Labiaplasti olan var mı?

tüm destek ve bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler.
ameliyatı ankarada yapmış olanlar acaba doktor ismi tavsiyesinde bulunabilirler mi ?
ankarada bu işlem için en güvenilir isim var mı ?

bir sorumda ;
regl dönemini nasıl ayarladınız ?
benim reglin ilk günü çok fazla sancım oluyor 2 apranax içmeden düzelemiyorum.
bu ameliyatı hangi aralığıa getirmek lazım, regl dönemi etkiler mi ? hem ağrı hem de enfeksyon ve temizlik açısından ?

doğum sonrası hemne yapılabiliyor mubilen var mı acaba?

Canım ya yanlışsa şimdiden özür ama belinay diye biri vardı hymen operasyonu geçirmişti o senmisin ve sensen bana yardımcı olurmusun şimdiden sağol

antalyada yaptıran kimse varmı varsa detaylı bilgi verebilirmi arkadaşlar

psikoljim bozuldu sevgili kadınlar labioplasti amaliyatı sonrası cinsel hayatım son buldu.çokmu şansızım çok kötü bi doktormuş burda okuduklarımdan sonra yaşadıklarıma bir kez daha aglıyorum lütfen bana yardım edin ii bi doktor önerin ben ne yapıcam ne yapmalıyım kimse aptalık edip bu ameliyatı olmasın en azından benim oldugum doktora olmasın çok ii araştırsınlar

Merhaba canım...
Bende kayseride oturuyorum ve bu ameliyatı yaptırmayı düsünüyorum.Nette arastırdım,kayseride bir estetik cerrahı oldugunu ögrendim.Sen hangi dktorda ameliyat oldun?bu benim icin cok önemli,kurtulmaya calısırken daha büyük bi hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum.Doktorun ismi neydi?

arkadaşlar bende bu ameliyatı yeşim yerçoka oldum geçen yaz. ben de doktorumdan çok memnunum.ameliyattan sonra sağ dudakta hafif bir şişlik kalmıştı. onu da lazer traşlama denen bir yöntemle düzeltti. ama tabi ikinci operasyon küçük bir işlemdi. öyle ameliyat kadar ağrı yapmadı.

Şu anki sonuçtan memnun musun? Yani iyi ki yaptırmışım diyo musun? Çünkü bazı pişman olan arkadaşlar da var da.
Bi de dışardan görüntü nasıl?Nasıl sorsam????:82:Yani herşey derli toplu içerde mi?:26:

bende lapioplasti ameliyatı oldum arkadaslar ama sonuc cok kotu benım bır dudak sorunluydu uzundu sadece ama dıkıslerım tutmadı ızı kaldı sıslık duruyor hala burus burus :KK50:şimdi ankaraya gıdecegım allah ızın verırse süleyman eserdag ile konustum o düzeltebilecegini soyledı tekrar kesilecek bu defa ıkı tarafıda ıns ıyı olurr bu kez son hakkım cunkü kesilecek bır yer kalmaz buda olmazsaa :/ ben unıversıte hastanesınde olmustum bu arada .....ozel bır bolge bence ozel bır doktora basvurun sızde deneyımlı .....

kızlar yazıları baştan sona okudum hemen hemen hepimizde bi korku var haklı olarak bende de vardı bi kararlılıkla gidip yaptırdım labioblasimi aslında herkesn dediği gibi operasyon korkulcak bişey değilmiş acı ağrı hissetmiyorsun ama ben sonrasının biraz sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. yada herkeste öyle mi merak ediyorum şu an tam 8. günü dikişlerim doktorumun dediği gibi düşmeye başladı yalnız sadece bir tanesi:S dikişler iyice sertleşti ve etime batıyorlar üstüne bir de regl oldum cabası hala sünnet olmuş gibi yürüyorum ve herşeye cok dikkat etmeme rağmen hala şişlik var üstelik benimki tek taraflıydı iki taraflı olanları düşünemiyorum bile... biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama bu acılarım ne zaman sona ercek lütfen yardımcı olun :KK43:

benımkıde tek taraflıydı aynı senınkı gıbı cnm dıkıs ızı kaldı sıslık te kaldııı:2:

:84:dr yesım yercok denız ıscen ve suleyman eserdg kararsız kaldım hangısı ne gıtsem :95:

Ben yaptırmadım ama Aylin karanlıktan bahsetmemene çok şaşırdım.Ben de çok istiyorum .Tek tercihim de aylin karanlık olur siteden okuduğum kadarıyla fakat İzmir de olduğum için çook zor.Bence Aylin karanlık' ı da bi düşün. Hatta düşünme direk git, yaptır, kurtul.

kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum.küçükken sırf bu yüzden evlenmicem diyodum.sonra evlemk istediğim biriyle karşılaştım.ve yaza evlenmek istiyorum.ben sırf bu nedenden ne yazpcam bilmiyorum.:KK43:
bikaç yıldır bu sitede yazılanları takip ediyorum.hem maliyet hem acı hemde aileme söylemeye utandığımdan bu vakte kadar teşebbüste bulunamadım.şimdi aklımda 3 doktor adı var (kesinlikle bayan doktor olmalı)aylin karanlık , pelin ilbeyi , yeşim yerçok .tavsiyelerinizi bekliyorum bu ameliyatı olanlar lütfen cevap yazın .çok mutsuz sürekli bu sorun aklımda. hı bide lokal anesteside hissediliyomu

merhaba. 4 gun once genel anesteziyle labioplasti ameliyati oldum.ic dudaklarimin ikisinide kucultturdum.suan iyilesme surecinde oldugum icin nasil oldugunu fazla anlayamadim fakat simdiden eskisinden cok daha iyi gorunuyor.anestezi etkisi gectikten sonra ilk 2 gunum agrili gecti birazda pisman olmustum fakat sonrasinda sadece sizlama kaldi.tuvaletimi yaparken hicbir yanma olmuyor o konuda cok rahat.sonrasinda batikonla temizlerken hafif bir yanma oluyor ama dayanilmayacak gibi degil. suan tam oturamiyorum ama gayet iyiyim,keske daha onceden yaptirsaymisim diyorum,her baktiginda begenmemeye degmezmis:KK16: sorulariniz olursa sewerek cewaplarim.

merhaba. 4 gun once genel anesteziyle labioplasti ameliyati oldum.ic dudaklarimin ikisinide kucultturdum.suan iyilesme surecinde oldugum icin nasil oldugunu fazla anlayamadim fakat simdiden eskisinden cok daha iyi gorunuyor.anestezi etkisi gectikten sonra ilk 2 gunum agrili gecti birazda pisman olmustum fakat sonrasinda sadece sizlama kaldi.tuvaletimi yaparken hicbir yanma olmuyor o konuda cok rahat.sonrasinda batikonla temizlerken hafif bir yanma oluyor ama dayanilmayacak gibi degil. suan tam oturamiyorum ama gayet iyiyim,keske daha onceden yaptirsaymisim diyorum,her baktiginda begenmemeye degmezmis:KK16: sorulariniz olursa sewerek cewaplarim.

Canım çook geçmiş olsun.Bi sakıncası yoksa ameliyatını nerede ve kime yaptırdığını öğrenebilir miyim?

geçmiş olsun öncelikle ben dersanede öğretmenim izin alamam 2 günlük bi tatil sonrasında işe gidebilirmiyim sence.ne kadar ameliyat oldun?bişey daha merak ediyorum:özel sağlık sigortası karşılıyormu bilgisi olan varsa yazarmı

tesekkur ederim..ameliyati newra topalismailogluna yaptirdim.internette kendi sitesindende gorebilirsiniz bu ameliyatla ilgili bilgileri..yeri istanbul sislide.kendisi daha oncedende doktorumdu benim.tavsiye ederim

tesekkur ederim..ben ogrenciyim persembe gunu ameliyat oldum ancak daha bugun oturabildim .ama yinede okula gidemedim cunku yuruyup otururken cok rahat degilim henuz.fakat arkama dogru yaslandigimda yada uzandigimda hicbirsey hissetmiyorum agri falan yok yani...
ilk 2 gun sizlama we agri oldu ama kesinlikle dayanilmayacak gibi degildi.biraz kanda siziyor.her tuvaletimden sonra pansuman yaptim batikonla ,hala daha yapiyorum .we ozellikle orkid degil gazli bezi pamuga sarip o sekilde koyuyorum bu iyilesme surecini hizlandiriyor we mantar olusumunu engelliyor,yaptirirsaniz bunlara dikkat edin.
2 bin liraya oldum ameliyati,benimde ozel saglik sigortam wardi ama doktora sormadim bile hic cunku bu ozele giriyor estetik sonucta diye dusunuyorum.oylede duymustum ama yinede siz sorun..umarim bir firsat bulup yaptirirsiniz ben cok mutluyum bu sikintidan kurtuldugum icin.

merhaba bayanlar ya lütfen bana da yardımcı olurmusunuz? ben ankara da yaşıyorum ve burada ameliyat olacağım fakat süleyman bey dışındaki doktorlar hep istanbulda.ankara da ameliyat olan ve memnun kalan var mı?hangi doktora gitmeliyim sizce.birde ameliyat sonrasında şunu merak ediyorum deriler kesilirken sonuçta sinirlerde kesiliyor.farklı ameliyatlar olanlar o bölgelerde hissizlikten bahsediyorlar.bu ameliyatta da öyle bir durum varmı?

merhaba bayanlar ya lütfen bana da yardımcı olurmusunuz? ben ankara da yaşıyorum ve burada ameliyat olacağım fakat süleyman bey dışındaki doktorlar hep istanbulda.ankara da ameliyat olan ve memnun kalan var mı?hangi doktora gitmeliyim sizce.birde ameliyat sonrasında şunu merak ediyorum deriler kesilirken sonuçta sinirlerde kesiliyor.farklı ameliyatlar olanlar o bölgelerde hissizlikten bahsediyorlar.bu ameliyatta da öyle bir durum varmı?

Sevgili doll,

Ben ameliyata karar verdigim halde zaman ve mekan sorunu yuzunden ameliyat olamadim. Hacettepe Uni'den Figen Hoca'yla gorusmustum Mayis 2010da. Subat sonu gibi olmayi dusunuyorum. Formada 'Pink' isimli bir arkadasa da soylemistim: ben ameliyat olana kadar bir sey bulamazsaniz, ben detaylariyla bilgi veririm size.

Soruna gelince: Hissizlik konusunu 3 farkli doktora sordum. Hepsi de" İç dudakların kesilen kısımlarında çok fazla sinir hücresi olmasına rağmen labioplasti operasyonu sonrasında kalan kısımlarda duyu ve his devam eder, zaten orgazm yoğunlukla klitoristen gerçekleştiği ve klitorise dokunulmadığı için cinsel hayatınız etkilenmez" cevabini verdi. Bu formda da ameliyatinin cinsel hayatini olumsuz etkileyen bir kisi gordum ki doktordan kaynaklandigini soyluyordu.

Bir kucuk not daha ve umarim kendiside okur da bize yardimci olur: kuzeyorhon isimli arkadas Figen Hoca'ya ameliyat olmustu. Ozelden mesaj atma hakkim olmadigi icin mesaj atip ayrinti soramiyorum. Ozel mesaj hakkin varsa ona sormayi deneyebilirsin.

Saygilar

X