- 1 Şubat 2011
- 8
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
cok gecmiş olsun.acaba fiyat konusunda bilgi verebilirmisin.
Herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu. Küçüklüğümden beri hep rahatsızdım iç dudaklarımın uzun olmasından. İlk defa Cosmopolitan dergisinde haberim olmuştu bu estetik ameliyattan. 10-15 yıl önceydi, daha o zamanlar girmişti bu fikir aklıma. Bir süredir işsizdim bir türlü olamadım ameliyatı. Şimdi işe girdim biran önce olmak istiyorum ameliyatı. Erkek arkadaşımın bu halini görmesini hiç istemiyorum. Son zamanlarda acayip taktım bu konuyu kafama. Hem hijyen açısından hem de cinsel ilişki açısından sorun yaratıyor. Forumlarda iki isim öne çıkıyor; Aylin Karanlık ve Pelin İlbeyi. İkisine de ön bilgi almak için mesaj attım sağolsun ikisi de hemen cevapladı. Aylin hanım estetik cerrah 2500-3000 TL arası bir fiyat verdi, Pelin Hanım Jinekolog 1500 TL fiyat verdi. İkisi arasında çok büyük bir fark var. Pelin Hanım şu an için daha uygun geliyor yeri de bana daha yakın. Ama arada fiyat farkı gibi sonucu etkileyecek bir fark çıkmaz diye umuyorum.
esrax;
cok tesekkurler. bugun kontrolum vardi. Hocam sagolsun kendi yapti pansumani. Sislik var onun normal oldugunu soyledi. Banyo yasagim kalkti :)) Batticon'lu suyla pansumana devam..
Beni rahatsiz eden hic bir durum yok. Evet yavas yuruyorum, cok esnek hareket edemiyorum ama ameliyattan beri agri kesici bile kullanmadim. Bol da olsa ic camasiri giyebiliyorum ilk gunden beri. Bacaklarimin arasinda yastikla uyuyorum. Ozetle cok iyiyimIlk iki gun cok az kanama vardi ama artik hic bir sey kalmadi.
2 hafta sonra bir kontrole daha gidecegim ki umuyoruz o zamana sislikler kalmayacak ve dikisler dokulmeye baslamis olacak.
darisi ameliyat olacak herkese
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza katılma fırsatı anca buldum daha doğrusu cesareti..25 yaşındayım ve 7 ay sonra evlenicemokadar mutsuzum ki çook çirkin vajinamdaki küçük dudaklar bunun için para biriktirdim aylardır..evlenmeden halletmem lazım size sorum kocaeli de yaptıran varmı bu operasyonu birde özel sağlık sigortası karşılarmı???
LÜTFEN bana cvp verin çokkk dua ederim sizeee :44:
esrax;
cok tesekkurler. bugun kontrolum vardi. Hocam sagolsun kendi yapti pansumani. Sislik var onun normal oldugunu soyledi. Banyo yasagim kalkti :)) Batticon'lu suyla pansumana devam..
Beni rahatsiz eden hic bir durum yok. Evet yavas yuruyorum, cok esnek hareket edemiyorum ama ameliyattan beri agri kesici bile kullanmadim. Bol da olsa ic camasiri giyebiliyorum ilk gunden beri. Bacaklarimin arasinda yastikla uyuyorum. Ozetle cok iyiyimIlk iki gun cok az kanama vardi ama artik hic bir sey kalmadi.
2 hafta sonra bir kontrole daha gidecegim ki umuyoruz o zamana sislikler kalmayacak ve dikisler dokulmeye baslamis olacak.
esrax;
çok geömiş olsuuuun senin adına çok sevindim gerçekten sana özeldende msj atmıştım smyr adıyla isim değişikliği yaptım artık çzel yazamıyorum niyeyse.nasılsın şimdi dikişlerin duruyo sanırım inşallah dahada iyi olursun ve iyileşme sürecinde çook hızlı geçer inşallaaaaah.şu an bişey belli dğeildir gerçi ama ilk görüntüden sonra nası hissediyosun? bide klitorise dokunmuşlarmıydı sende ameliyata kaç kişi giriyo kalabalık olmuyo demii
eğer gidebilirsem senden cesaretle figen hanıma gitmek istiyorum bende ama kendi doktorum ısrarla vazgeçiriyo beni ameliyattan evlendikten sonra yaptır illa yaptıracaksan diyo ama ben kendimle barışamıyoruum
yazdıklarınla cok iyi oldugunu düşünüyorum.cok sevindim gercekten.herşey yolunda gittigi icinn.dedigin gibi darısı olamanyaların başına.daha cok cok iyi olursun inşallah.ve bizlerle paylaştığın icin saol.bi arkadaş site adı paylaşmış,o siteyi seninde incelemeni ve bana düşüncelerini yazmanı istiyorum.yeni gecirdin amalıyatını ne hissettigini bilmek istiyorum.site adı sexylabia.