- 27 Haziran 2014
- 87
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
- #1.061
aylin kurt u aradım konuştu çok ikna edici ama ben karar veremedim sen de arayabilir misin senin görüşün nasıl olacak
yuhh bencede fiyat dışında beğendin mi ikna etmedi mi
istanbul ankara farketmez gidicem şöyle içime sinse utanıyorum ve korkuyorum....
anladim cnm ben bauagi panik durumdayimcanm netdn arastrabilirsn her doktrun yazisi baska ayrntilr icerebiliyr bn sahsn evli degilm cinsellign baslama suresine dikkt etmedm her bunyenn iyilesme hizi farkli olur ustelik yapiya gore degisr ama cinsellikde agri olacagni sanmiyrm neden olsun ki
bu tur operasynlari kisa birakmamk lazm bence zaten hassas bolge soguk aldgnda cok agri oluyr bn bi operasyn gecrmisdm kisda degldi nisan olmasna ragmn yagmurlu serin gunlrde cok agrm oldu zor duruyrdum isde aglama noktasina geldgm zamnlar bile oldu sirf soguktn ki nisan sogugu nedrki yaz gunlerni onerirm sahsen hiicc kisa birakmayn
ameliyat sonrasi sizlama agri uzun bir sure oluyor anladigim kadari ilepeki dikislerin iyilesmesi hassasiyetin gecmesi ne kadar suruyor.YOksa hayatimiz boyunca o agriyi hep hissedecek miyiz cnm