Labiaplasti olan var mı?

tekrar merhaba kızlar sonunda labiaplasti oldum.sizlere anlatmaya çalışayım öncelikle sunu soyleyeyım hıcde okdar kolay degılmıs dogrusu labia plasti oldum kızılayda 2 saate gezdım dıyen bı arkadas vardı onun sacını basını yolmak ıstıyorum cunku gercekten oyle oldum gezeyım fılan hıcde okdar kolay degıl 4.gunumdeyım hala oturamıyorum sızlama ve gergınlıklerım var neyse bastan anlatayım
amelıyattan 1 saat once hastanede olduk odamıza cıkardılar amelıyat onlugu getırdıler ve gıydıkten sonra damar yolu acıp kan aldılar daha sonra aylın hanım geldı onden bıraz konustuk tabı oarada bır suru sorular sordular ımzalar attırdılar sonra sedyeye aldılar benı sonra kolumdan ılac verdıklerını hatırlıyorum gerısını hatıralamıyorum odamdan alındım sonra odamda gozumu actım actım cok usumus olacamkı uzun bı sure tıtredım kendıme gelmem cok surdu.. oarda tabı hıc bısey hıssetmedım cok sıkısmıstım altıma surgu verdıler o ılk tuvaletı yapmam cok kotuydu cok zorlandım ayagada kaldırmadılar 1 ,2 saat oyle olunca yattıgın yerden yapmak cok zor oldu en kotusunde tuvaletın varmı yokmu oyle garıp bıhıs ıcın de beklemek cok kotubır hısdı neyse yapınca buyuk rahatladım her tuvaletten sonra batıkonla suyla sılıp gazlı bez uzerıne buz yerlestrılıyor sonra corba geldı yemek yeyınce bıraz daha acıldım aylın hanım aksam ustu gelcegını soyledı aksama kadar bekledık hemsıreler ılgılendıler antıbıyotık agrı kesıcı verıldı akşama aylın hanım geldı durumuma baktı ılk gun kanamam oldu tabı ancak agrı kesıcıler verıldıgı ve anestesının etkısı pek gecmedıgınden agrı olmadı ama genelolarak tabı kendım bıra afalldım cok halszılık ve bas agrım oldu artık aksamda olunca bız geceyıde orda gecırdık tabı zor bı gece oldu rahat hareket edememk ve butun gun yattıgım ıcın heryerım agrıdı sabah olunca kahvaltımızı yaptık ve aylın hanım tekrar geldı ve artık ustumu gıyıp yola cıktık ancak yolculuk cok zor gectı oturmadıgım ıcın cok zorlandım gercı ferıbota kadar oturdum sonrsa arkda yattım buzlarım erıdgı ıcın agrım basladı valla ben okdar zorlandımkı aynı gun dndum dıyenler vardı cok hayret ettım arkadalar herkesın bunyesı farklı bunu bılerek karar verın ..neyse eve geldımıkıncı gun cok zor gectı cunku ben kabız olmstum doktor asla olmaycak kendını germeyceksın demıstı ve cok korktum doktoru aradımve bır ılac ısmı verdı onu alınca bırazdah rahatladım ve suan 4.gunum ıste arkadaslar gunlerı sayıyorum hergun bıran once ıyılesmek ıstıyorum oyle aıleden gızlı saklı ve aynıgun donerım dusuncesıyle gerkten cok zor olurmus cunku bır suru detayı var ne bılım tuvalette batıkon dokuyon gazlı bezlerle ne bılımsonra ılacları var merhemı antıbıyotıgı baya baya amelıyat olmus taburcu olmus gıbı oluyon en kotusu oturamıyon yurumen degsıyor aıleye caktırmamak mumkun degıl ve nasıl satlerce otobusde oturup donuyorlar onuda anlamadım mumkundegıl hemde aynı gun kanıyor sızlıyor batıyor ne bılyım ben esımle ve arabamızla gıttım ona ragmen zoru yanı esım herseyıme yardımettı saolsun neyse amelıyat surecı benımıcın boyle gectı yınede gozunuz korkmasın tabı dedıgım gıbı herkesın bunyesı farklı

çok geçmiş olsun sen en büyük kısmi atlatmışsın şahsen benim hiç kanamam ağrım sızım olmadı sadece otururken ve yürürken evet ilk günler bi garip oluyo ama çabuk geçiyo...şimdi önemli kısım çok temiz tutman olucak....mikrop kaptırmamaya dikkat et....seni ameliyat esnasında uyuttularmı :)

Cok gecmis olsun ama benim de o kadar agrim olmadi hatta once bankadan para cekmeye gittim sonra da kendi arabami surerek eve geldim...ablam da da olmadi...belki senin agri esigin dusuktur...bu hafta kuru tutmaya ozen goster...1 ay sonra aynaya baktiginda ameliyat oldunu bile hatirlamakta zorluk cekeceksin canim...ben oyleyim iyi ki yaptirdik sukur....

Bu arada benim oyle kanamam falan da olmadi...ebru hanim kanaman olursa ara mutlaka beni demisti...cok kanaman hala varsa sen de doktorunu ara bence arkadasim...iltihap falan olmasin diye...

benim de aynı şekilde hiç kanamam olmadı.ameliyattan ziyade operasyon gibiydi benimkisi.lokal oldu ve 20-25 dakıka surdu.. sonrasında kalktım ve eve gittim.. seninkisi gerçekten zor geçmiş.geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım

merhaba kızlar 5. gunum hepinize ayrı ayrı teşekkur ederım once benı cesaretlendırdınız sımdıde destek oldugunuz için dogrusu benım ıcın zor olan kısımı amelıyat yerının cok agrıması degıldı hatta kolumda kı damar yolu bıle daha cok acıyordu (ılk gun hastanede kaldıgımız ıcın cıkarmadılar)ilk 2 gun zor oldu ama benım bunyem sarsıldı cunku benım baska rahatsızlıklarım da var ozellıkle strese baglı gelısen oyuzden olcakkı benım cok zor gectı
kızlar benı uzen bırkac durum var nolur benı tesellı edecek bırseyler soyleyın oncelıkle bu amelıyattan sonra cınsel hayatınız ne kdar etkılendi ben acık acık soyleyeyım benım klıtorıs uzerınde kat kat derı kıvrımları vardı ondan dolayı ( yada kafaya taktıgımdan) dolayı olcak pek uyarılamıyor ve orgazm olamıyordum zaten encokda bunun duzelecegını umarak oldum bugun soyle aynayla bı bakayım dedım bakmaz olaydım cok canım sıkıldı goruntus tabı suan cok sıs sag dudak ozellıkle(daha buyuk olan dudak ) hıc ınmedı klitorıs uzerındekı derıde gerılmıs bı sekılde yanlara dıkılmıs sankı klıtoris cok ıcte kalmıs gorumuyor bıle tabı suan aralayamıyorum sıs oldugu ıcın ama ne bılım sankı daha da kotumu oldu orgazm dahada zorlasacakk bı gıbı bı hıs oldu okadar uzgunum kı boyle dusundugum ıcın bıran once kurtulmak ıstyrum bu pskolojıden doktorumu aradım tabı benı tesellı ettı daha cok sıs eskısı gıbı yumusak kıvrımlı goruntusunu alacak orgazma engel bı drum yokdedı ama bırde sıze danısmak ıstedım bu amelıyatın en zor yanıda sabırla beklemekmiş bırde oturamama gıbı bı sorumun var arda bır de batıyor sızlıyor ayrıca sureklı buz koymaktan kasıklarrım agrımaya basladı ancak hala sag dudak cok sıs dıger taraf ıyılestı gıbı onun dşında ilk gun kanama oldu daha sonrakı gunler hıc olmadı hatta ped bıle koymadım ınce bır gazlı bez yada gunluk ped koyuyorum suan ve ilk 2 gun ve 3.gunun sabahı antıbyotıklı krem surdum ve dahada surmedım suan buz koymayıda bıraktım cunku kasıklarım karnım agrımaya basladı ıste acaba baska dıkkat etmem yapmam gerekn seyler varmı gunluk pedımı 3 kez fılan camasırımı hergun degısıyorum batıkonlu suyu usten dokuyorum hareketlerıme dıkkat edıyorum oyle ıste offf sabır sabır

Bu arada benim oyle kanamam falan da olmadi...ebru hanim kanaman olursa ara mutlaka beni demisti...cok kanaman hala varsa sen de doktorunu ara bence arkadasim...iltihap falan olmasin diye...

canım sadece ilk gun kanama oldu sonrasında hıc kanama olmadı sadece batma sızlama gergınlık var ılk gun bırazda agrımıstı

evet baharcım benı uyuttular enson sedyey ye yattıgımı ve koluma verılen ılacı hatırlıyorum sonrda odamda uyandım oyle amelıyat detaylarını fılan gormedım aslında hastane hızmet odam fılan hersey gayet ıyıydı luks bır otel gıbıydı odam ılk gece kalmakda bızım tercıhımızdi cunku saat gec olmustu ve osaaten sonra yola cık eve gıt fılan ugrasmak ıstemedım enazında hastanede herseyını hemsıreler yapıyor hatta bacaklarımın arasındakı gazlı bezı ve buzu bıle onlar degıstırdı ben yattım hep o acıdan ıyıydı..
mikrop kapma demıssın neye dıkkat etmem lazım canım ıste batıkon dokuyorum gunluk pedımı degıstıyorum 3 4 kez arda bır buz koyuyorum baska napımm

ellerini mutlaka sürekli yıka ben banyoya girdiğimde musluk başlarına kadar yıkayıp ellerimi tekrar tekrar yıkıyordum şuan orası çok hassas olduğu için en ufak detaylara bile dikkat ettim tırnaklarımı hep kısa tutttum özellikle jel sürmeye başladığımdan beri tırnaklarımı sürekli kesiyorum...bu arada bende galiba 2. kez bir düzeltme ameliyatı olcam sanırsam şuan klitoris üzerinde deri kıvrımı oluştu bende..özellikle oraya dokunulmasını istememiştim fakat görüntü bana hoş gelmiyor kime yaptırsam bilmiyorum yada yaptırmasammı püffff....

yaa cok uzuldum baharcım gercı bende cok uzgunum benımde klıtorıs ustu bı acayıp olmus ıc dudak baslangıc yerı aynı sekılde sıs gıbı arası dıkıldıgı ıcın bosluk gıbı sonra klıtorıs uzerındekı derı sıs gıbı ne bılım yukardan asagı kum saatı gıbı anlatabıldımmı bı acayıp off yaa ben pısman oldum galıba bahar cok uzgunum cınsel yasantımın bozulmasından ozellıkle cok korkuyorum senın bunda deneyım varmı ayıptır sorması bı degısıklık oldumu yukardada yazdımda henuz cevap veren olmadı:2::2: gercı henuz hersey ıcın cok erken senın ne kdar oldu bıde jel surmeye demıssın ne jelı bu ben anlamadım bunu

off ya galıba ben bıraz fazla takıntılıyım ben bu durumu cok taktım sabırlı olmak lazımmıs bunu cok ıyı anladım bu estetık olayında bı beklentı oldugu ıcın fazlaca sabırlı olmak lazım benım daha 6.gunum 6 ay gıbı bı sureden bahsedılıyor sekıl ıcın bı arkdasım burun estetıgı oldu ona 2 sneye oturur seklı demısler zor beklemesı ama ınsallh 6 aya kalmadan buraya cok mutlu oldugumu yazarım kızlar ben bıraz tedırgınlı yazılar yadım okursanız ama sızın cesaretınız kırılmasın amelıyat olarak gercekten ıhtıyacınız varsa yaptırın ama sonuc ıcın cokk beklemek lazımmm normal hayat donme acısındanda en az 1 hafta garantı lazımmıs otururken batma dısında bı problemım yok suan umarım oda yakında duzelır umarım kızlar benım antıbotıklı kremı doktorum cok surme dedı 2gun sadece surdum 3gunun sabahı surdum dahada surmedım ayrıca kremı dırek bolgeye degıl pedın ustune surdum sızde boylemı yaptınız acaba bır hafta surenler varmıs gerıye donup donup forumu okuyorumda kafamkarıstı

bence telaş etmene gerek yok benim cinsel yaşantım yok fakat his kaybın olucanı zannetmiyorum zaten sadece üstteki fazla deri alınıyo ve okuduğum kadarıylada fazla derinin alınması aslında bu hissin fazlalaşmasını sağlıyor...benimde ameliyattan sonra klistorise dokunulmamasına rağmen şişlik olmuştu ister istemez bölgenin tamamı etkileniyor ve şundan emin olabilirsin benim klitoris üzerinde kıvrım oluşmasına rağmen ben yinede iyiki yaptırmışım diyorum.. tabiki keşke öyle bir sorun olmasaydı fakat ilerde çok rahatsız olursam filan belki düzelttirebilirim...senin 2 aya ihtiyacın var emin ol 2 ayda %90 iyileşme oluyor ve nerdeyse şeklini alıyor şuan beğenmemen ve garip gelmesi çok normal herşey daha çok yeni zaten şuan şeklinden birşey anlamazsın ve benden sana tavsiye 1 ay en azından o bölgeni inceleme ,temizliğini ve pansumanlarını yap yeterli...ben jel sürüyorum 3 ay boyunca kullan dedi dikiş izlerinin üzerine sür dedi,oradaki pürüzleri vs giderilmesi için verdi jeli.....

sarı renkte bir kremdi (adını unuttum) gazlı bezin üzerine sürdüm ve doğrudan dikiş yerlerine gelecek şeklidede o bölgeye yerleştiriyorsun.......12 yada 13 gün falan bu şeklide batikon gazlı bez ve krem üçlüsünü kullanıyosun sonrada doktorunun yönlendirmesi doğrultusunda devam ediyosun ve ben antibiyotik ve yanında farklı ilaçlar kullandım...demekki her doktorun tedavi yöntemi farklı...sen hiç şeklini falan kafana takma bence daha çok erken boşuna kendisini üzmüş olursun.....

cok sagol baharcım cok ıyı geldi yazdıkların dedıklerın dogru daha cok erken benım doktorum iç dudakların yanlarını da alıyor ve içe dogru gomuyor dudakları ve benim klitoris uzerındekı en alt derı harıc dıger katlantıları almıs e tabı buda orasını bosluk gıbı yapmıs ve cok sert oldugu ıcın hıc bısekılde dokunamayıp pek ne nereye gızlenmıs anlamayamadım ama gun gectıkte daha ıyı oluyorum yumusamaya ve sıslıkler ınmeye basladı cok sukur dedıgın gıbı pek bakmıyorum alttan yukardan gordugum kadarıyla ıste zaten yukardanda ıyı gorunuyor tabı baya bı kuçuldu eskı halıne gore suan ıcın bılmıyorum ıyıkı yaptırdım dıyemıyorum cunku ıste psıkoljık yuku benı bıraz fazla etkıledı galıba ılkdefa boyle gerı donusu olmyan bı ıs yaptım dıyebılırım ondan sarsıldım galıba bıraz ınan gunlerı sayıyrum 2ay sonra umarım her sey cokk guzel olur hepımızın ıcıne sıner ınsallh sen de durumlar nasıl sen baya toparlamısındır bence sende de cok abartı bı goruntu yoksa hıc aynı seylere katlanmya gerek yok dusunuyorum tabı yınde sen daha ıyı bılırsın

kerr nerelerdesin keşke bana ameliyattan sonra cinsellikdeki deneyimini anlatsan bende rahatlardımm

Son düzenleme:

bende iç dudaklardaki sertliklerin geçmesi 2 ayı buldu şuan hafif bi simetri var fakat kötü durmuyor...klitoriste boğum boğum et katlantıları yok sadece deri katlanması kıvrılması var oda ayaktayken baktığımda öyle gözüküyor çömelip bakınca yada backaklarımı ayırıp baktığımda öyle durmuyor bende abartıyor olabilirim fakat müdahale edilse bile daha basit bi işlem olur diye düşünüyorum yada taktıkçada takıyomuyuz :) ....eminim senin içini sinen bir görüntü olucaktır senin doktorunlada ilgili bu ameliyatı yaptırıp memnum kalmadım diyen ben görmedim açıkçası.....sadece zaman ve sabır..sen içini ferah tut yeter..

Rukayye canim...acikcasi ben sevgilimden gizli yaptirdim bu ameliyati....cunku o cok yaptirmami istememisti...onun ankara disinda oldugu doneme denk getirdim...ortalama 1 ayda aslinda hersey yerine oturuyor...zaten ondan sonra da cinselligini yasayabiliyosun...canim acayip iyi olacak hic merak etme. Herseyden once aynada rahatca bakmak inanilmaz bebek gibi hissetmek oh be diyeceksin hiraz sabret canim....allah ebru hanimdan razi olsun yaaa ....bi kac gun daha sabret rahatlarsin...

Buarada ilk birliktelikde ben buraya bolca bebe yagi surdum sana da oneririm ablam bepanten krem surmustu o a olmustu bu ameliyatdan...bir oneri sana...

cok ama cok saolun kızlar sizin destegınız olmazsa kafayı yerdım galıba cunku cok zor gunler atlatıyorum sankı hıc duzelemıycem sabretmek cok zor bır haftadır evdeydım ve kafamda kurdum kurdum acayıp psıkolojım bozuldu bundan dolayı olcakkı esımlede aramız bozulsu bu sabah patladı bana bende bugun ıse başladım ızın alcaktım ama en ıyısı vakıt gecsın kafam dagılısın dıye almayacagım cunku ben hala fazla oturamıyorum batma var ayrıca sag tarata cok sızlıyor sol taraf gayet ıyı ve cok gergınlıgım var bunlar nezmana kadar devam etcek kızlar sızınde boyle oldumu
kerrr bu arada senın klıtorıs uzerındekı derı duruyormu yoksa klıtorıs tamamen acıktamı bırde ılk cınsel deneyımmınde agrın sızın oldumu tamamen ıyılesmıs oluyor degılmı 1 y sonra

Son düzenleme:

cok sagol baharcım dogru soyluyorsun bende bu forumda hıc aylın hanımdan memnun kalmayanını gormedım dogrusu benım kafayı taktıgım dogru doktora yaptırıp yapmadıgım degıl bu amelıyatı olup olmamakla tereddutlere gırıyorum ama aylın hanımda herkes memnun kaldıgına gore benımde sadece bekleyıp soncu gormem lazım cok sabırsızım ben yaa her sey zmanla olacak biliyorum aslında baharcım bende sende hıcc kafaya takma eger duzeldıysen senı rahtasız eden et parcasından kuırtulduguna gore hıc bıdaha aynı stresı yasama derım ne malum belkı yıne pek ıcıne sınmeycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…