- 11 Mayıs 2008
- 3.912
- 2
-
- Konu Sahibi buket143
benden başka deniz hanımı düşünen yok mu yaaa ?kendimi yalnız hissediyorum ama ..
asıl siz aylin hanım ı nerden duydunuz :) ? memorial da...deniz işcen çek
Sevgili darksoulriver, çok üzüldüm ve geçmiş olsun. Ben de bu ameliyatı geçen sene oldum. benim ameliyatım iyi geçti. Ameliyat öncesinde apış aramdaki löp etlerden orgazm olamıyordum, yazın mayo giyerken çekilen ayrı bir dertti. Herşey iyi gitti, normal klitoris neymiş onu da öğrendim bu arada. Ama söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Öyle hop diye olup normal yaşama dönülen bir ameliyat değil. Ama senin de başına gelmeyen kalmamış. Anlattığın kadar kötüyse tekrar olmayı düşünebilirsin bence. Bir de nerede ameliyat olduğunu söylemen ne kadar doğru olur bilmiyorum ama söylesen de insanlar uzak kalsa nasıl olur. Cerrah seçimi en önemli faktör sanırım.
Bir daha ameliyat olmayı düşünemiyorum bile. Yaşadıklarımdan sonra o kadar korkuyorum ki... Acısı bir yana dursun, şu anki psikolojimin hesabını kim verecek? Vajinama temas halinde kanayacak ya da acı çekeceğim diye uzun bi süre ilişkiye giremedim bile. İlişkiye girdim, bu defa da orgazm olamıyorum senağlama . Hangisi daha kötü acaba bilemiyorum? Biçimsiz bir vajina mı yoksa orgazm olamamak mı?Umutlarım yok oldu gitti.Umarım eski günlerime dönerim.
(Bu arada küçük bir şehirde ameliyat oldum ben. Aslında ben de uyarmak isterim herkesi ama nerde operasyon geçirdiğimi söylesem hangi doktorun ameliyat ettiği hemen anlaşılır. Eskaza doktorum okusa bu forumu, benim yazdığımı tahmin etmesi çok da zor olmayacaktır). Bu biçimsiz halini kabullendim ben. Keşke önceki biçimsiz halini de kabullenebilseydim. En azından önceden orgazm olabiliyordum senağlama
darksoulriver - Herşeyden önce geçmiş olsun
Benim durumum seninkinden daha kötüydü yaklaşık 6 ay sonra tekrar orgazm olmaya başladım. Artık varolmayan dokunun yarattığı his kaybı zamanla düzeliyor. Bir nevi oranın yokluğuna alışıyorsun. Benim durumum labioplasti değil kadın sünneti oluyor. Şu anda işeme zorluğu dışında bir problemim yok. Uzun uzadıya detayları anlatmama gerek yok, aşağıda linkini verdiğim eski mesajlarımı okuyabilirsin.
Sevgilerle Ece
1
2
darksoulriver, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Orgazm sorunu, yaşadıklarından dolayı o bölgeyi artık reddetmenden veya nefret etmenden kaynaklanıyor. yani o bölgedeki yapısal bir sorun olduğunu ve bu yüzden orgazm olamadığını zannetmiyorum. Psikolojik destek malmak bazı şeyleri çözebilir. Bunu tespit etmen, kabullenmen, dile getirmen ve geçmişe dönüp özeleştiri yapabilmen ne kadar güzel. Bunlar çözümü bulmak için doğru ve emin adımlarla yol aldığının göstergeleri bence. Oranı biraz unut, daha doğrusu anormal olduğunu aklından çıkar. Evlimisin veya sosyal durumunu bilmiyorum ama eşine de bu konuda düşenler var bence. Rekrar çok geçmiş olsun canım.
darksoulriver - Herşeyden önce geçmiş olsun
Benim durumum seninkinden daha kötüydü yaklaşık 6 ay sonra tekrar orgazm olmaya başladım. Artık varolmayan dokunun yarattığı his kaybı zamanla düzeliyor. Bir nevi oranın yokluğuna alışıyorsun. Benim durumum labioplasti değil kadın sünneti oluyor. Şu anda işeme zorluğu dışında bir problemim yok. Uzun uzadıya detayları anlatmama gerek yok, aşağıda linkini verdiğim eski mesajlarımı okuyabilirsin.
Sevgilerle Ece
1
2