- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
-
- Konu Sahibi buket143
Bu arada benim oyle kanamam falan da olmadi...ebru hanim kanaman olursa ara mutlaka beni demisti...cok kanaman hala varsa sen de doktorunu ara bence arkadasim...iltihap falan olmasin diye...
çok geçmiş olsun sen en büyük kısmi atlatmışsın şahsen benim hiç kanamam ağrım sızım olmadı sadece otururken ve yürürken evet ilk günler bi garip oluyo ama çabuk geçiyo...şimdi önemli kısım çok temiz tutman olucak....mikrop kaptırmamaya dikkat et....seni ameliyat esnasında uyuttularmı :)
ellerini mutlaka sürekli yıka ben banyoya girdiğimde musluk başlarına kadar yıkayıp ellerimi tekrar tekrar yıkıyordum şuan orası çok hassas olduğu için en ufak detaylara bile dikkat ettim tırnaklarımı hep kısa tutttum özellikle jel sürmeye başladığımdan beri tırnaklarımı sürekli kesiyorum...bu arada bende galiba 2. kez bir düzeltme ameliyatı olcam sanırsamşuan klitoris üzerinde deri kıvrımı oluştu bende..özellikle oraya dokunulmasını istememiştim fakat görüntü bana hoş gelmiyor kime yaptırsam bilmiyorum yada yaptırmasammı püffff....
yaa cok uzuldum baharcım gercı bende cok uzgunum benımde klıtorıs ustu bı acayıp olmus ıc dudak baslangıc yerı aynı sekılde sıs gıbı arası dıkıldıgı ıcın bosluk gıbı sonra klıtorıs uzerındekı derı sıs gıbı ne bılım yukardan asagı kum saatı gıbı anlatabıldımmı bı acayıp off yaa ben pısman oldum galıba bahar cok uzgunum cınsel yasantımın bozulmasından ozellıkle cok korkuyorum senın bunda deneyım varmı ayıptır sorması bı degısıklık oldumu yukardada yazdımda henuz cevap veren olmadı:2::2: gercı henuz hersey ıcın cok erken senın ne kdar oldu bıde jel surmeye demıssın ne jelı bu ben anlamadım bunu
off ya galıba ben bıraz fazla takıntılıyım ben bu durumu cok taktım sabırlı olmak lazımmıs bunu cok ıyı anladım bu estetık olayında bı beklentı oldugu ıcın fazlaca sabırlı olmak lazım benım daha 6.gunum 6 ay gıbı bı sureden bahsedılıyor sekıl ıcın bı arkdasım burun estetıgı oldu ona 2 sneye oturur seklı demısler zor beklemesı ama ınsallh 6 aya kalmadan buraya cok mutlu oldugumu yazarım kızlar ben bıraz tedırgınlı yazılar yadım okursanız ama sızın cesaretınız kırılmasın amelıyat olarak gercekten ıhtıyacınız varsa yaptırın ama sonuc ıcın cokk beklemek lazımmm normal hayat donme acısındanda en az 1 hafta garantı lazımmıs otururken batma dısında bı problemım yok suan umarım oda yakında duzelır umarım kızlar benım antıbotıklı kremı doktorum cok surme dedı 2gun sadece surdum 3gunun sabahı surdum dahada surmedım ayrıca kremı dırek bolgeye degıl pedın ustune surdum sızde boylemı yaptınız acaba bır hafta surenler varmıs gerıye donup donup forumu okuyorumda kafamkarıstı
bence telaş etmene gerek yok benim cinsel yaşantım yok fakat his kaybın olucanı zannetmiyorum zaten sadece üstteki fazla deri alınıyo ve okuduğum kadarıylada fazla derinin alınması aslında bu hissin fazlalaşmasını sağlıyor...benimde ameliyattan sonra klistorise dokunulmamasına rağmen şişlik olmuştu ister istemez bölgenin tamamı etkileniyor ve şundan emin olabilirsin benim klitoris üzerinde kıvrım oluşmasına rağmen ben yinede iyiki yaptırmışım diyorum.. tabiki keşke öyle bir sorun olmasaydı fakat ilerde çok rahatsız olursam filan belki düzelttirebilirim...senin 2 aya ihtiyacın var emin ol 2 ayda %90 iyileşme oluyor ve nerdeyse şeklini alıyor şuan beğenmemen ve garip gelmesi çok normal herşey daha çok yeni zaten şuan şeklinden birşey anlamazsın ve benden sana tavsiye 1 ay en azından o bölgeni inceleme ,temizliğini ve pansumanlarını yap yeterli...ben jel sürüyorum 3 ay boyunca kullan dedi dikiş izlerinin üzerine sür dedi,oradaki pürüzleri vs giderilmesi için verdi jeli.....
cok sagol baharcım cok ıyı geldi yazdıkların dedıklerın dogru daha cok erken benım doktorum iç dudakların yanlarını da alıyor ve içe dogru gomuyor dudakları ve benim klitoris uzerındekı en alt derı harıc dıger katlantıları almıs e tabı buda orasını bosluk gıbı yapmıs ve cok sert oldugu ıcın hıc bısekılde dokunamayıp pek ne nereye gızlenmıs anlamayamadım ama gun gectıkte daha ıyı oluyorum yumusamaya ve sıslıkler ınmeye basladı cok sukur dedıgın gıbı pek bakmıyorum alttan yukardan gordugum kadarıyla ıste zaten yukardanda ıyı gorunuyor tabı baya bı kuçuldu eskı halıne gore suan ıcın bılmıyorum ıyıkı yaptırdım dıyemıyorum cunku ıste psıkoljık yuku benı bıraz fazla etkıledı galıba ılkdefa boyle gerı donusu olmyan bı ıs yaptım dıyebılırım ondan sarsıldım galıba bıraz ınan gunlerı sayıyrum 2ay sonra umarım her sey cokk guzel olur hepımızın ıcıne sıner ınsallh sen de durumlar nasıl sen baya toparlamısındır bence sende de cok abartı bı goruntu yoksa hıc aynı seylere katlanmya gerek yok dusunuyorum tabı yınde sen daha ıyı bılırsın
bende iç dudaklardaki sertliklerin geçmesi 2 ayı buldu şuan hafif bi simetri var fakat kötü durmuyor...klitoriste boğum boğum et katlantıları yok sadece deri katlanması kıvrılması var oda ayaktayken baktığımda öyle gözüküyor çömelip bakınca yada backaklarımı ayırıp baktığımda öyle durmuyor bende abartıyor olabilirim fakat müdahale edilse bile daha basit bi işlem olur diye düşünüyorum yada taktıkçada takıyomuyuz :) ....eminim senin içini sinen bir görüntü olucaktır senin doktorunlada ilgili bu ameliyatı yaptırıp memnum kalmadım diyen ben görmedim açıkçası.....sadece zaman ve sabır..sen içini ferah tut yeter..