Labiaplasti olan var mı?

Ben bu ameliyatı geçen yıl oldum. Yazılanlar kadar kolay sanıyordum her şey.
Asimetrik dudaklara sahiptim.Sol tarafım sağ tarafın ien az ki katı kadar büyüklükteydi.Ameliyatı oldum, 45 dakika filan sürdü.Baticonla pansuman haricinde hiçbir ilaç almamı önermedi doktorum.
Operasyon sonrası ilk bir hafta boyunca az az kanamam oldu. Hiçbir işimi kendim yapamadım(tuvalete gitmek de dahil buna). Bir haftanın sonunda doktora gidince dikişlerin açıldığını öğrendim ve tekrar ameliyata alındım. Açılan yerler tekrar dikildi.(kabus gibi)
Psikolojik olarak da çöktüm tabi. Günlük hayata kısmen de olsa dönebilmem 3 haftayı buldu.ılk iki hafta boyunca ise sürekli ödem oldu. Kendi iç çamaşırımın teması bile acıtıyordu canımı.
Sonucu da beğenmedim ama bir daha ameliyat olmayı göze alacak cesaretim yoktu. Hala da o cesaretim yok.Önceden sol dudak büyükken,şimdi de sağ dudağım daha büyük. Klitorsim zaten kocaman.Oooofff offfff. Resmen bi depresyon dönemi geçirdim ve önceden orgazm olabiliyorken,yaşadığım korkuların etkisiyle şu an olamıyorum. Oysa o deri parçaları gitmişken daha kolay orgazm olmam gerekiyor...
Herkesin bünyesi farklı herkeste farklı sonuçlar olabilir ama ben bunları yaşadım ve paylaşmak istedim sizlerle. Küçük bi operasyon diyip geçenlere inanmayın, her şeyi göze alın diyorum ben...

Sevgili darksoulriver, çok üzüldüm ve geçmiş olsun. Ben de bu ameliyatı geçen sene oldum. benim ameliyatım iyi geçti. Ameliyat öncesinde apış aramdaki löp etlerden orgazm olamıyordum, yazın mayo giyerken çekilen ayrı bir dertti. Herşey iyi gitti, normal klitoris neymiş onu da öğrendim bu arada. Ama söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Öyle hop diye olup normal yaşama dönülen bir ameliyat değil. Ama senin de başına gelmeyen kalmamış. Anlattığın kadar kötüyse tekrar olmayı düşünebilirsin bence. Bir de nerede ameliyat olduğunu söylemen ne kadar doğru olur bilmiyorum ama söylesen de insanlar uzak kalsa nasıl olur. Cerrah seçimi en önemli faktör sanırım.

Son düzenleme:
benden başka deniz hanımı düşünen yok mu yaaa ? :KK43: kendimi yalnız hissediyorum ama :KK43: ..

canım benim ya benım de ablamın arkadaşı olmuş benden dolayı korkuyo sakın diyo
evet benim de erkek arkadaşım var az çok yaşıyorum birseyler ama ablam daha sonra orgazm olamamdan korkuyo bya da kızdı olma fikrime..bılmıyorum tekrar gecmiş olsun kuşum

asıl siz aylin hanım ı nerden duydunuz :) ? memorial da...deniz işcen çek

[QUOTE=darksoulriver;

bencede kime ameliyat olduğunu söyle arkadaşlar uzak dursunlar sonuçta önemli yani ama şaşırdım gerçekten bende 30 nisanda oldum sadece ameliyat sonrası acıdı canım antibiyotik ve ağrı kesici vermedimi zaten o ağrı kesiciyle ayakta duruyo insan ben çıktım acı hissedince hemen içtim ilacı biraz dinlenince geçti.

asıl siz aylin hanım ı nerden duydunuz :) ? memorial da...deniz işcen çek

Ben geçen sene kendisine ameliyat olmuştum, oradan biliyorum. Bayan cerrah olduğundan tercih etmiştim. Daha öncesinde ise arkadaşlarımdan silikon taktıran olmuştu. Sen kesin karar verdin mi canım, ameliyat sonrası için merak ettiklerin olursa yanıtlarım.

Sevgili darksoulriver, çok üzüldüm ve geçmiş olsun. Ben de bu ameliyatı geçen sene oldum. benim ameliyatım iyi geçti. Ameliyat öncesinde apış aramdaki löp etlerden orgazm olamıyordum, yazın mayo giyerken çekilen ayrı bir dertti. Herşey iyi gitti, normal klitoris neymiş onu da öğrendim bu arada. Ama söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Öyle hop diye olup normal yaşama dönülen bir ameliyat değil. Ama senin de başına gelmeyen kalmamış. Anlattığın kadar kötüyse tekrar olmayı düşünebilirsin bence. Bir de nerede ameliyat olduğunu söylemen ne kadar doğru olur bilmiyorum ama söylesen de insanlar uzak kalsa nasıl olur. Cerrah seçimi en önemli faktör sanırım.

Bir daha ameliyat olmayı düşünemiyorum bile. Yaşadıklarımdan sonra o kadar korkuyorum ki... Acısı bir yana dursun, şu anki psikolojimin hesabını kim verecek? Vajinama temas halinde kanayacak ya da acı çekeceğim diye uzun bi süre ilişkiye giremedim bile. İlişkiye girdim, bu defa da orgazm olamıyorum senağlama . Hangisi daha kötü acaba bilemiyorum? Biçimsiz bir vajina mı yoksa orgazm olamamak mı?Umutlarım yok oldu gitti.Umarım eski günlerime dönerim.
(Bu arada küçük bir şehirde ameliyat oldum ben. Aslında ben de uyarmak isterim herkesi ama nerde operasyon geçirdiğimi söylesem hangi doktorun ameliyat ettiği hemen anlaşılır. Eskaza doktorum okusa bu forumu, benim yazdığımı tahmin etmesi çok da zor olmayacaktır). Bu biçimsiz halini kabullendim ben. Keşke önceki biçimsiz halini de kabullenebilseydim. En azından önceden orgazm olabiliyordum senağlama

darksoulriver, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Orgazm sorunu, yaşadıklarından dolayı o bölgeyi artık reddetmenden veya nefret etmenden kaynaklanıyor. yani o bölgedeki yapısal bir sorun olduğunu ve bu yüzden orgazm olamadığını zannetmiyorum. Psikolojik destek malmak bazı şeyleri çözebilir. Bunu tespit etmen, kabullenmen, dile getirmen ve geçmişe dönüp özeleştiri yapabilmen ne kadar güzel. Bunlar çözümü bulmak için doğru ve emin adımlarla yol aldığının göstergeleri bence. Oranı biraz unut, daha doğrusu anormal olduğunu aklından çıkar. Evlimisin veya sosyal durumunu bilmiyorum ama eşine de bu konuda düşenler var bence. Rekrar çok geçmiş olsun canım.

kızlar yapmayın ya ben tam kararımı vermişken şimdi cesaretim kırıldı

bence cesaretin kırılmasın canım.. emin ol bu sorunla yaşamaktan daha iyidir.. sonuçta her ameliyatta kötü örnekler var, iyi bir dr. seçimi ile bence bir problem olmaz..

canım çok sağol bakalım aksiliklerden dolayı bir türlü yaptıramadım tam kararımı veriyorum bişi çıkıyo
en son geçen ctesi için aradım cesaretlenip gene umulmadık bişi çıktı bu işin sonu ne olacak hiç bilmiyorum

Bir daha ameliyat olmayı düşünemiyorum bile. Yaşadıklarımdan sonra o kadar korkuyorum ki... Acısı bir yana dursun, şu anki psikolojimin hesabını kim verecek? Vajinama temas halinde kanayacak ya da acı çekeceğim diye uzun bi süre ilişkiye giremedim bile. İlişkiye girdim, bu defa da orgazm olamıyorum senağlama . Hangisi daha kötü acaba bilemiyorum? Biçimsiz bir vajina mı yoksa orgazm olamamak mı?Umutlarım yok oldu gitti.Umarım eski günlerime dönerim.
(Bu arada küçük bir şehirde ameliyat oldum ben. Aslında ben de uyarmak isterim herkesi ama nerde operasyon geçirdiğimi söylesem hangi doktorun ameliyat ettiği hemen anlaşılır. Eskaza doktorum okusa bu forumu, benim yazdığımı tahmin etmesi çok da zor olmayacaktır). Bu biçimsiz halini kabullendim ben. Keşke önceki biçimsiz halini de kabullenebilseydim. En azından önceden orgazm olabiliyordum senağlama

Canım ya walla üzüldüm okuyunca da altında yazan aliyesma'nın dediği doğru olabilir, bir jinekoloğa gitsen sanırım o söyleyebilir içerde acayip bi durum var mı? Acaba fazla mı daraldı da ondan mı bu kadar acı çektin. Hakikaten bu işi iyi yapan kişilere ameliyat olmak gerekiyormuş. Kendimi şanslı gördüm şimdi.

darksoulriver - Herşeyden önce geçmiş olsun
Benim durumum seninkinden daha kötüydü yaklaşık 6 ay sonra tekrar orgazm olmaya başladım. Artık varolmayan dokunun yarattığı his kaybı zamanla düzeliyor. Bir nevi oranın yokluğuna alışıyorsun. Benim durumum labioplasti değil kadın sünneti oluyor. Şu anda işeme zorluğu dışında bir problemim yok. Uzun uzadıya detayları anlatmama gerek yok, aşağıda linkini verdiğim eski mesajlarımı okuyabilirsin.
Sevgilerle Ece
1
2

Son düzenleme:
Benim durumum seninkinden daha kötüydü yaklaşık 6 ay sonra tekrar orgazm olmaya başladım. Artık varolmayan dokunun yarattığı his kaybı zamanla düzeliyor. Bir nevi oranın yokluğuna alışıyorsun. Benim durumum labioplasti değil kadın sünneti oluyor. Şu anda işeme zorluğu dışında bir problemim yok. Uzun uzadıya detayları anlatmama gerek yok, aşağıda linkini verdiğim eski mesajlarımı okuyabilirsin.
Sevgilerle Ece
1
2

Merhaba Ece ; ya yazılarını okudum, resmini de gördüm, hakikaten çok üzüldüm ya. iç dudaklarını mı aldırdın sen, sünnet demişsin ama klitoris denen kısmı mı aldırdın? Anlayamadım ki. idrarını rahat yapamıyorsan tekrar bir plastik cerrah ile görüşsene canım ya belki düzeltebilirler.

darksoulriver, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Orgazm sorunu, yaşadıklarından dolayı o bölgeyi artık reddetmenden veya nefret etmenden kaynaklanıyor. yani o bölgedeki yapısal bir sorun olduğunu ve bu yüzden orgazm olamadığını zannetmiyorum. Psikolojik destek malmak bazı şeyleri çözebilir. Bunu tespit etmen, kabullenmen, dile getirmen ve geçmişe dönüp özeleştiri yapabilmen ne kadar güzel. Bunlar çözümü bulmak için doğru ve emin adımlarla yol aldığının göstergeleri bence. Oranı biraz unut, daha doğrusu anormal olduğunu aklından çıkar. Evlimisin veya sosyal durumunu bilmiyorum ama eşine de bu konuda düşenler var bence. Rekrar çok geçmiş olsun canım.

Yeni evliyim canım. Eşim de çok anlayışlı sağolsun. Er ya da geç düzeleceğime inanıyorum ama ne bileyimbu şekilde geçen her dakika bile kayıp gibi geliyor bana. Çok teşekkür ediyorum moral verdiğin için.

Sevgilerle Ece
1
2

Ece, çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlayabilirim heralde.Söyleyecek söz bulamıyorum. Ne diyebilirim ki,"geçmiş olsun"dan başka...

selam herkese yazamadım epeydir evde artık net yok bemim, dısardanda çok zor oluyor, ben doktora gittim, devlet hastanesinde erkek bir doktordu.. bilgisine güvenilir 50 yaşlarında bir bey.. muayene olmadım ama sorunumu anlattım, bana dediki erkeklerin hiçbirisi buna dikkat etmez buna sorun olarak bakma kafandan sil biz daha ne vakalar görüyoruz müdahale etmeye gerek görmüyoruz dedi. Hatta dediki bu ameliyat fark edilemez bir dikişle olabilirde olamayabilirde bilgili ve dikkatli birisi anlayabilirmiş ve daha başka şeylereri de operasyona dahil ettiğini düşünür dedi kızlık vs. deneme bence dedi evlenince eşin isterse yaptırırsın dedi.. gene görüşürüz

ya darksoulriver: fazla takip edemedim son sayfada okuduğum kadarıyla epey kötü bir operasyon geçirmişsin geçmiş olsun çok üzüldüm bilgilendirdiğin için teşekkür derim gerçekten bu öyle kolay bişi değil kendini bosuna kestirip biçtirmemeli insan ben alısmaya başladım bu görüntüme kız kardeşlerime göstermiştim hatta artık kendime bakınca anormal bişi gelmiyor.. doktorun söyledikleride bu yönde kafa takılacak bişi değil dedi.. estetik bir olay ama erkeklerin ilgilenmediği bir mevzu dedi.. dikkat etmezlermiş.. eğer isterse evlendikten sonra yaptır ne yaptıracaksan dedi.. o zaman eşin bir iz farkedipde içten içe başka şeylerden de şüphelenir sonra dedi... biz kız olunca mevzu zar konusunda odaklanıyor birazda.. gene yazarım görüşürüz..

arkadaşlar ben ameliyatı oldum bugün 21.günümdeyim 2 dikişim düştü ve çok memnunum öyle iz kalacak bi bölge değil orası zaten bence eşin isterse yaptırırsın yanlış önemli olan kendi psikolojimiz ben bu olayı o kadar çok takıyodumki hayatımın her yönünü etkiliyodu şimdi ne olursa olsun önceki halinden çok çok güzel ve orayı takmıyorum artık çokda çabuk iyileşiyo bu zamana kadar boşuna beklemişim ve erkeklerin buna takmadığına da inanmıyorum heleki bu devirde ...
o yüzden bence cesaretiniz toplayın yaptırın ama tabi gerçekten sorununuz varsa ve psikolojinizi bozuyosa abartı bi durum yoksa yaptırmayın tabi ve o kadarda abartı bi operasyon değil emin olun bende çok abartıyodum o çatala nasıl oturcam falan...ve ben genel anestziden korkuyodum oyüzden lokal oldum napıldığını anlıyosunuz ama gözünüzü kapıycaksınız başka şeyler düşünceksiniz geçiyo öyle

X