- 31 Mart 2014
- 50
- 2
- Konu Sahibi buket143
- #1.181
hmm ozel sıgortan yok demı normalde 1000 lıra odedıysen cok ıyı ustune bıde memnun kalmıssın valla darsıda bana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun cnm kime oldun bi de ne kadar odedin acaba memnunmusun...Kizlar ben ankarada labioplasti oldum. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirin
merhaba arkadaslar ben bugun labioplasti ameliyati oldum sorusu olanlari cevaplayabilirim
cnm ben kayseride saffet ors e oldum.ama gercekten masallah beklentimin cok ustunde oldu.sis nerdeyse hic kalmadi ve iki dudak kapaniyo sarkan eden yok cok sukur..merhaba sılver gecmıs olsun cnm sen kıme oldun amelıyatını.1 haftada ınen sısler gecen agrılar dıkkatımı cektıde masallah.
Cok gecmis olsun cnm kime oldun bi de ne kadar odedin acaba memnunmusun...
Ankarada suleyman eserdaga oldum 2500 tlye. Bir ay oldu sislikler gecti tam oturdu sekli iyice valla ben cok memnunum doktorumdan da operasyondan da ve sonrasindaki goruntuden de
Kafam çok karıştı..okudukçada karışıyor..süleyman eserdağa mı olmalı labioplasti ameliyatı?..biri bana yardım etsin lütfenn..Ankarada suleyman eserdaga oldum 2500 tlye. Bir ay oldu sislikler gecti tam oturdu sekli iyice valla ben cok memnunum doktorumdan da operasyondan da ve sonrasindaki goruntuden de
Tamamen alınan dudaklara ne gibi düzeltme yapılabilir ki sonucta fazlalığı düzeltebilirsin ama yok olduğunda eklememi yapıcak bu mümkün değilki iyice araştırmadan ikinci kez hemen ameliyat olma derim benAyrica dr süleyman eserdagla telefonda gorustm anlattm hatta fotografini gonderdim düzeltme yapilabilir dedi ama nasıl olucak bilmiyorum mart ayi sonunda gidicem muayene olmak için. Cok korkuyorum ( bikaç bayn dr.lada görüştm onlar yapıcak bişey yok dedi. Lutfen önerisi olan varsa yazsin..
Zaman yaptirdin canim vajina yagi ne oluyor. Birde nerde hangi doktora yaptirdin. Bende yaptirdim ama 3haftadir cekiyorum dahada bitmediben de vajine estetiği yaptırdım laserlipoliz ile birlikte vajina yağlarımı aldı doktorum isteyenlere yaşadığım tecrübe ve ameliyat sonrası ile ilgili bilgi verebilirim.
Kenarlardan itme tekniği gibi biseyden bahsetti.gidince ayrıntılı görüşücm.o kadar moralim bozukki kafayı yicem her gün agliyorum.hayatmdaki en büyük pismanligim oldu bu ameliyat...Tamamen alınan dudaklara ne gibi düzeltme yapılabilir ki sonucta fazlalığı düzeltebilirsin ama yok olduğunda eklememi yapıcak bu mümkün değilki iyice araştırmadan ikinci kez hemen ameliyat olma derim ben