anladım canım teşekkür ederim.zaten bendede klitorisin boyutunda bi problem yok sadece içte kalıyo deri üzerini kapadı sonradan oldu oda.bakalım regl dönemim başlamadı,o olsun bitsin gideceğim hemen.teşekkürler sanada kolay gelsin.
esrax,
evlisin madem, 6 ayda bir doktora gitmelisin. Pop-smear (simir diye okunuyor) testlerini yaptir mutlaka.
evli oldugu icin empatik.şekil buzukluguyla alakası oldugunu sanmıyorum.arkadaş bana niye öyle yazmış onu da bilmiyorum.ama iyi bişey tabiki o testleri yaptırmak.pardon bişey sorabilr miyim ?bu testler evli olduğu için mi yoksa şekil bozukluğu için mi ?
evli oldugu icin empatik.şekil buzukluguyla alakası oldugunu sanmıyorum.arkadaş bana niye öyle yazmış onu da bilmiyorum.ama iyi bişey tabiki o testleri yaptırmak.
Sevgili Esrax,
"dogum yapmadim ama doktorlara gitmeye cekiniyorum" yazmistin. Bende nedense kadin-dogum doktoruna da gidemedigin hissi uyandi. Kusura bakma lutfen.
bende labio minorler yuzunden doktora gitmeye cok cekinirdim, evli de degildim o zaman. Annem sagolsun, evli olmasanda yapilacak testler var, kontrollere gotureyim seni der dururdu. Ben hep reddettim ve bi gun az kalsin oluyordum. yumurtaligim kistlerden ters donmus o derece!
bi an kendimle baglanti kurup korktum sanirim. Isine karismak gibi bir dusuncem yoktu, lutfen kusura bakma