- 23 Ocak 2012
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi buket143
merhaba kerr
yazılarının çoğunu okudum atlaşmışsın ameliyat faslını çok geçmiş olsun darısı başıma
benim merakettiğim çok özel olacak ama dudaklarının boyutu ne kadardı bide (yazılışını yanlış yazdım galiba)kritorissin anormall mi normal mi olduğunu ben nasıl anlıcam kimseyede söyleyemiyorum çatlıcam kendi kendimi yiyiroum
yardım eder misin bu konuda yazılarını bekliyorum merakla
Merhaba, sislikler normal ama morarma bana cok normal gelmedi. Doktorunuzla konustunuz mu? Buz uyguluyor musunuz?
benim sorunum anlattığına göre ikiside yani hem iç dudak hemde klitoris
ben izmir deyim şuan sen ankarada olmuşsun nasıl olacak bilmiyorum of ki ne off
birde benimde koyu renkte nasıl beyazladı ki üstteki derileri alınca mı
yaa varya burdada konuşmasam yazmasam ne olurum bilmiyorum arkadaşlar ya
Aynen katılıyorum burada konuşup ciddi bir rahatlama oluyor arkadaslar...ufk canım doku fazlalığı alınınca renk farkı da ortadan kalktı ve sonuc superrrr...bence izmirde doktor bulamazsan sana ankarada ben de yardımcı olabilirim. Ablam Ebru hanım için taa Almanya'dan geldi. Allaha şükür rahat da gitti. Sen de aynı gün dönebilirsin düşünürsen...istersen beraber de gideriz...
mrb kerr geçmiş olsun.sen ameliyat olalı kaç gün oldu.bende oldum 1 ay geçmesine ramen hala ameliyat yerleri çok sert ve acıyo .bu ikinci ameliyatım.ilk ameliyatımdada sertlik olduğu için ikinciyi oldum ama bu daha kötü oldu.zevkte alamıyorum.sende sertlik varmı.bide senin küçük dudaklarını tamamenmi aldılar.yani klitorisin üzeri açıkmı şimdi.
merhaba canım bişey sorucam ben ameliyat sonrasında tuvalet sonrasında su da sürüyordum sonra batikonu sürüyordum herşey normaldi ama su sürülmemesi grekiormuş heralde ben hata ettm sanırım anlamadım doktor sadece havlu peçeteyle sil dedi çünkü son günlerde su sürünce acayip bir şeklde yanma ve kaşınma oldu... sen su sürüyormusun şu anda??