Labiaplasti olan var mı?

görselliğin her gecen gün önem kazandığı günümüzde ben bunu erkeklerin takacağını buna erkeklerin takılacağını düşünüyorum..aman hele bi evleneyim kocam beğenmezse ameliyat isterse olurum die deneme mi yapcaz yani cinsel hayatımızda!! hem müstakbel kocamız bikere gördükten sonra ameliyat olsak bile artık bikere görmüştür adam göreceğini... velhasıl ben evlenmeden önce hatta akıl ruh ve sosyal hayatımızın sağlığı için bian önce ameliyat olmamız taraftarıyım..inş başarılı bi operasyon geçiririm ve burada paylaşırım :)))

Şekerler ben buraya bayağı ara verdim. Gittim Aylin hanımla görüştüm muayenemi oldum. Çok hoş ve güven veren bi bayan buradan siteden ismini duymuştum sadece, buna vesile olanlar sağolsun pazartesi yatıp sakinleştirici altında ameliyatımı oluyorum. Genital bölgem bayağı bir toparlanacak anlayacağınız, vajinam, iç dudaklar ve büyük olan klitorus kısmı düzeltilecek, iç dudakları gereceğim de dedi. Şimdiden heyecanlıyım, ama iş doktoru bulup meramını anlatmaktaymış. Gelişmeleri bildireceğim, öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3

ayfergin umarım iyi bi operasyon geçirirsin cesaretini hiç kaybetme çünkü çok zor bişey değil çok da çabuk iyileşiyo ben hiç pişman değilim eskisinden çok çok güzel benim tek tarafta problemim vardı pantolondanda bazen rahatsız ediyodu şimdi o kadar rahatımki hiç hissetmiyorum.Birgece seninde dediklerine katılıyorum ve erkekler bizden iyi biliyo o bölgeyi çokda dikkatliler bence vede takarlar yani takmasalarda biz takıyoruz yetmezmi vallas kendime güvenim geldi boşuna takmışım abartmışım 20 dakikada kurtuluyosunuz darısı başınıza arkadaşlar...

Olumsuz tecrübesi olan yazsın lütfen Olumsuz fikirleri olanlar kendilerine saklasın Burada bizler yani aynı durumda olan bayanlar birbirimize cesaret vermek ve destek olmak için buradayız. Tecrübeler yaşanmışlıklar elbette önemli kararlarımızı etkiler Ama yok efendim erkekler şöyle dermiş vs Lütfen ya binbir çeşit erkek var kimse yaşamadan bilemez hem kişiden kişiye değişir. Hem buradaki çok arkadaş önce kendisi için yaptırmak istiyor bu operasyonu. Zaten sıkıntılı bir durum, yok erkekler bunu der vs bu halinizden memnunsanız burada işiniz yok bizim işimizi zorlaştırmayın lüütfen kendinize durumundan memnun form bulup orada kendiniz gibilerle muhabbet edin

Arkadaşlarım dün seda arkadaşımla operasyona firdim. Sizler için benim gibi olanlar için buradayım Sakın abartmayın Benki o kadar korkarkenki dün bile kaç kere vazgeçtim Kaçmakne bahaneler saydım seda izin vermedi Canım ya ne destek bulmak. Doktor hanım yapamam bu şartlarda dedi her tarafım titriyordu çünkü Öyle komiktimki anlatamam bir anlık cesaretle yattım koltuğa inanın o kadar. sonrası öyle kolayki boşu boşuna yıllarca kendime eziyet etmişim 20 dakikada bitti hayatımın problemi Yürüyerek eve gittim Ne ağrım var ne sızım Verdiği ağrı kesiciyi bile almaya gerek hissetmiyorum. Hı benim tek taraf o yüzdende biraz rahattım ama bunun iki katındada eminim çok fark yoktur taksitle yaptırırsınız sizde Kabus bitti Kambur gitti Şu mutluluğumu anltamam. Güvenin bana ve sedaya. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana beni cesaretlendiren önce seda ve serserillaya sonrada sizlere çok teşekkür ederim Özelden msj atarsanız daha geniş yardımcı olurum

bambaşka bi mutluluk kızlar emin olun.
ama Parıltının bi öncesi bi sonrası var:)öncesi kaçan,panik tedirgin
sonrası mutlu ,mutlu mutlu:)
oooo 20 dk kadar dolmuşa yürüdük sohbet ettik sigaramızı içtik bendende iyiydi maşallah:)o halini görünce benimde mutluluğum arttı. bende çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım serserilla ve parıltıya yanımda oldular serserillacım bizi cesaretlendirdi götürdüo kadar destek oldukki birbirimize darısı size inşallah korkulacak bişey yok ama ben doktor tavsiyesi vermiyorum vermem kesinlikle insan kararını kendi vermeli kimde rahat olacaksa güven alacaksa onda olmalı...darısı başınıza kızlar bir an önce kurtulmanız ümidiyle..

çok mutluyum çok...ikinci düzeltme ameliyatımı oldum..o kadar kötü yapmıştıki ilk doktor labioplastiyi resmen bunalımdaydım...düzeltmeyi yapan sevgili doktorum elimden gelenin en iyisini yapacagım dedi ve yaptı...bugün 7.günüm ne ağrı ne acı süperim..nasıl normal görüntüye döndürdü beni sevgili doktorum hala inanamıyorum....mutluluğumu paylaşmak istedim....

pbyy mutlu olduğuna çok seviindim... bende oldum ameliyatımı cuma günü bende çok mutluyum görüntü çok güzel ve biraz şişlik var ama oda geçicek a.s yıllardır neden yaptırmamışım diye düşünüyorum şimdi korkan arkadaşlara sesleniyorum hiç acı hissetmiyosunuz ve çok kolay bir operasyon bende yürüyerek çıktım..bence biran önce yaptırın..

evet mavikedi destek olalım korkan arkadaşlara bende süperim üçüncü günüm ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymuyorum şekli şişlik geçince belli olur ama anormallik yok gibi zaten ne olacaksa ilk halinden iyidir

benimde hiç ağrım olmadı dr ağrı kesici vermesine rağmen ben almayı unutuyorum yarın kontrolüm var kendimi de her açıdan çok iyi hissediyorum..

işte önemli olan da bu yaşam içinde ne bizi bu kadar iyi hissettirebilirki maddi manevi malitetine çok çok değer. ayrıca benim olduğum fiyat senin dediğinden daha aşağı umarın sonu güzel olur iyi başladı sonuda iyi olsun benim 3. günüm şişlik var tam şekli anlayamadım ama doğal gibi sen neler hissediyorsun şeklini görebildinmi ben heyecenla bekliyorum bakalım

valla ben şeklini çok beğendim çok az şişlik var ama şekli belli gibi benimde 3. günüm ben buz olayını fazla abarttım galiba fazla şişmesin die o yüzden fazla bir şişlik yok.bende özellikle doktorumdan doğal durmasını istedim bazı bayanlar iç dudakların komple alınmasını talep ediyormuş ben öle istemedim bakalım bende heyecanla bekliyorum.

mavikedi929 sağol sanada geçmiş olsun...insan gerçekten cok rahatlıyor...darsı böyle sorunu olanların başına...profesyonel ellerde gercekten doğru,, acında agrında olmuyormuş...ikinci düzeltme ameliyatımda anladım....

Hepinize geçmiş olsun kızlar yaaa. Bi vakittir giremediydim foruma neler kaçırmışım öyle pbyy en çok sana sevindim canım, düzelmene. E şu depresyon logosunu çevir artık mutluya. Öptüm canım seni.

ağrımızın olmaması doktorumuzun profosyonelliğiylemi alakalı yani kızlar öyleyse iyi tercih yapmışız benimki biraz tesadüfi olduda şansım yavermi gitmiş yani

mavikedi cuma günümü oldun bende yanlız ben buzla ilgili bişi bilmiyorum aydınlatabilirmisin

Şekerim bu ameliyatlardan sonra biz de 2 gün buz uyguladık malum yerimize. Hem kanamayı azaltıyor, hem şişliği. Torba içine buzunu koyacaksın iç çamaşırının üzerine koyacaksın. Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…