Labiaplasti olan var mı?

Kızlar doktorumla son görüşmemi yaptım.Kısmetse çalıştığım için ara tatilde yani Ocak ayında kombine ameliyat olacağım.4 operasyon aynı anda.meme dikleştirme+silikon ve vajinoplasti+labioplasti(hepsi de şart,vahim durumda).ama 4 operasyon olunca korkuyorum doğrusu.doktorum vajinoplasti ve labioplasti kolay da silikonun ağrısını çekersin 1 hafta dedi.sonra hızlı bir iyileşme süreci başlar dedi.Umarım bi aksilik olmaz da bir an evvel olup kurtulurum..yazın bikini çok sıkıntı oluyor..

Herkese merhaba
Yaklasik 2 senedir labioplasti operasyonu olmayi dusunuyordum, maalesef simdiye kadar bu konuda gerekli cesareti gosteremedim. Bu sure icerisnde devamli forumlari takip edip sizlerin deneyimlerinizi okudum. En sonunda artik ic dudaklarin verdigi sikinti son noktaya ulasinca bir anda gelen bir cesaret ile bu forumdaki bir cok arkadasin yorumundan iyi izlenimler aldigim aylin karanlik kurt ile gorusmek icin eylul ayinin basinda istanbula geldim. Goruseme gayet iyi gecti doktorum her sorumu buyuk bir anlayisla cevapladi. Operasyonu wedge yontemi ile lokal anestezi+ sedasyon altinda gerceklestirecegini soyledi. O gun 2 ekim icin operasyon gununu kararlastirdik. Neyse daha fazla uzatmayayim :) hem heyecan hem buyuk bir tedirginlikle sabah saat 8 gibi hastaneye gittik. Saat 8:30 gibi hemsire damaryolu acip benden operasyon oncesi gerekli tetkikler icin kan aldi. Saat 9 gibi doktorum geldi. Saniyorum saat 9:45 gibi anestezi doktoru gelip bazi sorular sordu ve ardindan sedasyon ignesini yapti ameliyathaneye indigimizde en son gordugum doktorum oldu ordan sonrasini hatirlamiyorum. Uyandigimda odama cikarilmak uzere asansordeydim ve yanimda esim vardi. Doktorum hem operasyon sonrasi hem de aksam ziyaretime gelip durumumu kontrol etti. Operasyon sonrasi agri kesici igneler ile idare edilebilecek bir agrim oldu. 1 gece hastanede kaldik.Su anda dis dudaklarimda cok fazla sisligim var icini goremiyorum ic dudaklar ve klitorise mudahale oldugunu biliyorum. Bu operasyonu dusunen arkadaslar icin yardimci olacagini dusundugumden operasyon oncesi ve operasyon sureci ile ilgili bilgi vermek istedim. Iyilesme sureci ile ilgili de gelismeleri paylasmaya devam edecegim. herhangi bir sorusu olan arkadas varsa cevaplayabilirim, herkese iyi bayramlar :)

merhaba bende 10 ekimde ameliyat oldum dedigin gibi klitoris ustundeki fazla deride alindi ama daha cook elliyemem orasi kabarik gbi duruyo sisten herhalde bilemedm endiseliym acik mi durcak boyle diye cunku tamamen kapali degil senin ki nasil oldu duzelcek mi bu durum :KK43:

Ssms selam, benim bugun 11. gunum. Benim klitorisin uzerindeki fazla deriyi almamis doktorum sag ve sol yanindan gererek dikis atmis. Ilk gunler seninki gibiydi klitoris normalin 5 kati falan buyuktu sanki bir de benim ic dudaklar degil de, dis dudaklar cok sis ve sertti icini gormeyi birak dokunamiyordum. Ilk baslarda sislikten ve morluklardan cok endiselenmistim ancak kesinlikle oyle sis kalmiyor. Son gorunumune 6 ay icinde kavusur diyorlar ancak benim sisligim buyuk oranda indi diyebilirim.

Ssms selam, benim bugun 11. gunum. Benim klitorisin uzerindeki fazla deriyi almamis doktorum sag ve sol yanindan gererek dikis atmis. Ilk gunler seninki gibiydi klitoris normalin 5 kati falan buyuktu sanki bir de benim ic dudaklar degil de, dis dudaklar cok sis ve sertti icini gormeyi birak dokunamiyordum. Ilk baslarda sislikten ve morluklardan cok endiselenmistim ancak kesinlikle oyle sis kalmiyor. Son gorunumune 6 ay icinde kavusur diyorlar ancak benim sisligim buyuk oranda indi diyebilirim.

Merhaba bende uzun zamandır araştırma yapıyorum hem korkuyorum hemde utanıyorum. Burada okuduklarım beni cesaretlendiriyor.Neredeyse bütün aşamalar konuşuluyor. Şuana kadar 2 dr. ismi gördüm. Sizin dr. isme nedir? Birde maliyeti ne kadardır? Teşekkürler.

bugün doktorumla görüşmemi yaptım ve fazlasıyla tatmin olup doğru doktora karar verdiğime emin oldum.çok ilgili ve herşeyi ayrıntılarıyla anlatan bir hekim.eşimle birlikte gittik.Hem labioplasti hem de vajinoplasti yapacak.ancak jinekologların yaptığı gibi sünnet gibi kesip atmıyoruz biz dedi.daha estetik bir çalışma yapıyoruz dedi.plastik cerrah olduğu için işin estetik görünümü bizim için çok önemli dedi.kafamı karıştıran şey 10 gün mutlak istirahat dedi .işe gitmek yok dedi.halbuki burada arkadaşlar 3.gün işe başladım falan yazmışlardı.1 gün de hastanede yatacakmışım.beni inanılmaz tatmin etti görüşmem ancak 10 gün dinlenme sürecini gözönünde bulundurarak şubat tatiline erteledik.fiyatı 2.500tl.Ayrıca göğüs silikon operasyonu da aynı anda olabilir dedi .O da olursa 5.500tl.Silikon ameliyatının ağrılı olduğunu vajina ağrısını unutturacağını da ekledi.Silikon ameliyatından korktum açıkçası.

Vermiş olduğunuz bilgiler için tşk ederim. Hangi dr. gittiğinizi öğrenebilir miyim?

Vermiş olduğunuz bilgiler için tşk ederim. Hangi dr. gittiğinizi öğrenebilir miyim?
canim ben kayseri de olucam operasyonu.doktorum saffet ors.memorial da yapacak ameliyati

Merhaba bende uzun zamandır araştırma yapıyorum hem korkuyorum hemde utanıyorum. Burada okuduklarım beni cesaretlendiriyor.Neredeyse bütün aşamalar konuşuluyor. Şuana kadar 2 dr. ismi gördüm. Sizin dr. isme nedir? Birde maliyeti ne kadardır? Teşekkürler.

Benim doktorum aylin karanlik kurt. Ben de bu forumdan kendisi ile ilgili bilgi edindim. Tamamen iyilesmeden cok fazla yorum yapmak istemiyorum ama su ana kadar ilgisinden ve yaklasimindan memnunum. Hic ameliyat gecirmemis biri olarak anesteziden tut enfeksiyon riski, dikis tutmamasi bunyemin ameliyata ne tepki verecegi gibi bir cok konuda fazlaca endiselerim vardi. Operasyon konusunda bunlari yasamis biri olarak hic tereddutun olmasin ben iki senedir bosuna beklemisim ve o kadar sorun yapmisim diyorum :)
1 gece hastanede yatis dahil 3500 tlydi.

ben umitkoyde doktor gozde hanima yaptirdim. odum patladi ama cok basitmis hic korktugum gibi olmadi. her iliski sonrasinda idrar yolu iltihabi gecirip duruyordum. neyseki gecti cok sukur. iz bile kalmadi. 2 gunde her isime geri dondum. aslinda sunnet olmak gibi:p

ben umitkoyde doktor gozde hanima yaptirdim. odum patladi ama cok basitmis hic korktugum gibi olmadi. her iliski sonrasinda idrar yolu iltihabi gecirip duruyordum. neyseki gecti cok sukur. iz bile kalmadi. 2 gunde her isime geri dondum. aslinda sunnet olmak gibi:p
arkadaşlar ameliyat sonrası süreçlerinizden biraz bahsedermisiniz.memnun kaldınızmı?değdi mi bıçak altına yatmaya.ben de çok korkuyorum doğrusu.kararımı verdim gerçi dönmek yok

Ilk gün üstüne oturunca biraz ağrım oldu ve şişliğim 3 gün kadar sürdü. Ama kesinlikle değdi. İlişki sırasında çok sıkıntı yaratıyordu. Bir de dışarı sarkıyordu biri Utanç verici. Zaten 20 dakika falan sürdü. Uyuşturucu iğne ile yaptı doktorum sadece iğnenin acısını duymayayım diye uyuttular. Uyudum uyandım herşey bitmişti. Ameliyat günü iğnenin etkisinden ağrım sızım olmadı ikinci gün biraz oldu. Ben 3 yıl düşündüm ameliyat olmak için. Bu kadar kolay olacağını bilsem 1 dakika düşünmezdim.
arkadaşlar ameliyat sonrası süreçlerinizden biraz bahsedermisiniz.memnun kaldınızmı?değdi mi bıçak altına yatmaya.ben de çok korkuyorum doğrusu.kararımı verdim gerçi dönmek yok
gün

nasil ya 3 gun de sisligin indimi benm 4. gunum ve taniyamiyorum oz3llikle klitoris bolgesini ama deger kesnlikle eski hali daha kotu

nasil ya sisligin 3 gun mu surdu benim hala sis bolge ozellikle klitoris :s

Benim şişliğim altta oldu klitorisim hafif şişti ameliyattan sonra dışardan gözüken ne varsa içerdeydi benim. dudaklar baya bir şişti sonra da hızla indi. Soğuk kompres önermişti doktorum ilk gün çok dikkat ettim. Belki ondandır.

KK'den bir arkadaş kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op.Dr.Hasan Yıldız'ı önerdi.Ama duyduğuma göre 3000 tl civarındaymış ameliyat ücreti:KK14:Daha arayamadım bile o kadar nakit param olmadığı için.İşte böyle biri iyi diyor biri kötü diyor aynı doktor için böylece kafalar karışıyor.Bir sürü arkadaş olmuş bu ameliyatı darısı bizim başımıza senin için de dua ediyorum sağlıcakla kal.

merhaba,
ben 6 gün önce hasan yıldıza 2000 liraya yaptırdım. görüntü korkunç ağrılar korkunç
bu kadar agır olcagını bilmiyodum. bittim. adam düzelicek diyo geçiştiriyo

arkadaslar merhaba labioplasti amaleyati sonrasi iyilesme sureci nasil oluyor. sizlama agri kac ay suruyor. Yazin mi ya da kisin mi yaptirmak daha iyi olur.amelyattan sonra cinsellik ne zaman agrisiz oluyor.ben cok korkuyorum ameliyat sonrasi cinsellik yasayamaz ve hep agri hissederim diye.yardimci olur musunuz???

ben olalı 6 gün oldu ve sonuç korkunç. izmirde hasan yıldız yaptı dikişler yamuk kocaman görüntü berbat. ağrılar dayanılmaz. yürüme yok. şiş mor hayattan nefret ettim :KK43:

miikiYeni ÜyeÜye

YeniBu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor

miikı kıme oldun amelıyatı bıde nekadar odedın soyleyebılırmısın buarada cok gecmıs olsun

Canim ben Ordu da bi ozel hastane de oldum medical park Hastanesine kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Mürüvet Bulut a oldum akssm saat 6 da oldum 1gece kaldım hastanede d1000 tl ödedim

X