heyecandan paylaşma ihtiyacı hissettim hemen, aynı sorunu çoook küçük yaşlarda annemin farketmesiyle takıntı haline getirmiş biri olarakSanırım tıp fakültelerinin tamamında bu işlem yapılıyor. Şu an 19 mayıs tıp fak. inceliyorum gerçekten doğuştan anomali olarak geçiyor, çok sevindim inşallah herkes kurtulr; ben 2 yıllık evliyim ve inanın eşime utancımdan hala çıplak görünemiyorum. Her ne kadar eşim şimdiye dek tek kelime etmese de, estetik bir yana, artık özgüvenimi yitirdim Tek çekincem, maddi kaygılarla tıp fakültesi düşünürken, acaba özelin daha mı iyi olacağı... kararsızım. bu ameliyatı tıp fakültesinde sanırım bir tek kuzeyoshan yaptırdı takip ettiğim kadarıyla. Başka dneyimleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsa çok sevineceğim. hepimizi Allah kurtarsıneyvahedigeldismile
canım ameliyat olduğum dışardan belli değil.gayet doğal.sadece bir yerde minik bir sorun var labialarda değil.etim labiayla dış dudak arasında biyerde biraz kıvrım ama olmadan öncede orası öyleydi.yani sorun bile edilecek bir şey asla değil.hatta doktorum bana gel kafana takma orayıda düzeltelim dedi.ben bir daha kesme dikme uğraşmak istemedim.yoksa ücret almadan yapacaktı.görüntü estetik.sağlık sorunları da ortadan kalktı.fazlada kurcalamamak lazım.
Caravane yardımın için teşekkür edrim.a.s.Senden aldığım motiveyle Aylin Hna mail attım hemen döndü,çok şaşırdım.2000 TL. olucakmış."Otobüsle dönmen sorun olabilir fakat uçakla dönebilirsin" dedi.Ona yaptırmayı çook istiyorum çünkü herkes ondan çok memnun.Bayan olması ayrı bi avantaj. Keşke İzmir'de de iyi bi doktor bulabilsemmm....Çook kararsızım!!!!:sm_confused:
canım senin klitorisine herhangi bi işlem yaptımı yoksa sadece iç dudaklarınımı kesti?
Banamı sordun bilmiyorum ama cevapvereyim..Benim müdahale yapılmış gibi görünmüyodu bana aradım yaptığını etrafındaki deriyi aldığını söyledi..Şuan şişlikten dolayı öyle görünür dedi düzelcekmiş bi süe sonra..Bende ne zaman düzelcek diye bekliyorum sabırsızlıkla
rica ederim cnm, evet Aylin hanıma oldum..Yalnız bu forum sayesinde Aylin Hanımın hasta sayısı tavan yaptı bence, kalitenin reklamı kendiliğnden oluyor anlaşılandelikafaduldenayy çok tşk ederim cnm ya.inşallah en kısa zamanda düzelir.aylin karanlığamı ameliyat oldun tatlım?
Bende sabıssızlıkla görüntünün düzeleceği zamanı bekliyorum ama sen söyleyince benimkide böyle kalacak diye korktum..Benimde şu an dediğin yer kıvrım, klitorisin tam yanından aşağı kadar 3. bir labia var gibi, doktorum düzelecek dedi inş öyle olur..Olmazsa bende tekrar cesaret edemem heraldebilmiyorumkismile gerçi her türlü eski halinden iyidir
Bende düzelecek diye bekliyorum heyecanla..Yalnız seninde başta benim tarif ettiğim gibi mi olmuştu benim şu an 3 dudak var resmen şiş mi değilmi anlamıyorumkihayır orası öyle kalmıyor şişler tamamen iniyor.ama işte bazen kişinin derisinden operasyondan farkedebilir.çok kötü mü hiç değil ama var yine de bir kıvrımlık ama önemli bile değil.eski haline göre mükemmel.takmıyorum bile.ben o kadar düzeleceğini hayal bile edemezdim.
Bende düzelecek diye bekliyorum heyecanla..Yalnız seninde başta benim tarif ettiğim gibi mi olmuştu benim şu an 3 dudak var resmen şiş mi değilmi anlamıyorumkiBide ayıptır söylemesi idrar yaparken yana sıçrıyor sende böyle sorunlar olmuşmuydu?
Cnm çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattınki anlatamam..İnsan tecrübe yaşayan birinden dinleyince daha rahat ediyor yoksa doktoruma çok güveniyorum Allah için hiç korktuğum gibi olmadı ameliyay sonrası..Forumda tecrübelerini paylaşan arkadaşları okudukça iyi ki Aylin Hanıma yaptırmışım diyorum..evet aynen öyleydi sanki her iki yanda da üç dudak var gibiydi zaten görünce şok geçirdim eyvah ya böyle kalırsa naparım dedim olduğuma pişman oldum hemen doktor hanımı aradım.ve evet idrar yaparken etrafa sıçrıyordu fişek gibi fırlıyordu ama bi on-on beş güne kadar hiçbiri kalmayacak.ne o şişlikler ne de idrar sıçraması asla kalmayacak.rahat ol.
psikoljim bozuldu sevgili kadınlar labioplasti amaliyatı sonrası cinsel hayatım son buldu.çokmu şansızım çok kötü bi doktormuş burda okuduklarımdan sonra yaşadıklarıma bir kez daha aglıyorum lütfen bana yardım edin ii bi doktor önerin ben ne yapıcam ne yapmalıyım kimse aptalık edip bu ameliyatı olmasın en azından benim oldugum doktora olmasın çok ii araştırsınlar