merhaba canım bişey sorucam ben ameliyat sonrasında tuvalet sonrasında su da sürüyordum sonra batikonu sürüyordum herşey normaldi ama su sürülmemesi grekiormuş heralde ben hata ettm sanırım anlamadım doktor sadece havlu peçeteyle sil dedi çünkü son günlerde su sürünce acayip bir şeklde yanma ve kaşınma oldu... sen su sürüyormusun şu anda??
düşünüyorum kerr ilgin için çok teşekkür ederim ama maddi konuda daha beklemem gerekecek
bu arda ebru hanımın soyadını da verir misin araştırayım birde ameliyat fiyatınıda yazarsan çok memnun olurum
bende de sertlikler var dokundugumda anlıyorum sabahları kaşıntı oluo acayip kaşımamak için kendimi zor tutuyorum delirtecek bi kaşıntı oluyo iyileştiğine mi işaret anlamıyorum, üstüne bi de hasta oldum hastayken yaptıgınız özel bişey var mı arkadaslar temizliği için? bende temizliğine taktım kafayı yedim sanırım:) klitoris kısmı daha geç iyileşio sanırım en çok o tarafta sertliğim var benim dokundugumda bende bugün 18. günüm benim de...
mrb okyanus derya evet labioplasti oldum.hemde 1er ay arayla 2 kez.sendemi oldun.eğer olduysan kaç ay geçti.benimki 1 ay olmasına raman hala ağrıyo.