Labiaplasti olan var mı?

İzmirde bu ameliyatı yapan çok iyi bi cerrah var mı.. :18:
Ve aynı gün içinde eve dönebiliyo muyuz.. bu çok önemli.. kimseye anlatamam çünkü :KK25:

off nekadar çok kişiymişiz bu konuda yardıma ihtiyacı olan bende istanbuldayım. bu olay yüzünden nekadar zor günler geçirdim :KK43: nişanlımdan bile ayrıldım şimdi bi erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ondanda ayrılmak zorunda kalmak istemiyorum bu ameliyatı olmak istiyorum ne olur yardım edin banada

Sizin başlığada yazdım, sebeblerini.

Ebru hamınla telefonda konuştuk, fakat ücreti bana hayli yüksek geldiği ve başka sebeble ona olmadım.

Ben doktor Mümtaz Yüce'ye oldum, halimdenden memnunum :)
merhaba okyanusderya senin yazılarını okuduktan sonra doktor Mümtaz beyle irtibata geçtim suan bana 600 tl fiyat verdi çok çok iyi çünkü yaklaşık olarak 2 senedir araştırıyorum fiyatı ortalama olarak en aşşa 1,800 3,500 arası değişiyor okadar para verebilicek durumumda yok acıkcası sen nasılsın memnunmusun suanda halen daha ardaşlar oyle şeyler yazıyolarki dikiş izleri kalıyor 2 ay geçmeyen şişlikler falan ben ne yapacağmı bilemez bir durumdayım üstelik eğer olursa istanbuldan gelicem bu ameliyatı olmak için Mümtaz beyden daha önce bu ameliyatı yapmış oldugu ve benimle paylaşabileceği resimleri istedim şuan ama gönerirmi ne olur neyapar bilmiyorum güvenemiyorum kimseye bir türlü bu ameliyatı plastik cerrahınmı yapması daha iyi yoksa normal bir jinekoloğun mu?

off nekadar çok kişiymişiz bu konuda yardıma ihtiyacı olan bende istanbuldayım. bu olay yüzünden nekadar zor günler geçirdim :KK43: nişanlımdan bile ayrıldım şimdi bi erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ondanda ayrılmak zorunda kalmak istemiyorum bu ameliyatı olmak istiyorum ne olur yardım edin banada

mrh burada 400 tl ye jinekologa olanda vardı tam olarak nerde oldugunu hatırlamıyorum :KK70:

Para biriktiriyorum bunun için.. gidip tek başıma olcam. kimseye anlatamam.. yaşım da çok küçük :KK59:

Para biriktiriyorum bunun için.. gidip tek başıma olcam. kimseye anlatamam.. yaşım da çok küçük :KK59:

hiç çekinmene gerek olan bir durum deil gamzecik.ben 2gün önce oldum izmir 'de yaşıorum doktorum tolgahan bey çok ilgiliydi saolsun,sadece şu an idrar yaparken biraz sapıyo ama düzeliyor yavaş yavaş benimde büyük küçük dudaklarım vardı ,rahatsız ediyordu her açıdan ,artık pantolon giyerken bile acı çekiyordum 22 yaşındayım zamanı gelmişti hemde pskolojik olarak daha iyiyim ,ameliyat sonrası dinlenmek gerekiyor sadece olacaklar için tavsiyem izin alsınlar çalşışanlar.... kişinin kendini aşması için iyi bi cesaret örneği kızlar ve ameliyata bi arkadaşım la gittim hiçte bekleiğim gbi kötü geçmedi :KK61:

hemn ertesi gün dışarı çıktım bi kaç işim vardı onları hallettim..O derece rahatım yani ama yinede tavsiye etmem bi kaç gün çıkmayın eve dönünce biraz sızlama oldu..Hem dikişlere bi zarar geleblir tehlikeli..Doktorum keşke çıkmasaydın dedi zaten. Gelelim işin sıkıntılı kısmına..Tuvalete çıkmak resme eziyet yaklaşık 10 dakika sürüyor tuvaltte geçirdiğim zaman çok hassas avranıyorum ondan belki..Tuvalet sonra baticon ile güzelce temizlemek şart..Sonra merhem sürüyorsunuz sonrada yine çamasırın üstüne buz..Hiç tuvalete gidesim gelmiyo..Üstelik zorlanıyorum ki bunu yarın doktoruma danışacağım..yine de daha önce ameliyat olanlara sorularım olcak..İdrarımı eskisi gibi rahat yapamıyorum, oraya buraya sıçrıyo ve az az çıkıyor..Sanki idrar çıkış yerinin bi kısmı tıkanmış gibi..İnş ameliyat sonrası geçici bir durumdur yoksa nparım bilmiyorum..Ayrıca bugün biraz inceledim klitorisin olduğu deri hala büyük şişmi dokunulmamışmı anlayamadım yarın bunu da doktoruma sorsam iyi olacak..Herşey yolunda giderken kendime dert edecek bişi bulmuyorumdur umarım ameliyat sonrası süreci yaşayanlardan okumya ihtiyacım var sanırım..Tam iyileşme ne zaman olur çok merak ediyorum..2 ay içinde evleneceğim cinsel ilişkiye girmekte zorlanırmıyım çok korkuyorum..

meraba benimle benzer durumları yaşamışsın sende bende olalı 3 gün oluyor aslında iyiyim bi sıkıntım yok yürüyorum oturuyorum ilk gün biraz sıkıntılıydı sadece oda normal yani,idrar problemi bende de oluyor ama oda geçer dedi doktorum, şişliklerden ve dikişlerden dolayı olduunu düşünüodum oda öyle söyledi.daha bakamadım ama büyük kısmını aldı küçük dudaklarımın klitorise dokunmadı zaten söylemişti dokunmıycağını ameliyetta güzeldi,lokalle oldum ama bişey hissetmedim izmir'De oldum ben alsancakta özel bi muayenahanede ve estetik cerrahtı op. yapan bu konular malum ülkemizde çok açık konuşulamıyor ama hiç sıkıntı yapmamak lazım ben görüntüsünden ziyade artık pantolon giyerkende rahatsız olduğum için yaptırdım aslında,hijyenini sağlayamıyordum ki kendimde sağlıkçıyım olacak olanlara tavsiyelerim olur isteyenler ulaşsın kızlar :KK66: sağlıcakla kalın ve kimse moral bozmasın :nazar: +

mümtaz yüceye ben de oldım ameliyat. 1 ay anca olacak. ve daha şimdiden dikiş izi falan yok gibi. hiç anlaşılmıyor. çok memnınum. çok iyi doktor. düşünmenize değmez bu kadar. yaptırın kurtulun

merhaba okyanusderya senin yazılarını okuduktan sonra doktor Mümtaz beyle irtibata geçtim suan bana 600 tl fiyat verdi çok çok iyi çünkü yaklaşık olarak 2 senedir araştırıyorum fiyatı ortalama olarak en aşşa 1,800 3,500 arası değişiyor okadar para verebilicek durumumda yok acıkcası sen nasılsın memnunmusun suanda halen daha ardaşlar oyle şeyler yazıyolarki dikiş izleri kalıyor 2 ay geçmeyen şişlikler falan ben ne yapacağmı bilemez bir durumdayım üstelik eğer olursa istanbuldan gelicem bu ameliyatı olmak için Mümtaz beyden daha önce bu ameliyatı yapmış oldugu ve benimle paylaşabileceği resimleri istedim şuan ama gönerirmi ne olur neyapar bilmiyorum güvenemiyorum kimseye bir türlü bu ameliyatı plastik cerrahınmı yapması daha iyi yoksa normal bir jinekoloğun mu?

Ben jinekoloğa oldum, ve ayrıca memnunumda durumumdan, Tavsiyem üzerine ameliyat olan Yesiya'da durumdan hayli memnun.

Mümtaz Bey, benden sonra fiyata zamn yapmış ben tam zamanında yaptırmışım, ama dediğiniz gibi yinede 600 lira yüksek bir ücret değil.

Doktorun resimleri paylaşacağını sanmıyorum, sonuçda diğer hastaların mahremiyeti söz konusu.

Ben hiç başkasının resmini görmek istemedim, kendi resmimide çektirmedim, sonuç herkesde aynı olmaya bilir, başka fotoğraflara bakıpda vazgeçme ihtimaline karşılık bakmak istemedim yani..

hanımlar merhaba,
sizden aldığım cesaret ile ben de bu ameliyatı olmaya karar verdim. uzun zamandır ertelediğim bir sorundu, olup kurtulayım istiyorum. aklımdaki isim Aylin Karanlık. size sormak istediğim regl tarihini nasıl ayarlamalı? ameliyat gününü belirlerken bu önemli oluyor mu? ben de bir de kararma sorunu olduğunu farkettim :KK43: ameliyat bu konuda görüntüde bir iyileşme sağlıyor mu?
teşekkürler

kızlar merhaba,
ben de İstanbul'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat tercihimi jinekologtan yana kullanmayı planlıyorum. Bana fiyatı çok yüksek olmayan İstanbul'da olan doktor önerebilir misiniz? Genel anestezi istemiyorum çünkü genel anestezi ciddi bir risk ve mümkün olan her halde lokale başvurulması gerekliymiş,farklı bir dalda uzmanlığı yapan arkadaşım bana sürekli bunu söyler ve bu yüzden lokal anesteziyi mümkün olduğunca tercih edin.

Canım ben ankaradayım. Ablam Ebru hanıma yaptırdı lokalle. Dediğin gibi lokalle çok rahat oldu hiçbir risk yaşamadık. şimdi dikiş izleri bile yok görüntüsü çok güzel oldu. Dışardan bakınca sadece dış dudak görülüyor. Bebek gibi oldum diyo ablam.Ablamın kliteroisinde bir problem yoktu zaten oraya bişey yapılmadı ama yine lokal denilen uyuşturmayla vajina daraltma da oldu. Ablamın doğumlarında genişleme olmuştu İnşallah bu cuma da ben labioplasti olucam inşallah iyi geçer de sana da yazarım bakalım ameliyatdan önce bir antibiyotik alıcam ...

herkese tekrar merhaba,
sonunda cumartesi günü Aylin hanıma ameliyat oldum :) olmayı düşünenler için ben de tecrübelerimi paylaşmak isterim. tam anlamıyla kafanızda canlandırabilmeniz için elimden geldiğince detaylı anlatacağım.
ameliyatı sedasyon ile oldum (lokal anastezi ve sakinleştirici bir arada). güçlü ve dayanıklı bir yapım vardır ama tek başıma olsam psikolojik yükünü kaldırmakta zorlanabilirdim. mümkünse yanınızda size destek olabilecek biri olursa daha rahat edersiniz. çünkü hastane ortamı, ameliyat kıyafeti, ameliyathane vs insanın kendini güçsüz hissetmesine sebep olabiliyor. ben açıkçası tek başına gelip, ameliyat olup, evine dönen hanımları çok takdir ettim.
ameliyattan 1 saat önce hastanede olmam istendi. önce gelip bazı testler için kan aldılar. arka tarafından kuşaklarla bağlanan tek kullanımlık malzemeden yapılma bir önlük verdiler ve tüm kıyafetlerimi çıkararak bu önlüğü giymemi istediler. önlüğü giydikten sonra beni bir sedyeye aldılar ve koluma serum bağlayıp bir de sakinleştirici verdiler. ben o andan sonrasını hatırlamıyorum. kendime geldiğimde operasyonun bittğini ve beni odama götüreceklerini söylüyorlardı. odama geldiğimde bir hemşire çamaşırımı giydirdi, buz torbasını yerleştirdi. 1-2 saat sonra kalkıp yürümemi ve tuvalete gitmemi istediler. tuvalet sonrası da kendi kıyafetlerimi giydim. bundan sonra çorbam geldi, karnımı doyurunca biraz daha açıldım. sakinleştirici de olduğu için algımın tamamen açılması 3-4 saati buldu. biz operasyondan sonra 10-12 saat kadar hastanede kaldık ama bu bizim tercihimizdi. kar yağışı ve trafik olduğundan ortalığın biraz sakinlemesini bekledik.
operasyondan sonra uzun süre lokal anestezinin etkisi geçmedi. aynı gün geri dönmeyi düşünenler, bu süre içinde dönerlerse daha rahat ederler diye düşünüyorum. kalmak isteyenler için ücrete hastanede bir gün konaklama da dahil oluyor. ben açıkçası hastaneden ve oradaki muameleden de memnun kaldım. odanın konforu gayet yeterliydi, tvsi, tuvaleti, duşu içinde, otel odası gibi bir odası vardı. hastanedeki personel de sıcak ve ilgili davrandı, her konuda yardımcı olmaya çalıştılar
anestezinin etkisi geçtikten sonra da hiç ağrım olmadı, sadece hafif bir sızlama ve tuvalete gittiğimde hafif bir yanma hissettim. 3. günümdeyim, sürekli olarak buz uyguluyorum, doktorum bir sakıncası olmadığı söyledi. evde olduğum sürece buz uygulamaya devam edeceğim. tuvalet temizliği konusunda da biraz bilgi vereyim, önce normal su ile yıkıyorsunuz, sonra kağıdı hafif hafif dokundurarak kurulayıp, üzerine batikonlu su döküyorsunuz. bu arada orkidinizin o bölgeye yapışmasını engellemek için ilk iki gün, antibiyotikli bir kremi gazlı beze sürüp orkidin üzerine gazlı bezi yerleştiriyorsunuz. külodunuzun üzerine ikinci bir külot daha giyip buz jelini iki çamaşırın arasına yerleştiriyorsunuz. ben bugün ikinci çamaşır olarak eşimin çamaşırlarından birini giydim, daha rahat ettim :) doktorum kremi ikinci günden sonra kesmemi söyledi, batikonlu suyla temizliğie bir hafta devam edeceğim
neye benzediğine detaylı olarak bakmadım, şu anda şişlikler ve dikişler nedeniyle kötü görünebileceğini düşündüğümden moralimi bozmak ve endişelenmek istemedim. bakalım daha dikişlerin düşmesi, şişliklerin tamamen inmesi için zaman gerek.
özetle, ne çok kolay ne de çok zor bir operasyon. darısı isteyen tüm hanımların başına.

Arkadaşlar bugün operasyonun üstünden 4 gün geçti. size detaylı olarak anlatayım.
cumartesi daha önceden konuştuğumuz gibi saat 15:00 da ebru zülfikaroğlunun ofisine gittim. 5 dakika içinde hazırlanmış ve amelyata girmiştim. . e tabi o bölgeye dokunulması kesilmesi kanaması falan hoş duygular değil. benim hem iki dudak hem klitoris yapıldı.
40 -45 dakika sürdü. sonrasında hiç bir şey yok gibi çıktım kızılayda gezdim evime döndüm. tam döndüm anestezinin etkisi geçti. saat 6 gibi ağrımaya başladı. çok kanlı bir bölge ben de aşırı zayıfım. sanırım kan kaybından bir üşüme geldi. altımda sadece ped vardı. yatmadan batikonlu gaz bezi koydum altıma. ikinci gün sabah kanama neredeyse durmuştu. ağrı ve yanma daha az olmakla beraber devam ediyordu. ped falan koymadım. yumuak bir iç çamaşırı ile 12 saat ayakta durduğum bir gün geçirdim. lahusa kadınlar ya da sünnet olmuş çocuklar gibi yürüdüm ama neyse:)

ilk gece uyumakta zorlanmıştım çünkü buz da koydum. ikinci gece yattım uyudum kesintisiz 10 saat. pazartesi sabah işe gittim. herkes yürüyüşümü farketti tabi. ben de havuzdan mikrop kapmışım dedim. (umarım bi iş ark okumaz bu forumu) bugün çarşamba. tam 4 gün oldu. kanama hala günde 2 3 damla olarak devam ediyor. iki gündür iç çamaşırı da kullanmamaya başladım.çünkü sürtüyor gibi geliyor. korkuyorum. hala hafif paytak yürüyorum ama her geçen gün düzeliyorum. ağrı yanma huzursuzluk falan geçici. görüntü ilk andan beri güzel. hafif şişlik var ama o bile eski halinden çok güzel. ben hiç pişman diilim umarım dikiş izi de kalmaz...

darısı isteyenlern başına... bu arada ebru hn gerçekten çok ilgili...

Arkadaşlar bugün operasyonun üstünden 4 gün geçti. size detaylı olarak anlatayım.
cumartesi daha önceden konuştuğumuz gibi saat 15:00 da ebru zülfikaroğlunun ofisine gittim. 5 dakika içinde hazırlanmış ve amelyata girmiştim. . e tabi o bölgeye dokunulması kesilmesi kanaması falan hoş duygular değil. benim hem iki dudak hem klitoris yapıldı.
40 -45 dakika sürdü. sonrasında hiç bir şey yok gibi çıktım kızılayda gezdim evime döndüm. tam döndüm anestezinin etkisi geçti. saat 6 gibi ağrımaya başladı. çok kanlı bir bölge ben de aşırı zayıfım. sanırım kan kaybından bir üşüme geldi. altımda sadece ped vardı. yatmadan batikonlu gaz bezi koydum altıma. ikinci gün sabah kanama neredeyse durmuştu. ağrı ve yanma daha az olmakla beraber devam ediyordu. ped falan koymadım. yumuak bir iç çamaşırı ile 12 saat ayakta durduğum bir gün geçirdim. lahusa kadınlar ya da sünnet olmuş çocuklar gibi yürüdüm ama neyse:)

ilk gece uyumakta zorlanmıştım çünkü buz da koydum. ikinci gece yattım uyudum kesintisiz 10 saat. pazartesi sabah işe gittim. herkes yürüyüşümü farketti tabi. ben de havuzdan mikrop kapmışım dedim. (umarım bi iş ark okumaz bu forumu) bugün çarşamba. tam 4 gün oldu. kanama hala günde 2 3 damla olarak devam ediyor. iki gündür iç çamaşırı da kullanmamaya başladım.çünkü sürtüyor gibi geliyor. korkuyorum. hala hafif paytak yürüyorum ama her geçen gün düzeliyorum. ağrı yanma huzursuzluk falan geçici. görüntü ilk andan beri güzel. hafif şişlik var ama o bile eski halinden çok güzel. ben hiç pişman diilim umarım dikiş izi de kalmaz...

darısı isteyenlern başına... bu arada ebru hn gerçekten çok ilgili...

ben de 3 gün önce labioplasti oldum fakat şişlikler ve morluklar oluştu.. o kadar şiş ki iç dudaklarım dış dudaklarımla aynı boydalar suan. bu normal bir durum mu içim öyle huzursuz ki.. sanki geçmiyecekmiş gibi geliyor cok korkuyorum

geçmiş olsun arkadasım benim de 5. günüm..şişlikler normal, gerginlik hissi falan cok rahatsız edio evet, tuvalete gitmek ölüm gibi geliyor, ebru hanım bana sadece sabah ve akşam pansuman yap dedi ama ben her tuvalete girdiğimde normal suyla yıkadıktan sonra baticonla siliyorum, biraz yakıo ama rahatlatıo temizliğine cok dikkat etmen gerekiyo, ben ağrılarımdan dolayı 3 gün agrı kesici kullandım sonra bıraktım hala yanmalar kaşıntılar var ama dayanıyorum.inşallah yakın zamanda hepsi geçer

ben de 3 gün önce labioplasti oldum fakat şişlikler ve morluklar oluştu.. o kadar şiş ki iç dudaklarım dış dudaklarımla aynı boydalar suan. bu normal bir durum mu içim öyle huzursuz ki.. sanki geçmiyecekmiş gibi geliyor cok korkuyorum

Merhaba, sislikler normal ama morarma bana cok normal gelmedi. Doktorunuzla konustunuz mu? Buz uyguluyor musunuz?

Merhaba, sislikler normal ama morarma bana cok normal gelmedi. Doktorunuzla konustunuz mu? Buz uyguluyor musunuz?

doktorum bana buz uygulamamı soylememıstı. bugun aradım morlukların normal olabılecegını soyledı ve arnica kremı tavsıye ettı..suanoyle sekılsız ve sıs kı ınanın pısman olmak ve olmamak arasında gidip geliyorummm:KK43:

merhaba,
benim doktorum bir hafta buz uygulamamı önerdi. birinci haftada kontrole gittim bir taraftaki dikişte hala şişlik vardı, yine buz önerdi ve ben gerçekten faydasını gördüm.
kullanımı kolay olduğu için ben aşağıdaki linkte verdiğim üründen kullanıyorum. bu saatte bunu alamazsınız ama evinizde buz vardır. buzları bir buzdolabı poşetine ya da plastik eldivene doldurun. bir kaç kat kağıt havluya sarın, sakın doğrudan uygulamayın. çamaşırınızın üzerine biraz daha bol bir çamaşır giyip buzu iki çamaşır arasına yerleştirin. sabaha kadar kalabilir. serinliğinin gelmesi yeterli, donduracak kadar olması gerekmiyor. tüm gün evdeyseniz eridikçe yenileyerek tüm gün de kullanabilirsiniz. ben ilk bir hafta 24 saat uyguladım. çok faydasını göreceksiniz. hem şişiliğinizin inmesine yardımcı olacak, hem de sızlama ve acımayı azaltacak.

buz uygulamadan nasıl kanamanız olmadı çok şaşırdım. doktorun söylediğine göre o bölge damar açısından çok zenginmiş. normalde de sıcak bir bölge olduğu için damarlar genişleyip kanama yapıyormuş. buz damarların genişlemesini engelleyip hem şişlik hem de kanamayı azaltıyormuş. sanırım sizin morluklarınız da bu yüzden oluştu.

benim 8. günde falan şişliklerim neredeyse normale döndü. moralinizi bozmayın, son halini alması zaman alacak, şu anki hali gibi kalmayacak. ama buzu ihmal etmeyin, çok faydası olacağını düşünüyorum. geçmiş olsun

jel buz torbası:
Nexcare Soğuk-sıcak Kompres Paketleri Küçük Boy | Atlaskamp.com

merhaba,
benim doktorum bir hafta buz uygulamamı önerdi. birinci haftada kontrole gittim bir taraftaki dikişte hala şişlik vardı, yine buz önerdi ve ben gerçekten faydasını gördüm.
kullanımı kolay olduğu için ben aşağıdaki linkte verdiğim üründen kullanıyorum. bu saatte bunu alamazsınız ama evinizde buz vardır. buzları bir buzdolabı poşetine ya da plastik eldivene doldurun. bir kaç kat kağıt havluya sarın, sakın doğrudan uygulamayın. çamaşırınızın üzerine biraz daha bol bir çamaşır giyip buzu iki çamaşır arasına yerleştirin. sabaha kadar kalabilir. serinliğinin gelmesi yeterli, donduracak kadar olması gerekmiyor. tüm gün evdeyseniz eridikçe yenileyerek tüm gün de kullanabilirsiniz. ben ilk bir hafta 24 saat uyguladım. çok faydasını göreceksiniz. hem şişiliğinizin inmesine yardımcı olacak, hem de sızlama ve acımayı azaltacak.

buz uygulamadan nasıl kanamanız olmadı çok şaşırdım. doktorun söylediğine göre o bölge damar açısından çok zenginmiş. normalde de sıcak bir bölge olduğu için damarlar genişleyip kanama yapıyormuş. buz damarların genişlemesini engelleyip hem şişlik hem de kanamayı azaltıyormuş. sanırım sizin morluklarınız da bu yüzden oluştu.

benim 8. günde falan şişliklerim neredeyse normale döndü. moralinizi bozmayın, son halini alması zaman alacak, şu anki hali gibi kalmayacak. ama buzu ihmal etmeyin, çok faydası olacağını düşünüyorum. geçmiş olsun

jel buz torbası:
Nexcare Soğuk-sıcak Kompres Paketleri Küçük Boy | Atlaskamp.com

birazcık olsun içimi rahatlattın .. belki de buzu kullanmadıgım ıcın kanama oldu ve morarma oldu.. şişlikler ise normal.. sonucta suankı hali gibi kalmayacaktır buna ınanmak ıstıyorummm..teşekkr ederim sabredip göreceğimm

merhaba kerr
yazılarının çoğunu okudum atlaşmışsın ameliyat faslını çok geçmiş olsun darısı başıma
benim merakettiğim çok özel olacak ama dudaklarının boyutu ne kadardı bide (yazılışını yanlış yazdım galiba)kritorissin anormall mi normal mi olduğunu ben nasıl anlıcam kimseyede söyleyemiyorum çatlıcam kendi kendimi yiyiroum
yardım eder misin bu konuda yazılarını bekliyorum merakla

X