- 27 Haziran 2014
- 87
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
- #1.081
ameliyat olup uzerinden uzun zaman gecen arkadaslar sizler nasilsiniz. labioplasti hemen olmam gerekiyor 4 ay sonra evlenecegimmama hem cok agri cekerim dikis sonucta hemde evlendigimde esim anlar diye korkuyorum.cinsel iliski nasil olcak onu dusunemiyorum hatta cok agrili olurmus gibi hissediyorum.cunku hassasiyet olur gecmez diyorlarr.yardimlariniza ihtiyacim var lutfeeeennn
anladim cnm ben bauagi panik durumdayimpeki hassasiyet oluyor dediler bu hassasiyet kac ah sonra geciyor.rahat rahat pantolon ne zaman giyiliyor.Ben bide 4 ay sonra evlenecegim. hemen olmam lazim bu operasyonuuu offff ya
biraz ozel olack ama bakiremisin canmameliyat olup uzerinden uzun zaman gecen arkadaslar sizler nasilsiniz. labioplasti hemen olmam gerekiyor 4 ay sonra evlenecegimmama hem cok agri cekerim dikis sonucta hemde evlendigimde esim anlar diye korkuyorum.cinsel iliski nasil olcak onu dusunemiyorum hatta cok agrili olurmus gibi hissediyorum.cunku hassasiyet olur gecmez diyorlarr.yardimlariniza ihtiyacim var lutfeeeennn
bu tur operasynlari kisa birakmamk lazm bence zaten hassas bolge soguk aldgnda cok agri oluyr bn bi operasyn gecrmisdm kisda degldi nisan olmasna ragmn yagmurlu serin gunlrde cok agrm oldu zor duruyrdum isde aglama noktasina geldgm zamnlar bile oldu sirf soguktn ki nisan sogugu nedrki yaz gunlerni onerirm sahsen hiicc kisa birakmayn
evet bakireyim canim.neden bu durumdsyim bi bilsemmbiraz ozel olack ama bakiremisin canm
peki sen ne zaman olmustun simdi hassasiyet agri falan hissediyor musunne hayati boyunca cekckmisin ya kim diyo onu yok yani daha neler
peki sen ne zaman olmustun simdi hassasiyet agri falan hissediyor musun
anladim cnim. zaten bu durumdaylen iliskiye falan giremem.biran once ameliyati olmam gerekiyoremin ol agri cekmezsn hatta labiumlri aldrdktn sonra daha rahat cinsellk yasarsn asiri uzun olan labiumlr penisin itmesyle vajina ya girebiliyr bu daha cok agri aci duymana neden bile olur yani
canm sagol sende cok tatlsn 2 hafta findk yagi kullan çatlakların da dene bi yani bende de 2 haftada gozle gorunr sonuc almsdm catlak gergin olmasndn olusuyr genelde surekli nemli tutulmasi lazm susam yagi da iyi aahh ah bndede varyüzümü gören bebek gibisin diyor okulun en güzel öğretmenisin diyorlar ama vücudum 70 yaşında gibi( ben bile halime acıyorum etek giyemiyorum bacaklarımda kolsuz giyemiyorum kolumda ben napıyımm yaaa aslında her şeye üzülüp duruyoruz ama bakın daha büyük sıkıntılarda varr
neden bunları anlattım bilmiyorum ama bunaldım artık kendimden tiksiniyorum