Labiaplasti olan var mı?

cok gecmiş olsun.acaba fiyat konusunda bilgi verebilirmisin.

çok teşekkür ederim.ama fiyat konusunda verdiğim bilgi ne kadar aydınlatıcı olur bilmiyorum.bana uygulanan operasyonla sizinki bir olmayabilir,o nedenle fiyat konusunda şaşırtıcı olmak istemem.birde Süleyman bey fiyat konusunda zaten yardımcı oluyor.:KK34:

1800-3500 tl arasında değişiyor arkadaşlar kesin ve net fiyatlar bunlar

evet o fiyatlar arası.ama bu işin para kısmını düşünmeyin derim ben sadece güvendiğiniz biyere olun yoksa diğer türlü geri dönüşü olmayan bi sorun olabilir.kime nereye yaptırıcaksanız çok iyi araştırın.ha bana sorarsanız hiç araştırmadım olmaya karar verdim ve bi merkeze gittim oldum hepsi 3 gün içinde gelişti ama sanrıım şanslıyım sonuçlar çok iyi:)

Herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu. Küçüklüğümden beri hep rahatsızdım iç dudaklarımın uzun olmasından. İlk defa Cosmopolitan dergisinde haberim olmuştu bu estetik ameliyattan. 10-15 yıl önceydi, daha o zamanlar girmişti bu fikir aklıma. Bir süredir işsizdim bir türlü olamadım ameliyatı. Şimdi işe girdim biran önce olmak istiyorum ameliyatı. Erkek arkadaşımın bu halini görmesini hiç istemiyorum. Son zamanlarda acayip taktım bu konuyu kafama. Hem hijyen açısından hem de cinsel ilişki açısından sorun yaratıyor. Forumlarda iki isim öne çıkıyor; Aylin Karanlık ve Pelin İlbeyi. İkisine de ön bilgi almak için mesaj attım sağolsun ikisi de hemen cevapladı. Aylin hanım estetik cerrah 2500-3000 TL arası bir fiyat verdi, Pelin Hanım Jinekolog 1500 TL fiyat verdi. İkisi arasında çok büyük bir fark var. Pelin Hanım şu an için daha uygun geliyor yeri de bana daha yakın. Ama arada fiyat farkı gibi sonucu etkileyecek bir fark çıkmaz diye umuyorum.

Canım benim bana kalırsa maliyeti en son düşün, önemli olan sonuçç!!! Bence bu ameliyat Estetik ve Plastik Cerrahinin işi Çünkü bende yaptırdım sonuçtan çok memnunum, tavsiye ederim Dr.Bülent Cihantimur diyorum kesinlikle,,

Herkese merhabalar. O cook uzun suren bekleyisim sonunda bugun sabah saat 11:00 de labioplasti operasyonu gecirdim. Su anda cok az bir kanamam ve cok az agrim var.

Hacettepe Universitesi'nde Figen Hoca yapti ameliyatimi. Muayene surecini yazmistim. Dun kan tahlillerim yapildi, gogus rontgenim cekildi. Bgun sabah anesteziden onay aldim ve direk ameliyathaneye gonderildim.

Lokal anestezi istedim, Hocamda sagolsun lokal anestezi ignelerinde canim yanmasin diye sedasyon (sakinlestirici) istedi. Zaten cok hassasimdir sakinlestiricilere, hic bir sey hissetmedim.

Ameliyat sonrasi, kendim giyindim. Parka kadar yurudum. Baticon ve agri kesici verdiler. Cuma gunu kontrole kadar banyo yapmam yasak. Her tuvalet sonrasi baticon'la temizleyecegim. Buz kompresine gerek olmadigini soylediler.

Eve geldigimde de cok iyiydim. Ilaclarin etkisi bitince agri hissetmeye basladim. Aman aman bir agri degil. Ama biraz once, verdikleri ilaclarin etkisinden olabilir midem cok bulandi, simdi uzaniyorum gayet iyiyim.

Cuma kontrolden sonra yazarim yine...

nasıl oldun..bakıyorum bişeyler yazmışmı diye seni..nasıl hissediyorsun?

esrax;

cok tesekkurler. bugun kontrolum vardi. Hocam sagolsun kendi yapti pansumani. Sislik var onun normal oldugunu soyledi. Banyo yasagim kalkti :)) Batticon'lu suyla pansumana devam..
Beni rahatsiz eden hic bir durum yok. Evet yavas yuruyorum, cok esnek hareket edemiyorum ama ameliyattan beri agri kesici bile kullanmadim. Bol da olsa ic camasiri giyebiliyorum ilk gunden beri. Bacaklarimin arasinda yastikla uyuyorum. Ozetle cok iyiyim :nazar: Ilk iki gun cok az kanama vardi ama artik hic bir sey kalmadi.
2 hafta sonra bir kontrole daha gidecegim ki umuyoruz o zamana sislikler kalmayacak ve dikisler dokulmeye baslamis olacak.
darisi ameliyat olacak herkese :KK71:

esrax;

cok tesekkurler. bugun kontrolum vardi. Hocam sagolsun kendi yapti pansumani. Sislik var onun normal oldugunu soyledi. Banyo yasagim kalkti :)) Batticon'lu suyla pansumana devam..
Beni rahatsiz eden hic bir durum yok. Evet yavas yuruyorum, cok esnek hareket edemiyorum ama ameliyattan beri agri kesici bile kullanmadim. Bol da olsa ic camasiri giyebiliyorum ilk gunden beri. Bacaklarimin arasinda yastikla uyuyorum. Ozetle cok iyiyim :nazar: Ilk iki gun cok az kanama vardi ama artik hic bir sey kalmadi.
2 hafta sonra bir kontrole daha gidecegim ki umuyoruz o zamana sislikler kalmayacak ve dikisler dokulmeye baslamis olacak.

Geçmiş olsun....Sonuçtan memnun olmana çok sevindim.Umarım ben de yaptırabilirim bigün.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza katılma fırsatı anca buldum daha doğrusu cesareti..25 yaşındayım ve 7 ay sonra evlenicem :KK43: okadar mutsuzum ki çook çirkin vajinamdaki küçük dudaklar bunun için para biriktirdim aylardır..evlenmeden halletmem lazım size sorum kocaeli de yaptıran varmı bu operasyonu birde özel sağlık sigortası karşılarmı???

LÜTFEN bana cvp verin çokkk dua ederim sizeee :44:

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza katılma fırsatı anca buldum daha doğrusu cesareti..25 yaşındayım ve 7 ay sonra evlenicem :KK43: okadar mutsuzum ki çook çirkin vajinamdaki küçük dudaklar bunun için para biriktirdim aylardır..evlenmeden halletmem lazım size sorum kocaeli de yaptıran varmı bu operasyonu birde özel sağlık sigortası karşılarmı???

LÜTFEN bana cvp verin çokkk dua ederim sizeee :44:

Ben de yaptırmadım ama çoook istiyorum.Bence İstanbul a yakın olduğun için Aylin karanlık a yaptırmalısın.Aynı gün evine dönebilirmişsin.Ben İzmirde yaşıyorum.Fırsatını bulunca ben de hemen Aylin hanıma yaptırıcam.İstersen internetten mail adresini bul ,bi mail at. hemen geri dönüyor. Bildiğim kadarıyla özel sağlık sigortası karşılamıyor bu ameliyatı.

esrax;

yazdıklarınla cok iyi oldugunu düşünüyorum.cok sevindim gercekten.herşey yolunda gittigi icinn.dedigin gibi darısı olamanyaların başına.daha cok cok iyi olursun inşallah.ve bizlerle paylaştığın icin saol.bi arkadaş site adı paylaşmış,o siteyi seninde incelemeni ve bana düşüncelerini yazmanı istiyorum.yeni gecirdin amalıyatını ne hissettigini bilmek istiyorum.site adı sexylabia.

bs35 saol canım dediğin gibi istanbula yakın olduğum için orayı düşünebilirim.
umarım sende yaptırırsın kurtuluruz şu dertten yaa :KK43: wallahi içime dert oldu

esrax;

çok geömiş olsuuuun senin adına çok sevindim gerçekten sana özeldende msj atmıştım smyr adıyla isim değişikliği yaptım artık çzel yazamıyorum niyeyse.nasılsın şimdi dikişlerin duruyo sanırım inşallah dahada iyi olursun ve iyileşme sürecinde çook hızlı geçer inşallaaaaah.şu an bişey belli dğeildir gerçi ama ilk görüntüden sonra nası hissediyosun? bide klitorise dokunmuşlarmıydı sende ameliyata kaç kişi giriyo kalabalık olmuyo demii:KK17::KK17:
eğer gidebilirsem senden cesaretle figen hanıma gitmek istiyorum bende ama kendi doktorum ısrarla vazgeçiriyo beni ameliyattan evlendikten sonra yaptır illa yaptıracaksan diyo ama ben kendimle barışamıyoruum:KK20:

çok geömiş olsuuuun senin adına çok sevindim gerçekten sana özeldende msj atmıştım smyr adıyla isim değişikliği yaptım artık çzel yazamıyorum niyeyse.nasılsın şimdi dikişlerin duruyo sanırım inşallah dahada iyi olursun ve iyileşme sürecinde çook hızlı geçer inşallaaaaah.şu an bişey belli dğeildir gerçi ama ilk görüntüden sonra nası hissediyosun? bide klitorise dokunmuşlarmıydı sende ameliyata kaç kişi giriyo kalabalık olmuyo demii:KK17::KK17:
eğer gidebilirsem senden cesaretle figen hanıma gitmek istiyorum bende ama kendi doktorum ısrarla vazgeçiriyo beni ameliyattan evlendikten sonra yaptır illa yaptıracaksan diyo ama ben kendimle barışamıyoruum:KK20:

Cok tesekkurler. Evet dikislerim hala benimle. Sol ic dudak operasyon gecirdi, baya boylu boyunca dikis var. 15 gun icinde duser demislerdi. Bgun tam bir hafta oldu :KK66:
Sislik var hala, dedigin gibi son goruntu ne olacak bilmiyorum ama cok mutluyum.
Klitorise dokunmadilar. Ameliyatta Figen Hoca, iki hemsire ve bolumden bir doktor (hocanin asistani olabilir) vardi. Walla o kadar buyuk bir ozguven duygusu vardi ki bende, 20 kisi girseydi de cok rahat olurdum sanirim. Cunku dusundugum tek sey mutlu olacagimdi.
Darisi sana ve isteyen herkese olur umarim. Seni her halinle seven, kusur olarak nitelendirdiklerimizle kabul edip saygi gosteren biriyle evlenirsin INSALLAH. Benim esim labio minor sorununu hic problem yapmadi, hep onun icin bir sorun olmadigini soyledi durdu. Ameliyati da sadece ben cok istiyorum diye destekledi. Ama ne yalan soyleyim kendim icin yaptirdim ben bu ameliyati.
Umarim her sey gonlunce olur.

yazdıklarınla cok iyi oldugunu düşünüyorum.cok sevindim gercekten.herşey yolunda gittigi icinn.dedigin gibi darısı olamanyaların başına.daha cok cok iyi olursun inşallah.ve bizlerle paylaştığın icin saol.bi arkadaş site adı paylaşmış,o siteyi seninde incelemeni ve bana düşüncelerini yazmanı istiyorum.yeni gecirdin amalıyatını ne hissettigini bilmek istiyorum.site adı sexylabia.

Esrax,

Dikislerim ve sisliklerim hala var. Fazla bir sey anlayamiyorum simdi ama bu hali bile beni mutlu ediyor. Siteye baktim. Buyuk labio minorleriyle yasamak isteyen ve kendileriyle o halde bile barisik olanlar icin cok guzel bir site aslinda. Ama ben o siteyi ameliyattan 1 gun oncede 5 sene once de gormus olsaydim fikrim degismezdi. Kesinlikle sadece kendi gorusum tabi ki. Buyuk ic dudaklari sexy, saglikli, estetik bulanlarda vardir muhakkak, ben sadece onlardan biri olamadim.
Seninle daha oncede konusmustuk, esim de hic rahatsiz olmadi ama ben simdi rahatlayabildim :KK66:

Her sey gonlunce olsun...

bayanlar aylin karanlık bayındırlık tıp merkezindemi yapıyor ameliyatlarını??bugün sekreteri ile görüştüm dee yaptıran arkadaşlar nerde oldularr??*

Son düzenleme:
bayanlar aylin karanlık bayındır tıp merkezindemi yapıyor ameliyatlarını??bugün sekreteri ile görüştüm dee yaptıran arkadaşlar nerde oldularr?

Arkadaşlar...Ankarada güvenebileceğim bir doktor arıyorum...labioplasti istiyorum...sol iç dudak daha büyük simetrik değil...mutlaka özelde istiyorum...önereceğiniz kim var...bayan doktor olsun istiyorum...internetde Op Dr Ebru Zülfikaroğlunu gördüm...bana hemen yazabilir misiniz çok kısa sürem var.Şu anda ondan randevu almak istiyorum. ama sizin başka öneriniz kim var artık bundan bir an önce kurtulmak istiyorum da:85::85:

labioplasti olan ve üzerinden zaman gecen arkadaslara birsey sormak istiyorum....ben labiplasti olalı 7 ay oldu ama hala ameliyat izi var...buradan okuyorum iz kalmıyor diolar ama bende bariz olmasada belli oluyor ve moralimi cok bozuyor...acaba zamanla düzelirmi?...tam olrak iyileşme süreci nekadar?...yardım lutfen...

X