Labiaplasti olan var mı?

görüntü olarak nasıl şuan peki sinem? acaba sertlikler geçince daha mı iyi olacak? benim bir tarafı gaye iyi bir tarafı ise kötü görünüyor.

canım kesilip birleştirilmiş yerlerde dikiş izi görmüyorum ama kesikler belli yani onlar zamanla kaynıycak heralde bilmiyorum o birleştirilmiş yerleri görünce moralim bozuluyo:KK43: geçer demi??? benim de bir taraf daha uzundu o tarafta daha fazla dikiş oldugundan sanırım o taraf daha geç iyileşiyo..hatta biraz daha şiş gibi diğer tarafa göre..dışarıya sarkmaması açısından güzel görünüyo ama içeri baktıgımda o izleri görüyorum..sende de belirgin mi kesilip birleştirilmiş yerler???? zamanla mı kapanıcak oralar????

canım kesilip birleştirilmiş yerlerde dikiş izi görmüyorum ama kesikler belli yani onlar zamanla kaynıycak heralde bilmiyorum o birleştirilmiş yerleri görünce moralim bozuluyo:KK43: geçer demi??? benim de bir taraf daha uzundu o tarafta daha fazla dikiş oldugundan sanırım o taraf daha geç iyileşiyo..hatta biraz daha şiş gibi diğer tarafa göre..dışarıya sarkmaması açısından güzel görünüyo ama içeri baktıgımda o izleri görüyorum..sende de belirgin mi kesilip birleştirilmiş yerler???? zamanla mı kapanıcak oralar????

aynı işte senin anlattığın gibi benim de.. izler belli dikiş izleri ve bir taraf daha şiş .. o daha uzun olan kısım.. 18.gün ağrım sızım hiç bir şeyim kalmadı hatta platese gidiyorum sporuma da devam etmeye başladım.dokunduğumda elime gelen hafif sertlik var ama normal hayatımı hiç etkilemiyor.. bazı yerlerde 2 ayda iyileşme şişliklerin kayboldugunu ve tam şeklini 6 ay sonra alacagını soyleyenler var. dr umun da benı 6 ay sonra yenıden cagırmasını ben buna yoruyorum. bekleyeceğiz ve göreceğiz demekki.:KK43:

canım normal olan bu sanırım biz biraz aceleci davranıyoruz sanırım..zaman geçsin bakalım inşallah hepimiz iyileşiriz..spora biraz erken başlamışsın sanırım. ben de pilates yapıyordum önceden ben doktoruma sormuştum bir aydan önce özellikle esneme hareketlerinin oldugu sporları yapmaman daha iyi olur demişti..ben de spor yapmadan duramayan bir insanım küçüklüğümden beri ama bekliyorum biraz daha zaman geçmesini...ama sen rahatsızlık duymuyorsan yap tabi canım:) ama ben sanki gerilecekmişim gibi hissediyorum bazen otururken bile..biraz da psikolojik sanırım..

arkadaslar....wedge daha iyiymiş diyen bir arkadas var bende wedge oldum ama daha iyi bir yöntemmi inan tartısılır...1.5 seneyi gecti bende iz kaldı dr hatasımı yoksa bünyemi yaptı bilmiyorum...naci çelik e labiaplasti olan varmı diye baslık attım cevap veren olmadı...dr arayısı içindeyim çaresizim suan...

uzatmak istemiyorum ama suanki yazıs nedenim kendimi anlatmak diil...son yazışmalara bakıyorum bazı arkadasların cok aceleci davrandıgını goruyorum....bir ayı gecmemiş ama izden bahsediyorsunuz...trimle iz kalıcağına inanmıyorum keske bende oyle olsaydım...endişelenmeyin moralinizi bozmayın sabırlı olun daha vaktiniz var...dilerim icinize biraz su serpmişimdir...

kızlar bu site olmasa bu konuda bu kadar güzel bilgi edinemecektim. sizin tecrübeleriniz sayesinde verdiğiniz doktor isimlerini yazdım, yarın öbür gün arayıp görüşeceğim tek tek. hepinize çok teşekkür ederim.
gerçi sitede bu konudaki bir kaç konu içinde gereksiz yazışmalar, ameliyat olmayanların gereksiz akıl vermeleri olmuş ama, ameliyatı olup, doktor ismi veren ve fikir veren herkese teşekkür ederim. bende bu ay içinde olmayı düşünüyorum

Oldum arkadaşlar. çok mutluyum :) herşey hem burda hemde doktorumun anlattıgı gibi gerçekleşti..çok az agrım var, ama ödem oldu..bu ameliyatta önemli olan sonrakı bakım. malum mikrobik bir bölge..cuma kontrole gidecegım.. ağda yı doktorum 4 hafta sonra yaptırabilecegımı söyledi..

kızlar labioplasti olalı 25. gün oldu. okuyorum herkes şeklinin güzelliğinden bahsediyor. bense okudukça endişeleniyorum. benim bir tarafım diğerine göre daha uzun ve sert o kısmın dikişleri de erimedi daha diğer taraf ise gayet iyi .. özellikle çok daha önce yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum.tam şeklini ne zaman alacak? ya da şekli böyle mi kalacak? bir tarafı daha uzun.gercekten de üzülmeye basladım..

bence doktoruna görünürsen iyi olur. normalde eşit olması lazım. bazen 2 bir düzeltme ameliyatı gerekiyormuş

bence bir tarafın biraz uzun kalmış.doktoruna söyleyip düzelttirebilirsin.ama bence aynadan bakınca belli olmuyorsa ve sana verdiği rahatsızlıktan kurtulduysan kafana takma.ben 2 kez ameliyat olmuş biri olarak tekrar o acıları çekmeye deymez.bu arada daha önceki yazılarımda çok ağrılar çektiğimi yazmıştım.ameliyatın üzerinden 1.5 ay geçti ve acılarım gitti.sadece dikiş yerlerinde biraz sertlik var.ama acı vermiyo.şimdi daha rahatım.acılar içindeyken keşke ameliyat olmasaydım diyordum.ama şimdi öyle düşünmüyorum.korkmayın acılar eninde sononda geçiyor.ama size çok rahatsızlık veren ordaki fazlalıktan gidiyor.

28.gün dikişlerim gitti.bir tarafım daha uzun olması ile ilgili dr umla görüştüm burda yazılanlardan sonra dr um bana izmire geldigim herhangi bir zamanda kontrole gelebilecegımı soyledi ancak o kısım benım cok daha uzundu onceden berı.. kesıgın fazla oldugu ıcın ıyılesme surecının dıger tarafa gore daha uzun surecegını soyledı.. içim biraz rahatladı.ne agrım ne sızım hıc bır sıkayetım yok suan amelıyat olmamıs gıbıyım platesımı yapıyorum.kuş gibiyim..de80 in de dediği gibi eger cok cok kötü bir durumda degılse 2.kez bıcak altına yatmak bana da pek mantıklı gelmıyor.. bakalım 2.ayımı tamamlıyayım nasıl olacak?

1buçuk yıl oldu ben yaptıralı. İz var kendinizi kandırmayın inclenirse tabiiki kesik olan yerde izolduğu görünür. Ama zamanla azalacak. Hafif bendede asimetri var ama dışarı taşmıyor artık.Gözüme görünmediği için memnunum. Artık takmıyorum kafaya. Bende aman ağdaya nasıl giderim, evlenince nasıl açarımbilmem ne korkularıyla yaptırdım. Takıntı işte çok takıyorsanız yaptırın ama doktorunuzla uzun uzadıya konuşun. Acele etmeyin.

aslında meselenin vücudunuzdaki şekil bozukluğu değil sizin takıntılarınız olduğunuda unutmayın.Bazen düşünüyorum her şey bitti de bir o mu kalmıştı?! Gereksiz bir şey ama obsesifseniz yapacak birşey yok, özgüven problemi ve gereksizkuruntu yapıyor.

aslında meselenin vücudunuzdaki şekil bozukluğu değil sizin takıntılarınız olduğunuda unutmayın.Bazen düşünüyorum her şey bitti de bir o mu kalmıştı?! Gereksiz bir şey ama obsesifseniz yapacak birşey yok, özgüven problemi ve gereksizkuruntu yapıyor.

Hangi dr ye ameliyat oldun arkadasım?

aslında haklısın. hiç kimse bunu sorun etmemişti.bu sadece benim takıntımdı.eminim kocam da bunu problem yapmayacaktı.

Arkadaşlar ben henüz bekarım. istiyorum bu ameliyatı olmayı. Ama bekar olduğum için tereddütlerim var. Evlilikte sorun oluyo mu dudakların sarkık olması? Evli olanlar belki fikir verebilir? Olacaksam da evlilikten sonra mı olsam diye düşünüyorum...

Arkadaşlar ben henüz bekarım. istiyorum bu ameliyatı olmayı. Ama bekar olduğum için tereddütlerim var. Evlilikte sorun oluyo mu dudakların sarkık olması? Evli olanlar belki fikir verebilir? Olacaksam da evlilikten sonra mı olsam diye düşünüyorum...

arkadaşım erkeklerin bunu mesele etmediğini biliyorum.bu aslına bakarsan bizim kendi kendimize yaptığımız bir problem. ben operayonu geçirdim 1.5 ay oldu.eskisinden daha iyi oldu.ama gene de süper diyemiycem.sen eğer bu durumdan çok fazla rahatsızlık duyuyorsan evlenmeden önce yaptır derim fakat dr unu çok iyi araştır.bu çok önemli.ben örneğin dr umdan çok da memnun kalmadım.ama operasyonu göze alamıyorsan ya da çok da senin için problem değilse bırak böyle kalsınlar.

Canım ben hem takıntı haline getirmiştim hem de iliski sırasında bile elimle düzeltmek zorunda kalıyordum ...ben labioplasti oldum ve bence iyi bir ameliyat...doktor secimi önemli sonucu sevmeyen de var. Benim doktorumu olan arkadaslar begeniyo...o yüzden doğru doktor olduğu sürece bu ameliyatı olabilirsin.

arkadaşlar bu ameliatı devlet karşılıyo diye duydum böyle bişey varmı bilen biri varmı. cevap verseniz.. açıkcası ben çok çekiniyorum çok da kararsız kaldım. bende abartılacak bi uzunluk yok ama estetik olarak güzel durduğu söylenemez.. olmak istiyorum ama fazlada maddi yönden sıkmak istemiyorum kendimi evlenmek üzere birde. ama dediğim gibi bu ameliatı devletin karşıladığını öğrenmiştim acaba doğrumu?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ameliatı devlet karşılıyo diye duydum böyle bişey varmı bilen biri varmı. cevap verseniz.. açıkcası ben çok çekiniyorum çok da kararsız kaldım. bende abartılacak bi uzunluk yok ama estetik olarak güzel durduğu söylenemez.. olmak istiyorum ama fazlada maddi yönden sıkmak istemiyorum kendimi evlenmek üzere birde. ama dediğim gibi bu ameliatı devletin karşıladığını öğrenmiştim acaba doğrumu?
Canım...labioplasti ameliyatını devlet karşılamıyor...bilgin olsun...

X