Labiaplasti olan var mı?

paran hazrsa bence sabrt bekle iyi oldgna emin olmadan hic bi doktra guvenme sonucta bi opersyon ve sarsacktr bn suleyman beye cok guven duydum aylardr arastryrm tum yazilarni yorumlari hakkinda ki elestrileri okudm diybilirm ondan memnun kalmams bi bayan varmidr bilmiyrm labioplasti hakkinda yazilari cok aydnlatci bolgeyi cok iyi tanidgi ortada ve en onemlisi tecrubeli of kizlar teee ankara bn nasl gidr gelirm bi donus yolu var suleyman bey in telde konusmamzda verdgi fiyat 2 500 3000 arasi klitoris e müdahale fiyati degstrebilr demisdi

merhaba walnutforestermrr
süleyman bey hakkında sanki kötü yorumlarda okumuştum ama tam hatırlayamadım canım yaa bu arada bende izmir deyim ve istanbulda aylin kurt la telefonda konuştum nasıl sempatik anlayışlı bu forumda bir arkadaşta ondan çok memnun kalmış açıkçası benim için yaklaşımda çok önemli zaten takıntı yapıyorum birde onun karşısında ezilip büzülmek istemiyorum onun için ya aylin kurt yada ebru zülfikaroğlu.Doktor konusunda tecrübeli arkadaşlar bizee yardım etsiiinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itirf edyrm ki bayan doktr hic bakmadm bayan doktrlr beni geriyr bu kucuklugme uzann bi hikaye suleymn beylede tansmm hostu bu yuzden ve yazdklarini okuyunca vajina anatomisni cok iyi biliyr ve bence yaklasmi iyiydi asistnlari fiyt bilgisi vermiyr doktr beyle direkt gorusmk bnce iyi bnde guzel izlenm birakdi

harun ozkan var bide cok deneyimli tecrubeli 2. sik olark ekledm diyebilirm bugun gorustm cok samimi konusyr 3000 dedi e zatn bn suleyman beye gitsm daha fazla harcarm yoldu masrafdi ucrtdi derkn yani ist guvenebilcgm baska doktr yok suan hala arastriyrm

son bisey soylemk istyrum kendi uzuvlarni takinti haline getrme sev kendni ama guzelligi gizli labioplasti gizli guzellgi ortya cikarack de cunku hersy Allah vergisi bize yani tepside sunulmadi sunulsaydi tabiiki en guzeli tercih ederdk cirkin bi yerindn sanki onun suclusu senmssn gibi bahstme ins cok iyi bi doktr bulucz tamm :) bu arada izmir supr olmali neden orda bi doktr bakmiyrsn ben bi kac doktra rastlamsdm netde hatrlamiyrm ama yazilari ikna edici olanlr vardi

Reactions: ufk
walnutforestermrr ben takıntı yapmadan kurtulamıyorum söylediklerinde haklsın tabiki ama yaşanmışlıklar, aşağalanmalarla karşılaşınca insan içine kapanıyor böyle net başında mucize bekler hale geliyor doktora bile gitmekten çekinir hale geliyor yinede teşekkür ederim
Sen yinede tecrübelerini paylaş

arkadaslar merhaba labioplasti amaleyati sonrasi iyilesme sureci nasil oluyor. sizlama agri kac ay suruyor. Yazin mi ya da kisin mi yaptirmak daha iyi olur.amelyattan sonra cinsellik ne zaman agrisiz oluyor.ben cok korkuyorum ameliyat sonrasi cinsellik yasayamaz ve hep agri hissederim diye.yardimci olur musunuz???

harun ozkan estetikci istersn estetik uzmanlarada bak acele karr verme vajina yapisni en iyi jinekolog snlar ama bnce en guzel ide estetik da uzman kisi yapar ustelik harun bey cinsiyet degistrme operasynlarinda cok deneyimli bilgili tecrubeli demk istedgm olmayan bi organi iliktn sundan bundan bile yapiyr olani daha guzel hale getrmesi onun icin cocuk oyuncagi olmali

ama diyrum bak acele etme sakin olalm once cunku ani bi karr sonra pisman edebilir doktra once guvenmemz lazm bn sicak bakabildgm tum doktrlarn oz gecmisini okuyrm tanimya calisyrm suan 2 şık da icime siniyr yani tek sorun bu amelytdn once yapmk istedgm baska bisy var yani anck geleck yil olabilirm

ben bu ay oldum oldum olamazsam bu iş zorlaşacak

ben bu ay oldum oldum olamazsam bu iş zorlaşacak

sonuc olarak ufak bile olsa bi operasyon her ayrintsini dusunmelisn anestezi sarsabilir yada operasyn sonrasi zorluk yasayabilirsn guvenecgn bi doktr olmali bn acikcasi bi operasyn gecrdm iyiki acele etmemsm forum da bazi yorumlari okuyrm hasta kendne gelmedn kacan doktrlar var bi hatr sormayn hatta azarlanms biri arda katrcioglu tarafndan bunlar korkunc seylr sadece para icin kesilip bicilmk ve toparlanamdn ilgisz birakilmk benm doktrum cok iyiydi hep gulumsedi halimi sordu her an ulasabildgm biriydi sagolsn yine oyle bi doktr istyrm acelm yok gec olsnda guc olmasn cunku yasadm az da olsa olacklari tahmn edebiliyrm

arkadaslarrr bana yardimci olunnn lutfenn

canm netdn arastrabilirsn her doktrun yazisi baska ayrntilr icerebiliyr bn sahsn evli degilm cinsellign baslama suresine dikkt etmedm her bunyenn iyilesme hizi farkli olur ustelik yapiya gore degisr ama cinsellikde agri olacagni sanmiyrm neden olsun ki

bu tur operasynlari kisa birakmamk lazm bence zaten hassas bolge soguk aldgnda cok agri oluyr bn bi operasyn gecrmisdm kisda degldi nisan olmasna ragmn yagmurlu serin gunlrde cok agrm oldu zor duruyrdum isde aglama noktasina geldgm zamnlar bile oldu sirf soguktn ki nisan sogugu nedrki yaz gunlerni onerirm sahsen hiicc kisa birakmayn

labioplastiyle mi alakalı bir operasyon geçirmiştin

yo hayr labioplasti yle alaksi yoktu yinede ayni bolge dn bi tecrube yasadgm icn emin ol sarsiliyr insani

polyanna0012 merhaba
hangi şehirdesin internetten araştırıyor musun bak biraz araştır insan rahatlıyor
anladığım kadarıyla evlisin hiç endişelenme yaklaşık 2 ay içinde cinsellik düzeliyormuş
bence yazın olmak en iyisi
önemli olan iyi bir doktor bulabilmek

yo hayr labioplasti yle alaksi yoktu yinede ayni bolge dn bi tecrube yasadgm icn emin ol sarsiliyr insani

sarsılmaz mı yaa bu aylin kurt istanbul da baya makaleleri de var bu konuda değişik yntemler uyguluyormuş sen istanbuldasın gitme fırsatın olur mu

süleyman eserdağ ı daha önce önermiştin nerden böyle bir görüşün oldun muayene mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…