- 15 Aralık 2012
- 178
- 113
-
- Konu Sahibi buket143
bende sorayım yarınki doktora ozaman bakalım o ne yönetemi kullanıyor ,benimki gerilcek gibi kısa değil ama bakalım artıkın nasıl olck :)ayyy cok heycanlıyım valla biran önce olsamda kurtulsam allahım başka dert vermesin tabide bu dert beni yedi bitirdi 3 kilo verdim zati zayıfım iyice zayıfladım
dutcum seni merak ediyorum. ne yaptin gorusebildin mi doktorla ne dedi?
dutcum seni merak ediyorum. ne yaptin gorusebildin mi doktorla ne dedi?
Dut canim hic korkma bitanem...olup bittikden sonra hic olmamis gibi rahatliycaksin...bebek gibi olcaksin gor bak...sana biz de buradan destek olacagiz...
ameliyati ilan arkadaslardan yardim istiyorum bugun 12. gun sisler buyuk oranda birri sanirim ama hala asimetrik bi gorunum var. bi rataf daha ince bi taraf daha kalin ic dudaklarim ve dudaklar bogum bogum sanki . bakmaktan korkar oldum artik, bu boyle mi devam edecek hep, daha cok mu erken bilemiyorum ama cok tedirginim. kontrolum 10 gun sonra off
Canım bişi sormayı unuttum ,kesi yerlerinde iz belli oluyormu ,şimdi ben benimkine baktımda sanki kesilince belli olucakmış gibi kokyulukta varya uçlara doğru
hiçbişey belli olmuo bebeğim merak etme benim eşimde ordan kist ameliyatı oldum diye bilio labioplastiden haberi yok ve hiçbişey belli değil zaten dert etme zaten şubatta sende görcen gözünle :)
ne kadar tuhaf insanlar organlarını nasılda rahat anlatıyorlar hanımlar detayları anlattıkca insanların hayal gücü devreye girerr haberiniz olsun :)
ne kadar tuhaf insanlar organlarını nasılda rahat anlatıyorlar hanımlar detayları anlattıkca insanların hayal gücü devreye girerr haberiniz olsun :)
canım ben biras geç okudum yazdığını ama en az 3 gün hep buz tutmak gerekiyo onumu ihmal ettin acaba büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum. şu tarihte kontrole gitmiş olman gerekiyor nasılmış iyileştin mi :)
3 ay önce ameliyatı oldum. olduktan 1 ay sonra kontrole gittiğimde küçücük bir yere düzeltme yapıldı. böyle aşağıya doğru vajina girişinde şişlikler vardı onların ineceğini söyledi doktorum. oraya müdahale olmamasına rağmen hala aşırı şişlik var sanki oradada iç dudaklar varmış gibi. 3 ay geçti normal mi bu??o düzeltme yapılan yerde ise bariz belli ameliyat izi. diğer yere göre daha çok kesilmiş sanırım o da belli ama bu iz ne zaman geçer.. doktoru aramak istemiyorum çünkü ona göre hiçbir sorun yok. napcam been moralim çok bozukk
canım dur hemen üzülme bakalım 2.ye düzeltme olmuşssun daha cok yeni sayılırr bende 5 ay once oldum hala daha sızlıyor bazen.. amelıyat bu.. kolay kolay ıyılesmıyor gercekten bıcak değen yara gec ıyılesır derler ya hakkaten cabuk ıyıleşmiyomus bende zaten kendı doktorumun bi roportajında okumustum bu amelıyattan sonra en az 1-1,5 yıl daha hassasıyet kalıyormus yanı tam olarka ıyılesıp kalıcı seklini alması nerdeyse yılı buluyor senın daha kac ay olmus benım bıle şekli oturmadı hergecen gun degısıyor agrın sızın enfeksıyonun yoksa bence kafaya takıp moralını bozma tamamne seklı otursun onda sonra karar verısın ama cok zman lazım işte bunu unutma
Teşekkür ederim canım.. bekleyip görücez. yapacak bişi yok.. enfeksiyon değilde.. geçen gün ameliyattan sonra ilk ilişkimi yaşadım. orası boydan boya balon gibi şişti.. içi su dolu balon olurya. ama sadece bir tarafı.. :S 2 gün sonra indi. hiç anlam veremediğim şeyler oluyo. ne zor işmiş ya :)
Bunda bir tuhaflık yok ,bu bir sağlık sorunu .Önyargınız bence tuhaf olan ,birşeyler yazmadan önce sonuçlarının nereye varabiliceğini düşünün lütfen,burda binlerce insan okuyarak bilgi sahibi oluyor.Sizde Önyargılarınızdan önce bunun bir sağlık sorunu oldugunu ve herkesin başına gelebilceğini lütfen unutmayın
Bende bu amelytı olmak istiorum bakirelerde de sorun yaşanmadıgını duydum ama yıne de bı endıse var nedense kafamda .. ama cidden pskolojık bı rahatsızlk evlendgmde yaşayacagm cekıncelerı dusunuorm sureklı :/ bu yuzden bu amelytı ıyı bı doktor bulup olmalıyım acaba amelyttan kac saat sonra evde olabılrm ? rahat yurunemıomus sanırım :/ bıkac gun ? ve etek mı gıymek gerekıyor bırkac gn ?
ve bu lınkte fotolar var oncesı sonrası merak edenler için
Labiaplasty Before and After