Labiaplasti olan var mı?

merhaba ufk teşekkürler cok şükür atlattım o faslı...benim tek taraf dış dudakların arasından görünüyordu ayaktayken, diğer taraf içerdeydi aslında ama doktor ikisini eşitlemek için diğerini de biraz kısalttı. klitorisin üzerinde deri kıvrımları vardı oraları da aldı şimdi direk görünüo klitoris kısmı, önceden iyice elimle aralamam gerekiodu içerde kalıodu çünkü. zaten doktor nereye ne yapacagını ameliyattan önce ve ameliyat sırasında söylüyor. eğer klitorisin üzerini kaplayan deri kıvrımlarına dokunmazsa kötü bi görünüm olurmuş orda herşeyi kendi ayarladı doktor ben pek karışmadım..şimdi dış dudaklardan dışarıya taşan bi deri yok..tabi şimdi baktıgımda bi garip dişik izleri falan var ama umarım hepsi geçer belli olmaz..

kerr arkadasımıza yazmışsın ben de cevap veereyim dedim foruma girmişken:)

Ufk merhaba arkadasım. Klitorisin anormal görünümü eğer üzerinde de aynı iç dudaklardaki gibi doku katlantilari, burusuklugu ve sarkması varsa oluyormuş. Açıkcası benimki öyle böyle değil hem klitoris uzeinde 4-5 kat vardı hem de iç dudaklarım kocaman fil kulakları gibiydi. isin garibi ben zayıf ve beyaz tenliyim ama ne var ki bu bölge çok çok buyukdu ve hem çamaşırda hem de kotda bile belli oluyordu. Bir de sarkik olan kısımda ayrıca renk koyulasmasi vardı. Ama Ebru Hanım bu konuda başarılı bir doktor. Çok memnunum su an ki halimden. Bebek gibi oldum. Bembeyaz oldu ve dış dudaklarda disariya tasan bisey yok.

Arkadasım zaten eğer iç dudaklar duzeltilip kucultulunce bu kliterisde göreceli büyük gibi kalıyormuş. Ve cerrahi olarak düzeltme ihtiyacı doğuyormuş. Yoksa erkeklerin cinsel organı gibi bir görüntü burada gelisrbiliyormus başka bir yerde okumuştum. Ebru hanım zaten hem operasyondan önce detaylı çizerek anlatıyor hem de operasyon sırasında.

Benim ablam da Almanya'dan geldi hem labioplasti hem daraltma yaptırdı. O da Ebru hanımın ameliyatından memnun. İliski sırasına genc kız gibiyim diyor. Senin durumun ne klitoris büyük mü? Bı de parani toplarından hiç bekleme ol derim çünkü moralin düzeliyor valla...

benim sorunum anlattığına göre ikiside yani hem iç dudak hemde klitoris
ben izmir deyim şuan sen ankarada olmuşsun nasıl olacak bilmiyorum of ki ne off
birde benimde koyu renkte nasıl beyazladı ki üstteki derileri alınca mı
yaa varya burdada konuşmasam yazmasam ne olurum bilmiyorum arkadaşlar ya

Merhaba, sislikler normal ama morarma bana cok normal gelmedi. Doktorunuzla konustunuz mu? Buz uyguluyor musunuz?

jesabel arkadaşım özel mesajını gördüm cok tesekkür edeirm gercekten ilgin beni çok mutlu etti fakat ben özel mesaj gönderemiyorum yeni üye olduğum için bana özel mesaj olarak mail adresini yazarsan ordan haberleşebiliriz..

Aynen katılıyorum burada konuşup ciddi bir rahatlama oluyor arkadaslar...ufk canım doku fazlalığı alınınca renk farkı da ortadan kalktı ve sonuc superrrr...bence izmirde doktor bulamazsan sana ankarada ben de yardımcı olabilirim. Ablam Ebru hanım için taa Almanya'dan geldi. Allaha şükür rahat da gitti. Sen de aynı gün dönebilirsin düşünürsen...istersen beraber de gideriz...

düşünüyorum kerr ilgin için çok teşekkür ederim ama maddi konuda daha beklemem gerekecek
bu arda ebru hanımın soyadını da verir misin araştırayım birde ameliyat fiyatınıda yazarsan çok memnun olurum

mrb kerr geçmiş olsun.sen ameliyat olalı kaç gün oldu.bende oldum 1 ay geçmesine ramen hala ameliyat yerleri çok sert ve acıyo .bu ikinci ameliyatım.ilk ameliyatımdada sertlik olduğu için ikinciyi oldum ama bu daha kötü oldu.zevkte alamıyorum.sende sertlik varmı.bide senin küçük dudaklarını tamamenmi aldılar.yani klitorisin üzeri açıkmı şimdi.

14 günüm benim de aynı şekilde bir tarafta şişlik ve sertlik var. dikişlerim de erimedi bir tarafın dokunduğumda elime diken gibi batıyor.. sen öyle söyleyince sertlik geçmez mi ki diye korktum.. ki neyin nasıl olacağını bilmediğim için teredditle stresle son şeklini almasını bekliyorum. sen nerede ameliyat olmuştun dr un kimdi?

merhaba canım bişey sorucam ben ameliyat sonrasında tuvalet sonrasında su da sürüyordum sonra batikonu sürüyordum herşey normaldi ama su sürülmemesi grekiormuş heralde ben hata ettm sanırım anlamadım doktor sadece havlu peçeteyle sil dedi çünkü son günlerde su sürünce acayip bir şeklde yanma ve kaşınma oldu... sen su sürüyormusun şu anda??

doktorum bana ilk 3 gün duş almamam gerektiğini söylemişti.sanırım değirmemen gerekiyordu. ama çok büyük bir problem yaşanmaz sanırım bundan sonra değirmezsin sadece silersin batikonla..sinem kaçıncı günün?

merhaba,
şu anda 23. günümdeyim. doktorum ilk gün bile duş alabileceğimi sadece ilk 3 gün küveti doldurarak banyo yapmamam grektiğini söylemişti.
ilk bir hafta önce su ile yıkamamı, arkasından da üzerine batikonlu su dökmemi söyledi, aynen bu şekilde yaptım
şu anda dikişlerimin tamamı düştü, dikiş yerlerimde hafif bir sertlik var ama bunlar da zamanla geçecek
dikişlerimin düşmesi, yanma ve dokununca acıma hissinin geçmesi son bir hafta içinde oldu
yanlış bir şey yaptığınızı da, endişelenmenizi gerektirecek bir durum olduğunu da sanmıyorum. birazcık sabır. herkesin yarasının iyileşme süresi bünyesine göre değişiklik gösterir. her geçen gün daha iyi olacak ama yabancı forumlarda diyor ki, ilk 2 ayda neredeyse son haline gelse de o bölgenin hiç bir iz kalmayacak şekilde tamamen iyileşmesi neredeyse 6 ayı buluyormuş.
lütfen sabır

pdam,
sana mail atamadım henüz, kusura bakma, ilk fırsatta yazacağım
görüşmek üzere

arkadaşlar ben de her tuvaletten sonra su ile yıkayıp hemen kuruladım sonra batikonla sildim bi sorun yoktu sanki sonra doktor kontrolüne gittim 7 gün sonra, cok iyi baktıgımı sölemişti doktor.. batikonu bıraktırdı.. benim içim rahat etmedi iki gün daha batikon kullandım, zaten duşu 4. gün ayakta almıştım..bugün 16. günüm..son 3 gündür tuvalette su değdirince aşırı kaşıntı ve yanma oldu.. doktorumu aradım ilk günden itibaren su değirmemen gerekirdi 1 ay dolana kadar değince biraz moralim bozuldu ben yanlış anlamışım sanırım sadece havlu peçeteyle sil dedi, bugün öyle denedim ama içime sinmiyor böyle de..su değdirince dikişlere zarar verirsin dedi zarar vermişmiyimdir acaba siz nasıl yapıyorsunuz onu merak etmiştim kızlar....izler kalırsa die korkuorum heralde stres oldum

gerçekten de çok stresli bir süreç ama 1 ay su değirmemek imkansız gibi bir şey açıkçası. 3 gün diye biliyorum ben. bence merak etme ben de en az senin kadar stresli bir bekleyiş içindeyim içim içimi yiyor sanırım bir çoğumuzun daha önce bir operasyon geçirmememizden kaynaklanan bir durum olabilir. ve iyileşme sürecinin bu kadar uzun sürecceğini de tahmin etmiyorduk onla da alakalı olsa gerek. ben de suankı şeklinden pek memnun değilim 2 hafta oldu.dikişlerim düşmedi sertlikler var umutla bu şeklikde kalmayacağı ve düzeleceği zamanı bekliyorum. jesabelin de dediği gibi sanırım sabretmemiz lazım ..şuan için yapabileceğimiz başka bir şey yok.. (ha bu arada 1 haftanın sonunda kontrole gittigimde dr um kesınlıkle batıkona devam etmemem gerektıgını bundan sonra edersem kaşınma olabileceğini söylemişti.) geçmiş olsun.

gerçekten de çok stresli bir süreç ama 1 ay su değirmemek imkansız gibi bir şey açıkçası. 3 gün diye biliyorum ben. bence merak etme ben de en az senin kadar stresli bir bekleyiş içindeyim içim içimi yiyor sanırım bir çoğumuzun daha önce bir operasyon geçirmememizden kaynaklanan bir durum olabilir. ve iyileşme sürecinin bu kadar uzun sürecceğini de tahmin etmiyorduk onla da alakalı olsa gerek. ben de suankı şeklinden pek memnun değilim 2 hafta oldu.dikişlerim düşmedi sertlikler var umutla bu şeklikde kalmayacağı ve düzeleceği zamanı bekliyorum. jesabelin de dediği gibi sanırım sabretmemiz lazım ..şuan için yapabileceğimiz başka bir şey yok.. (ha bu arada 1 haftanın sonunda kontrole gittigimde dr um kesınlıkle batıkona devam etmemem gerektıgını bundan sonra edersem kaşınma olabileceğini söylemişti.) geçmiş olsun.

evet stresliyiz ondan heralde cnm...su değirmeden denemeye çalışıorum bakalım o da temizlenmiyormuş gibi geliyor..batikonu fazla kullanmamak gerek demekki..siz artık normal suyla yıkayıp peçeteyle kuruluyorsunuz değil mi?? tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın panik insanın hali başka oluyor:) bir de bikaç güne hasta olabilirim o zaman su sürmezsem mahvolurum ben:S

ya sen benim ilk günlerdeki stresimi görseydin seninki az bence:)) bir de bende morarma olmuştu allah allah öle korkmustıum ki ve pişman olmuştum..ben suyla yıkayıp peceteyle sürtmeden önden arkaya dogru temızlıyorum.. sorun olmuyor ayrıca adetini de cok fazla takma beterin beteri vardı ben sıkıntıdan mı artık emin değilim ameliyattan 3 gün sonra olmuştum.. berbattı. çok korkmustum mikrop kapar dıye ama malesef yapacak bir şey yoktu 16. gunundesın bence artık korkma yıka ve sil bişey olacagını zannetmiyorum

inşallah dikiş izi falan da kalmaz sabretmemiz gerekiyor gerçekten.. burada birbirimizle konuşmasak daha cok stres olurduk heralde.. sürekli kafamda aynı mesele dolanıp duruyo ameli,yattan berii...inşallah güzel olur..tam şeklini alması zaman alıcak sanırım

benim de öyle aklım orda resmen suankı hali pek de iç acıcı değil. daha zamanımız var umarım istedigimiz içimize sinecek bir şekil olur..3.haftada dikişler erir 2 ayda iyileşir 6 ayda tam şeklini alırmıs!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…