o gerginlik hissi kişi bünyesine göre değişiyor rukayye ben hala vücudumun normal bir parçası gibi hissedemiyorum..önceleri daha sert ve acı hissi vardı hafifledi emininm 1 ay kadar sonra falan hiç bir sorun kalmaz diye düşünüyorum yani bu bölgedeki hassasiyet ne zaman biticek kesin birşey söyleyemem 2 ayda biten var benim yoğun sertliğin geçmesi 2 ayı buldu sabrediyorum..acı yada sızı yok sadece hafif bir hassasiyet söz konusu , oda geçicektir zamanla....benim kullandığım jel cont.....bex (başı ve sonunu yazdım belki yazmak yasaktır diye)..bu jel ameliyat bölgesindeki pürüzleri vs gideriyo dedi doktor bana....bende tatilden yeni geldim bakamadım buralara unutmuş değilim formu, sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, eminim sende biraz zaman geçince çok rahatlayacaksın herşey süper olacak.....[/QUOT
anladım baharcım benim bugun 21.gunum.. cumartesı gunu kontrola gıdene kadar hala sıkıntılıydım hatta o gune kadar hıc elımle dokunamıyordum bıle tuvalette bıle elıme su doldurup usten dokuyordum ancak doktorum temızlıgımı ıyı yapamadıgımı soyledı cunku benım dıkıslerın uzerınde, yan aralarda fılan boyle beyaz beyaz birikintiler olmusdu ben onları dikiş erimesi sandım
ancak doktor düzgün temizleyememişsin tabı acır diye elını suremedın herhalde dedı ancak korkma artık rahat rahat suyla yıka dedı hakkatende oyle yapınca temızlendı oranın rengi daha iyi oldu doktorum bırde kontrolda istersen dikişlerini alalım dedi bende şaşırdım kendisi düşmeycekmiydı dedım tabı düşecek ancak geç düşebilir istersen alayım ama acır dedı bende aldırmadım ancak cok mutlu oldum boyle deyınce dıkıslerını alalım dedıgıne gore artık tamamen kaynamıs demekkı dımı ...ayrıca doktorum gergınlık ıcın genıtal bolge nemlendırısı temızlık ıcınde genıtal bolge temızlıyıcısı kullanbaılrısın dedı ama ben hıc bırını kullanmadım temızlıkde daha bol yıkyorum gergınlıgıde dayanıyorum napım gecıcek ınsallah zamanla