Labiaplasti olan var mı?

Kızlar 9. Gunum hıc kanamam yoktu evdeydım hep uznamıstım bugun ısyerındeyım oturuken cok gergınlıgım var klitorsın ustundekı dıkıslerden kan sızmıs yaa tedırgın oldum bu gergınlık nezmana gecer yaa acıl yardım ya gergınlıgn yumusaması ıcın surulen bısey yokmu

Kızlar 9. Gunum hıc kanamam yoktu evdeydım hep uznamıstım bugun ısyerındeyım oturuken cok gergınlıgım var klitorsın ustundekı dıkıslerden kan sızmıs yaa tedırgın oldum bu gergınlık nezmana gecer yaa acıl yardım ya gergınlıgn yumusaması ıcın surulen bısey yokmu

rukayye benim klitorise bi müdahele olmadı ama bence bu durumda bi doktoru arayıp sor belki bi ilaç tavsiye edebilir sana...hiç canını sıkma boşuna ,zaman o kadar çacuk geçiyoki ben bile yaptıralı 2 ay olmuş eminim senin içinde öyle olucaktır, işe başlaman iyi olmuş, kafanın dağılması emin ol psikolijinide rahatlatıcak senin...ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bi müdahale olmicanı düşünüyorum zaten mutlaka doktorla detaylı konuşup öyle yaptırıcam acelesi yok bekliyorum bakalım...ayrıca klitoris iç dudaklardan daha hassas bir yer olduğu için bu gerginliği orda daha fazla hissetmen bence normal....

Evet canim...klitoris cok daha hassas bi bolge biraz daha vakit aliyor orada iylesmesi ama sabret...inan hersey guzel oluyor...bunlari hatirlamayacaksin. Bence 9. Gunde kanama olmasi anormal mutlaka doktorunu ara soyle iltihap falan olmasin...moralini bozma...

kızlar doktoruma sordum içerde birikmiş kan boşalabilir dedi ayrıca ameliyattan yenı cıkmıstım ilk 10 gun kanama olur demıstı ama benım hıc olmayıp bırden olunca korktum klitors uzerındekı dıkıs cok gerılıyor gergınlık hıssıde umarım zamanla gecer genıtal bolge nemlediricisi kullanabılrısın dedı bahar senın kullandıgın jel bundanmı? bırde bende boyle acayıp kahverengı bıseyler gelıyor tuvalet kagıdının camasırmın ustune dıkıslerim erıyor herhalde boylemı oluyor dıkıslerın erımesı acayıp bısey ne bılım ya dıkıslerım batıyor ıhtıyaten dıkkatlı hareket edıyorum en kotusude bu gergınlıkmıs yaa oda yenı basladı evde hep yatıyordum hareket etmeye baslayınca gergınlık cıktı
ne bılım tum bunlara ragmen hepsının bırgun gececegı umuduyla gunlerı sayııyorum zaman gecıyor bugun 10.gunum

rukayye benim klitorise bi müdahele olmadı ama bence bu durumda bi doktoru arayıp sor belki bi ilaç tavsiye edebilir sana...hiç canını sıkma boşuna ,zaman o kadar çacuk geçiyoki ben bile yaptıralı 2 ay olmuş eminim senin içinde öyle olucaktır, işe başlaman iyi olmuş, kafanın dağılması emin ol psikolijinide rahatlatıcak senin...ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bi müdahale olmicanı düşünüyorum zaten mutlaka doktorla detaylı konuşup öyle yaptırıcam acelesi yok bekliyorum bakalım...ayrıca klitoris iç dudaklardan daha hassas bir yer olduğu için bu gerginliği orda daha fazla hissetmen bence normal....

bahar ne guzel yaa senın yerınde olmayı cok ısterdım ne guzel 2ayın dolmus artık senın tamamen ıyılesmısdır elını dokunca hıc bır acı sızı hıssedıyormusun yoksa vucudunun gayet normal bır bolgesı gıbı olur ya hıc bır sey hıssetmıyormusun ben bunu merak edıyorum aslında hanı amlıyattan once nasıl hıc bır acı sızı yok sadece et parcası dokunuca ıste oyle nezmana oluyor:44::44:
benımde cok enteresean hakkaten her gun farklı bı sekıl alıyormus gun gectıkte genede pek ıncelemıyorum umarrım cok cok guzel olur 2hafta sonra kontrola gıdecegım doktorum un soyledıklerıne gore karar verecegım tam olarak bakmak ıcın

Son düzenleme:
kızlar hala sert zeminlere oturamıyorum işyerinde oturmakta cok zorlanıyorum dikişlerim acayip batıyor sizinde boyle oldumuu :2::2:

merhaba arkadaşlar bugün 3. günüm. 1-2 ay sonra yazacaktım aslında tüm yaşadıklarımı ama özel mesaj atan bir arkadaşa da mesaj sayım yetmediği için cevap veremedim. bu durumdan şikayetçi olan çok kişi var. bilgilendirmek gerek birbirimizi. mümtaz yüce'ye oldum ben. operasyona eşiyle beraber giriyorlar. son derece sıcak bir ortam var. rahat oluyorsunuz ama ben çok tedirgindim ve açıkçası biraz kasıldım.
ilk ağrı kesici iğne yaptı popodan. pek bir şey hissetmedim. ondan sonra kesilecek yerleri işaretledik. sonra lokal anestezi iğnesi yapıldı.işte burada benim canım gerçekten çok yandı. acı eşiğimin düşük olduğunu da belirteyim tekrardan ve kasıldım belki bu yüzden canım çok acıdı bilmiyorum ama ben yaşadıklarımı dürüstçe paylaşıyorum sizlerle. ardından tüm kesme dikme işlemlerini hiç bir şeyi hissetmedim lokal anesteziden dolayı. ameliyat bittikten sonra da lokal anestezinin geçmesi dolayısı ile bir 10 dakika yine ağrı hissettim. 1 saat filan dinlendim sonra çıktık annemle muayenehaneden. operasyona aç girdiğim için çıktıktan sonra biraz tansiyonum düştü ama yemek yedikten sonra düzeldim. kanama olmadı bende. bugün 3. günüm dediğim gibi pansumana devam ediyorum. arkadaşlar, kesinlikle mümtaz hocayı öneriyorum. gözünüz kapalı gidebilirsiniz. bu ameliyatı yıllardır yapan deneyimli bir doktor kendisi. bol şanslar herkese.

bahar ve kerr nerelerdesiniz cumartesi gunu kontrolo gıttım doktorum gayet ıyı gorundugunu hıc bır sorun olmadıgını soyledı hatta aynayla gosterecektı ancak ben hala bakmaya hazır hıssemedıgım ıcın bakmak ıstemedım 1 ay sonra bakacagım ancak bugun adet oldum bıraz sıkıntım var oyuzden sız de ne var ne yok tabı sız ıyılestınız unuttunuz forumu :nazar:

Merhaba,

arkadaşlar labioplasti operasyonu hakıında bilgilenmeniz açısından buraya yazıyorum.Çünki ameliyatı olmadan önce araştırma aşaması oldukça sancılı oldu.Hangi doktor ne kadar.Başım ağrıdı forum okumaktan,başımı ağrıdı onlarca doktoru arayıp bilgi almaktan.Jinekologmu plastik cerrahmı bu işi daha iyi yapar falan derken forumlardan tesadüfen Dr. Mümtaz Yüce'den bahsedildiğini okudum.Kendisinin operasyon fiyatı inanın İstanbuldaki doktorların hizmet bedelinin yarısıydı.Başlangıçta tereddüt ettim.Ancak ön görüşme yapmaya gittiğimde vermiş olduğu tatmin edici bilgiler beni rahatlattı.Konuya hakimiyeti, hizmet ambiyansı ( eşi ile birlikte çalışmakta.)mükemmel.Sonunda kendisine bu operasyonu yaptırmaya karar verdim.Operasyon kalçadan yapılan anestezi iğnesiyle başladı.Ardından hiç birşey hissetmedim.Aradan şimdi 3 hafta geçti ve bebekler gibi oldum.Belki iyileşme sürecinin kısalığı problemimin çok büyük olmamasıydı bunuda bilemiyorum.Gerçekten konu ile ilgili herhangi bir tereddütünüz olmasın.Rahatsız oluyorsanız kestirin atın.:-)))Kafanız rahatlayacak.Mutlu olacaksınız.Ayrıca Ankarada'ki hocam Mümtaz Yüce ile ilgili kesinlikle bir tereddütünüz olmasın işine hakim, meslekte 30 yılını devirmiş tecrübeli, kadın fizyolojisini çok iyi tanıyan , asla operasyonu yaptırdığınıza pişman olmayacağınız bir uzman doktor.Ayrıca eşi çok değerli bir insan.Manevi olarak hastalara çok destek ve yardımcı oluyor.Ismarladığı türk kahvesi ve tv keyfi ile kendimi evimde hissettim.Anlıycağınız istanbul'dan kalkıp Ankaraya gittiğime her konuda değdi.Ayrıca Dr. Mümtaz Yüce hocamın operasyon bedeli 1250 tl olmuş.Maalesef ben zamlı fiyattan yaptırdım.Önceki dönemlerde sanırım daha düşükmüş.Tabii yinede İstanbul'daki 2000-4000 tl arasındaki fiyatların yanında yine bu hizmet çok uygun fiyatlı kaldı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Ayrıca herhangi bir kontrol ücreti kaç defa gidersen git ödemiyorsun.

Cok gecmis olsun ama benim de o kadar agrim olmadi hatta once bankadan para cekmeye gittim sonra da kendi arabami surerek eve geldim...ablam da da olmadi...belki senin agri esigin dusuktur...bu hafta kuru tutmaya ozen goster...1 ay sonra aynaya baktiginda ameliyat oldunu bile hatirlamakta zorluk cekeceksin canim...ben oyleyim iyi ki yaptirdik sukur....

Geçmiş olsun! Siz Aylin hn.a mı oldunuz? ben de ameliyat olmak istiyorum,ama izin alamam işten:KK43:

benim de aynı şekilde hiç kanamam olmadı.ameliyattan ziyade operasyon gibiydi benimkisi.lokal oldu ve 20-25 dakıka surdu.. sonrasında kalktım ve eve gittim.. seninkisi gerçekten zor geçmiş.geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım
Geçmiş olsun! Kime ameliyat oldunuz acaba? cevap için şimdiden tşkr

Geçmiş olsun! Siz Aylin hn.a mı oldunuz? ben de ameliyat olmak istiyorum,ama izin alamam işten:KK43:

Canim ben ankarada oldum...op dr ebru zulfiksrogluna. Ayni zamanda ablam da benden once oldu biz cok memnunuz cok sukur gozunde hic buyutme.

bahar ne guzel yaa senın yerınde olmayı cok ısterdım ne guzel 2ayın dolmus artık senın tamamen ıyılesmısdır elını dokunca hıc bır acı sızı hıssedıyormusun yoksa vucudunun gayet normal bır bolgesı gıbı olur ya hıc bır sey hıssetmıyormusun ben bunu merak edıyorum aslında hanı amlıyattan once nasıl hıc bır acı sızı yok sadece et parcası dokunuca ıste oyle nezmana oluyor:44::44:
benımde cok enteresean hakkaten her gun farklı bı sekıl alıyormus gun gectıkte genede pek ıncelemıyorum umarrım cok cok guzel olur 2hafta sonra kontrola gıdecegım doktorum un soyledıklerıne gore karar verecegım tam olarak bakmak ıcın

o gerginlik hissi kişi bünyesine göre değişiyor rukayye ben hala vücudumun normal bir parçası gibi hissedemiyorum..önceleri daha sert ve acı hissi vardı hafifledi emininm 1 ay kadar sonra falan hiç bir sorun kalmaz diye düşünüyorum yani bu bölgedeki hassasiyet ne zaman biticek kesin birşey söyleyemem 2 ayda biten var benim yoğun sertliğin geçmesi 2 ayı buldu sabrediyorum..acı yada sızı yok sadece hafif bir hassasiyet söz konusu , oda geçicektir zamanla....benim kullandığım jel cont.....bex (başı ve sonunu yazdım belki yazmak yasaktır diye)..bu jel ameliyat bölgesindeki pürüzleri vs gideriyo dedi doktor bana....bende tatilden yeni geldim bakamadım buralara unutmuş değilim formu, sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, eminim sende biraz zaman geçince çok rahatlayacaksın herşey süper olacak.....

kızlar doktoruma sordum içerde birikmiş kan boşalabilir dedi ayrıca ameliyattan yenı cıkmıstım ilk 10 gun kanama olur demıstı ama benım hıc olmayıp bırden olunca korktum klitors uzerındekı dıkıs cok gerılıyor gergınlık hıssıde umarım zamanla gecer genıtal bolge nemlediricisi kullanabılrısın dedı bahar senın kullandıgın jel bundanmı? bırde bende boyle acayıp kahverengı bıseyler gelıyor tuvalet kagıdının camasırmın ustune dıkıslerim erıyor herhalde boylemı oluyor dıkıslerın erımesı acayıp bısey ne bılım ya dıkıslerım batıyor ıhtıyaten dıkkatlı hareket edıyorum en kotusude bu gergınlıkmıs yaa oda yenı basladı evde hep yatıyordum hareket etmeye baslayınca gergınlık cıktı
ne bılım tum bunlara ragmen hepsının bırgun gececegı umuduyla gunlerı sayııyorum zaman gecıyor bugun 10.gunum

bende klitorisle ilgili bir operasyon düşünüyorum rukayye, evdekiler sakın yaptırma falan diyolar hatta açtım gösterdim bile hiç bişey yok sorun yok diyorlar ,fakat bende napsam yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım, uff bide yetmiyo gibi onlarada baktım ve her kadının genital bölgesi gerçekten çok farklı ne yapsam bilemiyorum şimdi...klitoris ameliyatıyla ilgili o bölgeye nasıl bir işlem yapılıyo sağdan soldan gererekmi yada aşağı doğrumu geriyorlar veya askılama yöntemimi yapılıyo yukarı doğru, sende nasıl bir işlem yapıldı, önceki hali boğum boğum etmi vardı yoksa hafif bi etlenmemi söz konusuydu...ikinci operasyonda insan daha kararsız kalabiliyo...
ayrıca benim kullandığım jelin nemlendirme özelliği varmı hiç bilmiyorum gerçekten ve 15 gün sonra falan pansumanlar bitince kullanmaya başladım ben..daha 10. gün çok erken senin için sabır ve zaman işte bunlar en gerekli ilaçlar oluyo bu ameliyattan sonra :)

o gerginlik hissi kişi bünyesine göre değişiyor rukayye ben hala vücudumun normal bir parçası gibi hissedemiyorum..önceleri daha sert ve acı hissi vardı hafifledi emininm 1 ay kadar sonra falan hiç bir sorun kalmaz diye düşünüyorum yani bu bölgedeki hassasiyet ne zaman biticek kesin birşey söyleyemem 2 ayda biten var benim yoğun sertliğin geçmesi 2 ayı buldu sabrediyorum..acı yada sızı yok sadece hafif bir hassasiyet söz konusu , oda geçicektir zamanla....benim kullandığım jel cont.....bex (başı ve sonunu yazdım belki yazmak yasaktır diye)..bu jel ameliyat bölgesindeki pürüzleri vs gideriyo dedi doktor bana....bende tatilden yeni geldim bakamadım buralara unutmuş değilim formu, sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, eminim sende biraz zaman geçince çok rahatlayacaksın herşey süper olacak.....[/QUOT

anladım baharcım benim bugun 21.gunum.. cumartesı gunu kontrola gıdene kadar hala sıkıntılıydım hatta o gune kadar hıc elımle dokunamıyordum bıle tuvalette bıle elıme su doldurup usten dokuyordum ancak doktorum temızlıgımı ıyı yapamadıgımı soyledı cunku benım dıkıslerın uzerınde, yan aralarda fılan boyle beyaz beyaz birikintiler olmusdu ben onları dikiş erimesi sandım:KK1: ancak doktor düzgün temizleyememişsin tabı acır diye elını suremedın herhalde dedı ancak korkma artık rahat rahat suyla yıka dedı hakkatende oyle yapınca temızlendı oranın rengi daha iyi oldu doktorum bırde kontrolda istersen dikişlerini alalım dedi bende şaşırdım kendisi düşmeycekmiydı dedım tabı düşecek ancak geç düşebilir istersen alayım ama acır dedı bende aldırmadım ancak cok mutlu oldum boyle deyınce dıkıslerını alalım dedıgıne gore artık tamamen kaynamıs demekkı dımı ...ayrıca doktorum gergınlık ıcın genıtal bolge nemlendırısı temızlık ıcınde genıtal bolge temızlıyıcısı kullanbaılrısın dedı ama ben hıc bırını kullanmadım temızlıkde daha bol yıkyorum gergınlıgıde dayanıyorum napım gecıcek ınsallah zamanla

Son düzenleme:
bende klitorisle ilgili bir operasyon düşünüyorum rukayye, evdekiler sakın yaptırma falan diyolar hatta açtım gösterdim bile hiç bişey yok sorun yok diyorlar ,fakat bende napsam yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım, uff bide yetmiyo gibi onlarada baktım ve her kadının genital bölgesi gerçekten çok farklı ne yapsam bilemiyorum şimdi...klitoris ameliyatıyla ilgili o bölgeye nasıl bir işlem yapılıyo sağdan soldan gererekmi yada aşağı doğrumu geriyorlar veya askılama yöntemimi yapılıyo yukarı doğru, sende nasıl bir işlem yapıldı, önceki hali boğum boğum etmi vardı yoksa hafif bi etlenmemi söz konusuydu...ikinci operasyonda insan daha kararsız kalabiliyo...
ayrıca benim kullandığım jelin nemlendirme özelliği varmı hiç bilmiyorum gerçekten ve 15 gün sonra falan pansumanlar bitince kullanmaya başladım ben..daha 10. gün çok erken senin için sabır ve zaman işte bunlar en gerekli ilaçlar oluyo bu ameliyattan sonra :)

canım nasıl anlatsam ben sana benim klitorisin üzerinde öyle bogum bogum aşırı değildi ama soyle anlatayım kıvrımlı gevsek katlantıları olan bı et parcası vardı hanı daha once demısdım yaa benım doktorum dıs dudak ve ıc dudak arasını yanı yanlarıda alıyor dıye yanı yanlarda boylu boyunca dıkıs oluyor ıste klıtorıs uzerındekı o eti yanlara dogru gererek dıkmıs tabı tam olarak bız anlayamayız amelıyatın nasıl oldugunu ama dısardan bakınca oyle gorunuyor en basta şiş oldugu ıcın dikişlerin başlangıc yerı tam ortada klitorsını ustunde gıbı duruyordu klitorisın üstünde birsuru dikiş var gıbı duruyordu bende klitorsın uzerındekı etlerde de bı ıslem yapılmıs dıyerekten korkmustum hıssızlık olur dıye hatırlıyosan, ama tam dogrudan olmamıs oraya bı mudahale dıkısler yumasadıkca anlıyorum o dikişler yan tarafların başlangıç dikişleriymiş yanlara dogru yayılmaya başladı dikişler düz bir şerit halini almaya başladı , klitorsın uzerınde herhangı bı dıkıs yokmus şekli her gecen gün daha iyiye gıdıyor ancak sag taraf yıne bıraz buyuk kaldı keske oda oyle olmasaydı ama napalım tabi eski haline gore cok daha ıyı ınsallah zaman bıze hep olumlu gelısmeler gosterır canım anladıgım kadarıyla senın sadece dudakları küçültmüşler .. benim oyle olmadı hem dudaklar küçültülüyor hemde yanlarda fazlalık varsa onlar alınıyor klitorıs üstü yanlara geriliyor yani içeri gomuluyor dudaklar, orda baya baya bı ışlem oluyor benım ondan zor gectı dıye dusunuyorum yoksa sadece alt tarafdan pasta dılımı cıkarıp gerı dıkılırek yapılan gıbı olsaydı bence şeklinde barız bır degışikılık olmazdı ama daha kolay olurdu tabı ıyılemesı.. sevgili doktorum aylin hanım bence ayrı bı teknık gelıstırmıs komple ne var neyok fazlalıkları temızleyerek bolgeyı tamamen kucultmus sadece alttan sarkan kısmı alıp bırakmıyor he gecen gun daha ıyılestıkce doktor tercıhım konusundakı fıkırlerımde sabıtlenıyor ....baharcım sen kıme olmusdun okadar cok yazı okudumkı forumda senın doktorun kımd karıstırdım

Son düzenleme:
ayrıca baharcım yanlarda boylu boyunca dıkıs oluyor dedım ama oyle dıkıs bellı olmuyor gızlı gızlı dıkılmıs sadece bıtıs yerlerınde dıkısler baglanmıs benım sag tarafım cok sorunluydu hem dudak buyuktu hemde bastan baslayıp sona dogru uzanan 3. bı dudak vardı artık oda yok tabı sag tarafda daha buyuk bı ışlem oldugundan herhalde orası bıraz daha acıyor sadece..ama şimdi eski halini düşündükçe valla bu hale nasıl geldi o dikişler nasıl gizlendi şaşırıyorum sol tarafta iz bile yok sağ tarafta bıraz var gıbı gerçi şunuda soylemek isterim yukardan baktıgım kadarıyla boyle alttan bakmadım fazla ıncelemeye gerek yok yaa dıye dusnuyorum yada oyle bakmaya korkuyorum... canım eger sende bı ıslem yaptırısan zannedıyorum senınde oyle olur o fazla derıleri yanlara gererek dıkıyorlar klıtorsın uzerındekı derıyı sakın komple aldırayam deme cunku klıtorıs uzerının acık olması hem cok kotu gorunuyor hemde aylın hanım bana demısdı oyle bır hastası dıs dudaklarını bantlamadan camasır bıle gıyemıyormus orası acıkta tamamen olunca dusun artık oranın ustunu orten bır derı muhakkak olması lazımmıs

Son düzenleme:
ayrıca baharcım yanlarda boylu boyunca dıkıs oluyor dedım ama oyle dıkıs bellı olmuyor gızlı gızlı dıkılmıs sadece bıtıs yerlerınde dıkısler baglanmıs benım sag tarafım cok sorunluydu hem dudak buyuktu hemde bastan baslayıp sona dogru uzanan 3. bı dudak vardı artık oda yok tabı sag tarafda daha buyuk bı ışlem oldugundan herhalde orası bıraz daha acıyor sadece..ama şimdi eski halini düşündükçe valla bu hale nasıl geldi o dikişler nasıl gizlendi şaşırıyorum sol tarafta iz bile yok sağ tarafta bıraz var gıbı gerçi şunuda soylemek isterim yukardan baktıgım kadarıyla boyle alttan bakmadım fazla ıncelemeye gerek yok yaa dıye dusnuyorum yada oyle bakmaya korkuyorum... canım eger sende bı ıslem yaptırısan zannedıyorum senınde oyle olur o fazla derıleri yanlara gererek dıkıyorlar klıtorsın uzerındekı derıyı sakın komple aldırayam deme cunku klıtorıs uzerının acık olması hem cok kotu gorunuyor hemde aylın hanım bana demısdı oyle bır hastası dıs dudaklarını bantlamadan camasır bıle gıyemıyormus orası acıkta tamamen olunca dusun artık oranın ustunu orten bır derı muhakkak olması lazımmıs

bende aslında çok fazla gerilmesini istemiyorum oranın sadece kıvrımlı bölgeyi birazda fazla deriyi aldırsam yeter diye düşünüyorum aslında çokta korkuyorum çünkü bende operasyonda kanama yada çok aciılı sızılı durumlar olmadı fakat sonrasında akıntı ve adet düzensizliği yaşadım halada ameliyatın etkileri tam anlamıyla geçti oh çok rahatım diyemiyorum..sanırım en azından 6 ay 1 sene sonra psikolojik olarak beni rahatsız etmeye devam ederse yaptırırm diyorum...yaptırırsam aylin hanımı yada ebru hanımı düşünüyorum ikiside haklarında hep olumlu eleştiriler duyduğum doktorlar....kendi doktorumun adını yazmıyorum çünkü doktorum iyi yada kötü diyemiyorum, belki ben takıntı yapıyorum..doktorumun adı bu mutlaka tavsiye ediyorum yada doktorumun adı bu sakın gitmeyin şeklinde kesin bir fikir oluşmadı hala bende 6 ay sonra tam şeklini alıyormuş o zamanı bekliyorum....fakat istediğim doktor hem işinde başararılı,hemde hastasının sonuna kadar yanında olan, hasta psikolojisinden anlayan, insani tarafıda ağır basan bir hekim olmalı vede bayan olsun istiyorum.....bende şuan küçük dudaklarda bi sorun yok hafif bi simetri sorunu var fakat bariz belli değil ben alttan ayna tutup bakınca daha hoş geliyo gözüme nedense, üstten bakınca o klitoris üstündeki kıvrımı görmek hoşuma gitmiyo....bakalım rukayye zaman ne gösterecek..ayrıca senin adına çok sevindim emin ol çıkan sonuçtan çok menun kalıcaksın, senin doktorun bencede bu işi biliyo nede olsa işi estetik....istanbulda olsaydım mutlaka ona kontrole gitmek isterdim fakat maalesef bana çok uzakta....

baharcım aslında olması gereken o tabı..bu forumda kimse kimseye doktorumu tavsıye edıyorum yada etmıyorum gıbı soylemlerde bulunmamalı bence sadece ameliyat surecını anlatmalı cunku tavsıye ederek yada etmeyerek bır vebalın altına gırmıs oluruz her doktor her amelıyatta aynı basarıyı gosterecek yada her hasta sonuctan memnun kalacak dıye bır sey yok cunku bu saglık meselesı ve herkesın bunyesi farklı mesela bende bu forumda kı yazılanlara ıstınaden doktorumu sectım saolsun psıkolojık anlamdada bana yardımcı oldu bır psıkolog gıbı konustu benımle ameliyattan sonra hatta bır ara pısman oldum aglama tuttu beni:KK1: onu aradım saolsın ozman bıle destek oldu senle ısım bıttı benım ısım cerrahlık deyıp telefonu kapatmadı yuzume tabı ben sadecce onu tanıyorum dıger doktorlar nasıldır belkı onlarda hastalarına karsı duyarlıdır bılemıyorum allah herkese kolaylık lar versın ve kimseyi pişman ettirmesin benide inşallah :nazar: bu iş te karar vermek cok zor sonrasında sabretmek cok zor sağlık işi bu inşallah benimde amelıyat sonucum ıyıye dogru gıdıyor ama tabı tam ıyılesmeden super oldu ıyıkı yaptırdım fılan bende dıyemıyorum şuan için diyebildiğim tek şey eski halıne gore cok daha ıyı oldugu baharcım senın de ıkı ayı yenı gectı daha bencede biraz daha bekle 6 aya şekli oturuyor dıyorlar onunde evlılık gıbı bı planında yoksa bence bu durumu bır sure unut hem o arada epey zman gecmıs olur sonra bakarsın gercekten cok kotu ondan sonra yıne arastırır olursun ama inşallah cok cok ıyı olur da olmak zorunda kalmazsınn

Son düzenleme:
X