Labiaplasti olan var mı?

bana bayan doktor deme bebegm yaa :KK43: kapilarindn bile gecemm ki bn bazi yasadgm deneyimler sonrasi asla gitmm bayan doktra :KK43: aradn mi hic ararim istersn ama gitmm yani korku var icimde guvenemm

suleyman beye muayne olmadm yazilarni okudm vajen estetgi hakkinda kendni gelistren bi doktr ve konusp msj lastk onunla ekledm onu filan sohbeti konusma tarzi guven verdi yani bana

doktrlarmda anlasmaya cok onm veryrm da kendmi emant edecgm insana guvenmk anlasmk istrm konusabilecgm saygi duyacgm biri olmali

aylin kurt u aradım konuştu çok ikna edici ama ben karar veremedim sen de arayabilir misin senin görüşün nasıl olacak

tamm senin icin arastrirm yazilarni yorumlari filn okumalym nerelyms nerde okums filn gecmisi onemli yarinda isde uygun vakitde ararm ins hem bende fikir edinrm ama yok ya bayan doktr istemyrm

aylin kurt u aradım konuştu çok ikna edici ama ben karar veremedim sen de arayabilir misin senin görüşün nasıl olacak

cok iyi bi doktra benziyr estetik dalinda gelistrms kendni labioplasti konusunda soylesilere faln katilms ve gelisms yeni tekniklerle calisyrms iyi bulmussn izmrden bn adini bile duymamsdm tek eksi yonu bence tabiiki kendilerine ulasilmiyr netde bi tek is teli var suleyman bey wahtsap da aktif ekledgnde direkt kendi yanitlyr sorularni ve kendi cep numarasi harun bey e de direkt ulasilabiliyr hatta bn aradgmda haftasonuydu ve arkadn tv sesi geliyrdu yani bu kadar samimi icice ve ozel alanina girmene izin veriyrlar aylin hanimdan fiyt aldnmi bari

canım fiyat almadım ama mesaj atınca hemen geri dönüyor hemde kendi konuşuyor ben izmir de ebru hanım ve ankadara ebru hanımla konuştum hep sekreterleri konuştu ama aylin hanım sanki abla gibi yaa çok şaşırdım iştee kafamda soru işareti olan
bu kadar boş mu da her hastasını arıyor diye düşünmeden edemedim sen bi ara bakalım beğenecek misin çünkü adı hiç duyulmamış
ben de adını forumda kırmızıyediliden duydum ama biliyorsun ameliyattan sonra kimse foruma takılmaz oluyor :KK43:((((

twitter danda takip edebilirsin aylin kurt u ben baya beğendim keşke izmir de olsaydı :KK43:((

tabii arayack boslukla alakasi yokki asil bizzat kendi donmeyen kendilerine ulasilamyn doktrlar cok tuhaf oyle doktorlar i bn direkt eliyorm sonucta hasta adayina vakit ayiramyan hastasinada ayramz bence suleyman bey o konuda da iyi izlenm birakti bn aradm asistanlarini fiyat bilgisi veremiyruz filan dediler numaranzi alalm doktr bey doner dedilr garipsedm istanbulda ki doktorlrdan boyle bi tavir duymamsdm sonra aradi beni suleyman bey zaten cok aydnlatci konusuyr soru isaretin kalmiyr yazilarnida uzun uzun okudum ve operasyon hakkinda klitoris bolgesini de epey anlatiyr bn ordan korkuyrm ameliyt sonrasi hissizlk olursa ilerde cinsellikden zevk alinmama ihtimali varms yani isini bilmyen bi hekim tarafndan yapilmamali mumtaz yuce nn adi cok geciyrdu mesela onu da arastrdm azcik daha ilk bakisda belli de zatn vajinayi tanimyr gecmiside oyle gelistremems kendni bayanlr sirf ucuz diye hic korkmadan bunu nasl yapiyr anlamiyrm tek bildgi iki labium u tutup kesmesi dikis bile bilmiyr ne cerrah ne estetik uzman kendisi sadece jinekolog

cok cok afedrsinz ama yuuhh demk istyrm cunku tel de bu gorusumu soyleyemedm icime doldu bu soz yanii aylin kurt labioplasti fiyati 4000 yuuhhhh soygun bu cok afedrsin canim da bu kadar para goz olunmz sende varsa bu miktr git ol ama bende bu para olsa bile kucuk bi operasyon icin vermm bazi hekimlr isi ticarete dokmus sanki vajinam yok bastan yapcak ondan daha iyi adi daha cok duyulan daha kolay ulasilan hekimlr var ve bu fiyat da degillr

yuhh bencede fiyat dışında beğendin mi ikna etmedi mi
istanbul ankara farketmez gidicem şöyle içime sinse utanıyorum ve korkuyorum....

yuhh bencede fiyat dışında beğendin mi ikna etmedi mi
istanbul ankara farketmez gidicem şöyle içime sinse utanıyorum ve korkuyorum....

fiyat disinda hekimligi tamm belki ama 1 zaten bayan yani guvenemm bn 2 ulasilamiyr kendisine cok mesgul saniyrm asistanlari konusyr 3 cok fahis fiyt i bence normal i 2000 3000 olsn da yani 4000 cok ama

utaniyrm deyip durma lutfn ya sanki onune sunuldu senmi tercih edip aldn da utanacksn doktorlr ne vajinalar goruyo bi tek senmissn gibi olma lutfn utanck bisey yok labiumlardn hoslann estetk buln seksi buln bi suru erkk var kadin var guzellk goreceli tamm rahatszsn okey bnde rahatszm hijyen yonundn filn halledicz ins

canm netdn arastrabilirsn her doktrun yazisi baska ayrntilr icerebiliyr bn sahsn evli degilm cinsellign baslama suresine dikkt etmedm her bunyenn iyilesme hizi farkli olur ustelik yapiya gore degisr ama cinsellikde agri olacagni sanmiyrm neden olsun ki
anladim cnm ben bauagi panik durumdayim:KK43::KK43: peki hassasiyet oluyor dediler bu hassasiyet kac ah sonra geciyor.rahat rahat pantolon ne zaman giyiliyor.Ben bide 4 ay sonra evlenecegim. hemen olmam lazim bu operasyonuuu offff ya

bu tur operasynlari kisa birakmamk lazm bence zaten hassas bolge soguk aldgnda cok agri oluyr bn bi operasyn gecrmisdm kisda degldi nisan olmasna ragmn yagmurlu serin gunlrde cok agrm oldu zor duruyrdum isde aglama noktasina geldgm zamnlar bile oldu sirf soguktn ki nisan sogugu nedrki yaz gunlerni onerirm sahsen hiicc kisa birakmayn

ameliyat sonrasi sizlama agri uzun bir sure oluyor anladigim kadari ile:KK43: peki dikislerin iyilesmesi hassasiyetin gecmesi ne kadar suruyor.YOksa hayatimiz boyunca o agriyi hep hissedecek miyiz cnm:KK43:

ameliyat olup uzerinden uzun zaman gecen arkadaslar sizler nasilsiniz. labioplasti hemen olmam gerekiyor 4 ay sonra evlenecegimm:KK43: ama hem cok agri cekerim dikis sonucta hemde evlendigimde esim anlar diye korkuyorum.cinsel iliski nasil olcak onu dusunemiyorum hatta cok agrili olurmus gibi hissediyorum.cunku hassasiyet olur gecmez diyorlarr.yardimlariniza ihtiyacim var lutfeeeennn

ameliyat sonrasi sizlama agri uzun bir sure oluyor anladigim kadari ile:KK43: peki dikislerin iyilesmesi hassasiyetin gecmesi ne kadar suruyor.YOksa hayatimiz boyunca o agriyi hep hissedecek miyiz cnm:KK43:

canm bn labioplasti olmadm hemn hemn yasadklarmdn tahmn edyrm bu tur operasynlarda eriyn dikislr kullaniliyr tekrr kontrole gitmk dikis aldrmk gerekmiyr

X