Labiaplasti olan var mı?

belki dee ben istemem seni defooll der ben dudaklı sevmem dersee :pP

ben izmir deyim hep izmir dışında araştırmakta o kadar haklıymışım ki bugün bir kez daha anladım
ufuk bilkay beyefendiye msj attım mailden sağolsun kısa ve net bir cevap--- yapıyorum ama klitoris e müdahale etmiyorum fiyat 2500-3000
iyide klitoris e müdahale etmeden nasıl olacak yaa o pipi gibi kalacak :))

ben izmir deyim hep izmir dışında araştırmakta o kadar haklıymışım ki bugün bir kez daha anladım
ufuk bilkay beyefendiye msj attım mailden sağolsun kısa ve net bir cevap--- yapıyorum ama klitoris e müdahale etmiyorum fiyat 2500-3000
iyide klitoris e müdahale etmeden nasıl olacak yaa o pipi gibi kalacak :))

he bide etmedgi fiyt bu oyle mi bi yuh da ona gidiyr bayanlar buyuk alkis lutfen yuuuhhh :)))

klitoris e dokunmadn yaptgi isi 1000 e mumtaz beyde yapiyr mumtaz in da bi bilgisi filn yok niye o parayi ona verelm ki o da dokunmuyrsa oda vajina yapisini bilmiyr demektr is orda zatn klitorisde

bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama nişanlım askerden gelecek 18 gün sonra :)) bi gelsin de şu küçççüüükkk dudaklardan bahsedeyim onaa belki düğünden sonra gidelim der

:p hic bi erkk istemyrm demz sanmiyrm yanii :)) hic gerek yok bitanm cann yancak bosyere ne gerek var der

bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama nişanlım askerden gelecek 18 gün sonra :)) bi gelsin de şu küçççüüükkk dudaklardan bahsedeyim onaa belki düğünden sonra gidelim der

ne guzel sen nisanlina soylemeyi dusunuyosun. ben kimseye soyleyemiyorum cevremdeki.kimse bu problemi yasadigimi bilmiyor.psikolojim alt ust oldu artik:KK43: ben soylesem ne der acaba.hep cinsellikten kactim bu goruntu yuzunden ama artik kacamicam. ben bile goruntusunden nefret ederken nasil anlatcam ona offf benm evlenmeden olmam lazim:KK43::KK43:

ne guzel sen nisanlina soylemeyi dusunuyosun. ben kimseye soyleyemiyorum cevremdeki.kimse bu problemi yasadigimi bilmiyor.psikolojim alt ust oldu artik:KK43: ben soylesem ne der acaba.hep cinsellikten kactim bu goruntu yuzunden ama artik kacamicam. ben bile goruntusunden nefret ederken nasil anlatcam ona offf benm evlenmeden olmam lazim:KK43::KK43:

ya canm emin ol umrunda olmaz nisanlinn dene gor istersn :KK70: o seni sevyrsa arzuluyrsa vajinan nasl olursa olsn ona guzl gorunr ister yani

aylincik hanım 3500 dedi telefonda ama oraya gidince yok muayene yok ilaç falan dersee ....

canım bakma böyle rahat konuştuğuma annecim bile bilmiyo sakladım hep ama nişanlımla 2 senedir beraberiz ve hep çirkin falan diyorum açıklama yapmıyorum uzun uzun ama çok çirkin diye cilveli cilveli söylüyorum odaa tabii sıkıysaa istemem desinn :) aşkımm ben senin herşeyini seviyorum diyor ama görcezz diyorum yaa eylül sonu ekimde düğünüm varr görecezzz

bende görüntüsünden nefret ediyorum ayakta durduğumda sarkmış bir vaziyette duruyo dizlerimi çekip oturduğumda alttan belli oluyo ama biliyo musun 1 hafta öncesine kadar bendee çok takıktım galibaa o psikolojiden sıyrılmaya başladım aslında bana walnutforestermrr da belki farkında olmadan yardım etti
neden takıntı yapıyruz ki gerçekten bize seçildi de biz bu koca dudaklarımı seçtikk salla gitsin

şuan yapmamız gereken acele etmemek iyi bir doktor bulduğumuz zaman kestirmek ohhh muhteşem rahat ol arkadaşım bak bir sürü insan muzdarip interneti kullanamayanlarıda say utanıp yazamayanları say birde hiç takmayanları sayy
hem senin sevgilinin şeyi çok mu güzel bakalımm :pppp

canım bakma böyle rahat konuştuğuma annecim bile bilmiyo sakladım hep ama nişanlımla 2 senedir beraberiz ve hep çirkin falan diyorum açıklama yapmıyorum uzun uzun ama çok çirkin diye cilveli cilveli söylüyorum odaa tabii sıkıysaa istemem desinn :) aşkımm ben senin herşeyini seviyorum diyor ama görcezz diyorum yaa eylül sonu ekimde düğünüm varr görecezzz
erkekler cok onem veriyor mu acaba genital bolgenin sekline.onlar hic boyle sorun yasamiyorlar ya da umursamiyorlar ne bileyimm.ben belli bile edemiyorum soyleyemiyorum yaa.

şuan yapmamız gereken acele etmemek iyi bir doktor bulduğumuz zaman kestirmek ohhh muhteşem rahat ol arkadaşım bak bir sürü insan muzdarip interneti kullanamayanlarıda say utanıp yazamayanları say birde hiç takmayanları sayy
hem senin sevgilinin şeyi çok mu güzel bakalımm :pppp
aslinda evet bir suru insan var bu durumda olannn ben eskiden sadece ben varim saniyordum ama arastira arastira baktim ki bir suru insan var:)dogru diyosun acele etmemek lazim dogru dunup dogru doktoru bulmak lazim.bide cok pahali yaaa nasil olcak bakalim.hahaha aynen sanki erkeklerin mukemmmel

ya hiç yakınlaşmıyor musunuz o arada ben çok korkuyorum falan cinsellikten de meselaa yaklaşımından anlarsın zaten öenmseyip önemsemediğini

ya hiç yakınlaşmıyor musunuz o arada ben çok korkuyorum falan cinsellikten de meselaa yaklaşımından anlarsın zaten öenmseyip önemsemediğini
yakinlasiyoruzz ama hic gostermedim yada dokunmasina engel oldum hep kactim:KK43::KK43:siz yakinlasiyor musunuz sen anlayabildin mi peki onemseyip onemsemedigini canm:KK43:

ayy cok tatli biseysin sen yaa :)) cilveli seniii

yakınlaştık canım iştee zaten o an bile anlayabilirsin nişanlım benim çekindiğimi ve cinsellik kelimesi geçtiğinde bile kötü olduğumu bildiğimi biliyor sen merak etme beraber atlatıcaz diyor sen çok kafana takıyorsun ama benim gözümle kendini bir görsen diyor yinede hep yanındayım senin kokun olsun gerisi 1 dklık iş diyor ama diyorum yaa biz 2 senedir çok badireler atlattık beraber o hep benim yanımdaydı dostum gibi beni dinler her konuda saatlerce
yani bu konuda şanslıyım genelde erkekler bu konuda baskı yapabiliyor

evet böyle dudaklarımı büze büzee bebek gibi :))) varyaa eskiden ne komik gelirdi ama işe yarıyoo sakinleşiyo böylee konuşmam :KK66:))

X