigim andan itibaren de gayet rahat yurudum.sadece ilk 15 gun aniden oturunca uzun olan dikis ipi batiyodu ara ara o kadar
Cnm acele etme bakalim belki zamanla sekli oturur.keske klitorisi de itseydi biraz iceri.benim doktorum ameliyat sonrasi klitorisi de iceri aldim biraz dedi.yine minik bir top var ama camasirdan belli olacak kadar degil.

Evet canım belkıde zamanla oturucak. Bna da o işlemi yaptı aslında doktor

Çok geçmiş olsun,ne uzmanıydı drunuz?

Canım şimdi nasılsın görüntü nasıl şişlik inmiştir sanırım kaç gün oldu
Benim sonucum cok kötü. Şişlk filan kalmadı evet. Tek tük dikiş kaldı. Sonuç ortada artık. Hiçbişi deişmicek bu saatten sonra nerdeyse bir ay oldu. Güya hç kötü yorum yapılmamış dedık. 3000 den fazla ameliyat yapmış ama benmkinde biyerı o kadr derın kesmişki. İllaki işlem gördügü belli olcak. Bir oyuntu gibi düşün. Çok mutsuzum.

Zaten dıs dudaklar kapanmıyo. İç dudakların baslangıcındaki boyut yıne buyuk giderek küçülüyo.off kötü işte cok kötü
Canım dudakların başladığı yer bende de büyük yani bevde önce niye böyle dedim ama tam kesse de nasıl olurdu bilmiyorum yani dış dudaklar bende de kapanmıyor o genital bölgenin şekli ile alakali diye düşünüyorum yani dış dudak zayıf ise kapatmaz yani illaki dudaklar gorunecek yani herkesin bir değil ki bende fotolara baktığım da hiç birsey görünmeyen de vardı mesela klitoris bile görünmüyor kapalı olduğu için ama açık olanlarda da vardı oule kapanmamasi ni çok kafana takma daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…