Nerde oldun canm bende olucam ...
Her yaştan kişi olabiliyor mu yoksa +18mi kızlarrrr ?
Kizlar merhaba, ben de pzt. Gunu labioplasti operasyonu gecerdim, benim de sol ic dudak dis dudaklardan biraz disari cikiyordu, sag kismin boyu iyiydi ona dokunulmadi sol kisim da onun hizasina getirilecekti, ama operasyondan sonra sanki kucultulen yer hic kalmamis, kucucuk bi parca kalmis gibi( acaba sislikten dolayi mi yani salicak mi kendini biraz daha gun gectikce, ayni operasyonu geciren arkadaslar cevaplarsa beni sevinirim. Yarin kontrolum var soracagim doktora ama sizden iyi biseyler duymak beni daha cok rahatlacak sanirim
canım ben operasyonu olduktan sonra benımkı tam tersi cok şişti önceki halinden bile kocamandı iki iç dudagım da. balon gibi olmustu benımkı.ben cıft taraflı olmustum. sonradan yavas yavas ındı ve normallestı..yanı sarkma gevseme olur mu bılmıyorum tam o yuzden bence dr un bılır bunu en ıyı.
Kontrolde sordum cnm ben doktora daha seklini tam olarak anlayamazsin dikisler ve şiş var dedi (Şiş cok olmasa da), bakalim artik zaman gosterecekumarim oyle kalmaz bnimki kendiliginden eriyen dikis ne zaman eriyecek bunlar tam olarak, seninki de mi oyleydi?
evet canım benimkiler de kendiliğinden eridi.3 hafta gibi bir sürede erimişti tamamen. ilk etapta şişlikler falan oldugu ıcın sekli eskisinden daha çirkin gelmişti bana. dr um 6.ayda tam şeklini aldıgını tam oturacagını soylemıstı. gercekten de oyle oldu.. her gecen gün daha güzelleşti diyebilirim.o yüzden bekle bakalım sabret. ben ilk basları cok streslı gecırmıstım daha mı cırkın oldu. duzelmeyecek mı dıye dıye.. aynı stresı yasamanı ıstemem.umarım ıcıne siner.
Kizlar merhaba, ben de pzt. Gunu labioplasti operasyonu gecerdim, benim de sol ic dudak dis dudaklardan biraz disari cikiyordu, sag kismin boyu iyiydi ona dokunulmadi sol kisim da onun hizasina getirilecekti, ama operasyondan sonra sanki kucultulen yer hic kalmamis, kucucuk bi parca kalmis gibi( acaba sislikten dolayi mi yani salicak mi kendini biraz daha gun gectikce, ayni operasyonu geciren arkadaslar cevaplarsa beni sevinirim. Yarin kontrolum var soracagim doktora ama sizden iyi biseyler duymak beni daha cok rahatlacak sanirim
tweety bende labioplasti geçirdim senin gibi aynı sorunu yaşıyorum şuan nasıl düzeldinmi ve menunmusun görüntüsünden....bende bu operasyonu yeni geçirdim...bilgi verirsen sevinirim...
Canim bnm suanki halini soyle anlatiim sana; disardan bakildiginda normal duruyo ama actigin zaman o bolgeyi sol dudak yok gibi nerdeyse ama bnm anladigim kadariyla o sekilde yapmasi gerekiyodu cunku kapaliyken normal duruyo dedgim gibi, o nasi oluyo diceksin bn de tam bilmiorum ama bnm kucultulen sol dudagim diri degildi buzus buzustu sag diri duruyodu, sanirim ondan bole bi farklilik oldu, anlatabildim mi bilmiorum biraz karisik bi durum gibi…
merhaba kızlar bende 28 temmuza Aylin Karanlıkdan ön görüşme için randevu aldım bursadan istanbula gideceğim eğer içime sinerse bayramdan sonra bende ameliyat olacağım şimdiden cok heyecanlıyımm gelişmeleri size yazarım:44::44:
Kolay gelsin canim...hangi sehirdesin...oldun mu ameliyatini? Nasilsin?
merhaba kerr ben bursadayım dün gittim istanbula görüşmek için gittim Aylin Hanım benimle gerçekten cok ilgilendi uzun bi süre konuştuk ancak fotoğrafaları filan görünce cok ürktüm okdar karar vermiştim ancak şimdi cesaretim kırıldı off bilmiyorum şuanda daha kötü bir ruh hali içine girdimhem ameliyattan korktum hemde ne bileyim ya sonrasında da güzel olmazsa hayal kırıklığı olursa gıbı endıselre gırdımmm
Kızlar lütfen bana yardımcı olun ben tam karar vermiştim ancak ameliyat olmaktan korkuyorum ameliyat bıtımınde cekılen fotograafları gorunce cesaretım kırıldı benım ya ama bu derttende kurtulmak ıstıyorum napacagımmmmmmm offfff yaaa
canımmm hiç kırılmasın cesaretin. gerçekten basit bir operasyon.ameliyat bile denmez. ben 23 ocakta oldum bu sene ve gayet memnunum dogru bir karar vermısım resmen hafifledim güvenim geldi kendime..dogru bır dr olduguna ınanıyorsan eger sana guven verıyorsa cesaretını topla ve operasyonu ol derim. ilk bir kac gun sıkıntı oluyor şişlik oluyor ama daha sonra her gecen gun sıslıkler ınıyor dıkısler dusuyor ve seklını alıyor..rahat ol.
Kolay gelsin canim...hangi sehirdesin...oldun mu ameliyatini? Nasilsin?