haziran ayında oldum bende labioplasti ama malesef hiç memnun değilim resmen 4 tane iç dudak oldu bi taraf daha şiş kaldı ve klitorisin üzerinde kocaman bi deri parçası kaldı ameliyat izleride olduğu gibi duruyo
cinbiberi bende bu siteden teşvik ve destek alarak 2 sene önce labioplasti ameliyatını olmuşlardım sımdı oyle mutluyum kı... iyileşme süreci o kadar hızlı oluyorkı herkesin acı eşiği değişir ilk gece hiç ama hiç uyumadım o bölgem cayır cayır yanıyordu acıdan benı sedasyon yontemı kullanarak yaptılar uyandıgımda hiç acım sancım yoktu hemen kalktım gayet ıyıydım ama taksıye bındım evıme yaklasırken mide bulantısı geldı ve taxıden ıner ınmez gozlerım karardı ve hafıf bır baygınlık gecırdım anestezı etkını atamayıp cok cabuk fılradım dınlenme odasından... sormak ıstedıklerın olursa cevaplarım...
sanırım şans meselesi bende çok umutluydum ameliyattan sonra herşey yolunda gibiydi doktorumda çok iyidi neden böyle oldu anlamdım moralim çok bozuk tekrar olmam şart aynı doktora olmak istemyrm ama o kadar para veripte hatasını düzeltmesi gerekio die düşünyrm.....
bu kadar ucuz olması imkansız..
Selam herkese,
bu sitede yazilanlar sayesinde bu ameliyati dun sabah oldugum icin sonuclarini yazmayi borc bildim :)
Dun sabah inanilmaz bir korku ve anksiyeteyle hastanenin yolunu tuttuk annemle birlikte.kan testleri yapildi ve ameliyata hazirlandim.Ameliyathaneye giderken sakinlestirici igneyle ayilana kadar olan kisim hakkinda bir sey soyleyemeyecegim yalniz (= ameliyattan ciktigimda hicbir agrim yoktu ta ki saniyorum anestezinin etkisi gecene kadar..sonrasinda inanilmaz bir yanma batma basladi ve verilen serumlara ve agri kesici ignelere ragmen acidan kivrandim desem yeridir.Kucuk tualetimi yapabildigimi gormek istedi Aylin Hanim o yuzden yaklasil yarim saat klozetin ustunde ugrastim ama kendimi inanilmaz kastigim icin yapamadim.yardimlarla ayaga
kaldirildim giydirildim
ve arabaya bindirildim.evim hastaneden epey uzak oldugu icin yol gecmek bilmedi ve agridan gozlerimden yaslar akti.aylin hanim aci esigimle ve cok korktugumla alakali birsey oldugunu soyledi yani buraya yazarak sizi korkutmak veya caydirmak istemiyorum asla ama ben boyle yasadim ve paylasmak istedim sadece.
Eve geldikten sonra tuvaletimi yapmak da hic sorun olmadi agrilarim da azaldi.agrima odaklanmamak icin film izlemeye calistim tabi surekli buz esliginde ve uyuyakalmisim o sekilde.ara ara uyansam da cok zor bir gece gecirdim diyemem.bugun ise dunden cok daha iyiyim hala ara ara agri oluyor ama asla dayanilamayacak bir aci degil.
Sekil konusundaysa henuz bakmaya korkuyorum ama kucuk dudaklar tamamen gitmis ve dis dudaklarim arasinda bir bosluk var dolayisiyla garip geliyor bana,ameliyat olanlar bu konuda bilgi verebilir mi acaba yani Aylin Hanim normalde yag enjeksiyonu olsa daha iyi olut demisti ama ben gerek yok demistim acaba o yuzden mi boyle garip gorunuyor yoksa dis dudaklar da mi sismistir?yani evet ic dudaklar tamamen gitmis ama ortasi bos gibi oldu ve bu beni tedirgin ediyor acikcasi.
Boyle iste,umarim yazdiklarim ise yarar (=
Canım ne kadara oldun ameliyatı, bu bahsettiğin doktor estetik cerrah mi yoksa kadın hastalıkları uzmanı mı? Ayrıca ben olmadım ameliyat ama bildiğim akdarıyla dış dudaklar da şişiyormuş ve uzun bi süre geçmiyormuş şişliği.
Yaa kimse bir sey yazmamis hala arkadaslar normal midir ortasi bos gibi yani 'w' goruntusu,3. Gunumdeyim bugun..
Bir de cinsel hayatinizi etkiledi mi herhangi bi sekilde bu ameliyat hanimlar yani herhangi bir kisitlama vs ben nedense cok korkuyorum isin o kismindan yardim ediiin
Yaa kimse bir sey yazmamis hala arkadaslar normal midir ortasi bos gibi yani 'w' goruntusu,3. Gunumdeyim bugun..
Bir de cinsel hayatinizi etkiledi mi herhangi bi sekilde bu ameliyat hanimlar yani herhangi bir kisitlama vs ben nedense cok korkuyorum isin o kismindan yardim ediiin
Canım şekliyle ilgili birşey diyemicem, çünkü o kişiye özgü de olabiliyo, cerrahın becerisiyle ilgili de, tabi şiş olmasının etkisi de vardır şu an. Ama cinsel açıdan bi 4 hafta kadar cinsel ilişkiye girilmemesi gerektiğini biliyorum. yoksa ciddi manada canın acıyabilir.
şiş oldugu için öle gözüküyor merak etme....
Evet evet biliyorum en az 3 hafta cinsel iliski yasagi var,ben ondan sonrasindan bahsetmistim canim yine de korkarim gibi geliyor acaba dikis acilir mi baska bisey olur mu diye..
Sekli ise tam anlayamiyorum her gun degisiyor sanki ama bu 6. Gunum,hala buz koymasam sisiyor ve sislikten mi yoksa neden bilmiyorum ama 3 kucuk dudak gibi gorunuyor ameliyat olanlardan da birileri biseyler yazsa da rahatlasam biraz :44:
dedigim gibi 6. Gunumdeyim ama hala agri kesici aliyorum ve buz koymassam sizliyor normal
mi ki acaba bunlar?