Labiaplasti olan var mı?

teşekkür ederim bende kendisiyle telefonda konuşmuştum ama tabi istanbulda olunca yalnız gitmek istemiyorum nişanlım askerde bir gelsin aylin hanım a kesin gidicem hem bayan olması ve hem de garip gelecek ama içimden ona gitmek geliyor sanada teşekkür ederim )

özele yazacaktım ama yanlışlık oldu sanırsam (( neyse yabancı yok

depresyona girdim kizlar cok moralim bozuk hetgun agliyorum hep mutsuzum. ne yapcam ben bilmiyorum.seklinin yaninda bide epilasyilon nedeni ile kararma var. beyaz tenliyim ben bide. lavaboya girmek bile istemiyorum orayi gorcem diye.napcam ben

arkadaşım sen en iyisi psikoloğa git derdini anlat içindekileri boşalt rahatlaa
inan bana burada yazı yazan hiç bir kadının vajinası mükemmel olduğu için buraya yazı yazmıyor
hepimizin derdi aynı bak birbirimize yardım için buradayız sakin ol canını sıkınca stres yapınca orası güzelleşiyor mu sakin ol şu evlilik işinide bence ertele senin psikolojini bozan evlilik işinin yakınlaşması
bak ben bunu yapıcam hep burayada yazıyorum sende konuşmayı dene sevgilinle inan bana rahatlayacaksın lütfen sağlığın her şeyden çok önemli
düşünsene eşin deli bir kadınla mı evlenmek ister yokssa iç dudağı azcık büyük bir kadınla mıı hadi ama yalnız değilsin :))

Arkadaşlar merhaba, ben 18 yaşındayım ve zaman geçmeden bu ameliyatı olmak istiyorum. İzmir'de yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? İzmir'de bildiğiniz uygun fiyatlı bu ameliyatı yapan bir doktor var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2 hafta içerisinde ameliyatımı olucam arkadaşlar. sonuca göre bilgi veririm

canım ben de izmir deyim ama hiç bir doktor bana güven vermedi eğer senin aklında isim varsa benimlede paylaşırmısın

canım ben de izmir deyim ama hiç bir doktor bana güven vermedi eğer senin aklında isim varsa benimlede paylaşırmısın

Ben hasan yıldızla görüştüm ancak 2500 lira dedi ve şu an benim o parayı verebilecek durumum olmadığı için daha uygun var mı diye araştırıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar oldunuzmu? Kime karar verdiniz? Birde bu işi estetik cerrahmı yapıyor, yoksa op.jinekologmu??

Slm arkadaslar.ben bayadir takip ve arastirma icindeyim.cok sukur en onemli asama olan doktoruma karar verdim.arkadas cevremden gelen tavsiyeler uzerine bu asamayi gectim.1 hafta once ayagimdan ufak bir operasyon gecirdim onu atlatayim hemen muayeneye gitcem.benim merak ettigim aceba tek seansta hem labioplasti hemde meme silikony olabiliyormu aceba

bugün doktorumla görüşmemi yaptım ve fazlasıyla tatmin olup doğru doktora karar verdiğime emin oldum.çok ilgili ve herşeyi ayrıntılarıyla anlatan bir hekim.eşimle birlikte gittik.Hem labioplasti hem de vajinoplasti yapacak.ancak jinekologların yaptığı gibi sünnet gibi kesip atmıyoruz biz dedi.daha estetik bir çalışma yapıyoruz dedi.plastik cerrah olduğu için işin estetik görünümü bizim için çok önemli dedi.kafamı karıştıran şey 10 gün mutlak istirahat dedi .işe gitmek yok dedi.halbuki burada arkadaşlar 3.gün işe başladım falan yazmışlardı.1 gün de hastanede yatacakmışım.beni inanılmaz tatmin etti görüşmem ancak 10 gün dinlenme sürecini gözönünde bulundurarak şubat tatiline erteledik.fiyatı 2.500tl.Ayrıca göğüs silikon operasyonu da aynı anda olabilir dedi .O da olursa 5.500tl.Silikon ameliyatının ağrılı olduğunu vajina ağrısını unutturacağını da ekledi.Silikon ameliyatından korktum açıkçası.

Merhabalar
Ben de bu dertten şikayetçiyim. İç dudaklar sarkık ve cıkık ancak ameliyat olma konusunda çok endişeliyim. Kararsızım da. Eşim olacak kişi bunu sorun ederse diye çekincelerim var. Aslında böyle bi durumum var diye anlatmak istiyorum. Kabul etsin ya da etmesin. Evlendikten sonra sorun olması daha büyük sıkıntı. Yorumlarınızı bekliyorum çok kafam karışık

canım dış dudaklara yağ enjektesi yaptırdım demişssin bu konuda daha ayrıntılı bilgi verirmisin..kime yaptırsın tam olarak problemin neydi ve neden şikayetçiydin ayrıca ücreti nedir.....bende yaptırmak istiyorum daha sıkı durmasını istiyorum

kendimi cok caresiz hissediyorumgaliba nisanlimdsn ayrilcam.onuda bu depresyonun icine cekemem
canım benim ben doktor erhan karaalp e oldum ameliyatımı.cok ilgili bir doktor ve hersey sorunsuz gecti. kesin tavsiye ederim.

depresyona girdim kizlar cok moralim bozuk hetgun agliyorum hep mutsuzum. ne yapcam ben bilmiyorum.seklinin yaninda bide epilasyilon nedeni ile kararma var. beyaz tenliyim ben bide. lavaboya girmek bile istemiyorum orayi gorcem diye.napcam ben

polyanna naptın ameliyat oldunmu düğün yakınlaşmış olmalı bu tarihlerde

labioplasti yaptırmış biri olarak söylüyorum kızlar asla korkacak bişey yok ve yaptırdığıma çok memnunum bende görmek dokunmak istemiyordum ama geçti çok şükür
iyileşme süresi de çok kısa
ben 25 şubat 2012 de ameliyat oldum 7 nisanda evlendim ve evlendiğimde bu ameliyatla ilgili hiçbi sıkıntı da yaşamadım
biraz maliyetli bi ameliyat tabii inşallah isteyen herkes yaptırabilir

hangi doktora yaptırdınız acaba yazar mısınız?

peki bende düşünüyorum da bir sürü şeyin arasında birde bu var teşekkür ederim canım

yürümede sıkıntı oluyor galiba. canım ben şubat tatilinde düşünüyoum çalıştıgım için . ayy bilmiyorum ki korkuyorum galiba biraz allahtan tecrübeli kişilere sorma imkanı var burda çok sagol canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…