Labiaplasti olan var mı?

dutcum seni merak ediyorum. ne yaptin gorusebildin mi doktorla ne dedi?

Canım gittim görüştüm,sol tarafta uzunluk var dedi,yani seni rahatsıx ediyosa düzeltebiliriz dedi ama ben neler neler gördüm bu çok kötü değil dedi beni rahatlattı biraz,fakat yazmıştım belki okumuşsundur ablamın doktoruna gittik iş dolayısı ile ailemide tanıyor doktor,ailen bilmeden seni ameliyat edemem dedi sonuçta narkoz alıcaksın dedi,başka bir yere gitmenide istemiyorum yanlış bişey yaparlar allah korusun cok sıkıntı yaşarsın dediyarın annemle konuşmam lazım doktor acıkcası bana güven verdi ,anneme durumu çok zor olucak ama anlatıcam babamada dış tarafta kist var diyeceğiz doktor öyle deriz dedi .Ve tam olarak iyileşme iki ayı bulur hemen yapmamı lazım 1 saatten fazla sürücek operasyon dedi:/şimdi tüm olay anneme anlatmama kaldı nasıl yapıcam bilmiyorum aslında annem çok üstüme düşer ama bu konuda nasıl tepki vericek bilemiyorum kafam karmakarışık

Dut canim hic korkma bitanem...olup bittikden sonra hic olmamis gibi rahatliycaksin...bebek gibi olcaksin gor bak...sana biz de buradan destek olacagiz...

Kerr cok teşekkür ederim bugün gittim doktora biraz olsun rahatladım,evet sol tarafta uzunluk var dedi ama diğer doktor gibi içimi bunaltmadı ,düzeltiriz dedi,çok teşekkür ederim artık vaktim çok azaldı hemen olmam lazım,sizin destekleriniz çok önemli yoksa ben doktora gitmeye bile cesarey edemezdim canımmm cok teşekkür ederim

canım ben biras geç okudum yazdığını ama en az 3 gün hep buz tutmak gerekiyo onumu ihmal ettin acaba büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum. şu tarihte kontrole gitmiş olman gerekiyor nasılmış iyileştin mi :)

Canım bişi sormayı unuttum ,kesi yerlerinde iz belli oluyormu ,şimdi ben benimkine baktımda sanki kesilince belli olucakmış gibi kokyulukta varya uçlara doğru

hiçbişey belli olmuo bebeğim merak etme benim eşimde ordan kist ameliyatı oldum diye bilio labioplastiden haberi yok ve hiçbişey belli değil zaten dert etme zaten şubatta sende görcen gözünle :)

hiçbişey belli olmuo bebeğim merak etme benim eşimde ordan kist ameliyatı oldum diye bilio labioplastiden haberi yok ve hiçbişey belli değil zaten dert etme zaten şubatta sende görcen gözünle :)

Ben ameliyat oldugumu söylemicem çünkü benimki o sektörde aklına takılır araştırır falan rezil olmiyim sonra :)nası olsa orayla şuan işi yok o yüzdden bişi demiycem.İnşallah iz kalmaz canım ya bu doktor beni inanılmaz rahatlattı biliyorsun diğeri acayip moralimi bozmuştu ,herseyde bir hayır varmış demekki çok şükür iyi br doktor cıktı karsıma:)

ne kadar tuhaf insanlar organlarını nasılda rahat anlatıyorlar hanımlar detayları anlattıkca insanların hayal gücü devreye girerr haberiniz olsun :)

ne kadar tuhaf insanlar organlarını nasılda rahat anlatıyorlar hanımlar detayları anlattıkca insanların hayal gücü devreye girerr haberiniz olsun :)

Bunda bir tuhaflık yok ,bu bir sağlık sorunu .Önyargınız bence tuhaf olan ,birşeyler yazmadan önce sonuçlarının nereye varabiliceğini düşünün lütfen,burda binlerce insan okuyarak bilgi sahibi oluyor.Sizde Önyargılarınızdan önce bunun bir sağlık sorunu oldugunu ve herkesin başına gelebilceğini lütfen unutmayın

Burada yazilanlarin herhangi birinden dolayi bir hayal kurduysaniz ciddi profesyonel destek almanizi oneririm

Gulsheencim.3gun.boyunca buzla yattim buzla kalktim diyebilirim. Sisler hala inmemis o yuzden duzensiz gorunum.var dedi doktor, inmesini.bekliycez normalde bu zamana kadar inmesi lazimdi dedi bugun tam 1ay doldu, gorunumu her gecen gun daha da iyi oluyo, mutluyum iyi ki yaptirdim:))

Birkaç doktordan edindiğim sağlam bilgilere göre ameliyat sonrası aynı gün hastaneden çıkıp normal hayatımıza dönebilir ve fazla ağrı olmadan atlatabilirmişiz :) Korkularım azaldı sanırım :)

3 ay önce ameliyatı oldum. olduktan 1 ay sonra kontrole gittiğimde küçücük bir yere düzeltme yapıldı. böyle aşağıya doğru vajina girişinde şişlikler vardı onların ineceğini söyledi doktorum. oraya müdahale olmamasına rağmen hala aşırı şişlik var sanki oradada iç dudaklar varmış gibi. 3 ay geçti normal mi bu?? o düzeltme yapılan yerde ise bariz belli ameliyat izi. diğer yere göre daha çok kesilmiş sanırım o da belli ama bu iz ne zaman geçer.. doktoru aramak istemiyorum çünkü ona göre hiçbir sorun yok. napcam been moralim çok bozukk

canım dur hemen üzülme bakalım 2.ye düzeltme olmuşssun daha cok yeni sayılırr bende 5 ay once oldum hala daha sızlıyor bazen.. amelıyat bu.. kolay kolay ıyılesmıyor gercekten bıcak değen yara gec ıyılesır derler ya hakkaten cabuk ıyıleşmiyomus bende zaten kendı doktorumun bi roportajında okumustum bu amelıyattan sonra en az 1-1,5 yıl daha hassasıyet kalıyormus yanı tam olarka ıyılesıp kalıcı seklini alması nerdeyse yılı buluyor senın daha kac ay olmus benım bıle şekli oturmadı hergecen gun degısıyor agrın sızın enfeksıyonun yoksa bence kafaya takıp moralını bozma tamamne seklı otursun onda sonra karar verısın ama cok zman lazım işte bunu unutma

Teşekkür ederim canım.. bekleyip görücez. yapacak bişi yok.. enfeksiyon değilde.. geçen gün ameliyattan sonra ilk ilişkimi yaşadım. orası boydan boya balon gibi şişti.. içi su dolu balon olurya. ama sadece bir tarafı.. :S 2 gün sonra indi. hiç anlam veremediğim şeyler oluyo. ne zor işmiş ya :)

rica ederim canım ne demek. ama o ilk ilişki varya benim için tam bir ızdıraptı sanki varya o bölgem tamamen kapanmış gıbıydı okdar zorlandımkı yanı kelımelerle ıfade edemem ama bısey olcak dıye cok korkmus ve cok kasmıstım kendımı ondan olmustu galıba.. öyle işte benımde ilk zamanlar oyle oldu canım zorlanıyor tabı halıyle şişiyordu hatta benim batma filan oluyordu baya orası sanki diken diken olmuş batıyordu .. bir süre sonra gectı canım zmanla normale donmeye başlıyor herşey biraz daha sabret ...

Son düzenleme:
Bende bu amelytı olmak istiorum bakirelerde de sorun yaşanmadıgını duydum ama yıne de bı endıse var nedense kafamda .. ama cidden pskolojık bı rahatsızlk evlendgmde yaşayacagm cekıncelerı dusunuorm sureklı :/ bu yuzden bu amelytı ıyı bı doktor bulup olmalıyım acaba amelyttan kac saat sonra evde olabılrm ? rahat yurunemıomus sanırım :/ bıkac gun ? ve etek mı gıymek gerekıyor bırkac gn ?
ve bu lınkte fotolar var oncesı sonrası merak edenler için

Labiaplasty Before and After

canım sen amelyt oldun mu doktorun kım ??

bu ameliyatı olan ne kadar cok kişi varmıs :/// ben sadece kendım kafaya takıorm sanıodm bi de fotolara baknca gerçekten ben kafaya taktıgımı anladım cok sarkık ve uzun olanlar yaptırıoms ama ben yıne de ufak bı asımetrıyı bıle kafaya takıorm burundan sora bunu da yaptırıym ondan sonra ne yaptırıcam kimbilir

benimde hiç ilişkim olmadı ve bekarım bakireliğe bir zararı yok zaten dışardan iç dudaklara müdahale ediliyor içerden bi işlem olmadığı için bekarete bi zarar gelmiyor.....bendede çok sarkık bir durum yoktu aismetri vardı ve bacaklarımı kapattığımda parmamın ucu kadar bir sarkıklık söz konusuydu o bile beni rahatsız ettiği için ve bazı giysilerde sürtünme hissi yarattığından dolayı oldum ameliyatı evleneceğim insanın takıp takmayacağını düşünmedim şahsen, tamamen kendimi düşündüm.. sende bu tür rahatsızlıkları hissediyorsan ol bence bu ameliyatı.....iyileşme süreci bence ameliyatı yapan doktorun tecrübesi ve becerisiylede ilgili bende anormal kanamalar yada çok acı çektirecek durumlar olmadı sadece dikişli olduğu için ilk bi kaç gün yürümekte ve oturmakta sorun oluyo, ameliyata etek giyip gitmek daha mantıklı pantolon rahatsızlık verebilir dikişlerine en fazla 1 hafta sonra tamamen rahatlıyosun ve bu arada hijyen ve temiz tutman önemli tabi...(bu linkteki fotoğraflara bakınca da gerçekten insan kendisindeki en ufak farkı takıntı haline getiriyosa onlar ne yapsın normal yaşantıda bırak sürtünme hissini pantolon bile giymeye neredeyse olanak vermicek türden görüntüler allah yardımcısı olsun bu tür dertleri olanların gerçekten zor.....)ayrıca bu ameliyatı olmaya mutlaka karar verdiysen bu forumda baştan sona kim ne yaşamış okumanıda tavsiye ederim.......

Ben labioplasti yaptıralı 1 yıldan fazla oldu. Ablamla birlikte olduk senin verdiğin linkdeki fotolara baktım da ameliyat sonrası halleri bence çok başarılı değil... Ben kendiminkini de ablamınkini de biliyorum her ikisi de sonraki halleri kat kat güzel bu fotolardan bilginiz olsun... Ebru hanımın eline sağlık. Gerçekten bu linkdeki sonraki halleri çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…