Labiaplasti olan var mı?

ben ilk ameliyatımı medicana ankara hastanesinde bi bayan kadın doğum doktoruna oldum ve acılar içerisinde 1 ay geçirdim.ameliyat yerimde sertlikler vardı.daha sonra acılara dayanamayıp hrs kadın hastanesinde erkek prof'a muayene aldum bu sertliğin geçmeyebileceğini söyledi. bende korkup siz tekrar ameliyat etseniz sertlikler olmaz mı dedim.tabiki hayır dedi.bende güvenerek ikinci ameliyatı oldum.olmaz olaydım ameliyattan uyanışım çok kötüydü.tarif edilemeyecek bi acıyla ve ağlayarak uyandım.1 hafta dayanılmaz ağrılar çektim.daha sonra ağrılarım azaldı ve 3 hafta sonra tekrar olmaya başladı.çünkü dikişlerim erimemişti.ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti ve sertlikler öylece duruyo zaman zaman ağrımda oluyo.yani ikinci ameliyatım birincidende kötü oldu.artık zevkte alamıyorum. şimdiki aklım olsa asla ameliyat olmazdım.yani size tavsiyem çok iyi araştırıp öyle ameliyat olun.çok basit gibi görünüyo ama çok hassas bi bölge.çok sabır gerektiriyo.inş cektiklerimiz geçicidir.bence plastik cerrahına ameliyat olanlar daha az acı çekiyo ve sertlikte olmuyomuş.

mrb jasebel geçmiş olsun. sen hangi doktora oldun.kadın doğummu.plastik cerrahmı.benimkiler kadın doğumdu.ve 2 ayda 2 kez ameliyat oldum.ikinci ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti ama hala ağrılarım devam ediyo.senin ameliyatının üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen ağrılarım geçti diyorsun.darısı başıma.

merhaba,
ben aylin karanlık'a ameliyat oldum. benim hiç ağrı sorunum olmadı, sadece dokununca acıma ve yanma vardı, onlar da dikişlerin düşmesi ile beraber tamamen geçti. ama forumda başka bir arkadaş da ağrısı olduğunu yazmış. kişiye göre değişiyor sanırım.

mrb pdam.geçmiş olsun.sen hangi doktora oldun ve kadın doğumcumuydu plastik cerrahmı.sabret ben 2 aydır çekiyorum bu acıyı.zamanla geçecel inş. biz bu kadarını beklemiyorduk.sünnet gibi kolay birşey zannettik.ama öyle değilmiş.tekrar geçmiş olsun.

ameliyattan çıkıncadamı hiç ağrın olmadı.dikişler gözüküyomuydu düştüğünü anladınbide sadece küçük dudaklarımı aldılar klitorisin üzerindeki deri kıvrımınıda aldılarmı.son bi soru.ameliyatı ne kadara oldun

ameliyat yerinde dikişten kaynaklanan bir sertlik var tabii. başlarda tüm dikiş hattı boyunca sertlik vardı, yani tüm kesi boyunca. şimdi özellikle dikişlerin düğümlerinin atıldığı yerlerde nokta şeklinde sertlikler var.
sertlik olması bence normal, 10. günde kontrol olduğumda aylin hanımda dikiş yerinde sertliğin normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. sizi ikinci kez ameliyat eden doktor neden sertlik konusunda öyle söylemiş anlayamadım.

özel hastane olduğu ve para kazanacakları için herhalde.

de80 yazılarının taamını okuyamadım, sen labioplastimi oldun?

Eğer öyeleyse başlarda sertlik oluyor fakat zamanla o sertlik gidiyor.
Tahminen 5-6 aya hiç bireyin kalmaz endişe etme bence.

mrb okyanus derya evet labioplasti oldum.hemde 1er ay arayla 2 kez.sendemi oldun.eğer olduysan kaç ay geçti.benimki 1 ay olmasına raman hala ağrıyo.

ben izmirde bir estetik cerraha ameliyat oldum once krem surup bır sure bekledık daha sonra yapılacak ıgnenın acısını duymamam ıcın ıgneden sonra operasyon basladı 15 dakikada bitti ve konuşa konuş yaptı dr hanım.. cıktıgımda da yuruye yuruye evıme gıttım aksam cok hafıf bı agrım oldu buz koymadıgım ıcın morarma oldu ben ondan cok korkmustum suan hepsı gectı dikiş yerinde birazcık sertlık var normal ama demekkı hepımızde olduguna gore..senın acıların agrıların acı esıgının dusuklugunden de kaynaklanıyor olabılır. doktorum bana 6 ay sonra yenıden gelmemı soledı randevu verdı kı en son halı olabılecegı o zaman alıyormus.gercekten de sünnet gibi kolay bir sey degılmıs stresli bir süeç ama inşallah hepimiz atlatacagız..

inş. pastik cerrahlara ameliyat olanların ağrıları daha az oluyomuş.ben kadın doğumcuya olduğum için bu kadar ağrılı oldu sanırım.çünkü plastik cerrahlar ameliyatta wedge yöntemini;kadın doğumcular ise klasik yöntemi kullanıyorlarmış.olmayı düşünenler lütfen doktorunuzu iyi araştırın.

ya arkadaşlar tam kararımı vermiştim, kafamı karıstırdınız.. benim düşündüğm doktor kadın dogumcu çünkü

merhaba canım bişey sorucam ben ameliyat sonrasında tuvalet sonrasında su da sürüyordum sonra batikonu sürüyordum herşey normaldi ama su sürülmemesi grekiormuş heralde ben hata ettm sanırım anlamadım doktor sadece havlu peçeteyle sil dedi çünkü son günlerde su sürünce acayip bir şeklde yanma ve kaşınma oldu... sen su sürüyormusun şu anda??

Sinemcim benim anladığım bu tarif ettikllerin yara iylesmesi ile ilgili yani iyi bir durum ama yine de seni seni çok rahatsız ediyorsa Ebru Hanım'a göster canım benim...

düşünüyorum kerr ilgin için çok teşekkür ederim ama maddi konuda daha beklemem gerekecek
bu arda ebru hanımın soyadını da verir misin araştırayım birde ameliyat fiyatınıda yazarsan çok memnun olurum

Ufk Ebru hanımı sormuşsunuz Ankara'da ...Ebru zulfikaroglu. Ben internette labioplasti Ankara yazınca buldum. En cok onun sitesi vardı. Ücreti 2000tl ama funda diye bir arkadas da vardı ona ödeme kolaylığı yapmış öyle yazıyordu. Önce 1000 tl almış diye okumuştum. Sen de sor istersen.

arkadaşlar bu operasyondan sonra ne zaman son şeklini alacak ya? benim hala bir tarafım diğer taraftan daha büyük ve şekli hoş görünmüyor.. dışarıdan bakınca taşma yok ama içten bakınca görüntümü beğenmiyorum.. 16.günümdeyim.. dikişlerim var alt kısımlarda da sertlik var hala..sizce şekli oturdu mu bu mu yani? yoksa daha değişir mi?toparlar mı?sizde nasıl? ilk andan itibaren görüntüsü iyi mi?içinize sindi mi?

bende de sertlikler var dokundugumda anlıyorum sabahları kaşıntı oluo acayip kaşımamak için kendimi zor tutuyorum delirtecek bi kaşıntı oluyo iyileştiğine mi işaret anlamıyorum, üstüne bi de hasta oldum hastayken yaptıgınız özel bişey var mı arkadaslar temizliği için? bende temizliğine taktım kafayı yedim sanırım:) klitoris kısmı daha geç iyileşio sanırım en çok o tarafta sertliğim var benim dokundugumda bende bugün 18. günüm benim de...

bende de sertlikler var dokundugumda anlıyorum sabahları kaşıntı oluo acayip kaşımamak için kendimi zor tutuyorum delirtecek bi kaşıntı oluyo iyileştiğine mi işaret anlamıyorum, üstüne bi de hasta oldum hastayken yaptıgınız özel bişey var mı arkadaslar temizliği için? bende temizliğine taktım kafayı yedim sanırım:) klitoris kısmı daha geç iyileşio sanırım en çok o tarafta sertliğim var benim dokundugumda bende bugün 18. günüm benim de...

görüntü olarak nasıl şuan peki sinem? acaba sertlikler geçince daha mı iyi olacak? benim bir tarafı gaye iyi bir tarafı ise kötü görünüyor.

mrb okyanus derya evet labioplasti oldum.hemde 1er ay arayla 2 kez.sendemi oldun.eğer olduysan kaç ay geçti.benimki 1 ay olmasına raman hala ağrıyo.

Evet labio plasti oldum, yaklaşık 2 ay kadar sertlik geçmedi, 4-5 aya kadarda dokunduğumda azda olsa acıma vardı. Ama 6. aydan sonra hiç birşey kalmadı, çok memnunum.Bende kadın doğumcuya oldum.

kızlar biz ne zaman epilasyon yapabileceğiz? ağda falan olmaz sanırım suan.?

X