- 21 Kasım 2010
- 433
- 109
-
- Konu Sahibi buket143
ben bekarım ve evlenmeden bu ameliyatı yaptırdım bende bacaklarımı kapatınca parmamın ucu kadar bi sarkıklık vardı fakat bu bile çok rahatsız ediyordu beni görüntü olarak.....kızlık zarına bir zararı yok zaten içerden bir müdahale olmuyor tamamıyla küçük dudaklara işlem yaptıkları için herhangi bir zarar teşkil etmiyor..iz konusuna gelince forumda bazı arkadaşlar iz kaldığını falan yazmış şükür bende öyle bir sorun yok, fakat doktor seçiminde iyice araştır her doktorun yöntemi farklı içine sinsin ayrıca bu işi uzun süredir yapan biri olması önemli bence......insanın psikolojisini çok etkliyor.....ameliyatımla ilgili şunu söyleyebirim hiç kanamam ağrım sızım olmadı sadece sertlik oluyor oda 2 ayda geçiyormuş..ameliyatı olduktan sonra 2 saat dinlendikten ve buz uygulaması yaptıktan sonra ben hemen eve döndüm...ameliyat çok kolay sonrasındaki hijyen ve bakım önemli......
kaç yaşında yaptırdınız acaba özel olmazsa sormak istiyorumbirde günlük yaşama hemen dönebiliyormuyuz?
yani sonuçta işimiz gücümüz var :)izin almak zor öyle bir ay falan :S
Canim ben de yilbasindan hemen sonra labioplasti oldum ankarada Ebru Zulfikarogluna...cuma gunu oldum...pazartesi gunu ise geri dondum...ilk bir hafta dikkatli olman gerekiyor...daha sonrasi icin riskin olmaz...18 yasindan buyukseniz bu ameliyati yaptirabilirisin canim...yalniz yazin daha iyi anladim ki en ufak bir istegi olan bu ameliyati olsun. Kus gibi hafifledim arkadaslar...
kerr ebru hanım hangi yöntemle yapıyor ameliyatlarını wedge ilemi yoksa trim yöntemiylemi...sende akıntı oldumu ameliyat sonrasında..şişliklerin ve dikiş atılan yerdeki sertleşmeler ne zaman geçti....birde daha sonrası için kullanman gereken bir ilaç yada jel verdimi doktorun....
kızlar bana yardım edin herşey hazır tüm şartlar yıılık izinim param vaktim herşeyim ancak hala cesaretim yok hala randevu alamadım yaa burdaki kızları cok takdır ettım ne kadar cesurlarmıs bırde tek baslarına gıdıp aynı gun amelıyat olanlar var şaşkınım
Bence cok rahat ol...doktorunla sohbet ederken ameliyat oldugunu anlamiyorsun bile...bu dertden de kurtuluyosunnn...)
Ebru hanim bende wedge yontemi yaptigini soyledi yani benim ic dudaklarin seklinden dolayiymis. İlk gun cok az boyle kanamalar oldu. 3. Haftaya kadar da bazen olan vajina beyazimsi akintilarim olmustu, cok da kasinma ve gerginlik hislerim olmustu.bir antibiyotik , agri kesicici,tendurdiyot gibi bi urunle sabah aksam pansuman yaptik. Sislikler benim cok olmadi birinci hatada goruntu nerdeyse guzeldi, dikis izler de nerdeyse 1,5ayda yok oldu baharcim, sen nasilsin sorun var mi?
merhaba kerr aslında oyledır kolaydır belkı ama ne bılyım sonrasında nasıl oluyor cok agrı sızı nebılyım o dıkısler nasıl gorunuyor senın nasıl oldu
rukayye sen evilisin sanırım, bence tek başına gitme mutlaka yanında sana manevi olarak destek olacak biriyle git ameliyatta yanında olmicak belki ama en azından bu süreçte yanında birisinin olduğunu düşünmen iyi hissettiriyor eşini ikna edebilirsen onla gitmen bence daha iyi olur....utanmana yada çekinmene hiç gerek yok......
merhaba bahar06 evet evliyim eşimde saolsun bana destek oluyor yani ben istiyorum diye ama yinede pek razı değil gibi ne bileyim gerek varmı filan diyor hiç görmediki adam napsınnerden bilsin çektim sıkınıtıyı ben cok istiyorum diye karşı cıkmıyor zaten beraber gıdecegız evdede yanımda olcak oda izin alcak bikaç gun inşallah benim şartlarım şuan için cok müsait ama işte ama bu seferde ben cesaret edemiyorum
sen zaten en büyük cesareti bu kararı alarak göstermişsin bence...birde ben merak ettiğim için soruyorum erkekler gerçekten sarkıklık durumu yada simetrik olmayışla ilgili herhangi bir takıntı yapmıyorlarmı yoksa sadece takmıyormuş gibimi gözüküyorlar...ayrıca cesaret edemicek bi durum yok eğer ben bu cesareti gösterdiysem bence herkes yapabilir :)
valla erkekler zaten kadınlar kadar takıntılı degıl bunu en basta belırtmek lazım ..ama dıger kadınlarında soyledıgı gıbı bende soylemek ısterım erkekler olayın butunuyle ılgılı şekilsel olarak pek onemlı degıl ancak bır kadın olark bende gostermedıgım ıcın anlamıyor belkı gorse hosuna gıtmeyebılır yanı ben boyle dusunuyorum
KIZLARR 23 AĞUSTOS SABAH 10,30 A ( aylin karanlık) RANDEVU ALDIM AYY COK HEYECANLIYIM hem cok istiyorum hem cok korkuyorummmallahımsanageliyorum
bana dua edin nolus inşaal herşey cok kolay ve güzel olur inş pişman olmamm
korkulacak bir ameliyat değil fakat sen şimdi ayın 23'ünü kadar hergün sabah akşam bunu düşünüp uykusuz kalma sakın...bende çok tedirgin olduğum için neredeyse 2 gün hiç uyuyamamıştım...o anı düşünmemeye çalış en azından ayın 21 ine kadar filan unut bunu çıkar aklından....inanıyorumki herşey senin çok güzel gelişecek....
çok teşekkür ederim bahar inşallah dediğin gibi herşey cok guzel olur henüz uykum kaçmıyor ama şimdiden ruyalarıma giriyor rüyada ameliyat filan oluyorum ne bilim hayırlısı inşallah
Sanirim oldun ameliyatini. Bununla gecmis olsun. Ben 2011 nisan ayinda yaptirmistim ameliyati bugun ameliyatin ismini hatirlamakta zorlandim. O derece yani :) 1 ay sonra hayatinin o bolumu tamamen silinip gidecek. Bununla gecmis olsun.
cok teşekkur ederim cinbiberi sonunda labioplasti oldum.inşallah dedıgın gıbı engec 1 ay sonra herseyı unuturum gıder daha detaylı anlatacagım sımdılık hoscakalın kızlarr...