- Konu Sahibi buket143
ben ilk ameliyatımı medicana ankara hastanesinde bi bayan kadın doğum doktoruna oldum ve acılar içerisinde 1 ay geçirdim.ameliyat yerimde sertlikler vardı.daha sonra acılara dayanamayıp hrs kadın hastanesinde erkek prof'a muayene aldum bu sertliğin geçmeyebileceğini söyledi. bende korkup siz tekrar ameliyat etseniz sertlikler olmaz mı dedim.tabiki hayır dedi.bende güvenerek ikinci ameliyatı oldum.olmaz olaydım ameliyattan uyanışım çok kötüydü.tarif edilemeyecek bi acıyla ve ağlayarak uyandım.1 hafta dayanılmaz ağrılar çektim.daha sonra ağrılarım azaldı ve 3 hafta sonra tekrar olmaya başladı.çünkü dikişlerim erimemişti.ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti ve sertlikler öylece duruyo zaman zaman ağrımda oluyo.yani ikinci ameliyatım birincidende kötü oldu.artık zevkte alamıyorum. şimdiki aklım olsa asla ameliyat olmazdım.yani size tavsiyem çok iyi araştırıp öyle ameliyat olun.çok basit gibi görünüyo ama çok hassas bi bölge.çok sabır gerektiriyo.inş cektiklerimiz geçicidir.bence plastik cerrahına ameliyat olanlar daha az acı çekiyo ve sertlikte olmuyomuş.