Devlet hastanesinde görüştüm 500-600 tl demişti. Klitoristen yağ alıcaktı(küçültmek amaçlı) ve dış dudaklara yağ enjekte edilecekti. İç dudaklarada hafif asimetrisini düzelticekti. Bu tarz yerler de düşünülebilir. Sanırım uyuşturmak için sprey yok demişti doktor. İğne yaparak uyuşturuluyomuş o biraz beni korkutmuştu.
Devlet hastanesinde görüştüm 500-600 tl demişti. Klitoristen yağ alıcaktı(küçültmek amaçlı) ve dış dudaklara yağ enjekte edilecekti. İç dudaklarada hafif asimetrisini düzelticekti. Bu tarz yerler de düşünülebilir. Sanırım uyuşturmak için sprey yok demişti doktor. İğne yaparak uyuşturuluyomuş o biraz beni korkutmuştu.
Hangi devlet hastanesiymiş canım o fiyatı nekadar uygunmuş
aa devlet hastanesınde eger okadar ucuza yapılıyosa yaptır bence zaten lokal anestezı yapılıyo yanı sadece o bolge uyusturuluyo cnm hıc korkmana gerek yok bısey hıssetmezsın ben hacettepe devlet hastanesıyle gorustum dr adını hatırlamıyorm sımdı 2000 lıra eger ben gırersem 3000 lıra demıstı ben odeyemeyecıgım ıcın okadarını yaptırmadm ama senın dedıgn gıbı 500_600 deseydı hıc dusunmezdım ınan nerdekı hastane senın sordugun cnm
İzmitte seka devlet hastanesindeki doktor bu fiyatı vermişti.
Merhaba bayanlar
16.05.2014 tarihinde labioblastiyle birlikte vulvalara da yag enjektesi yaptirdim.
23 yasindayim 3.5 yillik evliyim.
1 yildir bu ameliyatlari arastiriyordum ve artik yaptirmaya karar verdim. Benim ic dudaklar dis dudaklarimdan 2.5 cm disaridaydi ve rengide koyu kahve olmustu artik. Ben her anlamda rahatsizlik duyuyordum bu konudan. Cinsel iliski yonunden, temizligi yonunden ve pantolon giydigimde verdigi rahatsizlik yonunden cok cok mutsuz ediyordu beni. Size tavsiyem bu ameliyati olurken doktorunuzla cok iyi konusun. Ben boyle bir hata yaptim. Ic dudaklarim artik hic yoknormalde biraz birakilmasi gerekirdi ama ben cok rahatsizim falan deyince doktorum da dibi kokunden kesmis sagolsun... :)
Bu durumun bana ne gibi bir dez avantaji olacak henuz bilmiyorum. Yalniz dis dudaklari sönük duranlar dis dudak yag enjektesi gercekten kendinize guveninizi getiriyor. Dolgun dolgun cok sexi duruyor. Goruntu olarak cok guzel eski haliyle kiyaslanamaz bile. Cok ta korkulacak bir ameliyat degil. Hayati kendinize zehir etmeyin. Benim sagligima da olumsuz etkisi vardi ic dudaklarimin. Sık sık mantar oluyordu enfeksiyon kapiyordu. Sonunda oldum kurtuldum. Neyse ......
Hastahane de 1 gece yattim. Temizligini batticon ve gazli bezle yaptim. 3. Gun banyo yapilabiliyor. Sorulariniz olursa bilgim dahilin de yardimci olmaya calisirim. Mutlu ve saglikli yasamlar hepinize...
Cnm dikişler estetik dikiş olduğundan iz kalmıyor. Sertlik falan da yok. Şu an 4. Haftadayim çok çok iyiyim. Ama ilk 2 hafta yürürken cnm çok açıyordu şişlik ve ödemden dolayi. Benim dış dudaklara doğuda olmuştu çünkü. :)
Merhaba arkadaslar forumu takip edenler okumuşlardır geçen yıl Aralık ayında oldum bu ameliyatı Aylin Karanlık A, ve takıntısıysanız simetri manyağıysanız Aylin Hanım'a gidin, iyileşme sürecimde buraya az yazmadım tedirginliklerimi:) bir yılı geçti ve her defasında iyi ki yaptırmıştım diyorum, korkmayın nolur rahatsızlık duyuyorsanız hiç düşünmeyin yaptırın, psikoloji herşeyden önemli, yaptıranlar iyileşir tekrar dönmez foruma derlerdi, doğruymuş:) ben cesaret vermek için geri geldim, tekrar söylüyorum korkmayın alın randevununzu gidin olun gelin bu kadar basıt
meraba bende olmk istyrm ama kafam karsk istanbulda guvenebilecgm bi doktr bulamadmbütün forum bana kaldı desenize kendim yazıyorum kendim cevaplıoyrum((