- 23 Ocak 2012
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi buket143
görüntü olarak nasıl şuan peki sinem? acaba sertlikler geçince daha mı iyi olacak? benim bir tarafı gaye iyi bir tarafı ise kötü görünüyor.
canım kesilip birleştirilmiş yerlerde dikiş izi görmüyorum ama kesikler belli yani onlar zamanla kaynıycak heralde bilmiyorum o birleştirilmiş yerleri görünce moralim bozuluyogeçer demi??? benim de bir taraf daha uzundu o tarafta daha fazla dikiş oldugundan sanırım o taraf daha geç iyileşiyo..hatta biraz daha şiş gibi diğer tarafa göre..dışarıya sarkmaması açısından güzel görünüyo ama içeri baktıgımda o izleri görüyorum..sende de belirgin mi kesilip birleştirilmiş yerler???? zamanla mı kapanıcak oralar????
aslında meselenin vücudunuzdaki şekil bozukluğu değil sizin takıntılarınız olduğunuda unutmayın.Bazen düşünüyorum her şey bitti de bir o mu kalmıştı?! Gereksiz bir şey ama obsesifseniz yapacak birşey yok, özgüven problemi ve gereksizkuruntu yapıyor.
aslında meselenin vücudunuzdaki şekil bozukluğu değil sizin takıntılarınız olduğunuda unutmayın.Bazen düşünüyorum her şey bitti de bir o mu kalmıştı?! Gereksiz bir şey ama obsesifseniz yapacak birşey yok, özgüven problemi ve gereksizkuruntu yapıyor.
Arkadaşlar ben henüz bekarım. istiyorum bu ameliyatı olmayı. Ama bekar olduğum için tereddütlerim var. Evlilikte sorun oluyo mu dudakların sarkık olması? Evli olanlar belki fikir verebilir? Olacaksam da evlilikten sonra mı olsam diye düşünüyorum...
Arkadaşlar ben henüz bekarım. istiyorum bu ameliyatı olmayı. Ama bekar olduğum için tereddütlerim var. Evlilikte sorun oluyo mu dudakların sarkık olması? Evli olanlar belki fikir verebilir? Olacaksam da evlilikten sonra mı olsam diye düşünüyorum...
Canım...labioplasti ameliyatını devlet karşılamıyor...bilgin olsun...arkadaşlar bu ameliatı devlet karşılıyo diye duydum böyle bişey varmı bilen biri varmı. cevap verseniz.. açıkcası ben çok çekiniyorum çok da kararsız kaldım. bende abartılacak bi uzunluk yok ama estetik olarak güzel durduğu söylenemez.. olmak istiyorum ama fazlada maddi yönden sıkmak istemiyorum kendimi evlenmek üzere birde. ama dediğim gibi bu ameliatı devletin karşıladığını öğrenmiştim acaba doğrumu?