- 27 Haziran 2014
- 87
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
- #1.041
merhaba walnutforestermrr
süleyman bey hakkında sanki kötü yorumlarda okumuştum ama tam hatırlayamadım canım yaa bu arada bende izmir deyim ve istanbulda aylin kurt la telefonda konuştum nasıl sempatik anlayışlı bu forumda bir arkadaşta ondan çok memnun kalmış açıkçası benim için yaklaşımda çok önemli zaten takıntı yapıyorum birde onun karşısında ezilip büzülmek istemiyorum onun için ya aylin kurt yada ebru zülfikaroğlu.Doktor konusunda tecrübeli arkadaşlar bizee yardım etsiiinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harun ozkan estetikci istersn estetik uzmanlarada bak acele karr verme vajina yapisni en iyi jinekolog snlar ama bnce en guzel ide estetik da uzman kisi yapar ustelik harun bey cinsiyet degistrme operasynlarinda cok deneyimli bilgili tecrubeli demk istedgm olmayan bi organi iliktn sundan bundan bile yapiyr olani daha guzel hale getrmesi onun icin cocuk oyuncagi olmaliwalnutforestermrr ben takıntı yapmadan kurtulamıyorum söylediklerinde haklsın tabiki ama yaşanmışlıklar, aşağalanmalarla karşılaşınca insan içine kapanıyor böyle net başında mucize bekler hale geliyor doktora bile gitmekten çekinir hale geliyor yinede teşekkür ederim
Sen yinede tecrübelerini paylaş
ben bu ay oldum oldum olamazsam bu iş zorlaşacak
harun ozkan estetikci istersn estetik uzmanlarada bak acele karr verme vajina yapisni en iyi jinekolog snlar ama bnce en guzel ide estetik da uzman kisi yapar ustelik harun bey cinsiyet degistrme operasynlarinda cok deneyimli bilgili tecrubeli demk istedgm olmayan bi organi iliktn sundan bundan bile yapiyr olani daha guzel hale getrmesi onun icin cocuk oyuncagi olmali
arkadaslarrr bana yardimci olunnn lutfennarkadaslar merhaba labioplasti amaleyati sonrasi iyilesme sureci nasil oluyor. sizlama agri kac ay suruyor. Yazin mi ya da kisin mi yaptirmak daha iyi olur.amelyattan sonra cinsellik ne zaman agrisiz oluyor.ben cok korkuyorum ameliyat sonrasi cinsellik yasayamaz ve hep agri hissederim diye.yardimci olur musunuz???
arkadaslarrr bana yardimci olunnn lutfenn
sonuc olarak ufak bile olsa bi operasyon her ayrintsini dusunmelisn anestezi sarsabilir yada operasyn sonrasi zorluk yasayabilirsn guvenecgn bi doktr olmali bn acikcasi bi operasyn gecrdm iyiki acele etmemsm forum da bazi yorumlari okuyrm hasta kendne gelmedn kacan doktrlar var bi hatr sormayn hatta azarlanms biri arda katrcioglu tarafndan bunlar korkunc seylr sadece para icin kesilip bicilmk ve toparlanamdn ilgisz birakilmk benm doktrum cok iyiydi hep gulumsedi halimi sordu her an ulasabildgm biriydi sagolsn yine oyle bi doktr istyrm acelm yok gec olsnda guc olmasn cunku yasadm az da olsa olacklari tahmn edebiliyrm
arkadaslarrr bana yardimci olunnn lutfenn
yo hayr labioplasti yle alaksi yoktu yinede ayni bolge dn bi tecrube yasadgm icn emin ol sarsiliyr insani