Labiaplasti olan var mı?

ben de dua edıyorum bu durumda olan butun arkadaslara bı baskasına estetık amaclı gelıyo yazıyolar canım sıkılıyo adet donemım kabus gıbı cıkıvercek heryerım gıbı gelıyo pantolon gıydıgımde ozellıkle senın dedıgın gıbı kessıveresım gelıyo ama ıns bız de oluruz bu amelıyatı da yazarız buraya banada haberver olusan merak ederım :)

İnşallah birbirimizin ameliyat haberlerini alırız.Benim durumum da estetik açıdan ziyade senin de dediğin gibi pantolon giydiğimde rahatsızlık ve acı vermesi.Rüyalarıma bile giriyor artık,ameliyat sonrası halimi görüyorum.Ben de diyorum ki kendi kendime eğer Allah isterse bu ameliyatı olmamızı bir yol gösterecektir.Umudumuzu kaybetmeyelim.

dogru soyluyosun rabbım nasıp etmeyecegı seyın pesıne dusurmesın ama bu kadar ıcten ısteyınce ınanıyorum kı nasıp edıcek rabbım ama bana once senın bu haberını alıcakmısım gıbı gelıyo hayırlısı ıcıme dogan seyler oldu sımdıye kadar arkadasım ıyıce arastırıp oyle yaptıralım sonra pısman olmayalım

Allah pişman etmesin seninde dediğin gibi biz içten, kalpten istemeye devam edelim.İçine doğan oluyormuş hadi inşallah bakalım ama ameliyatı önce ben olmuşum yada sen inan fark etmez senin olduğunu duysam ben olmuşum gibi sevinirim.bu para biriktirme işi biraz bozuyor işi ama yine de Allah'tan umut kesilmez.Sağlıcakla kal yalnız anne yalnız olmadığını bilerek.....

ayy cnm bnm saol guzel dusuncelerın ıcın sende umutsuzluga kapılma hıc bır zamn her zorlugun ıcınde kolaylık vardır bıze o kolaylıgı gormeyı nasıp etsın rabbım cok fazla da sıkma canını uzulme kcıb :) haberdar et benıde

Canım nasılsın...ebru hanımdan memnun kaldığına sevindim...çok iyi gerçekten

merhaba dut87 cevap yazdığıniçin teşekkür ederim kontrole gidemiycem mümkün değil bekliycem artık bakalım,bide epilasyon yöntemi ne kullandınız ilk zamanlar ,sevgiler....

mrb cok gecmıs olsun nasılsınız labıoplastı amelıyatı olmustunuz sıtede yazınızı okumustum memnunmusunuz suan durumunuz nasıl onu merak ettım bıde ebru hanıma yptırmıstınız sanırım soyadınıda verırmısınız ve ne kadar odedınız ben de yaptırmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum...:)

Adiniza sevindim kizlar bende kestirdim gitti ohhh:) yaşasın cesaret

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 çocuktan sonra aşırı kılo alıp vermem benı çok olumsuz etkıledı iç dudaklar dısardan resmen sırıtıyodu ve çok çırkın duruyodu bıraz araştırmamdan sonra fazla olan dudakları kestırdım ama ıyılesme suresı bıraz uzun suruyo orasının ama ıyılestım ve rahatm sukur 2 sene oldu gayet ıyıym tavsıye ederm

5000 mi delirmiş bunlar atla devemi yahu

valla bılemedım alt tarafı ıkı parca et kesıvercek bana beyın amelıyatı yapıyo sankı kapadım hemen tlf nu sınırden neyapıcamı bılemıyorum dr bulsan para yok para olsa dr ..... :44::44:

valla bılemedım alt tarafı ıkı parca et kesıvercek bana beyın amelıyatı yapıyo sankı kapadım hemen tlf nu sınırden neyapıcamı bılemıyorum dr bulsan para yok para olsa dr ..... :44::44:

Dr Burcu kardaş tan cok bahseden var bi arastır istersen

Dr Burcu kardaş tan cok bahseden var bi arastır istersen

korkut aslan beyle (burcu hanımın esı)gorustum 2000 lıra demıstı ındırımlı fıyatıymıs normalde4000 e yapıyolarmıss bana normal geldı ama maddı yonden sıkıntıdayız suan yaptıramıcam galıba:26::26::18::18:

ebru zulfıkaroglunun mu ucretı 2000 lıra ben sekreterıyle gorustugumde 5000 lıra demıstı labioplasti ıcın.....:44:

Ben geçen yıl yine bu tarihlerde görüşmüştüm. 3500 demişti ebru hanımın sekteteri Klitoriside düzelttiğimiz için bu kadar yüksek fln demişti. Saçmalık resmen talep arttıkça fiyatı yükseltiyolar.

bana da ayne sekılde soylemıstı ucretın yuksek oldugunu soyleyınce klitoris de duzelttıgımız ıcın demıstı analmadm valla dedeıgın gıbı attırdıkca arttırıyolar az uz bı parada degıl ınsan cok muallakta kalıyo

Devlet hastanesinde görüştüm 500-600 tl demişti. Klitoristen yağ alıcaktı(küçültmek amaçlı) ve dış dudaklara yağ enjekte edilecekti. İç dudaklarada hafif asimetrisini düzelticekti. Bu tarz yerler de düşünülebilir. Sanırım uyuşturmak için sprey yok demişti doktor. İğne yaparak uyuşturuluyomuş o biraz beni korkutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…