- 22 Eylül 2011
- 2.416
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
İzmirde bu ameliyatı yapan çok iyi bi cerrah var mı.. :18:
Ve aynı gün içinde eve dönebiliyo muyuz.. bu çok önemli.. kimseye anlatamam çünkü
merhaba okyanusderya senin yazılarını okuduktan sonra doktor Mümtaz beyle irtibata geçtim suan bana 600 tl fiyat verdi çok çok iyi çünkü yaklaşık olarak 2 senedir araştırıyorum fiyatı ortalama olarak en aşşa 1,800 3,500 arası değişiyor okadar para verebilicek durumumda yok acıkcası sen nasılsın memnunmusun suanda halen daha ardaşlar oyle şeyler yazıyolarki dikiş izleri kalıyor 2 ay geçmeyen şişlikler falan ben ne yapacağmı bilemez bir durumdayım üstelik eğer olursa istanbuldan gelicem bu ameliyatı olmak için Mümtaz beyden daha önce bu ameliyatı yapmış oldugu ve benimle paylaşabileceği resimleri istedim şuan ama gönerirmi ne olur neyapar bilmiyorum güvenemiyorum kimseye bir türlü bu ameliyatı plastik cerrahınmı yapması daha iyi yoksa normal bir jinekoloğun mu?Sizin başlığada yazdım, sebeblerini.
Ebru hamınla telefonda konuştuk, fakat ücreti bana hayli yüksek geldiği ve başka sebeble ona olmadım.
Ben doktor Mümtaz Yüce'ye oldum, halimdenden memnunum :)
off nekadar çok kişiymişiz bu konuda yardıma ihtiyacı olan bende istanbuldayım. bu olay yüzünden nekadar zor günler geçirdimnişanlımdan bile ayrıldım şimdi bi erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ondanda ayrılmak zorunda kalmak istemiyorum bu ameliyatı olmak istiyorum ne olur yardım edin banada
Para biriktiriyorum bunun için.. gidip tek başıma olcam. kimseye anlatamam.. yaşım da çok küçük
hemn ertesi gün dışarı çıktım bi kaç işim vardı onları hallettim..O derece rahatım yani ama yinede tavsiye etmem bi kaç gün çıkmayın eve dönünce biraz sızlama oldu..Hem dikişlere bi zarar geleblir tehlikeli..Doktorum keşke çıkmasaydın dedi zaten. Gelelim işin sıkıntılı kısmına..Tuvalete çıkmak resme eziyet yaklaşık 10 dakika sürüyor tuvaltte geçirdiğim zaman çok hassas avranıyorum ondan belki..Tuvalet sonra baticon ile güzelce temizlemek şart..Sonra merhem sürüyorsunuz sonrada yine çamasırın üstüne buz..Hiç tuvalete gidesim gelmiyo..Üstelik zorlanıyorum ki bunu yarın doktoruma danışacağım..yine de daha önce ameliyat olanlara sorularım olcak..İdrarımı eskisi gibi rahat yapamıyorum, oraya buraya sıçrıyo ve az az çıkıyor..Sanki idrar çıkış yerinin bi kısmı tıkanmış gibi..İnş ameliyat sonrası geçici bir durumdur yoksa nparım bilmiyorum..Ayrıca bugün biraz inceledim klitorisin olduğu deri hala büyük şişmi dokunulmamışmı anlayamadım yarın bunu da doktoruma sorsam iyi olacak..Herşey yolunda giderken kendime dert edecek bişi bulmuyorumdur umarım ameliyat sonrası süreci yaşayanlardan okumya ihtiyacım var sanırım..Tam iyileşme ne zaman olur çok merak ediyorum..2 ay içinde evleneceğim cinsel ilişkiye girmekte zorlanırmıyım çok korkuyorum..
merhaba okyanusderya senin yazılarını okuduktan sonra doktor Mümtaz beyle irtibata geçtim suan bana 600 tl fiyat verdi çok çok iyi çünkü yaklaşık olarak 2 senedir araştırıyorum fiyatı ortalama olarak en aşşa 1,800 3,500 arası değişiyor okadar para verebilicek durumumda yok acıkcası sen nasılsın memnunmusun suanda halen daha ardaşlar oyle şeyler yazıyolarki dikiş izleri kalıyor 2 ay geçmeyen şişlikler falan ben ne yapacağmı bilemez bir durumdayım üstelik eğer olursa istanbuldan gelicem bu ameliyatı olmak için Mümtaz beyden daha önce bu ameliyatı yapmış oldugu ve benimle paylaşabileceği resimleri istedim şuan ama gönerirmi ne olur neyapar bilmiyorum güvenemiyorum kimseye bir türlü bu ameliyatı plastik cerrahınmı yapması daha iyi yoksa normal bir jinekoloğun mu?
Arkadaşlar bugün operasyonun üstünden 4 gün geçti. size detaylı olarak anlatayım.
cumartesi daha önceden konuştuğumuz gibi saat 15:00 da ebru zülfikaroğlunun ofisine gittim. 5 dakika içinde hazırlanmış ve amelyata girmiştim. . e tabi o bölgeye dokunulması kesilmesi kanaması falan hoş duygular değil. benim hem iki dudak hem klitoris yapıldı.
40 -45 dakika sürdü. sonrasında hiç bir şey yok gibi çıktım kızılayda gezdim evime döndüm. tam döndüm anestezinin etkisi geçti. saat 6 gibi ağrımaya başladı. çok kanlı bir bölge ben de aşırı zayıfım. sanırım kan kaybından bir üşüme geldi. altımda sadece ped vardı. yatmadan batikonlu gaz bezi koydum altıma. ikinci gün sabah kanama neredeyse durmuştu. ağrı ve yanma daha az olmakla beraber devam ediyordu. ped falan koymadım. yumuak bir iç çamaşırı ile 12 saat ayakta durduğum bir gün geçirdim. lahusa kadınlar ya da sünnet olmuş çocuklar gibi yürüdüm ama neyse:)
ilk gece uyumakta zorlanmıştım çünkü buz da koydum. ikinci gece yattım uyudum kesintisiz 10 saat. pazartesi sabah işe gittim. herkes yürüyüşümü farketti tabi. ben de havuzdan mikrop kapmışım dedim. (umarım bi iş ark okumaz bu forumu) bugün çarşamba. tam 4 gün oldu. kanama hala günde 2 3 damla olarak devam ediyor. iki gündür iç çamaşırı da kullanmamaya başladım.çünkü sürtüyor gibi geliyor. korkuyorum. hala hafif paytak yürüyorum ama her geçen gün düzeliyorum. ağrı yanma huzursuzluk falan geçici. görüntü ilk andan beri güzel. hafif şişlik var ama o bile eski halinden çok güzel. ben hiç pişman diilim umarım dikiş izi de kalmaz...
darısı isteyenlern başına... bu arada ebru hn gerçekten çok ilgili...
ben de 3 gün önce labioplasti oldum fakat şişlikler ve morluklar oluştu.. o kadar şiş ki iç dudaklarım dış dudaklarımla aynı boydalar suan. bu normal bir durum mu içim öyle huzursuz ki.. sanki geçmiyecekmiş gibi geliyor cok korkuyorum
Merhaba, sislikler normal ama morarma bana cok normal gelmedi. Doktorunuzla konustunuz mu? Buz uyguluyor musunuz?
merhaba,
benim doktorum bir hafta buz uygulamamı önerdi. birinci haftada kontrole gittim bir taraftaki dikişte hala şişlik vardı, yine buz önerdi ve ben gerçekten faydasını gördüm.
kullanımı kolay olduğu için ben aşağıdaki linkte verdiğim üründen kullanıyorum. bu saatte bunu alamazsınız ama evinizde buz vardır. buzları bir buzdolabı poşetine ya da plastik eldivene doldurun. bir kaç kat kağıt havluya sarın, sakın doğrudan uygulamayın. çamaşırınızın üzerine biraz daha bol bir çamaşır giyip buzu iki çamaşır arasına yerleştirin. sabaha kadar kalabilir. serinliğinin gelmesi yeterli, donduracak kadar olması gerekmiyor. tüm gün evdeyseniz eridikçe yenileyerek tüm gün de kullanabilirsiniz. ben ilk bir hafta 24 saat uyguladım. çok faydasını göreceksiniz. hem şişiliğinizin inmesine yardımcı olacak, hem de sızlama ve acımayı azaltacak.
buz uygulamadan nasıl kanamanız olmadı çok şaşırdım. doktorun söylediğine göre o bölge damar açısından çok zenginmiş. normalde de sıcak bir bölge olduğu için damarlar genişleyip kanama yapıyormuş. buz damarların genişlemesini engelleyip hem şişlik hem de kanamayı azaltıyormuş. sanırım sizin morluklarınız da bu yüzden oluştu.
benim 8. günde falan şişliklerim neredeyse normale döndü. moralinizi bozmayın, son halini alması zaman alacak, şu anki hali gibi kalmayacak. ama buzu ihmal etmeyin, çok faydası olacağını düşünüyorum. geçmiş olsun
jel buz torbası:
Nexcare Soğuk-sıcak Kompres Paketleri Küçük Boy | Atlaskamp.com