Labiaplasti olan var mı?

merhabalar cok korkuyorum bu sorun bende olusmaya basladı daha dogrusu dikkat ettikce sanki zamanla büyüyor gibi. pskolojik olarak rahatsız oluyorum. dogustan böyle bir durum yoktu yaklasık 4 yıldır elime geliyor gibi hissediyorum. iyi bir kadın doktor bakacagım sanırım kendime

Arkadaslar daha oncede yazmistim uzun zaman olmus foruma girmeyeli buradaki onerilerin ne kadar onemli oldugunu bildigim icin yeniden yazicam cunku bende buradaki yorumlardan bulmustum doktorumu.yaklasik 2 yil once aylin karanlika oldum labioplasti ameliyatimi ve ameliyat sonrasindada cok tedirgindim iyilesme surecimle alakali onlarida yazmistjm , iyi ki olmusum bu ameliyati aylin hanim bence bu konuda isinin ehli, o kadar dogal duruyoki kimse anlamaz ameliyat oldugumu, cok ciddi bir karar kotu yorumlarda okuyup iyice tedirgun oluyo insan biliyorum ama korkmayin ne his kaybi ne gorunum bozuklugu hicbisey yok cok mitluyum aylin hanimun adini gogsumu gere gere veriyorum size,gidin konusun fotograflara bakin verin kararinuzu ve kurtulun bu dertten insanin psikolojisi herseyden daha onemli

Aynen katiliyorum. Ben Aylin hanima olmadim ama bu sıkıntidan kurtulmak isteyenler beklemesinler. Bikiniyle rahat rahat dolasmak paha bicilemez... kendi ozel yasaminizda da tabi...

Arkadaşlar labioplasti olmak istiyorum medical park hastanesinde yapılıyor mu bilginiz var mi ?

Arkadaşlar labioplasti olmak istiyorum medical park hastanesinde yapılıyor mu bilginiz var mi ?
merhaba canım medical park hastanesını bılmyorum ama ben dr gozde erten kılıc a yaptırdım hem seklını cok guzel veriyo hemde sonucu harıka oluyor sımdı cok mutluyum ıyı kı yaptırmısım

merhaba hanımlar bugun aylin kurta labioplastı ameliyatı oldm. çok tedirgindim zor da olsa kurtulmak için ameliyat olmaya karar verdim. ameliyat yaklaşık 50 dk. sürdü ameliyattan sora buz koydk 3 saat sora ayaga kalktm tuvalete gittim ilac sıktılar krem surduler tekrar gazlı bezi kapattı buz koydu. yemek yedim. doktor kontrole geldi hafif şişmiş ödem yapmış dedi korkuyorum açıkcası inşallah çabuk gecer. kanamam olmadı çok şükür. ameliyatta yaklaşık 5 saat sora çıktım eve geldim. buz koyuyorum hala. biraz tedirginm ama kurtuldm sonnda inş. çabuk gecer. gelişmeleri yazıp tavsiyede bulunucam. by

Labıoplastı ve vajınoplastı iki ameliyatı birlikte olan varmı aranızda?

Slm kızlar bende 4 ay önce labioplasti oldum ilk zamn lar çok ii di ama şimdi hala fazlalık var nasıl oldu anlamadım ilişki de sonra biraz şişmisti klitoris ve dudaklar ondan sonra şekli yine aynı gibi ne yapmam gerekiyor acaba aynı durumda olanlar var mı tekrar mi olMAM lazim acaba

Canım,doktoruna sor bence.

Hangi doktora ameliyat oldun bu arada?

Canım,doktoruna sor bence.
Yani aradan 4 ay geçti acaba sorun olur mu ki gerçi olmadan önce bi sorun olursa dzeltiriz demişti ama bi de görüp te ii derse diye yada sonucu kötü olur mu diye korkuyorum açıkçası klitoris çok Hassas bölge ikinci bir ameliyat ta nasıl olur acaba öf yine kafam karıştı ikinci kez olanlar var mı acaba

Hanımlar korkulcak bir şey yok. Ben de labioplasti oldum hatta bir kaç saat önce.. Bu problem sadece ben de var diye düşünürken çoğu bayanın problemiymiş.. Şuan iyi durumdayım evde dinleniyorum. Bende çok tedirgindim ama o kadar rahatladım ki şimdiden.. Tabi net bir şey söylemek istemiyorum üstünden zaman geçmeden

Canım,doktorun kim? Fiyat bilgiside verebilirmisin?

Kızlar merhaba bende yaklaşık 1 sene önce labioplasti oldum. Herşey harika korkulacak hiç birşey yok. Bunca zaman niye bekleyip kendime işkence etmişim diye düşünüyorum. Ameliyat olduğum dönemde de detaylı olarak forumda anlatmıştım ancak o dönemler aklımdaki bir çok sorudan dolayı çok tedirgindim. Doktorum aylin kurt, ben de forumdan yorumları okuyarak aylin hanımı tercih ettim. İyi ki de öyle yapmışım :)

labioplasti ameliyatı olalı 1 ay oldu dikişlerim grvşediği için halaa kapanmadı. derin bi açık var kapanmıo bı türlü. böyle bi sorunka karşılaşan oldu mu.

labioplasti ameliyatı olalı 1 ay oldu dikişlerim grvşediği için halaa kapanmadı. derin bi açık var kapanmıo bı türlü. böyle bi sorunka karşılaşan oldu mu.
Dikişlerinmi gevşedi? Nasıl oluyor o yaa..

Ne kadara olmuştun canım? Ben de Hilal Kurul'u araştırıyordum ama söylediğin beni düşündürdü. Sana davranışları falan nasıldı? Ameliyattan sonra hastanede kaldın mı bir gün? biliyorum bira meraklıyım ama yardımcı olursan çok sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…