Labiaplasti olan var mı?

bişey demediler canım sanada geçmiş olmarım arzu ettiğin gibi olmuştur Ben daha bişi anlamadım şiş geçsin bakalım öyle

Şişken çok kötü görünüyor ama bacakların kapalıyken karşıdan iyi duruyo olmadı, fazlalıklar gitti ya, 1 haftada bayağı düzeliyor canım

evet ya değilmi işte o herşeye değer yanlız bizinkisi klitörise dokunmam diyo sakıncalıymış sanki oranın şekli bozuldu bu kez. Acaba zamanlamı düzelecekki Sizin doktr dokundumu o bölgeye Bende ne çok şey istiyorum genede eskisinden güzel ama işte tam olsun istiyoruz

bir kaç gün buz uygulaması yapıyosun valla ben hala yapıyorum hala şiş :eek: buarada parıltıcım mj da yazmışsın ya aynı benimkide merak etme dr a gittim normal dedi önemli olan enfeksiyon kapmaması kaygılanma bence birde bol bol dinlen ayakta kalırsan ödem daha çok oluyor..buzuda unutma..

evet ya değilmi işte o herşeye değer yanlız bizinkisi klitörise dokunmam diyo sakıncalıymış sanki oranın şekli bozuldu bu kez. Acaba zamanlamı düzelecekki Sizin doktr dokundumu o bölgeye Bende ne çok şey istiyorum genede eskisinden güzel ama işte tam olsun istiyoruz

Şekerim benim klitoriste uzundu geriye yapıştırmış doktorum ameliyatta, bi sıkıntım yok walla gayet güzelhihoyyyt

o geriye yapıştırmayı yapmadı benimki işte o yüzden çok sakıncalı buluyo peşinen ellemem dedi bakalım aman bunada şükür mavikedi bugündü değilmi kontrolün elbette veririm isteyen arkadaşlar özelden msj yazsın atarım benim doktor normalden ucuza yapıyo bende güzel sonuç alınırsa tavsiyemi yaparım canım

tatlikezban teşekkür ederim..cok kaşıntı var yanlız iyileşme döneminde oluyormuş..çok iyiyim artık...

klitorise kesinlikle dokunmam diyen doktorlarıda hiç anlamıyorum..sonucta o bölge bir bütün...klitorise dokunulmuyorki zaten..klitoris üstündeki fazla deri varsa eger o düzeltiliyor.beni ilk yapan doktor sagolsun mahvetmişti ve kltoris bölgemde sorunlu oldugu halde öylece bırakmıstı...üstünde fazla deri vardı...düzeltmemi yapan sevgili doktorum klitoristeki fazla deriyi alıp aşağı gererek dikti..şimdi hepsi içerde..fazlalık varsa eger o alınır ktoristeki hassasiyet yaratan ve kadının cinselliğinde önemli rolü olan yere dokunulmuyor üstünde eger fazla deri varsa ona yönelik düzeltme yapılıyor..

ya benim hala şiş inmedi bugün 5. günüm kaygılanmaya başladım :1shok:

merhabalar fazla okuyamadım mesajları ama pparıltı yaptırmıs çok iyi oldu diye yazmıs bende arastırmadayım.. doğru bir karar alabilmek için birde bayan doktorla görüşeceğim.. İst dısındayım dönünce ele alacağım ilk konu bu.. yazarım gene a.s.

evet kurtulun kızlar tavsiye ederim:) canlarım bugün kontrolüm vardı evet klitorisin yanındaki fazlalığı dr fark etti bunu alalımmıki dedi ama yeniden boyluca dikiş olur dedi çok da fazla belli değil be kızlar yani abartı değil doğala yakın kendide öyle dedi boşverdik bu arada pek iyi bakmışım gayet iyi durumdaymış her geçen gün dahada iyi oluyo ne hızlı iyileşiyo bir bilseniz hadi cesaret yaptırmayanlar biz siz için varız artık

parıltı kaçıncı günün senin bende hala şişlik var dr bana şiş için solisyon verdi senin ne alemde

var vaaar, haziran gibi olcam en son haziran olmalı, ağustosda birinin düğünü var onda oynamam lazım hihoyyyt
oynamazsam kıskandı derler, hani evde kaldıkya evlelenleri hep kıskanıyoz potanisyel olarak:icecream:

şekerim bir tarih koymak hatta birde randevu almak olayın yarısı bence ben öyle yaptım, bu hafta muayene için birine gidecektim bakem ne diyo diye, bifid uterus muhabbetide varya benim, ikiye bölünmüş demekmiş doğuştan kromozomlarla ilgili bir durum, akrba evliliğinden türediğim için:roflol: akraba evliliğine HAYIR!!:mymeka:
Emme bir fırsatım olmadı.. hele bir bilgi aleim hemen yazcem size :jeyyar:
BU YAZ HEP BERABER HALLEDİYORUUZZ kaydirigubbakcemile5 sositososito

slm emotion aynı sorun bende de var benim hatta vajen de çift :teytey: fazla fazla sende çok ii araştır doktorum hamilelikte sorunlar çıktığını sölemişti..şimdiden geçmiş olsun.

ne diyonuz kızlar yav üstüme iyilik sağlık neler öğreniyoruz sayenizde Yaradan torpilmi yapmış size Şaka bir yanada umarım çözüm bulursunuz mavikedi 5 haziran cuma günü oldum gayet iyiyim şişlik gitti sayılır batikon ve bepanten plasa devam dedi birde anestol vermişti bepantenle karıştırıyordum anestolu kesti gayet iyi durumdaymış bakalım ya neden ödem oldu acaba ben buzda kullanmadım ama birazda bünyeyle ilgili galiba canım umarım yakında güzel haberini alırım geçmiş olsun cnm ya

şişlik olması cok normal...ama hergecen gün iniyor o şişlik..benim 10.günüm ilk bir haftda şişliğim indi ve şuanda şekli tamamen belli.hihoyyyt.yeni yaptıran arkadslar sabırlı olun her gecen gün dahada güzellesiyo valla şişlikler indikce..:dance:

tşkkr ederim kızlar bende ayın 5 de oldum ama benim biraz şişlik var umarım geçer..

mavikedi biz tam kaderarkadaşıyız demekki istesek aynı güne denk getiremezdik canımcım ya şişlik bendede tam geçmedi cnm ben ilk günlerle kıyasladığım için indi diyorum biraz sabır canım özelden msn adresimi verdim sana istersen oradanda yazışır yardımlaşırız sen hangi doktora yaptırdınki fiyatını merak ettim özelden yazabilirsin tatlım meraktayım umarım yakın zamanda daha güzel haberlerini alırım

kızlar merhaba öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum. daha öncede yazmıştım ben. aynı sorun bende de var. bakire değilim ve bu yüzden çekniyordum aileme sölemeye. yani doktora ameliyat olunca aileme bakire değil diye sölemesinden korkuyordum. burda bi arkadaş sağolsun yardımcı oldu bana. orası doktoru ilgilendirmez dedi yani bakire olup olmamakla ilgisi yok dedi. tutup da bunu ailene sölücek değil dedi. ama ben sizinde fikirlerinizi almak istedim. sizce böle bi durum söz konusu olur mu?
bi de anneme söledim ben anne böyle böyle sorunum var dedim, ameliyat olup düzelttirmek istiyorum dedim. annemin tepkisi: napcan ameliyat olup genç kızken benimde öyleydi sonra menapoza girince bişey kalmıo dedi ne alakaysa!!:bbo: böle sapıkça şeylerle neden uğraşıosun anlamıyorum dedi. delirmek üzereyim ya ben annemi bu konuda nasıl ikna edebilrim?? kendim gidipte olamam çünkü maddi imkanım yok anca ailem karşılayabilir. annemde böle diyince ne yapcağımı şaşırdım.. yardımcı olun bana nolur...
senağlama

canım bakireliği öğrenmesine imkan yok doktorun ilgilendikleri alan başka. araya bakmıyorlarki annene deki yara çıktı yırtık var yaranın dikilmesi lazım de hijen ve sağlık olayı gibi göster doktorada durumu anlat umarım kurtulursun cnm tavsiye ederim

X