- 27 Haziran 2014
- 87
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
- #1.121
bn ankarada olmk istyrm ama bnm de gozum korkuyr ya o kadin gibi yolda belde dusup bayiliverrsem korku filmi gibi ay Allahim korusn naparm insan bi opersyon sonrasi hemn eve gidip uzanmk dinlnmk istyrbende evlilikten önce mutlaka olucam diyodum ama tek başıma bu işin üstesinden gelemicem çok korkmaya başladım
bende evlilikten önce mutlaka olucam diyodum ama tek başıma bu işin üstesinden gelemicem çok korkmaya başladım
işte bende istanbulu düşündüğüm için tek başıma yapamam yani korkuyorum allah korusun her şey aklıma geliyor
evet ben de çok duygusalım allah yardımcımız olsun şu hale bak yaa millet burnundan ameliyat olur göğsünü şişirir lazer olur... bütün bunlar normal karşılanırken içinde bulunduğumuz şu durumu kimseye anlatamamız daha doğrusu kendi adıma konuşayım anlatamam içler acısı(((((
girmiyorlar canım artık bende çok seslendim ama hiç kimse cvp vermedi
Ben labioplasti yaptıralı 1 yıldan fazla oldu. Ablamla birlikte olduk senin verdiğin linkdeki fotolara baktım da ameliyat sonrası halleri bence çok başarılı değil... Ben kendiminkini de ablamınkini de biliyorum her ikisi de sonraki halleri kat kat güzel bu fotolardan bilginiz olsun... Ebru hanımın eline sağlık. Gerçekten bu linkdeki sonraki halleri çok kötü.
kendimi cok caresiz hissediyorumgaliba nisanlimdsn ayrilcam.onuda bu depresyonun icine cekemem
kendimi cok caresiz hissediyorumgaliba nisanlimdsn ayrilcam.onuda bu depresyonun icine cekemem
sorun ne arkadaşım ben yardımcı olmaya çalışayım
sinemaki forumdaki daha önceki cevaplarına baktım da Aylin Hanım a yakının ameliyat olmuş ne düşünüyosun bende Aylin Hanım a gitmek istiyorum ama kararsızım daha doğrusu izmir de olduğum için uzak geliyor