Labiaplasti olan var mı?

teşekkür ederim umarım şişlikler yüzündendir ama böyle kalacak gibi geliyo bakalım kontrolde daha net bişey söyler doktorum

teşekkür ederim umarım şişlikler yüzündendir ama böyle kalacak gibi geliyo bakalım kontrolde daha net bişey söyler doktorum

Kırmızıyedi senden iyi haberler bekliyordum canım nie böyle oldu :KK43:Bence 10 gün bekleme hemen git doktoruna bir sorun varsa en azından hemen müdahale etsin yada açıklamalarıyla sana bilgi verir en azından .Bence moralini bozma bak yüzlerce yerde okudum ilk başlarda şiş oluyormuş daha cok kesilen kısım daha şiş oluyormuş sakın üzülme tamammı ,hemen doktorunla paylaş bence bu durumu iyi haberler gelicek biliyorum

ameliyati ilan arkadaslardan yardim istiyorum bugun 12. gun sisler buyuk oranda birri sanirim ama hala asimetrik bi gorunum var. bi rataf daha ince bi taraf daha kalin ic dudaklarim ve dudaklar bogum bogum sanki . bakmaktan korkar oldum artik, bu boyle mi devam edecek hep, daha cok mu erken bilemiyorum ama cok tedirginim. kontrolum 10 gun sonra off

klistorise müdahele olduğu için bundan kaynaklı bir şişlik olabilir bide temiz tutmaya çok özen göster mikrop falan kapmayasın...
bendede şişlik olmuştu hatta klitorise müdahale olmadığı halde orası bile biraz şişmişti ve hassastı asimetri sorunuda vardı bende ameliyattan hemen sonra hatta baya bi fark vardı fakat zaman geçtikçe şişlikler indikçe düzeldi..şuan hala asimetri var fakat çok belirgin bir fark olmadığı için önemsemiyorum eskiden daha iyi...sende sabret biraz daha çok erken senin için, dikişlerin bile düşmeden telaş etme, içini ferah tut...

ameliyati ilan arkadaslardan yardim istiyorum bugun 12. gun sisler buyuk oranda birri sanirim ama hala asimetrik bi gorunum var. bi rataf daha ince bi taraf daha kalin ic dudaklarim ve dudaklar bogum bogum sanki . bakmaktan korkar oldum artik, bu boyle mi devam edecek hep, daha cok mu erken bilemiyorum ama cok tedirginim. kontrolum 10 gun sonra off

klistorise müdahele olduğu için bundan kaynaklı bir şişlik olabilir bide temiz tutmaya çok özen göster mikrop falan kapmayasın...
bendede şişlik olmuştu hatta klitorise müdahale olmadığı halde orası bile biraz şişmişti ve hassastı asimetri sorunuda vardı bende ameliyattan hemen sonra hatta baya bi fark vardı fakat zaman geçtikçe şişlikler indikçe düzeldi..şuan hala asimetri var fakat çok belirgin bir fark olmadığı için önemsemiyorum eskisinden daha iyi...sende sabret biraz daha çok erken senin için, dikişlerin bile düşmeden telaş etme, içini ferah tut...

ilk bir ay dolmadan bence üzmeyin kendinizi, ameliyatlı bir yerin hemen iyileşmesi kolay değil,sertlikler şişilikler olucaktır elbet. benim şişlik yok ama sertlik var hala. 11. günüm. hafif asmetri var ama o da hiç göze batmıor. ameliyat sırasında sorun yaşadım kan pıhtılaşması geç oldu damar kesildi o yüzden bir tarafı fazla dikildi. bence önemli olan fazlalılığın gitmesi, anatomik yapıya uygun olması, iç çamaşırı ve bikini giyince düz görünmesi. gerisi boş öyle 4 4lük vajinası olan da yoktur, takmayın kafanıza :-)

cevaplariniz icin tesekkur edeim arkadaslar sanirim gun gectikce cok hafifte olsa daha iyiye gidiyo ama asimetri hala var bende bugun ayni seyi dusundum mukemmel ve hayallerde ki gibi yoktur heralde:) sonuc olarak eskisinden cok daha iyi oldugu kesin, haftayada kontrolum var bakalim doktorum gorunce ne diyecek, bende asimetri hastaligi varbunu doktoruma da soylemistim ameliyata girmeden once , beni asil.rajatsiz eden dudaklarin buyuklugunden ziyade asitmetrik.olusuydu. simetrik bir uzun dudak kabulum olabilir di yani:) buna da sukur:) tesekkurler tekrar

dut87 cim doktorumu bu durumla ilgili aramadim.bile cunku verecegi cevabi biliyorum beklemek gerektigini soyleyecek, bi yerde yazisini okumustum en az 2 ay dolmadan umutsuzluga kapilmayin yaziyodu tum estetik operslasyonlarla ilgili, o yuzden en doyurucu cevabi haftaya alicam sanirim, bide karsida biliyosun gitmek hayli zor oluyo:KK43:

KiA arkadasim sen gercek misin...ben de bir yil once ankarada oldum bu ameliyati ve son derece iyi hissediyorum...kesinlikle olun derim doktorumu da cok sevdim ebru zulfikaroglu...bence bu kadar cok olmayin derken daha aciklayici bilgiler versen insanlara daha yardimci olabilirsin...ameliyat olma kararini zaten cok zor veriyoruz...bu psikolojik bir olay sonucda...

dut87 cim doktorumu bu durumla ilgili aramadim.bile cunku verecegi cevabi biliyorum beklemek gerektigini soyleyecek, bi yerde yazisini okumustum en az 2 ay dolmadan umutsuzluga kapilmayin yaziyodu tum estetik operslasyonlarla ilgili, o yuzden en doyurucu cevabi haftaya alicam sanirim, bide karsida biliyosun gitmek hayli zor oluyo:KK43:

Canım inşallah herşey iyi olucak ben biliyorım sen büyük bir adım attın ameliyatı oldun biraz daha sabret hersey çok daha güzel olucak,öpüyorum kocaman senii darısı benim başıma inşallah:)

Kırmızıyedicim nasılsın nasıl oldun agrın sızın varmı merak ediyorum :)bende cumartesi başka bir doktora gideceğim .yine cok heycanlıyım inşallah hüsrana uğramam yine .Sen nasıl oldun biraz anlatırmısın şişlik varmı ağrı sızı ?

Kırmızıyedicim nasılsın nasıl oldun agrın sızın varmı merak ediyorum :)bende cumartesi başka bir doktora gideceğim .yine cok heycanlıyım inşallah hüsrana uğramam yine .Sen nasıl oldun biraz anlatırmısın şişlik varmı ağrı sızı ?

dutcum agri sizi hicbisey yok, bugun tam 19. gun ve fiziksel olarak hic ameliyat olmamis gibiyim cok rahatim yani ama dikisler henuz tam olarak dusmedi, gorunum olarak idare eder, dikislerin dusmesini bekliyorum bakalim simdilik, bi tarafta sanirim.digerinden daha fazla kesi olmus, asimetrik gorunum o yuzden ama dedigim gibi bu benim bakis acim en ufak bi milim kaymayi bile goruyo gozlerim malesef:) yinede herseye ragmen iyiki oldum diyorum eskisini dusundukce, cok sevindim bende bugun seni dusunmustum ne yapti acaba diye, git bakalim insallah icine siner, husrana ugramiycaksin merak etme cok guzel olaak hersey:) mutlaka haber ver., kontrolum var benimde bu hafta aslinda ama sanirim gidemiycem havalardan dolayi artik haftaya giderim, doktorun goruslerinide paylasirim seninle

dutcum agri sizi hicbisey yok, bugun tam 19. gun ve fiziksel olarak hic ameliyat olmamis gibiyim cok rahatim yani ama dikisler henuz tam olarak dusmedi, gorunum olarak idare eder, dikislerin dusmesini bekliyorum bakalim simdilik, bi tarafta sanirim.digerinden daha fazla kesi olmus, asimetrik gorunum o yuzden ama dedigim gibi bu benim bakis acim en ufak bi milim kaymayi bile goruyo gozlerim malesef:) yinede herseye ragmen iyiki oldum diyorum eskisini dusundukce, cok sevindim bende bugun seni dusunmustum ne yapti acaba diye, git bakalim insallah icine siner, husrana ugramiycaksin merak etme cok guzel olaak hersey:) mutlaka haber ver., kontrolum var benimde bu hafta aslinda ama sanirim gidemiycem havalardan dolayi artik haftaya giderim, doktorun goruslerinide paylasirim seninle

Canımm cok sevindim iyi olmana,allah nazarlardan saklasın inaşallah bende senin aşamana gelirim,Cumartesi olsun diye sabrsızlanıyorum artık sürekli bu konuyla ilgili rüyalar görmeye başladım yakında kafayı yicem heralde:)
Ağrın sızın olmaması nekadar güzel bişi nasıl umutlanıyorum okudukça biliyomusun:)Senden haberler almak beni rahatlatıyor.Canım verdiğin destek içinde cok teşekkür ederim bende cumartesi günü mutlaka burdan görüşme sonucunu paylaşıcam ,cok cok öpüyorum kendine iyi bakkkk=)

canim.benim.cok tesekkur ederim. amin :) sen ameliyatini bi ol bak zaman nasil hizla geciyo, dusunuyorum bende ara ara nasil karar verdim nasil cesaret ettim nasil ameliyat oldum bunu yapan benmiyim diyorum:)) daha once de tyazmistim sen bu ameliyati oyle ya da boyle olacaksin artik donusun yok:) hersey gonlunce olsun insallah canim benim, bu cok ozel bi konu benimde esimden baska kimse bilmiyo mesela, kimseninde bilmesini istemiyorum, ama burda paylasiyoruz herseyi isim cisim vermeden de olsa bile,burdaki destek cok onemli ben bu forumu bastan sona okuyarak karar verdim,doktor sectim, cesaret buldum.. bu dertten muzdarip herkes umarim en kisa zamanda kurtulur ve mutlu olur, ceem dustu opuyorum seni haberlerini bekloyorum:))

canim.benim.cok tesekkur ederim. amin :) sen ameliyatini bi ol bak zaman nasil hizla geciyo, dusunuyorum bende ara ara nasil karar verdim nasil cesaret ettim nasil ameliyat oldum bunu yapan benmiyim diyorum:)) daha once de tyazmistim sen bu ameliyati oyle ya da boyle olacaksin artik donusun yok:) hersey gonlunce olsun insallah canim benim, bu cok ozel bi konu benimde esimden baska kimse bilmiyo mesela, kimseninde bilmesini istemiyorum, ama burda paylasiyoruz herseyi isim cisim vermeden de olsa bile,burdaki destek cok onemli ben bu forumu bastan sona okuyarak karar verdim,doktor sectim, cesaret buldum.. bu dertten muzdarip herkes umarim en kisa zamanda kurtulur ve mutlu olur, ceem dustu opuyorum seni haberlerini bekloyorum:))

Evet artık dönüşüm yok özellikle o doktorun tavrı bile beni daha cok hırslandırdı:)inşallahhh cumartesi hayırlı haberler vericem artık okadar bunaldımki bu konudan başka hiç bişi düşünmüyorum ,benimde ablamdan başka kimse bilmiyor burdaki destkte geercekten önemliymiş bunu cok iyi öğrendim,bende öpüyorum cumartesi doktordan sonra yazıcammm:))

dun kontrole gittim,doktor duzensizligin sisliklerden kaynaklandigini soylei, gayet guzel omus dedi, sol tarafim hala cok sismis normalde bu kadar olmaz , gecerdi genelde beklicez inmesini dedi, moralim duzeldi, inicek yumusiycak ve normal sklini alicakmis, 3ay sonra bidaha goreyim dedi, bende haberler boyle, yarin semde guzel haberletle donetsin insallah opuyorum:))

dun kontrole gittim,doktor duzensizligin sisliklerden kaynaklandigini soylei, gayet guzel omus dedi, sol tarafim hala cok sismis normalde bu kadar olmaz , gecerdi genelde beklicez inmesini dedi, moralim duzeldi, inicek yumusiycak ve normal sklini alicakmis, 3ay sonra bidaha goreyim dedi, bende haberler boyle, yarin semde guzel haberletle donetsin insallah opuyorum:))

Ayyy canımm cok sevindim vallahii inşallah biran önce iner :))Çok güzel haber bu çok sevindimmmm=)İnşallah yarın bende güzel haber vericem canımm bende öpüyorummm

Ayyy canımm cok sevindim vallahii inşallah biran önce iner :))Çok güzel haber bu çok sevindimmmm=)İnşallah yarın bende güzel haber vericem canımm bende öpüyorummm

Canım bişi sormayı unuttum ,kesi yerlerinde iz belli oluyormu ,şimdi ben benimkine baktımda sanki kesilince belli olucakmış gibi kokyulukta varya uçlara doğru:KK43:

oyle belli bi kesi izi yok bence oldukca dogal.duruyo, bunun kullanilan yontemlede alakali oldugunu dusunuyorum ,benim doktorum wedge yontemini kullaniyo, hatta kendine gore biraz degistirdigini soylemisti bu yontemi, o.koyuluklar bendede vardi ve kaldi cunku oralari kesmeden kullaniyo anladigim kadariyla, ben sonuctan memnunum ameliyat oldugumun anlasilmayacagini dusunuyorum tamamen iyikelesince, dogal duruyo yani, fazla inceleme akil sir ermiyo onlarin yaptiklari ise:) ben hala nereyi kesmis nereyi dikmis nereden germis anlamis degilim cunku:)))

oyle belli bi kesi izi yok bence oldukca dogal.duruyo, bunun kullanilan yontemlede alakali oldugunu dusunuyorum ,benim doktorum wedge yontemini kullaniyo, hatta kendine gore biraz degistirdigini soylemisti bu yontemi, o.koyuluklar bendede vardi ve kaldi cunku oralari kesmeden kullaniyo anladigim kadariyla, ben sonuctan memnunum ameliyat oldugumun anlasilmayacagini dusunuyorum tamamen iyikelesince, dogal duruyo yani, fazla inceleme akil sir ermiyo onlarin yaptiklari ise:) ben hala nereyi kesmis nereyi dikmis nereden germis anlamis degilim cunku:)))

bende sorayım yarınki doktora ozaman bakalım o ne yönetemi kullanıyor ,benimki gerilcek gibi kısa değil ama bakalım artıkın nasıl olck :)ayyy cok heycanlıyım valla biran önce olsamda kurtulsam allahım başka dert vermesin tabide bu dert beni yedi bitirdi 3 kilo verdim zati zayıfım iyice zayıfladım:KK43:

Dut canim hic korkma bitanem...olup bittikden sonra hic olmamis gibi rahatliycaksin...bebek gibi olcaksin gor bak...sana biz de buradan destek olacagiz...

X