Labiaplasti olan var mı?

erkeklerin onem verdigini konu yaptklarni sanmiyrm vajinann disi degil ici yolu girisi keyif verir bayanlar bide arzuyu cilveyi becermk onemli becern hatun ne olursa olsn arzulanr emin olun

kadınlar kulübü şu aralar alışkanlık haline geldi bende günde kaç kere giriyorum yaa sıkılmaya başladım

taktm kafaya labioplasti olucm valla ama suan icin butcm yok bekliycm mecbur bu arada sevgilicgm gelebilir haftaici o sehirdisinda uzagiz birbirimze yurutmk cok zor cok ozuyrm

benimde nişanlım askerde offf .....izmir de o kadar güzel ki yapayalnız artık sıkıldım vee çok özledim onuu (

bende evlilikten önce mutlaka olucam diyodum ama tek başıma bu işin üstesinden gelemicem çok korkmaya başladım

bende evlilikten önce mutlaka olucam diyodum ama tek başıma bu işin üstesinden gelemicem çok korkmaya başladım
bn ankarada olmk istyrm ama bnm de gozum korkuyr ya o kadin gibi yolda belde dusup bayiliverrsem korku filmi gibi ay Allahim korusn naparm insan bi opersyon sonrasi hemn eve gidip uzanmk dinlnmk istyr

işte bende istanbulu düşündüğüm için tek başıma yapamam yani korkuyorum allah korusun her şey aklıma geliyor

işte bende istanbulu düşündüğüm için tek başıma yapamam yani korkuyorum allah korusun her şey aklıma geliyor

bi arkadasimz olmali yanimzda sonucta bi opersyn kolay ve en iyi sekilde bile gecse yalnz olmk istemm yani duygusl birym bn

evet ben de çok duygusalım allah yardımcımız olsun şu hale bak yaa millet burnundan ameliyat olur göğsünü şişirir lazer olur... bütün bunlar normal karşılanırken içinde bulunduğumuz şu durumu kimseye anlatamamız daha doğrusu kendi adıma konuşayım anlatamam içler acısı (((((

bende anlatmiyrm kimseye cunku kocaman bi insanm orami burami niye anlatym he anlatrm mesela cok doktrla konusdm gorusdm yani yarari olck kisiye anltmk muhim bence zaten olgun insanlarz paramla nereme ne yapacgm insanlari ilgilndrmz onemli olan mutlu olmam yola nasil devam etmk istedgm bence

labioplasti ameliyati olupp uzerinden belirli bir zaman gecmis arkadaslarr hic mi girmiyisunuz forumaa

girmiyorlar canım artık bende çok seslendim ama hiç kimse cvp vermedi

Selam kerr ameliytnı kime oldun acb ögrenebilirmiyim? Bi gece hastanede kalmak gerekiyor mu ben istanbulda yaşıyorum ve bu ameliytı olmak istiorm fakat hassas bölge oldgundan dolayı agrı acı cok olr mu acb

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendimi cok caresiz hissediyorumgaliba nisanlimdsn ayrilcam.onuda bu depresyonun icine cekemem

canım arkadaşım ne demek ayrılacağım bu hastalık değil ki allaha şükür sağlığımız yerimizde sırf bunun için insan sevdiği insanı gözden çıkartır mı sakin ol eşine anlatmaya çalış eğer seni anlamıyorsa o zamn ayrılırsın

sorun ne arkadaşım ben yardımcı olmaya çalışayım

sinemaki forumdaki daha önceki cevaplarına baktım da Aylin Hanım a yakının ameliyat olmuş ne düşünüyosun bende Aylin Hanım a gitmek istiyorum ama kararsızım daha doğrusu izmir de olduğum için uzak geliyor

kesinlikle aylin karanlık a git. pimpirikli insan bile memnun kalıyor. sabah gidip öğleden sonra çıkabiliyorsun istersen bir gece kalabilirsin. ilk 1 hafta 10 gün biraz sıkıntılı oluyor onuda takma kafana sonuçta bir operasyon yapılıyor. 2 ay sonra hiçbir sıkıntı kalmıyor. bu 2 ayda sıkıntılı geçmiyor dikkat ediyorsun eğilip kalkarken bu tarz detaylar oluyor. sonra zaman geçtikçe hiçbişey kalmıyor. yakınımın eşi çok beğenmiş:) nişanlına söylemek zorunda değilsin. bu tamamen seninle ilgili. kesinlikle özgüvenin gelecek. yakınım her gün iyiki yaptırmışım diyor. biraz pahalı aylin karanlık ama sonuç çok iyi. başka doktorlardan sonra 2. yi olmak zorunda kalanlar oluyor. ben sana 1 gün bile düşünme derim. bir an önce yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…