Labiaplasti olan var mı?

bende ocak ayında olacağım canım planlarda bir değişiklik olmazsa.karar vermiş gibiyim şuanda.sadece ücrette sıkıntı yaşıyorum.gerçi muayene olmadım henüz ama belki bilgin varsa bana yardımcı olabilirsin.

dudaklar haricinde birde klitorisin üzerini örten bir deri var onu kapatıyor tamamen.klitoriste aşırı bir büyüklük falan yok normal ama o deri kapatıyor onu.bu derinin alınması kliteroplasti dediğimiz ameliyatmı? yoksa labioplastiye dahil mi?
klitoris cilt traşlanması deniyor kliteroplastiye ama burda traştan kasıt o derilerin alınması mı?
ikisini birlikte yapıyorlarmışta o deri kliteroplasti ise tabi ki fiyatta değişecek.bu kurcalıyor kafamı,kredi ile halledeceğim çünkü.bu şekilde olursa 3000 i buluyor sanırım.

bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlarda varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Hadi hayirlisi ocaga ne kaldi ki :) umarim her sey sorunsuz ve agrisiz olur. benim klitoriste bir buyukluk olmadigi ve hissizlikten cok korktugum icin klitorise kesinlikle dokunulmamasini istedim ki doktorum zaten gerek olmadigini soyledi. Sen ameliyata alinmadan once nereye gidersen git muayene olacaksin ki (hacettepe de 210 tl.ye muayene olmustum ben), muayene sirasinda doktorun sana ne yapacagini nereyi kesecegini, nereye dokunmayacagini nedenleriyle anlatacak. Hacettepe'de devletin sana sagladigi saglik sigortandan yararlanabiliyorsun ameliyat icin, ama muayene ucreti fixed. Ameliyat icin 700-1000 tl arasi demislerdi.

Bu arada -muayene olmadan- aklina takilan sorular icin baska gorusler almak istersen, doktorsitesi.com'a uye ol. Bu siteye uye bir cok doktor var ve onlara ozelden mesaj attiginda sana donuyorlar hemen. Soruna cevap veriyorlar en azindan, bakmam lazim illa, randevu alin falan degil yani..

anladım canım teşekkür ederim.zaten bendede klitorisin boyutunda bi problem yok sadece içte kalıyo deri üzerini kapadı sonradan oldu oda.bakalım regl dönemim başlamadı,o olsun bitsin gideceğim hemen.teşekkürler sanada kolay gelsin.

Canim, bizde subatin son salisi diye randevulastik. Sen dedigin gibi bu ay icinde yaprtirisan, haber ver lutfen. Ben ameliyata giderken sen iyilesmissin olacaksin insallah

doll sana nasıl ulaşabiliim yeni geldim aranıza

ayy çok kötü bişi benimde böle bi sorunum var geçenlerde ağda yaptırırken kadın şişlikmi var buranda die sormazmı nasıl bozuldum anlatamam ne şişliği onlarbenim fazlalıktan kıvrılan içdudaklarım

herkese çok geçmiş olsun bu durum bende de var ve merak ettiğim bazı konular var

1-evlilikte sorun olur mu

2-doğum anında sorun olur mu

ben artık estetikliğini dert etmiyorum Allah böyle yaratmış böyle uygun görmüş diyorum ama evli olmadığım için bu sorular kafamı kurcalıyo biraz

ben 3 yıllık evliyım.bi sorun yaşamadım.doğum yapmadım ama doktorlara gitmeye cekiniyorum.amaliyat olmak en güzeli.evli olunca ister istemez utanırsın.

esrax,

evlisin madem, 6 ayda bir doktora gitmelisin. Pop-smear (simir diye okunuyor) testlerini yaptir mutlaka.

Herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu. Küçüklüğümden beri hep rahatsızdım iç dudaklarımın uzun olmasından. İlk defa Cosmopolitan dergisinde haberim olmuştu bu estetik ameliyattan. 10-15 yıl önceydi, daha o zamanlar girmişti bu fikir aklıma. Bir süredir işsizdim bir türlü olamadım ameliyatı. Şimdi işe girdim biran önce olmak istiyorum ameliyatı. Erkek arkadaşımın bu halini görmesini hiç istemiyorum. Son zamanlarda acayip taktım bu konuyu kafama. Hem hijyen açısından hem de cinsel ilişki açısından sorun yaratıyor. Forumlarda iki isim öne çıkıyor; Aylin Karanlık ve Pelin İlbeyi. İkisine de ön bilgi almak için mesaj attım sağolsun ikisi de hemen cevapladı. Aylin hanım estetik cerrah 2500-3000 TL arası bir fiyat verdi, Pelin Hanım Jinekolog 1500 TL fiyat verdi. İkisi arasında çok büyük bir fark var. Pelin Hanım şu an için daha uygun geliyor yeri de bana daha yakın. Ama arada fiyat farkı gibi sonucu etkileyecek bir fark çıkmaz diye umuyorum.

Kızlar çocukluğumdan beri kafaya taktığım bir durum ancak eşim durumdan memnun olduğunu,abarttığımı söylüyor.Bana kalsa labioplasti olurdum...Ama şimdi olsam evlilğim kötü etkilenir.
Cinsel hayatımda gayet yolunda olduğu için eşimin üzerine gitmiyorum,ikna edebilmek için.

pardon bişey sorabilr miyim ?bu testler evli olduğu için mi yoksa şekil bozukluğu için mi ?

Son düzenleme:
pardon bişey sorabilr miyim ?bu testler evli olduğu için mi yoksa şekil bozukluğu için mi ?
evli oldugu icin empatik.şekil buzukluguyla alakası oldugunu sanmıyorum.arkadaş bana niye öyle yazmış onu da bilmiyorum.ama iyi bişey tabiki o testleri yaptırmak.

sevgili empatik,

kizlik zarina zarar verebilecek nitelikte oldugu icin genelde evlendikten sonra yapiliyor. firca ve oamuklu bir cop ile kultur aliniyor vajina'dan. Sonra o kultur teste gonderiliyor. Rahim agzi ve vajinadaki hucreler kontrol ediliyor, kanser riskine karsi. Enfeksiyon olup olmadigi da test ediliyor simir testi ile. Amac rahim agzi ve rahim kanserine karsi tedbir almak.

evli oldugu icin empatik.şekil buzukluguyla alakası oldugunu sanmıyorum.arkadaş bana niye öyle yazmış onu da bilmiyorum.ama iyi bişey tabiki o testleri yaptırmak.

Sevgili Esrax,

"dogum yapmadim ama doktorlara gitmeye cekiniyorum" yazmistin. Bende nedense kadin-dogum doktoruna da gidemedigin hissi uyandi. Kusura bakma lutfen.
bende labio minorler yuzunden doktora gitmeye cok cekinirdim, evli de degildim o zaman. Annem sagolsun, evli olmasanda yapilacak testler var, kontrollere gotureyim seni der dururdu. Ben hep reddettim ve bi gun az kalsin oluyordum. yumurtaligim kistlerden ters donmus o derece!
bi an kendimle baglanti kurup korktum sanirim. Isine karismak gibi bir dusuncem yoktu, lutfen kusura bakma

arkadaşım ne kurusu dogru bişey söylemişin.ben bulundugum yerde iki defa özele gittim.labiaplasti icin.ortaokulda degiştigini farkettim.cok utandım.doktor bişey yok dedi bana.sonra ankada özel bi kadın doğumcuya gittim.kadın bi bagardı bi bagardı bana anatol bölge öyle deyip.şaşırdım kaldım.normald öyle olmadgını biliyorum ama doktor niye bana söyledi.anneme acılamadım.bundan 8 yıl önce gittim ben ankaraya.hala böyle bi amaliyat varmış ama benim haberim yoktu.

ben bu ameliyatı ankarada süleyman eserdağa oldum sonuçtanda çok memnunum yaptırmak isteyenler hiç düşünmeyin sıkıntılı bi operasyon değil benm 14.günüm ve herşey normal kot pantolonumuda giyiyorum rahat oturup kalkabiliyorumda yürümede hiçbi sıkıntı yok sadece ilk gece sızı oluyor ki oda katlanılmayacak gibi bişey değil.yaptırmak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeyin.

cok gecmiş olsun.acaba fiyat konusunda bilgi verebilirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…